lilikk canım öncelikle hoşgeldin ve iyi dileklerin için teşekkürler canım burada şifa bulan çok kişi oldu sen canını hiç sıkma biz neler yaşadık inşallah tez vakitte Allahım şifanızı versin
ENFALLLLL canım ya işte böyle 3 taneçik teyzesi bugün hayatımın hiç unutamayacağım günlerinden birini yaşadım sevineyim mi üzüleyi mi çünkü riskli bir durum szö konusu tüm doktorlar başıma birikti ya Allah insana neler gösteriyor canlarım çok sabredin çok sabredin
Yaren canım ücünüde sağsalim doğurmayı ne çok isterim ama zaman ne gösterecek hiç bilmiyorum bir risk söz konusu
esma bir sürü üçüz annesinin yazdığını okudum bende aldırmayacağım Allahın izniyle. teyzesi dualarınızı eksik etmeyin.
1 değil 2 değil tammmmm 3 taneyaa duyunca çok şaşırdım ve çokkk mutlu oldum inan sana dua ederken hep kalabalık bir aile olmalarını nasip et diyordum harbiden kalabalık olucaksınız inşallah rabbim o melekleri sana bağışlasın hepsine sağlık sıhhat versin cnm çok şükür Rabbim size en güzel hediyeyi verdi maşallah inşallah rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin zor olanla imtihan etmesin hersey gönlünce olur inş Allahım sizi korusun kendine iyi bak aeol cnm
3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................
Arkadaşlar bizim gibi m.tesede spermatid çıkıp daha sonra pregnly ya da muadili kullanıp sperm gelişimini tamamlayan arkadaşlar varmı(((((( cevabınızı bekliyorum..tedavi süreci nasıl işledi...değerleriniz kaçtı? total testeron fsh bizde spermiyogram da sperm sayısı sürekli 0 çıkıyordu.vee bitkisel kürr ne öneriyorsunuz.. bizde matürasyon arresti varr
ÖYLE CANIM ALLAH.2IN TAKDİRİ İŞTE VERMEZ SINAV EDER VERİR SINAV EDER İNŞALLAH HİÇ BİRİNİ ALDIRMAK ZORUNDA KALMAZSIN DÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM BENİM BAŞIMA GELİRSE NE YAPARDIM DİYE HER HALDE SABAH AKŞAM ŞÜKREDERDİM HEMDE ÜÇÜ İÇİN AYRI AYRI ALLAH'IM BU NE MUCİZE ŞÜKÜRLER OLSUN 1 TANEYE BİLE RAZIYKEN RABBİMİN İHSANI 3 EVLAT OLMUŞ ŞÜKÜRLER OLSUN MEVLAYA İNŞALLAH CANIM SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAĞINA DA ALIRSIN RABBİM SENİ VE BEBİŞLERİNİ KEM GÖZLERDEN KORUSUN.ARTIK ELTİCİKLERİN 3KERE ORTA YERLERİNDEN ÇATLASINLARK
NURİSİMA canım kardeşim Allahın taktiri işte ben 1 tane kese diye gittim Rabbim 3 tane buyurmuş herzaman dediğim gibi hep hayırlısını istedim çok ğladım çok dua ettim sağdan soldan çok laf işittim cevap veremedim Allaha sığındım inşallah bebeklerimizi bize bağışlar telaşla bekliyoruz bazı riskleri var Allahım korusun tüm günahsız bebişleriAllahım sanada çifter çifter versin bana sevdiklerim hep böyle dua ediyordu ...bende sizlere hep dua ediyorum bazen dualar kendiliğinden dilimden dökülüyor
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
SAĞOL BİRTANEM ALLAH RAZI OLSUNcanımmmm tedavin hayırlı uğurluu osunnnnnn
bolll bollll bebişliii oldun İNŞALLAAAAAAAHHHH
ALLAH kolaylık versin tedavinde sorunsuz sıkıntısız al gel dondirikleriiii
sıcacık göbişineeeee
sonrada orda 9 ayy kalsınlarr hop kucağınaaaa gelsinnlerr
SAĞOL BİRTANEM ALLAH RAZI OLSUN
NİHAYET BEKLENEN GÜN GELDİ ÇOK MUTLUYUM
RABBİM İNŞALLAH MUTLULUĞUMU DAİM EDER
İLK TEDAVİM SONUCU BEBİŞLİ OLUR İNŞALLAH
BANA BUGÜNLERİ YAŞATAN RABBİM EVLAT SAHİBİ OLMAMIDA NASİP EDER İNŞALLAH
DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM İSTEYEN VE BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
canımmm ben inanıyorumm bu günleri gösteren RABBİM bebişli günleride gösterecekk
az kaldııı
sıra sendee senin güzel haberlerini alacağız İNŞALLAH
sendee hamişler kervanına katılacaksınn
ALLAH yolunu açık etsin herşey gönlünce olsunn
sana hep dua ediyorumm ikiz üçüz farketmez bol bol evlat versin RABBİM
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
BENDE İNANIYORUM İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN DEĞİLMİ
İNŞALLAH CANIM 9 YILIN SONUNDA YÜZÜM GÜLER HAYALİ BİLE GÜZEL YAŞAMAK HERHALDE TARİF EDEİLEMEZ
AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH İKİZ ÜÇÜZ TAM MUCİZE OLUR HERHALDE RABBİM BANA ETTİĞİN DUALRIN KAT VE KAT FAZLASINI SANA VERİR ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN CANIM ZATEN SİZLERİN DUALARIYLA BU MUCİZLERİ YAŞADIM DEVAMINI DA YAŞARIM İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?