Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş olsun gözdemm oğlucuğuna ALLAH şifalar versin.

inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz tülay iyi düşün iyi olsun.bizim de bir ay var gitmemize ben de şimdiden strese girdim:)

canım inşallah siz de güzel haberlerle dönersiniz,okunan Kuran ı kerimin,edilen duaların yüzü suyu hürmetine.
rabbim hepimize yardım etsin inşallah dualarımdasınız..

inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz tülay iyi düşün iyi olsun.bizim de bir ay var gitmemize ben de şimdiden strese girdim:)

İnşallah ya inşALLAH
İyi düşünmeye çalışıyorum ama şeytanın işi yok işte.Beni rahat bırakmıyor anlayacağın.
Sizinde az kalmış ya.İnşALLAH sizlerde mutlu haberler alırsınız.

canım rabbim tamamına erdirsin İnşallah.bizde keseye göbekten bakıldı.6.hafta da görüldü.artık vajinal ultrasyon artık yok dediler bize.ama alttan daha erken görünedebiliyomuş.ama o zaman ancak tek kese görünmüştü.sonraki hafta diğerini görmüştük.

canım dua et.bak bizim durumumuz çok zordu.doktorum hala inanamıyor.o bile hep teselli ediyodu tedavi boyunca.Ama ALLAH büyük ve ondan ümit kesilmez canım.

canım dua et.bak bizim durumumuz çok zordu.doktorum hala inanamıyor.o bile hep teselli ediyodu tedavi boyunca.Ama ALLAH büyük ve ondan ümit kesilmez canım.

Öyle tabikide.
Rabbimden gelen herşeye razıyım ben.
Tek istediğim bir umut olması bizler için.
Bazen çok tıkanıyorum ya.Çok yoruluyorum.
En ufak bir gelişme olması beni mutlu edecek.
İşte o gelişmeyi arıyor benim gönlüm.
7 yıldır hep olumsuzlukları duydum ben.
Daha fazla duymak istemiyorum..........

Kızlarrr sonunda tedavıye basladım dualarınız sayesınde ılk ıgnemı vuruldum hepınızden allah razı olsun

selam canım keseye bende alttan baktılar ve 9 haftada dahil alttan baktılar daha net göründü üstten net gözükmedi benim.canım o ilk hamile kıyafeti alışımı bnde hiç unutamam o kadar özel güzel bi an ki...rabbim herkese yaşatsın artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum devamlı olmasada arada hissediyorum ve tarifsiz bir duygu rabbim herkese yaşatsın

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

maşallah canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin tabi kıyamazsın inş.bi çare bulunur da bebğin seninle olur

ayyyyy ınanmıyorum tatlımmmm massallah 3 tanemı koymustu doktorunn sana. O nasıl oluyor oyle 2 tanesı 5 bucuk 1 tanesı 4 haftalık sen arada kendı kendınedemı hamıle kaldın yoksa ? Haftalar nasıl degısır oyle ya aklım almadı

Son düzenleme:

cnm ben ikiz demiştim sabah 3 üz çıktı heeeeeeeeee
amannnnnnn ne güzel yaaaaaaaaaaaaa

ayyy cnm zor bi durum kim kıyar ki de seninle eşnin kararı tabii ıufff bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm cnm ya
cnm 4 haftalık olanın diğer bebeklere zarırı mı olurmuş ondan mı alallım diyo
hakkına hayırlısı olsun güzelim:26::26:

Son düzenleme:
Kızlarrr sonunda tedavıye basladım dualarınız sayesınde ılk ıgnemı vuruldum hepınızden allah razı olsun

cnm hayırlı olsun tedavin ilk iğnenn
inş senin de halayını çekicez burda ya
rahat olmaya bak stres yapma kafana takma öle oluyo böle oluyo deme
akışına bırak sadece dua et deki ben buralara geldiğmme göre vardır bi hayır
hayırın sonu da bebeğim olsun deee dualarımız seninle olacakk.....

cnm bende şuan numara yok olsaydı verirdim cnm ama bilen varsa muhakkak yazar :26:

cnm eğer macunlar dr. gideceğin zamana denk geliyosa alma ama çok zaman var bitti macunlar dersen bi dr. sor belki almayın gelin der onun için dr. beye danışmada fayda var bence geçmiş olsun cnm üzülme her şe bizim için olsun bebğin gelmeden sende tedavi olursun bak bendede kansılzık var 2 günde bi serum ile ilaç alıyorum ne yapalım korkma rabbim şifa versin hepimize...

saol tatlım allah razı olsun bı dusunuyorum yok ya dıyorum olur alllahın ıznıyle tutar dıyorm kımı zaman da ya olmazsa yok olmıcak dıyorum ama artık ddıgın gıbı dusunmemeye karar verdım dedıgın gıbı yapıcam hersey rabbımden bıze dusen o kabullenmek teslım olmak allahın ıznıyle bunlarıda atlatıcaz sayfalarca halay cekıcez hepımız ıcın

inş cnm halayını çekeriz senin de
nerde başladın tedaviye cnm eşinde sperm çıkışı oluyodu dimi yanlış hatırlamıyorum

...........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…