- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
merhaba canım kontrol bitti.hormonlar istenilen seviyede sperm çıkışı yok ama üretim var.890000 immatür germ hücresi çıktı.menagon a geçeceğiz ama önce bursa dan bitkiseller gelecek onu kullanacak eşim.iki ay sonra kontrol var.pregnile devam yineyanlış hatırlamıyorsam bugün tülay arkadaşımızın kontrolü vardı, haberi olan varmıı aranızda ???
çok geçmis olsun bizde bugün celalettin hoca nın yanında idik seni göremedim ama...Merhaba
Uzun zaman oldu yazmayalı. Eski arkadaşlarımdan bilmiyorum beni hatırlayan çıkar mı? 2009 senesinde tanıştık azospermia ile, ilk şoktan sonra, bu forumda çok paylaşımlarım oldu. Sonra 2010 senesi tam da tüp bebeğe başlayacağımız sırada, göğsümde çıkan kitle bizi uzun bir tedavi sürecine sürükledi. Hep hayırlısı dedim hep rabbime sığındım. Sevgili eşimin ve sevdiklerimin ama önce Allah’ın izniyle bu süreci atlatmaya çalıştım. Önce göğsüm alındı sonra uzun ve zorlu kemoterapiler, onlar bitti derken koruyucu tedavim ve 18 ay sonunda 25 kürlük bir tedavi ile rabbim şifamı nasip etti.
İşe başladıktan sonra eski alışkanlığım olan forumu yine okumaya başladım. Kontrollerim 3 aylık periyodlarla devam ediyordu, ama olsun yine sizlerden güzel haberler alıyordum. Bu arada Celalettin hocayı öğrenme fırsatı buldum. Tam da tedaviye başlayacağımız 2010 yılının mart ayında ortaya çıkan bu hastalığımla herşey alt üst olmuştu. İlk önce Can sonra Canan’dı. Ama sonra bunda da bir hayır olduğunu düşündüm. O zaman başlayacağımız tedavi ne benim ne de eşimin içine siniyordu. Bir tedavi yolu olmalı diye düşünüyorduk. Sonra son kontrolümde bebek ne zaman yapabiliriz diye sordum. Araştırmalar sonucunda istediğimiz zaman yapabileceğimiz söylendi. Ne mutlu oldum anlatamam. “ İstediğiniz zaman” sözü bize pek uymasa da….
Ve şimdi geçen hafta umutlu bir yolculuğa başladık. Eşim Celalettin hoca ile görüştü, gerekli tahliller yapıldı ve bugün onunla görüşmeye gidiyoruz. İnşallah Rabbim güzel haberler almamızı nasip eder. Hastayken öyle çok dua ettim ki, ama hep önce bütün olmayanlara içinde bizimle beraber evlat sahibi olmayı nasip et diye. İnşallah Rabbim sesimi duyuyor, buna öyle çok inanıyorum ki, çünkü hep yanımda varlığını hissettirdi çok şükür. Hamile kardeşlerime hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum, geriye kalan herkese de bir gün hamiş olmayı ve hayırlı sağlıklı evlatlarla bütün tasa ve sıkıntılarımızın geride kalmasını. Sınavımız çok büyükmüş, ama olsun O’ndan gelene boynumuz kıldan ince. Belki bu hastalığı öğrendiğimde ki ilk şok anı, gecelerce göz yaşı dökmem, sürekli güçlü olmaya çalışmam, eşimi de üzmemek için bütün yükü üstüme almam, ve buradaki herkesin çok iyi bildiği çevre faktörleri beni farkında olmadan fazlasıyla yormuştu. Allah önce bizlere ve eşlerimize sağlıklı hayırlı ömürler , sonra da sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin…
canım benim.kader sonunda bizleri buluşturdu.o an hiç yanımızdan ayrılmanı istemedim ve bende inanki çok memnun kaldım.tekrar görüşmek üzere tatlım benim.artık güzel haber verme sırası sende gülüm.herkese hayırlı güzel günler olsunnnnn ben geldim kızlarrrrrrrr
evet cuma günüden bei kızlardeşim ababm abim ( ablamda geldi sonra ) hepsi bendeydi
evliliğim boyunca ilk defa bu kadar mutlu oldum hepsi aynı anda bende oldukları için
pazar günü bende babamlarala gitip pazartesi yani bugün kan tahlili verecektim celallettin beyde
kansızlığım için sabah kalktım gittim aşırı derece de dr. başı kalbalık beni almadı içeri
önce içerledim ama baktım ki dr. çok çok haklı kafasını kaşımaya vakti yoktu
bi baktım bi bayan var tanıdık geldi aaa tülay_20 miş o konuştuk tanıştık çok memnun oldum
birde buraya ara sıra yazan ayyıldız da ordaydı onunlada tanıştım konuştum
eğer işlerim olmasa yarın da kalır denizbulutu görördüm kısmet olmadı inş bi daha ki sefere
bakalım tülaylar inş güzel halaylık haberlerle gelirler
artık eve geldim burdayım hepinizi özledimmmmmmm