- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canımmm sennn hep uykumu uyuyonn artıkkk hamilelik belirtilerii başladı demekkk
bende hep uyumak istiyorumm needen acabaabide hamile olduumu düşün full yatarım heralde
maşallah cnm devamı bol bol gelsin inş
tedavi sürecini yaz olurmu merak ederim ben şimdi
canım haydi bakalım hayırlı olsun hayırlar getirsin tedavin inşallah
Allahım bizim yaşadığımız mutluluğu sana da yaşasın inşallah
dualarımız seninle canım
canım maşallah ne güzel bir olay
inşallah artarak devam eder spermler ve siz de tedavinizi sorunsuz bi şekilde yaparsınız inşallah.
tamam canım yazarım inşallah herşey yolunda gider daha öncede tüp bebek aşamalarını yaşadım ama mikro tese 0 olduğu için yarıda kalmıştı
merhaba kardeş eşinin ameliyat olduğunu sperm bulunamadığını
ama menüde tek tük görüldüğünü ve tüp bebeğe başlayacağınızı
yazmışsın dr nuz kimdi ne gibi tedavi uyguladınız iğnenin ismi nedir
bitkisel olarak neler kullandınız birde tsti nerede yaptırdınız
bunları yazarsan bizede ışık olmuş olursun
inşlh sende tez zamanda anne olursun...
merhaba canım benim doktorum bahçeci kliniğinden mustafa bey eşimin doktoruda emre bakırcıoğluydu. bize hiç ilaç vermemişlerdi ilaç kullanmanın pek bir faydası olmıyacağını söylemişlerdi nedenide hiç sperm olmaması. daha sonra aktardan ginseng , tribulus macunu , arı sütlü ballı karışım, kavun çekirdeği yağı, çakşır suyu ve keçiboynuzu pekmezi aldık aktar kullanın 1 ay sonra test verin dedi bu arada eşim sigarada kullanıyordu onuda bıraktı kafeinli içeceklerden uzak durmaya çalıştı asitli içecekler içmedi. 45 gün sonra verdiği testte 1 sperm çıkışı gözlendi. sperm çıkışı gözlenincede doktoru argimax ve klomen verdi ve artış gözlendi
MAŞALLAH CNM KISA ZAMANDA SONUÇ VERMİŞ
AMA NASİBİNDE OLACAK
İNAN BUNLARI VE BUNLARA BENZEMEZ NELER YAPTIK UYGULADIK YAZDIKLARINDAN SADECE
KAVUN YAĞI VE ARGİMAX KULLANMADIK VE YILLARDIR BİR TANE BİLE GÖREMEDİK
HERŞEYİN BAŞI KISMET İNŞLH BİZİMDE KISMETİMİZDE VARDIR
İNŞLH SENDE SAĞLICAKLA EVLADINA KAVUŞURSUN...
Eşinde ilk tahliller nasıl çıkıyordu lh, fsh, testosteron?
canım biz tese olalı 1 seneden fazla oldu bu süre içerisinde farklı macunlarda kullandık ara ara eşim hep test verdi sonuç hep sıfırdı o 1 sperm çıkışından sonra test verdiğinde yine 0 sonucunu gördük ama yine devam ettik Allah tan umudumu 1 gün olsun kesmedim farklı farklı doktorlarla görüştük bizi kıbrısa yönlendirenler bile oldu git eşine benzeyen bir erkeğin hücresinden çocuk sahibi ol dediler çok ağladım çok üzüldüm ama Allah a sürekli dua ettim bizim için çokta dua edenler oldu dualarımız kabul oldu inşallahta sonucuda güzel olur elimde olmadan hala korkuyorum bir sorun çıkacak birsey olacak diye suan 9 dondurulmuş spermimiz var ama gerçekten korkuyorum ya bozulurlarsa ya tekrar çıkış olmazsa diye bu yazıyı okuyan herkesten dua bekliyorum Allah ım isteyen herkese hakkında hayırlı bir sekilde sağlıklı hayırlı ahlaklı onun katından özel evlatlar nasip etsin
moralini bozma arkadaşım bak 9 tane sperm var.. Biz daha 0 dayız.. sakın ümidini ve inancını kaybetme.. moralini iyi tut ESMAÜL HÜSNA' yı bolca oku..
teşekkür ederim inancımı hiç kaybetmedim inşallah kaymetmemde. inşallah sizin içinde hersey iyi olur
cnm inş sıra hepimize gelsincanımm hiç canını sıkmaa o ne olduğu belirsiz hücreler sperm olacak İNŞALLAH
hepimiz bir umut bekliyoruz RABBİM bu sabrımızın sonunu hayıretsinn bebişli mutlu huzurlu yuva nasip etsin
evet iyice zorlaştırdılarr geçen sınavlarımın sonucuda kötü geldi:18::18::18::18:
neyapcağımı şaşırdım hakkımda hayırlısı geçsekte kurtulsak artık
canımm sen liseyi birtirince hemen üniye kayıt olcaksınn ünide bitecekk hayırlısıyla
azmin elinden ne kurtulmuş kii
herşey gönlünce olsunn canım benim
eşim kürleri kullanıyor eskiden yüzü sarımtırak bir renkti şimdi maşallah düzelme var can geldii
hatta celalettin bey behçete baktırın dedi biz daha baktıracağızz
gözündeki hastalık yüzünden bu ay sonu kan değerlerine baktıracağız inşş behçet felan çıkmaz
ama kürler işe yarıyor galiba:
ben hemen sperm beklemiyorumm zaten celalettin beyy çıkış olur diyemem ama sizi zamanı geldiğinde iyi bir doktorda mikro tese olun diye yönlendiririm dedii
o yüzden bizde genetik varyaa daha zor işimiz ben bunun farkındayımm
mtesedede testis hasar görmüşş tabii herkess gibii
hakkımızda hayırlısı artıkk
ben en çokk eşimin sigarayı bırakmasına seviniyorumm kürleri kullanalı hiç içmiyorr eminimmm
en azından bi zararlı alışkanlığımızdan kurtuldukk
ah cnm bende hazırlandım eim micro tese oldu bçıkmayınca bende kaldım iğneler boşa oldu yani inş bu sefer yüzün güler cnm benimtamam canım yazarım inşallah herşey yolunda gider daha öncede tüp bebek aşamalarını yaşadım ama mikro tese 0 olduğu için yarıda kalmıştı
selamünaleyküm canım kader arkadaşlarım ben tedaviye Allahın izniyle salı günü doktordaydım herşey yolunda başlayabiliriz dedi bugün üçüncü iğnemi vurundum rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür.nurusima canım aynı zamanda tedavideyz eşlerimizde aynı sorun var umarım ikimizde aynı anda hamiş oluruz ve mucizelerimize kavuşuruz.kızlar dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin...
selamünaleyküm canım kader arkadaşlarım ben tedaviye Allahın izniyle salı günü doktordaydım herşey yolunda başlayabiliriz dedi bugün üçüncü iğnemi vurundum rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür.nurusima canım aynı zamanda tedavideyz eşlerimizde aynı sorun var umarım ikimizde aynı anda hamiş oluruz ve mucizelerimize kavuşuruz.kızlar dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin...
kızlar ii akşamlarrrrrrr
ben yarın kuran okutucam evde şimdi kızkardeşim babam abimin karısı bana gelicekler
tabii yaramaz yeğenlerim dehafta sonuna kadar ççok sıkı giremem kusura bakmayın inş aralarda yazışırız
yarın hepimiz için bol bol dualar edicem inş gerçekleşir....
MAŞALLAH CNM KISA ZAMANDA SONUÇ VERMİŞ
AMA NASİBİNDE OLACAK
İNAN BUNLARI VE BUNLARA BENZEMEZ NELER YAPTIK UYGULADIK YAZDIKLARINDAN SADECE
KAVUN YAĞI VE ARGİMAX KULLANMADIK VE YILLARDIR BİR TANE BİLE GÖREMEDİK
HERŞEYİN BAŞI KISMET İNŞLH BİZİMDE KISMETİMİZDE VARDIR
İNŞLH SENDE SAĞLICAKLA EVLADINA KAVUŞURSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?