Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hoşgeldin sefalar getirdin.
Şükürler olsun bize güzel haberler getirdin.
Ne mutlu sana ve bizlere.
Şimdi şu 10 gün de geçmez senin için ama olsun beklemeye değer.
Darısı Durudenizderya nın başına olsun inşallah.

oh oh maaşallah.demek ben burdayım anne dedi.tek mi gelmiş o.hım.neyse gelsin de tek gelsin,güle güle gelsin.teyzeleri de ona dua edecek inşallah.hep annciğyle kalsın,sağlıklı sihatli büyüsün.

ben bilmiyordum canımm maaşallah subhanallahhh
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

ağlattınn beniiiiiii bende çok sulu gözümm yapma böyle şeyler artık inan bebeğine o hep seninle olucak buna inan güzel annecikkk...

bi halay daha çekilir bu habere

canımmm gözün aydınnnnnn
bak keseyi gördn mercimeğin seninlee çok güzel anlar ALLAHIm doya doya yaşatsın size evlat sevgisini
İNŞALLAH kalp atışınıda duyacaksınn mercimeğinin
bizim için dua et güzel hamşişim mercimeğine arkadaş gelsinn
sırada olan arkadaşlarımızdan güzel haberler alalım İNŞALLAH
tosunn orda rahat rahat büyüsünn bakıyımm
kız bişey yazacaktım yazmıyom canın çeker diyeeeee:26::26::26::26:
flazkımm sen ilksin bitanem hamile olupta hala inanmak istemeyen kişi ilan ettim seniiii

gozun aydin arkadaşim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin

canım gözün aydın hatta gözümüz aydın olsun bugün az kalsın çatlayacaktım meraktan
neyseki en sonunda aradında rahatladım
şükürler olsun Rabbime keseyi görmüşsünüz inşallah darısı kalp atışlarını duymana
benim kırmızılar gelseydi bugün bende merkeze gelicektim hem senide görmüş olucaktım
kısmet işte benimle oyun oynadı bu ay kırmızılar inşallah önümüzdeki ayda hiç gelmezler
bu arada inşallah halaya geç kalmamışımdır

canım hayırlı olsun ,keseyi görmüşsün sevindim inan,Rabbim tez zamanda saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah.

canım ALLAH razı olsun senden.ben de çok dua ettim yalnız formdaki ismlerle bikaç kisidışında kimsenin ismini bilmiyorum ,canım mümkünse listeyi bana da gönderir misin?ben de sana ismimi yazarım ..

canım gözün aydın.sen hele bide kalp atışlarını duy bak nede güzel bi duygu.ben ve eşimin gözleri nasıl da dolmuştu.RABBİM BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARA NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHH BU DUYGUYU.AMİNNNNNNNNNNNNNNN.

hoş geldiniz canım.teyzeleri ona kurban olur.o kese inşallah büyürde kocaman olur.gerçi biz iki bekliyoduk ama olsun.tek tek delsinler değilmi.darısı vaktiyle doğup büyümeyide nasip etsin canım.bizlerede dua et tamam mı.

canımmmmmm gözün aydınnn rabbim pıt pıtları duyduğun vede kıcağına aldığın günleride yaşatsın inş

canım Allah kabul etsin .İlker bey de tez vakitte şifasına kavuşur.canım ben de 2 tane okurum.

yarında inşallah durudenizderyadan güzel haberler alırızzzzzzzz

flzciğim gözün aydın olsun maşallah keseyi görmüşşün ,kazadan noksansız azalarından noksansız kucağına almayıda nasip etsin bebeğin evine güneş gibi doğsun inşallah.bizim randavu yarın 3.30 tabi yol ve orada bekleme derken akşamı bulur benide bugün korku sardı bu rüya biter diye çok korkuyorum Rabbim hakkımızda ne hayırlısını yazdıysa o olsun ....(bugün ablamlar evimi temziledi Allah razı olsun bilgisayarıda yiyenlerin elinden alamadım aklım hep buradaydı ama yazamadım hakkını helal et sevincini şimdi paylaşabildim ancak )Allaha emanet olun bende yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah

amin canım Rabbim sanada yarın yaşatsın inşallah o mutluluğu Rabbim hepinizin evladını sağlıklı kılsın ve kucaklarınıza almanızı nasip etsin dualarımız seninle A.e.ol

merhaba canlarım eşim bugun kontrole gitti celalettin hocaya kan tahlili ve spermiyogram verdi 1.340.000 immatür germ hücresi 660.000 lökosit cktı sonuc kan tahlili iyiyimiş şükür ama için buruk nedense sevinemedim olgunlaşır mı onlar ne olur bilemiyorum ki neyse buna şükür en son kağıtta 3 tane yazıyordu :)))bizden haberler böyle.....

canım senin adına çok sevindim inşallah milyonlarca spermi göreceğiniz günler yakındır Rabbim güldürsün yüzünü bence bu haber için halay çekilir

gözünaydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…