cnm benim ya inan ki ne dicemi bilememdim ya inş korkulacak gibi değildircanlarım ben çok kötüyüm yine...
eşimin 2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı...
bikaç kere dra gitti ama hep bi sorun oldu muayene olamadı...
dün tekrar gitmiş ultrasonla bakılmış...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
ne olduğunun anlaşılması için salı günü izmire kendi druna gidecek...
allah korusun hastalığı tekrarlamış da olabilirmiş başka bişeyde...
daha hastalığı atlatalı martta 3 sene oldu...
rabbim korktuklarımızla sınamaz inş...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
allah rızası için dua edin ben ne yapacağımı bilmiyorum...
ne okumalıyım ne yapmalıyım...
rabbim korusun eşimi inş...
selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
baharın eşi için
durudenizderya:1 adet yasini şerif 1 adet fetih
eşim :1 adet yasini şerif 1 adet fetih
ayra-0606 :2 adet yasini şerif 2 adet fetih
umut99 :4 adet yasini şerif 4 adet fetih
tülayyy :1 adet yasini şerif................
Allah razı olsun kardeşimiz hayırlı haberlerle gelsin Rabbim şifa versin katılımlarınızı bekliyoruz
Biraz ilaç takviyesi ile sonuç alabilirsiniz eşinin değerleri düşük... özellikle lh...
lh olmayınca testosteronda düşük çıkması doğal
Kesinlikle tedavi olmadan ameliyat olmayın...
Sizde lh yerine konduğunda büyük ihtimal çabuk sonuç alınacaktır...
Merhaba kızlar nasılınız :) negüzel haberler var ya şahane :)
Durudenizderya üçüz bebek şahane ya mşlh :) kendine çok dikkat et sağlıklı beslen ekmek hamur işi yeme tek gebelik bile 5 aydan sonra zorluyor 3 üz daha zorlar yürüyüş yap düzenli :)
Rabb'ime emmt 3 minikte :) yalnız hazırlıklı ol doğumdan sonra çıldıracaksın:) ben 1 tanesi ile çıldırdım bile :)))şaka bi yana zor ama şahane bşy ya biraz fazla uyusa özlüyorum :) ben doğumdan hemen sonra dha doğurmam dedim doğumumuz kötü geçti sezeryan oldum herşeyi hissettim nefes alamadım baya kötü şeyler oldu anlatırken bile stres oluyırum .. Ama bak 50 günlük olduk ben yine yapmayı düşünüyorum sanki :) tabi 3 sene sonra falan :))
Flaskkkk cnm hayırlı olsun negüzel bi haber berdin bana mşlh :) bu arada kızlar kanamanız olursa korkmayın ilaçlarımıza devam edin yormayın kendinizi düzeliyor ..
Bahar eşinin işi hayırlı olsun.sanırım bi rahatsızlığı var ıns hiç bşy çıkmaz Rabbim önce saglık sonra bebek nasip etsin inş
Ve diğer tedavide olanlar tedaviye başlayacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. Biz gecen sene bu ay amlyt olmuştuk tam 1 Sene geçti ve kucağımda kızım var .. Bakmaya doyamadıgım mucizem var.. Ben inanıyorum ki Rabbim canı yürekten evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmaz kimine bekletmeden erir kimine bekletip .. Bu zor günler gelip geçecek inş . Kızımla öpüyoruz hepinizi Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar ...
selamün aleyküm güzel anneler ve anne adayları nasılsınızkızlar ben bugün tedaviye başladım biraz buruklukla maalesef moralim çok bozuk nedenini merak edeceksiniz tabiki şöyleki perşembe günü tv açmış haberleri izliyordum son dakika haberi fatihte bir araç doğalgaz kutusuna çarpmış ve 2 ölü var diye alt yazıyı gördüm o an içim acıdı nedendir bilmem tam o sırada telefonum çaldı eşim aradı o kazayı görümcemin kayınbabasının yaptığını söyledi durum şöyle olmuş görümcem çocukları onun görümceleri kayınvalidesi kayınbabası falan fatihte bir doktora gidiyorlar kayınbabasıda hacamat yaptırmak için onlara sizi ben götüreyim diyor yaşlı adam görümcemi ve çocuklarını arabadan indirdikten sonra şekeri düşüyor ve komaya giriyor fren yerine gaza basıyor o dar sokaklarda insanlar kaçacak yer bulamıyorlar 2 kişi anne oğul ölüyor 7 kişi yaralı 7 arabayı pelt ediyor en son doğalgaz kutusuna çarpıp duruyor Allah'tan hemen fark ediliyor ve igdaş tarafından müdahale ediliyor yoksa küçük kıyamet kopacaktı biliyorsunuz bundan 20 gün öncede bizim apartmanda yangın çıkmıştı ve ben tamamen psikolojik açıdan çökmüş durumdayım herşeyden korkar oldum bugün tedavimide iptal edecektim ama en azından bu durum bana moral olur diye düşündüm inşallah sonucu güzel olurda bu sıkıntılı günlerin ardından biraz güzellikler yaşarım benden haberler bu şekilde sizler nasılsınız
canımm tefriciye tpiğinde bende tefriciye başlattımdurudenizderya :3 adet yasin 3 adet fetih
eşim :1 adet yasin 1 adet fetih
ayra-0606 :2 adet yasin 2 adet fetih
umut99 :4 adet yasin 4 adet fetih
cemre :2 det yasin 2 adet fetih
tülayyyy :1 adet yasin..................
Allah kabul etsin okuyanlardan ALLAH razı olsun
Merhaba kızlar nasılınız :) negüzel haberler var ya şahane :)
Durudenizderya üçüz bebek şahane ya mşlh :) kendine çok dikkat et sağlıklı beslen ekmek hamur işi yeme tek gebelik bile 5 aydan sonra zorluyor 3 üz daha zorlar yürüyüş yap düzenli :)
Rabb'ime emmt 3 minikte :) yalnız hazırlıklı ol doğumdan sonra çıldıracaksın:) ben 1 tanesi ile çıldırdım bile :)))şaka bi yana zor ama şahane bşy ya biraz fazla uyusa özlüyorum :) ben doğumdan hemen sonra dha doğurmam dedim doğumumuz kötü geçti sezeryan oldum herşeyi hissettim nefes alamadım baya kötü şeyler oldu anlatırken bile stres oluyırum .. Ama bak 50 günlük olduk ben yine yapmayı düşünüyorum sanki :) tabi 3 sene sonra falan :))
Flaskkkk cnm hayırlı olsun negüzel bi haber berdin bana mşlh :) bu arada kızlar kanamanız olursa korkmayın ilaçlarımıza devam edin yormayın kendinizi düzeliyor ..
Bahar eşinin işi hayırlı olsun.sanırım bi rahatsızlığı var ıns hiç bşy çıkmaz Rabbim önce saglık sonra bebek nasip etsin inş
Ve diğer tedavide olanlar tedaviye başlayacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. Biz gecen sene bu ay amlyt olmuştuk tam 1 Sene geçti ve kucağımda kızım var .. Bakmaya doyamadıgım mucizem var.. Ben inanıyorum ki Rabbim canı yürekten evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmaz kimine bekletmeden erir kimine bekletip .. Bu zor günler gelip geçecek inş . Kızımla öpüyoruz hepinizi Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar ...
canlarım ben çok kötüyüm yine...
eşimin 2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı...
bikaç kere dra gitti ama hep bi sorun oldu muayene olamadı...
dün tekrar gitmiş ultrasonla bakılmış...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca yine karaciğerinde lenf nodülü varmış...
ne olduğunun anlaşılması için salı günü izmire kendi druna gidecek...
allah korusun hastalığı tekrarlamış da olabilirmiş başka bişeyde...
daha hastalığı atlatalı martta 3 sene oldu...
rabbim korktuklarımızla sınamaz inş...
hepinizden dua istiyorum inş salı günü kötü bi haberle karşılaşmayız iyi şeyler duyarız...
allah rızası için dua edin ben ne yapacağımı bilmiyorum...
ne okumalıyım ne yapmalıyım...
rabbim korusun eşimi inş...
canlarım allah hepinizden razı olsun...
tam herşey yoluna giriyor tekrar yeni bi safya açıyoruz diyorduk...
şükürler olsun onca zaman sonra işe başladı çok da memnun halinden...
bikaç aya kadar tedavimize de başlarız şöyle yaparız böyle yaparız diye hayaller kurarken birden kaldık öylece...
cuma gün 4 eve geldi "patronumla edremite gitmiştik dönüşte buraya yakın yerde arabanın lastiği patladı" dedi...
bizim arabanın anahtarını aldı gitti...
sonra aradım "biz döndük arabayı bıraktım" dedi...
7 gibi aradım açmadı "dolmuşa bindim" diye mesaj attı...
7:45 gibi geldi bi sessiz bi garip "çok mu yoruldun aşkım" dedim evet dedi...
azıcık bi yemek yedi kalktı bi tuhaflık var hallerinde ama çözemiyorum bişeyde demiyor...
meyve getirdim yanına oturdum "senin neyin var" dedim "yok bişey aşkım" dedi...
sonra sanki içinden konuşur gibi kısık bi sesle "yaşamak çok güzel değil mi ?" dedi...
"bi sıkıntın mı var biri moralini mi bozdu" dedim sıkıştırdım biraz "yok bişey" dedi...
ama her halinden belli...
sonra aklıma geldi o gün muayeneye gideceği...
2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı bikaç kez dr gitti ama bi türlü muayene olamamıştı hep bi aksilik oldu...
"dr gittin mi ne dedi" diye sordum "ilaç verdi" dedi geciştirdi...
iyice sinirlenmeye başladım bende niye anlatmıyor ben sormadan diye...
"sebebi neymiş bişey demedi mi neye göre ilaç verdi" diye sordum...
"endoskopi yapacaklarmış" dedi kapattı konuyu...
niye diye soruyorum bilmiyorum diyor...
"ben bi kendi druma gideyim kontrol zamanım geldi" dedi git tabi dedim...
sonra sinirlendim kalktım yanından "bana bişey anlatmıyorsun ağzında geveleyip duruyorsun" diye söylendim biraz...
"sana söylemeyecektim hastalığım tekrarlamış olabilirmiş" dedi ben bittim...
meğer o gün önce b
benim canım güzel arkadaşım
sakin ol lütfen üzme kendini daha bişey yok ortada
eminim eşin iyi haberle gelecek hastaneden
hemen kötü olan ihtimali düşünüp yorma kendini dua et
diğer hastalığı ortaya çıkmaz inşall
ama karaciğer büyümesi çok zararlı değil zaten kaynanamdada var
inan sıkıntı çıkartmıyor
çok dua edicem güzelim yorma kendini sakın
Allah şifa versin inşallah
BAHARCIĞIM canım benim inşallah korkulacak birşey değildir ,ege ünive mi gidiyor doktora eski hastalığı da değildir yeni bir şeyde değildir inşallah bir süre evde durdu ya sıkıntıdan olmuştur . karaciğerindeki sorun kendi kendini yok eder inşallah .canım benim zor imtihanlardan geçiyorsunuz ama dimdik duruşunu bırakma istersen arka arkaya yasini şerif ve fetih başlıyalım şifa ve hayırlı fetihler istiyelim Allahtan ben eşin için buğun Allahın izniyle bir fetih bir yasin suresi okuyup dua edeceğim.sabırlı kardeşim benim
hanımlar bahar kardeşimizin eşi için yasini şerif ve fetih suresi okuyalım bahar bizim için zamanını ayırıp günlerce dua listeleri düzenledi takip etti eksikleri tamamlattı üzerimizde hakkı var şimdi sıra bizlerde bizde onun eşi için okuyalım ve dua edelim zaten eminim herkes dualarında kardeşlerimize yer veriyor .sizlerden ricam okuyan okuduktan sonra adetini yazsın ve niyetini bahar kardeşimizin eşi için etsin .ayrıca bunu kısa sürede okumamız lazım adet belirlemedim okuyan çok olursa adet te belirleriz yasini şerif ve fetihi okuyabilen okusun veya yakınlarına okutsun lütfen .hepiniz ALLAHA emanet olun yasini şerif ve fetih süresini bahar kardeşimizin eşi için bekliyoruz .
geçmiş olsun inşallah herşey temiz çıkar tekrarlamaz bende dua edeceğim sana
Rabbim eşinin sağlıklı haberlerini almanızı nasip etsin amin
ben 1 adet yasin alıyorum.
Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Eski günler geri dönmez umarım ve inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Rabbim sen onları koru.
öncelikli olarak geçmiş olsun Rabbim Şifasını versin...
sizide daha cok üzmesin inş
bendende 2 adet yasin 2 adet fetih suresi
Allah şimdiden kabul etsin Allaha emanet olun
baharcımın eşi için bende 4 yasin 4 fetih suresi okurum allahım eşine şifa versin tez zamanda allahım kabul etsin insallahh
cnm benim ya inan ki ne dicemi bilememdim ya inş korkulacak gibi değildir
inş hastalı gene başlamamıştır cnm benim canı gönülden dualarım senin eşin için ah cnm ya üzülme inş bu günler de geçecek:26:
cnm bende 2 yasin 2 fetih süresi alıyorum okuyayım gene alırım adetim bititnce hemen okucam yazarerım
canımm tefriciye tpiğinde bende tefriciye başlattım
yasin ve fetihde okuyoruz onlarıda yazayım RABBİM baharın sıkıntılarını tez vakitte gidersin İNŞALLAH
canımm üzülme neolur inşallah bişeyi yoktur temiz çıkar sonuçları.
rabbim yardımcınız olsun korktuklarınızla sınamasın kocişin için kuran okuduk dua ettik kocişimle rabbim duysun dualarımızı.
baharımın eşi için 1 yasin 1 fetih sureside ben alıyorum rabbim dualarımızı kabul eder inşallah....
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim inşaallah herşey düzelir devamını okuyamadım?
canlarım allah hepinizden razı olsun...
tam herşey yoluna giriyor tekrar yeni bi safya açıyoruz diyorduk...
şükürler olsun onca zaman sonra işe başladı çok da memnun halinden...
bikaç aya kadar tedavimize de başlarız şöyle yaparız böyle yaparız diye hayaller kurarken birden kaldık öylece...
cuma gün 4 eve geldi "patronumla edremite gitmiştik dönüşte buraya yakın yerde arabanın lastiği patladı" dedi...
bizim arabanın anahtarını aldı gitti...
sonra aradım "biz döndük arabayı bıraktım" dedi...
7 gibi aradım açmadı "dolmuşa bindim" diye mesaj attı...
7:45 gibi geldi bi sessiz bi garip "çok mu yoruldun aşkım" dedim evet dedi...
azıcık bi yemek yedi kalktı bi tuhaflık var hallerinde ama çözemiyorum bişeyde demiyor...
meyve getirdim yanına oturdum "senin neyin var" dedim "yok bişey aşkım" dedi...
sonra sanki içinden konuşur gibi kısık bi sesle "yaşamak çok güzel değil mi ?" dedi...
"bi sıkıntın mı var biri moralini mi bozdu" dedim sıkıştırdım biraz "yok bişey" dedi...
ama her halinden belli...
sonra aklıma geldi o gün muayeneye gideceği...
2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı bikaç kez dr gitti ama bi türlü muayene olamamıştı hep bi aksilik oldu...
"dr gittin mi ne dedi" diye sordum "ilaç verdi" dedi geciştirdi...
iyice sinirlenmeye başladım bende niye anlatmıyor ben sormadan diye...
"sebebi neymiş bişey demedi mi neye göre ilaç verdi" diye sordum...
"endoskopi yapacaklarmış" dedi kapattı konuyu...
niye diye soruyorum bilmiyorum diyor...
"ben bi kendi druma gideyim kontrol zamanım geldi" dedi git tabi dedim...
sonra sinirlendim kalktım yanından "bana bişey anlatmıyorsun ağzında geveleyip duruyorsun" diye söylendim biraz...
"sana söylemeyecektim hastalığım tekrarlamış olabilirmiş" dedi ben bittim...
meğer o gün önce balıkesirde gitmiş dra orada ultrasonla bakmışlar...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca 2 cm nodül varmış...
karaciğeri büyüdüğü içinde diyaframa baskı yaptığından göğsündeki ağrı oluşuyormuş...
dr hastalığın tekrarlamış olabilir demiş allah bullak olmuş...
hemen bulunduğumuz ilçeye gelmiş bana belli etmiycem diye o yalanı uydurup arabayı alıp buradaki hastaneye gitmiş...
burdaki dru çok ilgili hastalığını da bildiği için çok titiz davranıyor...
ona gitmiş o drda aynı şeyleri söylemiş "hastalığın tekrarlamış ve bu defa karaciğere oluşmuş olabilir yada iltihap olabilir" demiş...
"en doğru kararı kendi drun verir orada tüm testlerin yapılır anlaşılır durum" demiş...
bana belli etmiycem saklıycam diye hastaneden sonra çekmiş biyere arabayı ağlamış saatlerce...
ben bu hastalıktan hiç kurtulamıycam mı diye...
saatlerce orada durmuş bende dolmuşa bindi eve geliyor diye bekliyorum meğer hep burdaymışda haberim yok...
eğer ki ben onun sessizliğinden bişeyler olduğunu anlamasam "buradaki dr ağrının sebebini anlamak için endoskopi yapacak...
ben kendi druma gideceyim" deyip izmire gidecekmiş salı günü...
zaten hastaneden çıkınca hemen aramış randevusunu almış...
ilk herşeyi duyunca çok ağladım işte bundan sana söylemeyecektim dedi...
sonra toparlandım o şoku atlattım "ne olduğu bile belli değil hemen kötüye yormayalım" dedim...
ikimizde teselli ediyoruz birbirimizi benim içime kötü bişey doğmuyor ama yinede çok korkuyorum...
onu yalnız gönderemem biliyorum çok kötü hissedecek kendini yalnız olursa...
aklında bin şey kuracak onun için bende gidicem...
yarın rapor alıcam akşama çıkıcaz yola salı günü kontrol var...
inş kötü bişey çıkmaz...
karaciğerinde zaten tedavisi nedeniyle büyüme varmış...
ama sanırım ozamandan sonra çok büyümüş...
ilk hastalığında lenf nodülü göğsündeydi...
2. sinde boynundaydı göğsündekiler tamamen koybuldu ama boynundakiler küçülmüştü en büyüğü 9 mmdi tedavisi bittiğinde...
şubat başında yaptırdığımızda da aynı çıkmıştı 3 senede hiç büyümemişler diye çok sevinmiştik...
ama şimdi 2 cm boyutunda karaciğerde nodül görünüyor inş önemsiz bişeydir...
inş aynı acıları yaşatmaz rabbim bize...
öyle işte canlar herşey güzel sonuçlanırda güzel haberler veririm sizlere inş...
canımm benimm Allahın izniyle hiç bişey çıkmıycak inşallahhhh..
iyi düşünelimm inşallah güzel haberlerle gelirsiniz izmirdenn.
haftasonu diye aramak istemedim eşinde evdedir diye..yarın ararım tatlım konuşuruz..
dua ediyormm tatlım ...inşallah herşey yoluna girmeye başmışken tekrardan sıkıntılarr olmasınnn diye..
canım bende şimdi sana telden mesaj yazıyordum yazını görünce buraya yazayım dedim...
dün mesajın aldım canım çok saol...
ama hani insan olur ya yazdıkça yada konuştukça kendini kötü hisseder...
ondan sana cevap yazamadım mercan aradı teli açamadım...
kusura bakma canım...
ama yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor bana...
teyzemi aradım oraya geleceğimizi haber vermek için durumuda anlattım...
hem konuştum hem ağladım...
o da ağladı tutamadı kendini...
çok çektik biz inş rabbim göstermez bidaha aynı acıları...
hazır okadar ağlamışken topiğede gireyim yazayım nasıl olsa ağladım ağlayacağım kadar dedim...
inan dünden beri ne yaptığımı bilmiyorum...
öyle boş boş duruyorum kafam çalışmıyor...
kötü bişey çıkacağını hissetmiyorum kötüyü düşünmekte istemiyorum ama elimde olmuyor işte ister istemez düşünüyorsun...
bugün izinli günü ama izmire gidicez bikaç gün testler sürer diye izin yapmak istemedi gitti işe...
saol canım benim küçük yiğenimle dualarınızı eksik etmeyin...
canım benimm ne kusuru seni çok iyi anlıyorum..
ben sadece seni düşündüğümü bilmeni istedim o yüzdende mesaj attım.
aklımdasın hepp..ama
aramak istemedim..
mercanlada konuştuk oda ardığını söyledi..
şimdi senin yazını görünce benimde gözler hemen doldu..
sulu gözlüyüz zatennnnn..
o kadar çok istiyorumki artıkk olumsuzluklar sizden uzak olsunnnnnn..
iyi şeyler olsun hayatınızda hayatta herşey bi imtihan sizinkide artık son olur inşallahhh..
her zaman aklımadasınız cnm dünden bu yana hep dua ediyorum, ezan okunuyo ben dua ediyorum size.:26:
Allahım korktuklarınızla sınamasın inşallah..
hepimiz siizin için dua ediyoruzz.ne zorluklar atlatmışsınız bundada hiç bişey olmayacak inşallah canım benimmm
neyse ben daha yazamıycam
yarın gitmeden müsait olursan konuşuruz olmazsaa bana mutlaka durumdan haber ver canım benimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?