Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sensin bizim mevlamız, tek ilacımız,bize en merhametlimiz,rabbim herkese ve banada yardım et.hayırlı cumalar AMİN

Çıkarsa kaIbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini biIirsen; Yaradan düşürmez seni dara. KaIdır başını semaya, aç eIIerini mevIaya. Sen istemesini biIirsen, mevIa cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek oIsun.

yaaa arkadaşlar bişey sorucam, bu sperm çıkışı canlı sperm çıkışı ise normal yolla da hamile kalma ihtimalimiz olabilir mi çıktığı zaman...kafam karıştı,bi açıklayabilir misiniz?

cnm tahlillerde hiç sperm görmedik ama
çıkış olabilir dölleyecek olan tek sperm
nasibinde varsa eğer onunlada hamiş kalabilirsin
hayalim diye bi arkadaş vardı onların durumuda azospermdi
ve bikaç tane çıkan spermle hamiş olmuştu
o yüzden yumurtlama dönemlerini kaçırmayın siz yinede o günler sık ilişki yaşayın derim ben
inşlh seninde nasibinde vardır ve bu dertten tez zamanda kurtulanlar kervanında olursun...

hayırlı cumalar cnm seninde cuman mubarek olsun
nasılsın nasıl gidiyor ruh halin ne durumda şurda 2 gününüz kaldı
ben çok korkuyorum zaman hem çok uzun hemde çok kısa
acaba spermlerden bi haber alabilecekmiyiz kaygı ve kuşkular beni mahvetti
inşlh salı günü rahat bi nefes alabilirim çok korkuyorum inan...:18::18:

inşallah canım Allah tamamını erdirir inşallah isteyen herkese de nasip eder

OFFFFFFF Hiç sorma canım ya.
Ben şu anda yaşıyormuyum yaşamıyormuyum belli değil yani.
Aynen günler yaklaştıkça bir tuhaflık daha devam ediyor.
Asıl hastaneye gittiğim zaman çok kötü oluyorum ben.Heyecandan ölüp ölüp diriliyorum inan.
Bende çok korkuyorum.Herşeyi oluruna bırakmak istiyorum ama olmuyor işte.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Olumlu düşünelim ki sonucu iyi ve güzel olsun canım.

Canım kuranın varmış.Rabbim kabül etsin şimididen.
Şu Mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine yapılan dualar kat kat yerini bulup seni meleğine kavuştursun inşallah.

Gunaydin pamugum nasilsin?
Simdi telaslisindir kuranina hazirlaniyorsundur.
Rabbim mubarek bu cuma gununde ettiginiz tum dualarinizi kabul etsin...
Acilan ellerinizi bos cevirmesin..
En kisa zamanda bebislerini sana nasip etsin...Amin....

sağol cnmm,nasipte varsa olur...keşke microtese olmadan iyice bi araştırsaymışız...2011 'de oldu eşim...ama zaten neler yemeli o bitkisel takviyeler neler hiç bilgim yok,doktorla da veriyo mu...çeşit çeşit şeyler duyduyorum burdan ama en doğrusu hangisi kafam karıştı baya...

slm kızlar ben de eşi azospermi olanlardanım.. bu aya kadar bilmiyorduk..ilk yaptırdıgımız hastanede morfoloji 1 sperm 8 milyondu ama başka hatanede neredeyse yok dedi ilk gün yıkıldıkk anlatamam... ve şuanda tüp bebege yönlendirildik..bir umutla...
temmuzda ilk denemeyi yaptırmayı düşünüyoruz.inş ilk ve son olur..
eminim aranızda vardır bizim gibi olup bebiş sahibi olan vardır...inş darısı bize ve bizim gibi bekliyenlere olur

Günaydınn kızlarr gerçi öğlen olucak nerdeyse geç kalkıncaa böyle oluyoo
hayırlı cumalarrrrr..Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin inşallahhhh:26:

Melek102 cnm sende tedaviye başlamışsınnn hayırlı olsun inşallah sonunda yüzü gülenlerden olursun..
cemrem kuranın varmış bitanem Allah kabul etsin şimdiden..

Gunaydin pamugum nasilsin?
Simdi telaslisindir kuranina hazirlaniyorsundur.
Rabbim mubarek bu cuma gununde ettiginiz tum dualarinizi kabul etsin...
Acilan ellerinizi bos cevirmesin..
En kisa zamanda bebislerini sana nasip etsin...Amin....

iim güzelim ne olsun bacım abimin karısı babam bende çok mutluyum kızzz
sen nasıslın güzelim inş hormonlar ii çıkmıştır ne alemde yazmadın galiba yoksa yazdın mı kız ben hatrılamıyorum kusura bakma

Allah mutlulugunu daim etsin pamugum..
Allahim sevdiklerimizin eksikligini gostermesin...
Bende iyiyim bitanem ugrasiyorum evde...
Yazmaya unutmusum pamugum ben hormon degerlerimizin sonuclari dun geldi...
Fsh 0.8
Serbest tes. 0.3
Lh 6.2
Hocaya mail attik sonuc guzel 8hafta pregnly 1500devam edin demis..
Ayyy heycanla 3ayin gecmesini bekliyoruz bitanem...
Azcik gidimcik bi gelisme olsa dunyalar bizim olacak...
Ama Allahtan gelen herseye raziyiz...

selam kızlar nasılsınız benim kesin olmamakla birlikte doktorun sadece benzetmesiyle kızım olacak..bebeğim herzamanki gibi yin etoplamıştı bacaklarını popo aşağıda bir elide kulağında kulağını tutuyor uyuyordu..yani kesin cevap inş bidaha ki aya kaldı..şimdilik sadece kıza benziyor

Daha ilaçları kullanmaya başlamadık ama fsh:10 total testesteron:2.53 lh:3.40

Biraz ilaç takviyesi ile sonuç alabilirsiniz eşinin değerleri düşük... özellikle lh...
lh olmayınca testosteronda düşük çıkması doğal
Kesinlikle tedavi olmadan ameliyat olmayın...
Sizde lh yerine konduğunda büyük ihtimal çabuk sonuç alınacaktır...

iyi akşamlar canım nasılsın.oğluşun nasıl oldu umarım iyidir.
burdayken bir şey soracaktım sana.
bu pazartesi eşimin ilk kontrolü var.
doktor hormon tahlillerin dışında sperm testi de ister mi acaba.
ilk gittiğimizde istememişti.
merak ettim doğrusu.
hani bence yapılsa fena olmaz ne var ne yok öğrenmiş olsak en azından.
teşekkür ederim bilgilerin için allah razı olsun

Allahın selamı rahmeti şifası hepimizin üzerine olsun herkese iyi geceler teyzelerimiz nasılmış bakalım üçüzlerle birlikte biz mesai yapıyoruz çok yoruluyorum çok uykum geliyor tekrar rapor alabilsem çok iyi olacak doktorumda çalış hareket iyi gelir diyor ama çok zorlanıyorum ayrıca karnımda çok şişti üç tane olduğu için mi bilmiyorum şimdi namazdan sonra hepinizin ismini söyliyerek dua ettim listede isimleriniz ve rumuzlarınız var hamilelik çok zor muş fakat bir okadar da umut dolu Allahım bunu buradaki bebek isteyen tüm kardeşlerime yaşat bu benim için bir rüyaydı gerçek oldu sizin içinde gerçek olacak yeter ki ALLAHA SONSUZ İNANIN GÜVENİN

SADECİK bebeğin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun kız erkek fark etmez canım benim bebeğin evine güneş gibi doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…