Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

BAHARCIĞIM canım benim haklısın bende diğerinin onlara yetişeceğini düşünüyorum heleki imanıma zarar verecek birşey Allahın izniyle yapmam ben zaten çoktan kararımı verdim Allahın izniyle üçününde kalp atışı varsa üçüde duracak çünkü o bana Rabbimin ikramı ona kimsenin kıymasına izin veremem zaten bir sürü üçüz doğurmuş kadın var bir süre küvezde kalıyorlarmış sonra gayet sağlıklı oluyorlar
baharcığım şükürler olsun benim evimde yüzümde baharlar açtı inşallah sıra sizlerde sizlerden sırayla güzel haberler gelicek ben inanıyorum ve elimden geldiğince dua ediyorum Allahım bizim için el açan birisinin yada birilerinin duasını kabul etti inşallah sizler içinde bizler hep el açacağız

Sağol bugün biraz daha iyi...
Spermiyogramı neye göre istediğini tam bilmiyorum...gerek gördüğünde isteyecektir...
gelmeden bir telefonla görüşün isterseniz...

cansunidacığım ya işte öyle olmuş Rabbimin bir ikramı banada süpriz oldu ama sanki eşimin bu işte parmağı var gibi tranferden önce ben doktorla konuşmaya gidiyorum dedi gitti artık orada ne konuştularsa :26:inşallah sonuda hayırlı olur Allahım tamamına erdirir canım benim bizde seni hep merak ettik şükür transferin oldu şimdi gün sayıyorsun ha ne heyecanlı bir sürec kuran biliyorsan bol bol yasin ve fetihi arka arkaya oku ayrıca haşır suresinin son ayetleri ve özellikle en son ayeti .hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Sağol bugün biraz daha iyi...
Spermiyogramı neye göre istediğini tam bilmiyorum...gerek gördüğünde isteyecektir...
gelmeden bir telefonla görüşün isterseniz...

Tamam sağol.
Ben eşime dedim arayalım diye.
Eşimde boşver sırf bu konu için rahatsız etmeyelim aramayalım dedi.
Offf çok sabırsızım ya.bir an önce spermlerin çıkmasını istiyorum ondan öle oluyo.

canlarım cevap yazamadığım kardeşim varsa hakkını helal etsin tedaviye yeni başlıyan kardeşlerimin Allah maddi manevi yardımcısı olsun .hamile kardeşlerimin Allah kendilerini ve bebeklerini korusun ve bir tanecik tohumcuk için mücadele veren kardeşlerime bol bol yağmur bereketiyle yağmurlar gibi tohumlar nasip etsin ...hepinizi Allaha emanet ediyorum hayırlı geceler

canlarım ben çok kötüyüm yine...
eşimin 2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı...
bikaç kere dra gitti ama hep bi sorun oldu muayene olamadı...
dün tekrar gitmiş ultrasonla bakılmış...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
ne olduğunun anlaşılması için salı günü izmire kendi druna gidecek...
allah korusun hastalığı tekrarlamış da olabilirmiş başka bişeyde...
daha hastalığı atlatalı martta 3 sene oldu...
rabbim korktuklarımızla sınamaz inş...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
allah rızası için dua edin ben ne yapacağımı bilmiyorum...
ne okumalıyım ne yapmalıyım...
rabbim korusun eşimi inş...

benim canım güzel arkadaşım
sakin ol lütfen üzme kendini daha bişey yok ortada
eminim eşin iyi haberle gelecek hastaneden
hemen kötü olan ihtimali düşünüp yorma kendini dua et
diğer hastalığı ortaya çıkmaz inşall
ama karaciğer büyümesi çok zararlı değil zaten kaynanamdada var
inan sıkıntı çıkartmıyor
çok dua edicem güzelim yorma kendini sakın
Allah şifa versin inşallah

canim mevlam seni ve üçüzlerini korusun ins.ve bizlerede nasip etsin ins

BAHARCIĞIM canım benim inşallah korkulacak birşey değildir ,ege ünive mi gidiyor doktora eski hastalığı da değildir yeni bir şeyde değildir inşallah bir süre evde durdu ya sıkıntıdan olmuştur . karaciğerindeki sorun kendi kendini yok eder inşallah .canım benim zor imtihanlardan geçiyorsunuz ama dimdik duruşunu bırakma istersen arka arkaya yasini şerif ve fetih başlıyalım şifa ve hayırlı fetihler istiyelim Allahtan ben eşin için buğun Allahın izniyle bir fetih bir yasin suresi okuyup dua edeceğim.sabırlı kardeşim benim

geçmiş olsun inşallah herşey temiz çıkar tekrarlamaz bende dua edeceğim sana
Rabbim eşinin sağlıklı haberlerini almanızı nasip etsin amin

hanımlar bahar kardeşimizin eşi için yasini şerif ve fetih suresi okuyalım bahar bizim için zamanını ayırıp günlerce dua listeleri düzenledi takip etti eksikleri tamamlattı üzerimizde hakkı var şimdi sıra bizlerde bizde onun eşi için okuyalım ve dua edelim zaten eminim herkes dualarında kardeşlerimize yer veriyor .sizlerden ricam okuyan okuduktan sonra adetini yazsın ve niyetini bahar kardeşimizin eşi için etsin .ayrıca bunu kısa sürede okumamız lazım adet belirlemedim okuyan çok olursa adet te belirleriz yasini şerif ve fetihi okuyabilen okusun veya yakınlarına okutsun lütfen .hepiniz ALLAHA emanet olun yasini şerif ve fetih süresini bahar kardeşimizin eşi için bekliyoruz .

ben 1 adet yasin alıyorum.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Eski günler geri dönmez umarım ve inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Rabbim sen onları koru.

ben 1 adet yasin alıyorum.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Eski günler geri dönmez umarım ve inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Rabbim sen onları koru.

tülayyyyyy yok öyle 1 tane yasin suresi okurum bu birlikte okunacak 1 adet yasin hemen arkasından bir adet fetih kardeşimize hayırlı fetihler nasip etsin Allahım diye ayrıca eşine söyle oda kuran biliyor diye hatırlıyorum oda okuyacak öyle teyze olmak kolay değil

hatunlar yasini şerif ve fetih süresi arka arkaya okunacak alan ikisini birden okuyacak .......katılımlarınızı bekliyoruz

öncelikli olarak geçmiş olsun Rabbim Şifasını versin...
sizide daha cok üzmesin inş
bendende 2 adet yasin 2 adet fetih suresi
Allah şimdiden kabul etsin Allaha emanet olun

baharcımın eşi için bende 4 yasin 4 fetih suresi okurum allahım eşine şifa versin tez zamanda allahım kabul etsin insallahh

Son düzenleme:
baharın eşi için

durudenizderya:1 adet yasini şerif 1 adet fetih
eşim :1 adet yasini şerif 1 adet fetih
ayra-0606 :2 adet yasini şerif 2 adet fetih
umut99 :4 adet yasini şerif 4 adet fetih
tülayyy :1 adet yasini şerif................

Allah razı olsun kardeşimiz hayırlı haberlerle gelsin Rabbim şifa versin katılımlarınızı bekliyoruz

selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız

a.s canımm hoşgeldin..
seni merak ettim bugün ama arayamadım demek başladın hayırlı olsunn cnmm:26:.
dün seninle konuştuktan sonra bende üzüldüm gerçektenn..
ama sen kendini toplamaya çalış cnm bak tedaviye başladım iyi şeyler düşünn.
haklısın belki yakınından birisinin başına bunların gelmesi kötüü..ama bundan sonra inşallah olumsuzluklar olmasınn hayatındaa..
tedavin çok iyi gitsinn..ve hamilee olursunnnnnnn.bütün bunları unutursun canım.
bende iyiym cnmm çok şükürr aynıı.herşeyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…