gozun aydin arkadaşim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin
canım gözün aydın hatta gözümüz aydın olsun bugün az kalsın çatlayacaktım meraktan
neyseki en sonunda aradında rahatladım
şükürler olsun Rabbime keseyi görmüşsünüz inşallah darısı kalp atışlarını duymana
benim kırmızılar gelseydi bugün bende merkeze gelicektim hem senide görmüş olucaktım
kısmet işte benimle oyun oynadı bu ay kırmızılar inşallah önümüzdeki ayda hiç gelmezler
bu arada inşallah halaya geç kalmamışımdır
canım hayırlı olsun ,keseyi görmüşsün sevindim inan,Rabbim tez zamanda saglıklı ve hayırlı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah.
canım gözün aydın.sen hele bide kalp atışlarını duy bak nede güzel bi duygu.ben ve eşimin gözleri nasıl da dolmuştu.RABBİM BURDAKİ TÜM ARKADAŞLARA NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHH BU DUYGUYU.AMİNNNNNNNNNNNNNNN.
hoş geldiniz canım.teyzeleri ona kurban olur.o kese inşallah büyürde kocaman olur.gerçi biz iki bekliyoduk ama olsun.tek tek delsinler değilmi.darısı vaktiyle doğup büyümeyide nasip etsin canım.bizlerede dua et tamam mı.
canımmmmmm gözün aydınnn rabbim pıt pıtları duyduğun vede kıcağına aldığın günleride yaşatsın inş
flzciğim gözün aydın olsun maşallah keseyi görmüşşün ,kazadan noksansız azalarından noksansız kucağına almayıda nasip etsin bebeğin evine güneş gibi doğsun inşallah.bizim randavu yarın 3.30 tabi yol ve orada bekleme derken akşamı bulur benide bugün korku sardı bu rüya biter diye çok korkuyorum Rabbim hakkımızda ne hayırlısını yazdıysa o olsun ....(bugün ablamlar evimi temziledi Allah razı olsun bilgisayarıda yiyenlerin elinden alamadım aklım hep buradaydı ama yazamadım hakkını helal et sevincini şimdi paylaşabildim ancak )Allaha emanet olun bende yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah
merhaba canlarım eşim bugun kontrole gitti celalettin hocaya kan tahlili ve spermiyogram verdi 1.340.000 immatür germ hücresi 660.000 lökosit cktı sonuc kan tahlili iyiyimiş şükür ama için buruk nedense sevinemedim olgunlaşır mı onlar ne olur bilemiyorum ki neyse buna şükür en son kağıtta 3 tane yazıyordu :)))bizden haberler böyle.....
gözünaydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın hanımlar..Oğluşumun ateşi düşmedi( Gene nöbetteyim...En erken günaydın gene benden....Geçmişi okuyamadım...Filiz keseyi görmüşsün,son sayfada gördüm...Mercimeğine ii bak....Minicik bi bebek olsun sağlıcakla...
canım hadi gözün aydın darısı kalp atışını da duymaya inşallah
kalp atışını duymaya gittiğinde 2.keseyi de görebilirsin canım bence ona da hazırlıklı ol :)
olabiliyo böyle durumlar yani tabi ki hayırlısı Rabbim ne dilerse o olur.
sizde daha önce de çıkmıştı sanki bu immatür germ h. öyle hatırlıyorum
inşallah onlar tez zamanda olgunlaşıp sperme dönüşür canım
bu çok güzel bi haber canım 0 dan bunları görmek dimi ama
günaydın gözdem geçmiş olsun yavrucuğuna inşallah iyileşir bi an evvel.
kızlar ben de bebişimden haberler getirdim dün geç vakit olduğu için yazamadım
uyanmışken haber vereyim dedim yazdıktan sonra yine yatıcam :)
çok şükür Allaha kızlar bebişim iyi hem de kocaman olmuş neredeyse 2 hafta önceki halinin 3 katı büyüklüğündeydi
2 hafta önce 12mm di 2 hafta sonra 30mm. maşallah bebeğime(siz de maşallah deyin emi :)
kanama yerine gelince o kocamannnnn kanama yeri kaybolmuş(o da çünkü kese gibi görünüyodu ve bebeğimin kesesinin 2 katı büyüklüğündeydi)
sadece kesenin yine hemen altında ince bi çizgi halinde kalmış kanama yeri
çok şükür Rabbime güzel şeyler duymamı nasip etti
bu arada boy olarak bayağı uzadı ya normalde dün 9+3 olması lazımdı ama
10 haftalık görünüyomuş yine maşallah diyelim bebeğime :)
2 hafta sonra ikili tarama testi için gidicem kısmetse
inşallah hiçbir sorun çıkmaz onda da
Rabbim hepimize daima güzel haberler duymamızı nasip etsin.
herkese günayduınlarrrrrrrrr
bugün biraz uyukalmışım
bugün sıra duruderyadenizdeeeee
hadi ondan da güzel haberler alalım buhafta bayağı enerjik oldu beee
darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına olsun
aaa nurusimanın da artık kırmızıları gelsin
kızlar cansunida ne durumda hiç görünmüyo topikte inş güzel haberlerle gelir oda
Herkese günaydınlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun .dün kendime ilk defa hamile pantolunu aldım .hamile kıyafetleri denedim kabinde ağlıyacaktım kendimi zor tuttum çok duygulandım oradakilerden utandım.Giyinirken bile dua ettim Allahım bu duyguyu tüm arkadaşlarıma yaşat dedim .bizimkinide tamamına erdirir inşallah ....
flz benim minikim daha çok küçük 1 mayısta taransfer oldu daha 21 günlük bugün kesesi görünürmü acep ,ayrıca keseye nereden bakıyorlar vajinalultrasyon falan yazıyor bu alttan muayeneler nezaman bitecek yaaa
günaydın topik güzelleri.nasılsınız bakalım.hamişler yatıp uyuyun tadını çıkarın.bebek doğunca bu günleri ararsınız bak ona göre.bizimde olsunda hep beraber uyumayalım inşallah.dün çok ama çok güzel haberler aldık.flazsk keseyi gördü.ablam hamileymiş kandan bakmaya gitmiş ama kese bile görünmüş.rabbbim hayırlısı ile gönlündekini sağlıklı olarak doğurmayı nasip etsin.ablamın 5 tane anne karnında ölen bebekleri vardı.hepsi 5-6 aylıkken ölü olarak doğurtuldu.çok zor günler geçirdi.ablamın 3 oğlu var.guatr ameliyatı oldu geçen sene.şimdi bir kız istiyorlar.rabbim inşallah çektiklerine kefalet olarak saliha kız evlat nasip eder inşallah.duanızı eksik etmeyin hanımlar.bizde okul kapanınca istanbula gideceğiz.inşallah bizde artık şu nazlı spermleri görürüz.öyle milyonlarca değil tüp bebeğe yetecek kadar olsun razıyım.eşim ameliyattan kurtulsun yeter.zaten eşim diyo.ikizlerimiz olsa artık iğne tedavi olmam.zaten ikizlerim olsunda şükrederim allahu tealaya.
cemrem günaydın.sen nasılsın canım.
iim cnm sağol ne olsun hayatı idame ettiriyoruz işte
sen nasılsın bayadır yoktun
iim cnm sağol ne olsun hayatı idame ettiriyoruz işte
sen nasılsın bayadır yoktun
Canlarımmmmmmmmm biz geldikk mercimeğimleeeeeee
bi tanecik gördük kesemizi..çok şükür...:26::26::26::26:
sabah o kadar heyecanlıydımki kalbim güm güm....
masaya yattım yine heyecanlıydım hep dua ettim doktor gelene kadar..
sonra geldi..baktı kese görünüyo dedi bi ohh çektim..
miniğim benimleeeeeeee 10 gün sonra kalp atışı için gidiceğiz inşallah onuda görürümm teyzeleri..
mercimeğimle dua ediceğiz hep
Allahım teyzelerimede bu güzel duyguları yaşatsın diyeeeeeee:26:
merhaba canlarım eşim bugun kontrole gitti celalettin hocaya kan tahlili ve spermiyogram verdi 1.340.000 immatür germ hücresi 660.000 lökosit cktı sonuc kan tahlili iyiyimiş şükür ama için buruk nedense sevinemedim olgunlaşır mı onlar ne olur bilemiyorum ki neyse buna şükür en son kağıtta 3 tane yazıyordu :)))bizden haberler böyle.....
kızlar ben de bebişimden haberler getirdim dün geç vakit olduğu için yazamadım
uyanmışken haber vereyim dedim yazdıktan sonra yine yatıcam :)
çok şükür Allaha kızlar bebişim iyi hem de kocaman olmuş neredeyse 2 hafta önceki halinin 3 katı büyüklüğündeydi
2 hafta önce 12mm di 2 hafta sonra 30mm. maşallah bebeğime(siz de maşallah deyin emi :)
kanama yerine gelince o kocamannnnn kanama yeri kaybolmuş(o da çünkü kese gibi görünüyodu ve bebeğimin kesesinin 2 katı büyüklüğündeydi)
sadece kesenin yine hemen altında ince bi çizgi halinde kalmış kanama yeri
çok şükür Rabbime güzel şeyler duymamı nasip etti
bu arada boy olarak bayağı uzadı ya normalde dün 9+3 olması lazımdı ama
10 haftalık görünüyomuş yine maşallah diyelim bebeğime :)
2 hafta sonra ikili tarama testi için gidicem kısmetse
inşallah hiçbir sorun çıkmaz onda da
Rabbim hepimize daima güzel haberler duymamızı nasip etsin.
denizbulut cnm nasılsın
sizinde istanbula gelmenize az kaldı cnm
inş senden ve tülaydan da bol bol güzel halaylık haberler alırız cnm benim
denizbulut cnm nasılsın
sizinde istanbula gelmenize az kaldı cnm
inş senden ve tülaydan da bol bol güzel halaylık haberler alırız cnm benim
CANIM BENİM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTEYİM ARA ARA YOĞUNLUĞUM OLUYOR
3 GÜNDÜR TOPİĞİ OKUYAMAMIŞTIM ONU OKUDUM VE ÇOK MUTLU OLDUM
BENİM YÜREĞİM HOP OTURUP HOP KALKIYOR GÜZELİM:18:
KAÇ GECEDİR UYKU UYUYAMIYORUM SÜREKLİ EŞİMİN PERHİZ SÜRESİNİ HESAPLIYORUM
TEST YAPTIRIYORUZ HOCAYLA KONUŞUYORUZ NELER NELER...:18::18:
ZAMAN YAKLAŞTIKÇA KORKULARIM VE HEYECANIMDA ARTIYOR:18:
BENDE SEVİNEBİLECEKMİYİM ACABA:18:
İNŞLH BİZDE OLUMLU GÜZEL HABERLERLE DÖNERİZ İSTANBULDAN
KISMETSE CUMARTESİ ÖĞLENDE KURAN OKUTUCAM YASİN SURESİ, MERYEM SURESİ,FETİH VE KÜN FEKÜN GİBİ
TEYZEM VE ANNEM HAMİŞ OLAN 41 KİŞİDEN PİRİNÇ TOPLAMIŞLAR
BENDE O GÜN ONLARI PİŞİRECEĞİM ÖYLE İŞTE CNM ALLAHIM HEPİMİZİN SESİNİ DUYSUN İNŞLH
EMEKLERİMİZ YER BULSUN
TÜLAYIMDAN VE SENDENDE İNŞLH GÜZEL HABERLER ALIRIZ HEPİMİZ BAYRAM EDERİZ İNŞLH...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?