mrb gegonya canım daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım ben sana hediye göndercem sanırım ama özelden yazma hakkım yok henüz sen bana numaranı yazarsan öyle haberleşiriz tanışmış da oluruz ..
ervae canım sen de aynı şekilde bana numaranı yazarsan özelden öyle haberleşelim canım
Canim benimmmm insallahhh oyle olur artik sapitiyorummmm diye dusunuyorum cunku. bu acidan hic dusunmemistimmmm. Canim urtiker oldummm gecen hafta strestennn vallaaa. sizler varsiniz iyiki. cok tesekkur ederimm.iyi dusunmemi sagladiginnn icin:-*Allahın selamı hepimizin üzerine olsun herkese günaydınlar biz çok uyuduğumuz için bize şimdi yeni gün aydıgece dilim döndükce hepimiz için dua ettim Allah hepimizi sevindirsin inşallah
saganakcığım rüya görmüşsün ya ona inan çünkü ben de yıllar önce çok üzgün olduğum bir gece rüya gördüm rüyamda kaç tane çoçuğum olacağı cinsiyetlerinin ne olacağı hepsi söylendi o sabah kendime söz verdim asla Allahtan umudumu kesmiyeceğim dedim senki kandil günü böyle bir rüya görmüşsün .üzülme ve duayla azimle ve tevekkülle bekle ...ALLAHA EMANET OL
Pregnyl 5000 bir miktar dağıtımı yapılmış eczanelere kullanan arkadaşlar ayırtsın veya almaya çalışsın.
Ayrıca mesaj atan arkadaşlara teşekkürler, ilaçların şikayetler üzerine reçete kapsamına alınması kararlaştırılmış inşallah temini konusunda fayda sağlayabiliriz.
canımmm ben anne değilim ama inş en kısa zamanda olurum
bu hitap şekli bile hoşuma gitti
hayırlı haftasonları canlarım nasılsınız
ben de iyiyim elhamdülillah pazartesi kontrolüm var
inşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyodur
biraz sıkıntılarım var aslında size daha önce hiç bahsetmemiştim
yaklaşık 1 aydır kanamalarım ve lekelenmelerim oluyo
kimi zaman adet oluyomuşum gibi kanamam oluyo daha sonra da azalıp kahverengi lekeye dönüyo
bana 2 embriyo konulmuştu ya 2. olan oluşamamış o yüzden kanama yapıyomuş
asıl bebeğim için sağlıklı görünüyo demişti dr.um kalp atış ritminin de güzel olduğunu söylemişti
o yüzden düşük riski var demedi ama yine de endişeleniyo insan
istirahat etmemi söyledi bazı şeyler yasak
öyle işte kızlar inşallah kontrolümde kanama alanının küçüldüğünü görürüm
ve inşallah bebeğimle ilgili hiçbir sorun yoktur.
kimi zaman adet oluyomuşum gibi kanamam oluyo daha sonra da azalıp kahverengi lekeye dönüyo
asıl bebeğim için sağlıklı görünüyo demişti dr.um kalp atış ritminin de güzel olduğunu söylemişti
herkese mrhabalar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun.pazartesi hepimiz için büyük gün ha ,biz de nasip olursa keseyi görmeye gidicez fakat eşime o gün ek görev çıktı belki salı günü gideriz diyor sağlık olsun :18:
nursenciğim benimde kalbim hop hop heran birşey olucak diye korkuyorum adet olcakmış gibi bazen karnım ağrıyor kanamam oldumu olacakmı sürekli korkuendişelensem mi endişelenmesem mi anlamdım herkes kendini sıkma rahat bırak diyor ama elde değil .senin kanaman varmış yeni okudum ama riskli değil demiş şükürler olsun inşallah bebişine hiçbir zararı olmaz Allahım onu size bağışlar tüm bebişler ona emanet kanaman takriben kaçıncı gün başladı canım(bende doktor gibi sordum galiba) anne rahmindeki ve dünyadaki tüm günahsız bebekleri sen koru ALLAHIM .nursenciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz endişelenme diyeceğim ama bide bana sor ... Allahım çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan bizim gibi tüm kardeşlerimi mutlulukların en güzeliğle sevindir .
evet canım pazartesi büyük gün inşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizherkese mrhabalar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun.pazartesi hepimiz için büyük gün ha ,biz de nasip olursa keseyi görmeye gidicez fakat eşime o gün ek görev çıktı belki salı günü gideriz diyor sağlık olsun :18:
nursenciğim benimde kalbim hop hop heran birşey olucak diye korkuyorum adet olcakmış gibi bazen karnım ağrıyor kanamam oldumu olacakmı sürekli korkuendişelensem mi endişelenmesem mi anlamdım herkes kendini sıkma rahat bırak diyor ama elde değil .senin kanaman varmış yeni okudum ama riskli değil demiş şükürler olsun inşallah bebişine hiçbir zararı olmaz Allahım onu size bağışlar tüm bebişler ona emanet kanaman takriben kaçıncı gün başladı canım(bende doktor gibi sordum galiba) anne rahmindeki ve dünyadaki tüm günahsız bebekleri sen koru ALLAHIM .nursenciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz endişelenme diyeceğim ama bide bana sor ... Allahım çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan bizim gibi tüm kardeşlerimi mutlulukların en güzeliğle sevindir .
sağol canım ben de çok duydum böyle hamileliğinde kanaması olanıcanımmmm çok geçmiş olsunn
görümcemin de kanaması oldu hamileliğinde hap yattı hiç kalkmadı ama şimdi 5 yaşında kızı var olabiliyor böyle şeyler
inşş kötü bişey değildir kesilir
sen stres yapma RABBİM herşeyin en iyisini bilir
sıkıntılar bitmiyor hamile kalıncada hergün başka bişey çıkıyor imtihanınız daha bitmemiş ALLAHIM bebeğini sana bağışlasınn sağlıklı hamilelik geçirirsin inşşş
bu günler geride kalır dualarım seninle canımmm
inşallah canım inşallahsanada canım hayırlı günler olsun
canım hiç kafana takma Allah'ın izniyle hiç sıkıntı olmayacak bebişin sağlıklı bir şekilde yola devam edecek
haklısın insan tedirgin oluyor o kadar zorluklardan sonra bebişin için endişe ediyorsun,
canım biliyorsun bazı hamileliklerde böyle durumlar söz konusu
ben henüz hamile kalmadan bunun hesabını yapıyorum
çünkü doktorum beni uyardı kanamanda olur erken doğumda olur
herşey olabilir ama hiç bir sıkıntıda yaşamaya bilirsin dedi
ama ben herşeye rağmen bebişimi istiyorum
sende kendini yorma hep uzan dinlen bebeğin için dayan biraz hem doktorda korkulacak birşey olmadığını söylemiş
inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almanı nasip etsin korktuklarından emin eğlesin amin
canım benimm ..bebişin büyüodur sağlıklı bi şekilde sen üzülme..
Allahın izniyle hiçbişey olmaz..Rabbim evladını sana bağışlasınn..
çok haklısın endişelenmekta cnmm..ama bak kalp ritimleride iyimiş..
genelde çoğu kişide bu ara kanamalar oluyooo..inşallah hiç bi sorun yoktur biizim minik yiğenimizdeeeeee annesii
dikkat et kendine..Allaha emanet olun cnmm:26::26::26:
nursenim cnm bneim ah kıyamam ben geçmiş olsun tatlım ne oldu ya bölehayırlı haftasonları canlarım nasılsınız
Slm pamugum nasilsin??
Tatlim dün sana yazamadim esim kan testi verdi sadece.
Hormonlara bakilacak ona göre igne tedavisi degisecek...
Sperm testimize daha 2 ay var Allahin izniyle..
Gelismeler oldukca yazarim bitanem...
herkese hayırlı pazarlarr
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun
süre haftaya pazara kadar canlarım benim
cemrem.........2 yasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?