Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
baharcığım canım arkadaşım sen o minik yürekleri sevindirdiğin gibi Rabbimde seni sevindirsin önce eşinden yana sonra bebişinden yana güzel haberlerle geleceksin tabikide sakın aklına aksini bile getirme onca dua boşuna gidermi sanıyorsun biz bütün sıkıntıları dualarla atlattık inşallah canım yine yüzün gülecek çektiğin tüm sıkıntılar günahlarına kefaret olsun ve biran evvel sıkıntılarından kurtulursun inşallah canım hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz bizi habersiz bırakma Allah yardımcınız olsun yolunuz açık olsun hayırla gidin hayırla sağlıkla gelin inşallah

cnm bende kalmak isterdim ama malum ben öğlen hemen yola çıktım eve geldim tekrar buluşmak nasip olur gene inş
haberini alınca çokk sevindim bence bi sevinelim yahuuuuu

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah razı olsun:) Biz bugün görüşemedik celalettin hocayla bir şanssızlık oldu, kısmet değilmiş...
cnm bugün bende celalettin beydeydim kısmet olmadı bende görüşemedim bekeldim ama çokkk kalabalıktı inş sana da bu yeni tedavi süreci meleğini getirir
güzelim miniklerin sevinci sizin de sevinciniz olsun onların mutluluğu sizede yansıısın inş dr.dan olumlu sonuçlar alırsınız dua ve merakla bekliyoruz seni...
aman da aman demekki paşa geliyoooooo
sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlarla gelsin iinş güzelim...

nurusima cnmm tedavine git gide sonlarına yaklaşıyorsun inş transferin olup sende hamişim kzlar diye yazarsın şekerim benim

ah cnm yaa cuma güününden beridir topiğe giremedim yazdıklarını okuyunca içim kan ağladı
ne zaman bu sıkıntılardan kurtulacağız
allahım eşine acil şifalar versin inşlh bütün tetkikler temiz çıkar hiç bir sorun yoktur
inşlh iyi şeyler duyarsınız cnm..

saolasın cnm benim allah razı olsun
demek oğluşun kendini gösterdi
sağlıcakla kucağına al inşlh cnm a.e.o

canlarım bi kaçgündür topiğe giremedim
cumartesi evimde kuran okuttum bira kalabalıktı
allah kabul etsin herşey istediğim gibi gönlümce oldu
hepimiz için dua ettim ismini ve nickini bildiklerim ve evlat isteyen herkes için
inşlh rabbim katında kabul eder...inşlh
kızlar kısmetse sabah 7 de uçağa biniyoruz
bugün celalettin beye gidicez
hormon tahlillerimizi ve sperm tahlilini yaptırıp hocaya sonuçları gösterip
ne aşamada olduğumuzu görüceez
gönlüm istiyorki spermler çıkakacak kendini gösterecek
ama ben yine sıfırı görücem diyorum
inşlh spermleri yarın görebiliriz
dualarınızı bendende eksik etmeyin canlarım
çok sitresliyim çok yorgunum 1 haftadır hiç uykum yok
çok huzursuzum bugün başım çok ağrıdı
inşlh yarın spermler çıkarda hepsi geçer herşeyi unuturum
bugün tülaylarda hücreler görülmüş çok sevindim
darısı spermlere olur inşlh
kızlar inşlh yarın size müjdeli haberler getirebilirim
hepiniz a.e.o

Son düzenleme:

canım ben okuduğumu yazmıştım ama görmemişsin galiba.Rabbim kabul etsin İlker beye şiva versin İnşallah canım.

Esmacım bende 200 tefriciye,2000 ya şafi alıyorum.öğlene kadar tamamlamayı düşünüyorum inşallah.

Denizbulut merhaba canım.
çok stresli,sıkıntılısın ama inşallah hayırlı habarlerle hem kendini hemde bizleri sevindireceksin.
rabbim yardımcınız olsun,allah utandırmasın.dualarımız seninle canım.
güzel haberlerinle bekliyoruz inşallah seni.

canım günaydın.
ben Baharımızın eşi için yasinleri mi ve Fetih süresini okudum.allah kabul etsinşafi isminde şifa versin inşallah.

Baharım,topiğimizin gülü demek randevünüz bugün.sen okadar merhametlisin ki kuzucukların boynu bükülecek diye onları bırakıp gitmiyorsun.ama unutmaki rabbim daha da merhametli.inşallah güzel haberlerle döneceksin.
gece 3 te uyandım,teheccüt kılıp dua ettim eşine.biliyosun benim eşimde aynı süreçten geçti.eşim grip olsa korkuyorum,acaba birşey mi var diye,evet biz bebeklerimizin olmasını çok istiyoruz ama rabbim önce eşlerimizi versin,onlara sağlık,sıhatversin inşallah.
hadi güzelim güzel güzel git te gel.hem kendini hem bizi mutlu et inş.dualarımız sizinle.allah gani gani yardımcınız olsun inş.

canım şogeldin,sefa geldin.ne iyi ettinde güzel haberlerle geldin sen öyle.:))
çok sevindim ya aklımdaydın hep sabah işyerine gelir gelmez hem senden,hemde baharım dan güzel haberler alıcam umuduyla girdim topiğimize.olsun spermler görünmesede hücreler var.daha büyüyecekler,olgunlaşacaklar.sonra gelsin bebişler.
allahın izniyle tabi.allahım utandırmasın,tedaviye devam.
adınıza çooooook sevindim canım.

canım gözün aydın demek annesinin bitanesi,paşası geliyor.inşallah sağlıklı sıhhatli olur.hanene güneş gibi doğar.

tülaycım gözün aydın.niye sevinemedin canım üretim başlamış.3 aya kalmaz nazlı spermler de çıkar.onlar olgunlaşacak inş.başka çareleri yok ki.biz spermleri görene kadar yola devam.

herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun
süre haftaya pazara kadar canlarım benim

cemrem.........5 yasin okudu
esra1982.......1 yasin okudu
flzask ..........1 yasin okudu
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin okudu
duruderyadeniz ve eşi....4 yasin okudu
nursen.........1 yasin okudu
nilda05.........1 yasin okudu
pembe85.......2 yasin okudu
umut99.........2 yasin okudu
seval0817..... 1 yasin okudu
gamze42.... 1 yasin okudu
kızkardeşim betül..... 5 yasin okudu
vecihe........ 5 yasin okudu
elif............. 5 yasin okudu
seval....... 5 yasin okudu

euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim

la ilahe illallah, la ilahe illallah ,la ilahe illallah muhammeden rasulallah

rabbim okunan yasinleri hz. peygamber efendimizin ( s.a.v) ruhuna hediye eyledik vasıl eyle, kabul eyle haberdar eyle yarabbi
sen ilker kulunun hastalığına şifa ihsan eyle bi an önce nakil olsun ve şifasını bulsun ,
yoktan var eden mevlam hastalara şifa dertlilere deva ver
okuyan kardeşlerimin de dualarını kabul et gönüllerindeki muratları onlara nail eyle
duamızın kabulu için fatiha.....

herkese ii günlerrrrrr
kızlar çok yoğun bi hafta geçirdiğim için bugün 11 e kadar uyumuşum oldum
denizbulut hadi güzel haberlerle gel cnm :18:

esmacığım eşim celaleddin beye gitmedi daha,bi ay sonra inş. benim sınavdan sonra birlikte gidicez..
macunumuz çayımız bitmişti sipariş verdik şimdi onlara başladık
sen napıyosun canım sizde devam ediyosunuz kürlere dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…