Günaydın hanımlar..Oğluşumun ateşi düşmedi( Gene nöbetteyim...En erken günaydın gene benden....Geçmişi okuyamadım...Filiz keseyi görmüşsün,son sayfada gördüm...Mercimeğine ii bak....Minicik bi bebek olsun sağlıcakla...
Uffff demek sende aynı benim gibisin desene.
Benimde sitrest bastı beni.CAnım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Sanki böyle hiç gidesim gelmiyor istanbula.
Çok kokuyoruym yine olumsuzluktan.
Zaten zor vaka olduğumuz için hemen sperm çıkmaz diyorum.
Sizler sevinirsiniz ama ben henüz erken diyorum.
Offf ne olacak halim böyle.
Eşimi bile bazen kırıyorum konuşmalarımla.
Geçen sene 21 mayısta eşim tese olmuştu üzerinden tam bir sene geçti.
O zaman da böyle huzursuz ve mutsuz olmuştum.
Yine mi iyi haberler alamayacağım diyorum kendi kendime.
inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz tülay iyi düşün iyi olsun.bizim de bir ay var gitmemize ben de şimdiden strese girdim:)
Herkese günaydınlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun .dün kendime ilk defa hamile pantolunu aldım .hamile kıyafetleri denedim kabinde ağlıyacaktım kendimi zor tuttum çok duygulandım oradakilerden utandım.Giyinirken bile dua ettim Allahım bu duyguyu tüm arkadaşlarıma yaşat dedim .bizimkinide tamamına erdirir inşallah ....
flz benim minikim daha çok küçük 1 mayısta taransfer oldu daha 21 günlük bugün kesesi görünürmü acep ,ayrıca keseye nereden bakıyorlar vajinalultrasyon falan yazıyor bu alttan muayeneler nezaman bitecek yaaa
İnşallah ya inşALLAH
İyi düşünmeye çalışıyorum ama şeytanın işi yok işte.Beni rahat bırakmıyor anlayacağın.
Sizinde az kalmış ya.İnşALLAH sizlerde mutlu haberler alırsınız.
canım dua et.bak bizim durumumuz çok zordu.doktorum hala inanamıyor.o bile hep teselli ediyodu tedavi boyunca.Ama ALLAH büyük ve ondan ümit kesilmez canım.
Herkese günaydınlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun .dün kendime ilk defa hamile pantolunu aldım .hamile kıyafetleri denedim kabinde ağlıyacaktım kendimi zor tuttum çok duygulandım oradakilerden utandım.Giyinirken bile dua ettim Allahım bu duyguyu tüm arkadaşlarıma yaşat dedim .bizimkinide tamamına erdirir inşallah ....
flz benim minikim daha çok küçük 1 mayısta taransfer oldu daha 21 günlük bugün kesesi görünürmü acep ,ayrıca keseye nereden bakıyorlar vajinalultrasyon falan yazıyor bu alttan muayeneler nezaman bitecek yaaa
3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................
3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................
Kızlarrr sonunda tedavıye basladım dualarınız sayesınde ılk ıgnemı vuruldum hepınızden allah razı olsun
cnm bende şuan numara yok olsaydı verirdim cnm ama bilen varsa muhakkak yazar :26:Merhaba kizlar,
biz Haziran basi Almanyadan Istanbula ucuyoruz, simdi Gözdemin Esi Tuncay Beye ulasmaya calisiyorum randevu icin, ama telefon numarasi deyismis, bir bilen varmi acaba? Simdi nasil randevu ala bilirim Celalettin beyden???
Yardimci olursaniz cok sevinirim.
slm kızlar nasılsınız?bişey soracağımsize celaleddin hocayla tam2 ay oldu tedaviye başlıyalı öbür ay kontrol var.verdği macunlar bitmek üzere acaba aynısınımı alıyoruz yoksa hocayı mı arıyoruz g5 ve böğürtlen kökü vermişti.yardımc ıolursanız seviniri.
bu arada ben de bugün doktora gittim ara ara sesim kısılıyodu ama önemsememiştim bir sürü rahatsızlık çıktı doktor önce burundan ameliyat olacaksın şart dedi.offf off korku saldı beni...
cnm hayırlı olsun tedavin ilk iğnenn
inş senin de halayını çekicez burda ya
rahat olmaya bak stres yapma kafana takma öle oluyo böle oluyo deme
akışına bırak sadece dua et deki ben buralara geldiğmme göre vardır bi hayır
hayırın sonu da bebeğim olsun deee dualarımız seninle olacakk.....
saol tatlım allah razı olsun bı dusunuyorum yok ya dıyorum olur alllahın ıznıyle tutar dıyorm kımı zaman da ya olmazsa yok olmıcak dıyorum ama artık ddıgın gıbı dusunmemeye karar verdım dedıgın gıbı yapıcam hersey rabbımden bıze dusen o kabullenmek teslım olmak allahın ıznıyle bunlarıda atlatıcaz sayfalarca halay cekıcez hepımız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?