canım diğer arkadaşların da dediği gibi embriyolar arasında gelişim farkı olabiliyor ama sonrasında dengelenen çok oluyor...
mercanımında bebişlerinden biri 1 hafta geriden geliyordu ama hayırlısıyla atlattı zor günleri
şimdi yaramaz kızlarıyla uğraşıyorrrrrrr
inş hayırlısıyla üçününde kalp atışlarını duyarsın
sonrasında da en doğru kararı verirsinnnnnnnnnn
canım zaten kürtaj olmuyorsun iğneyle embriyoların birini sonlandırıyorlar bildiğime göre...
diğer bebişlerin içinde büyük bi risk yok çok az bi risk var okuduğuma göre...
yani bunlar benim okuduklarım drun en doğru açıklamayı yapacaktır sana...
rabbim 1 beklerken 3 tane nasip etti bu gerçekten bi mucize
canımmmmmmmm başladın mı işe ben kıyamam dördünüzede
demek yoruldu mu yiğenlerimizzzzzzz...
allah yardımcınız olsun canım benimmmmmm dualarım sizinleeeeeee
iyi akşamlar canım nasılsın.oğluşun nasıl oldu umarım iyidir.
burdayken bir şey soracaktım sana.
bu pazartesi eşimin ilk kontrolü var.
doktor hormon tahlillerin dışında sperm testi de ister mi acaba.
ilk gittiğimizde istememişti.
merak ettim doğrusu.
hani bence yapılsa fena olmaz ne var ne yok öğrenmiş olsak en azından.
teşekkür ederim bilgilerin için allah razı olsun
cnm naptın sen maşallah üçüzlerine duyunca çok sevindim çokda şaşırdım açıkcasıinş. hakkınızdan hayırlısı neyse o yönde karar vermek nasip olur sizin için....toğimizin üçüzlerine maşallah inş. hamileliğinde doğumunda kolay geçer..
Sağol bugün biraz daha iyi...
Spermiyogramı neye göre istediğini tam bilmiyorum...gerek gördüğünde isteyecektir...
gelmeden bir telefonla görüşün isterseniz...
canlarım ben çok kötüyüm yine...
eşimin 2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı...
bikaç kere dra gitti ama hep bi sorun oldu muayene olamadı...
dün tekrar gitmiş ultrasonla bakılmış...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
ne olduğunun anlaşılması için salı günü izmire kendi druna gidecek...
allah korusun hastalığı tekrarlamış da olabilirmiş başka bişeyde...
daha hastalığı atlatalı martta 3 sene oldu...
rabbim korktuklarımızla sınamaz inş...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
allah rızası için dua edin ben ne yapacağımı bilmiyorum...
ne okumalıyım ne yapmalıyım...
rabbim korusun eşimi inş...
Allahın selamı rahmeti şifası hepimizin üzerine olsun herkese iyi geceler teyzelerimiz nasılmış bakalım üçüzlerle birlikte biz mesai yapıyoruz çok yoruluyorum çok uykum geliyor tekrar rapor alabilsem çok iyi olacak doktorumda çalış hareket iyi gelir diyor ama çok zorlanıyorum ayrıca karnımda çok şişti üç tane olduğu için mi bilmiyorumşimdi namazdan sonra hepinizin ismini söyliyerek dua ettim listede isimleriniz ve rumuzlarınız var hamilelik çok zor muş fakat bir okadar da umut dolu Allahım bunu buradaki bebek isteyen tüm kardeşlerime yaşat bu benim için bir rüyaydı gerçek oldu sizin içinde gerçek olacak yeter ki ALLAHA SONSUZ İNANIN GÜVENİN
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var
ben 1 adet yasin alıyorum.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Eski günler geri dönmez umarım ve inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Rabbim sen onları koru.
hanımlar bahar kardeşimizin eşi için yasini şerif ve fetih suresi okuyalım bahar bizim için zamanını ayırıp günlerce dua listeleri düzenledi takip etti eksikleri tamamlattı üzerimizde hakkı var şimdi sıra bizlerde bizde onun eşi için okuyalım ve dua edelim zaten eminim herkes dualarında kardeşlerimize yer veriyor .sizlerden ricam okuyan okuduktan sonra adetini yazsın ve niyetini bahar kardeşimizin eşi için etsin .ayrıca bunu kısa sürede okumamız lazım adet belirlemedim okuyan çok olursa adet te belirleriz yasini şerif ve fetihi okuyabilen okusun veya yakınlarına okutsun lütfen .hepiniz ALLAHA emanet olun yasini şerif ve fetih süresini bahar kardeşimizin eşi için bekliyoruz .
selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?