Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamile arkadaşları yürekten kutluyor maşaallah diyorum.. yanlız benim yaşım 30 un altında olduğu için çoğul gebelik olmuyo... keşke sınırlama kalksa

Hosgeldın ınsallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

canımmm üzüldüm sonuca...
hayırlısıyla başlayın bakalım tedavinize inş bu defa güler yüzünüz :26:
allah yardımcınız olsun canım benim...

inşallahh baharcım inşaallah RABBİM herkese nasip etsin hepimizeee .. rabbim bu zo günleri ona isyan etmeden atlatmayı nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

hosgeldın ınsallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

maşallah tebrikler sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...

canımmm üzüldüm sonuca...
hayırlısıyla başlayın bakalım tedavinize inş bu defa güler yüzünüz :26:
allah yardımcınız olsun canım benim...

Sagol baharım olmadımı olmuyor ıste
Elden gelen bısey yok...bazen hıc olmayacakmıs gıbı gelsede gınede umudum var
Mucadeleye devam
Ben senden bır suprız beklıyorum rabbım senınde yuzunu guldursun en kısa zamanda

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummm bu ne güzel haberrrrrrr allahımmm hemde 3 tane maşallahhh
canımmm rabbim kucağına hayırlısıyla üçünü birden almayı nasip eylesin inşallah..
teyzesininn 3 tane susam tanesiii varrr demekkk şimdiii..
ya rabbim böyle güzel haberler vermeyii bizlerede nasip eyle inşallah..

arkadaslar aranizda yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum. bebis haberi alan butun arkadaslari kutluyorum. o guzel haberleri okudukca cok mutlu oluyorum. Allah hayirli guzel evlatlar nasip etsin.

Eşimin telefonu aynı bir yanlışlık oldu herhalde özelden yazdım tekrar...

Canim gözleriniz aydin olsun.....
Demek bebisleriniz 3 üz...
Rabbim sag salim ücünüde kucagina almayi nasip etsin canim benim...
Cok ama cok mutlu oldum dualarim siz tüm hamile arkadaslarimla Allaha emanetsiniz...

Tatlim nasilsin bak bebisin saglikliymis..
Kendini bosuna üzdün hemde gün gectikce büyüyor annesi...
Tontis yumuk yumuk olacak herhalde masallah Barik Allah..
Rabbim slklntlslz sag salim kucaginda görecegin günleri nasip etsin canim benim...

Canim masallah bak yavas yavas hücreler cikmaya baslamis...
Masallah sayisida bayagi yüksek..
Insallah Rabbim bir daha ki testinizde hepsini size canli canli göstersin...
Tez vakittede annislerinin göbüsünde yerini alsinlar...Amin....

herkse hayırlı akşamlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun şimdi bana yazdıklarınızı okuyup sizlere cevap yazıcam yeni müsait oldum.ablamları uğurladım hemen dönüyorum

Aramiza hosgeldin canim..
Keske bu dertle tanismamis olsaydik..
Her gecen gün bir baskasi geliyor ama asla umutsuz degiliz..
Cünkü gelende oluyor bu azo illetinden kurtulan bircok arkadasimizda oluyor..
Gecen sene bizde ilk tese amelyatimizi olmustuk bisey cikmayinca yikilmistik..
Seni cok iyi anlayabiliyorum zaman gectikce insan alisiyor ama ama iste....
Insallah tez vakitte bu azodan kurtulanlardan olursunuz arkadasim...Amin...

maşallah canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin tabi kıyamazsın inş.bi çare bulunur da bebğin seninle olur
SADECİK canım Allah razı olsun çok teşkkür ederim .inşallah üçüde yaşar ama korkmuyor değilim çünkü riskli bir durum aslında...çok şaşkınım
SARLİVA canım tedavin hayırlı olsun şimdi şöyle benim transferim yapılacağı gün eşim bir ara doktorla konuşmaya gitti artık ikisi ne konuştuysa ben bugün öğrendim üç tane transfer yapıldığı eşim ben 2 tane yerleştirin dedim diyor hoca ben üç tane gönderdim diyor
CEMREMMMMMMM canım duydunmu teyzesi üçüzleri ben 1 tarnesine nasıl kıyarım çok dua ettim ....Allahım bu imtihanı kaybetmek istemiyorum .sen ikiz mi dedin sabah bana çok uzak gelmişti cidden süpriz oldu ama sonu nasıl olacak Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

cnm biraz önce yazıfğımda da sordum gene soruyum görmedin demek 4 haftaık olan diğer ebbeklere zarar mı verrimişte alıyım diyo dr.

cemrem şimdi diyorki 4 haftalığı hemen alalım risk arz ediyor diyor erken doğum yaparsın diyor hemen bugün alıcaktı ama bi şans verelim dedi 28 mayısta netleşecek diğer ikisimi bu tekmi zor bir karar yada hepsimi ben Allaha havale ettim çünkü benim aklım ermiyor:18:

sağol canım..evet canım... inşallah sadece ben değil hepimiz birliklte kurtuluruz.. Olgunlaşmamış sperm hücresi var, laboratuvar ortamında bekletildi kuyrukları çıkmamış kaan hoca ilaç verdi sonbaharda yeniden deneyeceğiz.. bekleme süreci zor.. sizin süreç ne durumda arkadaşım...

Son düzenleme:
Ayy canım massallah ne guzel bısey bu cok sevındım ya
Ne den alacam bırını dedı zararımı varmıs
CİCEĞİM dua listemin başındaki kardeşim canım benim kendini çok özletiyorsun yaaa.canım benim 7 yıldır bekledik Rabbim böyle nasip etti şu anda yarın ne olur bilemiyorum çünkü birtanesi küçük onu alalcam diyor risk arzediyormuş hayırlısı inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah.sizdende hayırlı haberler gelecek inşallah
FLZCİĞİM ya işte böyle 3 tanecik teyzesi üşcük ben şaşkınım valla ekranda doktordan önce 3 tane olduğunu gördüm doktor nasıl gördün diyor o anda ağlasam mı gülsem mi ŞOOOOOK nasıl yaşanırmış ilk defa analadım .28 mayısta son kararı verecekler Allahım imanımla imtihan etmesin ve bu bir imtihansa kaybetmeme izin vermesin
ESMA cığım çok teşekürler canım ama bir belirsizlik var canım yola devam mı 1 tanesi kürtajmi adı bile kötü karmakarışık duygular içindeyim

baharcığım evet canım sakin olamaya çalışıyorum eyer bana doktor fikrimi sorarsa ve diğer ikisine zarar vermiyecek olursa almayın kalsın diyeceğim ama doktorum çok tecrübeli şimdiye kadar hep onu dinledim diğer ikisine zarar verecekse bu durumda doktor haklı Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu yaptırsın canım baharım .ama çok zor bir süreç birde kürtaj sırasında diğerlerine zarar olurmu acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…