Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yanlış hatırlamıyorsam bugün tülay arkadaşımızın kontrolü vardı, haberi olan varmıı aranızda ???
merhaba canım kontrol bitti.hormonlar istenilen seviyede sperm çıkışı yok ama üretim var.890000 immatür germ hücresi çıktı.menagon a geçeceğiz ama önce bursa dan bitkiseller gelecek onu kullanacak eşim.iki ay sonra kontrol var.pregnile devam yine
çok geçmis olsun bizde bugün celalettin hoca nın yanında idik seni göremedim ama...
canım benim.kader sonunda bizleri buluşturdu.o an hiç yanımızdan ayrılmanı istemedim ve bende inanki çok memnun kaldım.tekrar görüşmek üzere tatlım benim.artık güzel haber verme sırası sende gülüm.

Tülaycım çok mutlu oldum inşallah 3 ay sonra dahada iyi haber alırsınız, bizde celaleddin hocada tedvideyiz, 2. nebido y 5 mayıs da yaptırdık , kotrole daaha ar ben heyecala bekiyorum, sizin bitkseller değişti mi, daha önce kileri vermedi mi ermiş aktar

sağol canım allah razı olsun evet bitkiseller degisti daha etkilisi bizler için araştırılıp bulunmuş.darısı senden güzel haber duymaya artık

baharımm canımm rabbim şafi ismiyle eşine tez zamnda şifa versin inşallah..

eşin için bende 1 yasini şerif ,bir fetih,birde rahman suresini okudum..rabbim katında kabul etsinn .
umarım hayırlı haberlerle dönersin bizlere ..

iyiyim canım şükürler olsun bugünleri bize yaşatan Rabbime
Allah razı olsun canım kaza işte Rabbim hepimizi görünen görünmeyen kazalardan belalardan korusun inşallah
evet canım tedaviye başladım hayırlısıyla bugün 3.günün inşallah sonucuda güzel olur
Rabbim sizlerede bu güzellkleri yaşamayı nasip etsin inşallah dualarınız için Allah razı olsun

canım benim tekrar hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun.seni çok iyi hatırlıyorum hatta geçen gün harzemede sordum haberin varmı arkadaşımızdan diye oda senden haber alamadığını söyledi hatta .o günden sonra birdaha topiğe gelmediğin için merak ettim seni şükürler olsun iyileşmişsin ve tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsiniz Rabbim inşallah sizlerede sperm çıktığı günleri göstersin ve hamile kalmanı nasip etsin çektiğin sıkıntılar son bulsun birdaha hastalık vermesin bundan sonra seni aramızda daha fazla görmek dileyiğle

durudenizderya canım baharın eş için bende 200tefriciye okurum ALLAH kabul etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelir aramıza

Allah sizlere sabır versin
İnşallah bir daha kötü olaylarla karşılaşmazsınız

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah razı olsun:) Biz bugün görüşemedik celalettin hocayla bir şanssızlık oldu, kısmet değilmiş...

canım benim sağol Allah kimseye yaşatmasın bir daha, yüzümüzü güldürsün canım, çok yorgunum aslında ama rabbim bir kolaylığını verir inşallah...

canım benim okudum ben yasini Rabbim şifasını versin inşallahh:26::26::26:

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah razı olsun:) Biz bugün görüşemedik celalettin hocayla bir şanssızlık oldu, kısmet değilmiş...
rica ederim canım Allah senden de razı olsun sen beni tanımazsın çünkü kullanıcı adımı değiştirdim eskiden vck idi senin hastalığın başladığında ben topiğe yeni üye olmuştum .benim eşimde en zor azolulardandı şükürler olsun eşimde sperm bulundu tedavimin bugün 3.günü inşallah transferim 15 gün sonra gerçekleşecek Rabbim sizede u aşamalara gelmenizi nasip etsin.inşallah celalettin beylede tedaviye başlarsınız biran evvel malum artık çok yoğun en yakın zamanda tedaviye başlar hayırlı sonuç alırsınız inşallah

ARKADAŞLAR BAHARIN EŞİNDE ESKİ HASTALIĞI (LENF KANSERİ ) TEKRAR ETME OLASILIĞI VARMIŞŞ
EŞİ doktor KONTROLÜNE GİTTİ DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIN İNŞALLAH
RABBİM BAHARIN VE EŞİNİN GÖNLÜNDE NE MURADLARI VARSA TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN İNŞALLAH
ÇOK ZOR GÜNLER ATLATTILAR HALADA ZOR GÜNLER YAŞIYORLARR
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKSINLAR İNŞALLAH DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
ACİL TEFRİCİYE BAŞLADIM BANA YARDIM EDİN HEMEN TAMAMLAYALIM
AYRIYETEN FETİH VE YASİNDE OKUYORUMM SİZDE BİRER TANE ALIN
YA ŞAFİİ ÇEKELİMM HEP BİRLİKTEEE BEN BAŞLADIMM HADİHEP BİRLİKTEE DUA EDELİM

tefriciye
ESMA---------------------300
FLAZSK2003---------------250=OKUDU
ESRA1982-----------------200
basak2569----------------250
NURSEN-------------------200
YASEMİNSEZA------------100
E_M_A-------------------100
ASBELOVE---------------200
MERCAN2011------------300
ÇİÇEK00----------------200
GAMZE42---------------100
NURUSİMA81-----------200
MUHAT-----------------100

kalan-------------------1944

ARKADAŞLAR YARINA KADAR OKUYABİLİRMİYİZ HEP BİRLİKTE BİTİRELİM İNŞALLAH

YA ŞAFİ
ESMA-------------------------2000=OKUDU
FLAZSK2003-------------------1000=OKUDU
ESRA1982---------------------1000
basak2569---------------------2000
YASEMİNSEZA-----------------2000
E_M_A------------------------1000
ASBELOVE--------------------1000
ÇİÇEK00----------------------1000

Son düzenleme:

canım ben okudum rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah
yarın güzel haberlerle gelir bahar

Canım gözün aydın acaba eşinin tahlil sonuçları nasıldi ne kullandı

canlarımmmmm ben geldim...
aslında bugün gidicektik izmire size de öyle yazmıştım...
ama dün eşimle konuşurken randevusunun yarın saat 17'de olduğunu öğrendim...
o şokla saatini bile sormak aklıma gelmemişti...
bugün sabah raporumu alıp akşama yola çıkacaktık randevu saatini öğrenince fikrim değişti...
yarın burada anasınıfı şenliğimiz olacak...
benim miniklerim köyde oldukları için kuzularım parka bile hasretler...
şenlik kapsamında biçok şişme büyük oyuncak gelecek (zıpzıplar, kaydıraklar)...
geçen sene de nerdeyse hiç bi köy okulu öğretmeni öğrencilerini ilçedeki şenliğe getirmezken ben getirmiştim...
öyle mutlu olmuşlardı ki her anı hafızamda...
haftalardır yine şenlik zamanı gelince gidicez diye seviniyorlar gün sayıyorlardı...
23 nisan kıyafetlerimizi merkez anasınıfında görev yapan arkadaşım çok beğendiği için bana da ısrar etmişti gösterilerinizden bikaçını yapın diye...
heyecanları mutlulukları ikiye katlanmıştı hem eğlenicez hem gösterilerimizi sunucaz diye...
çok üzülmüştüm onları götüremiycem diye...
randevu saatini öğrenince konuştum eşimle "şenlikten sonra gidelim bişekilde yetişiriz" diye...
oda kabul etti çocuklar mutlu olsun yetişiriz dedi...
kılı kılına yetişicez randevumuza ama onların yüzündeki o tebessüm o mutluluk bizim için dua niyetine geçer diye düşünüyorum...
kuzularımın heyecanını kursağında bırakmıycam...
inş onlar mutlu olduktan sonra öğretmenleride güzel haber alacak ve çok mutlu olacak...
velilerimle toplantım vardı bugün hepsinden dua istedim...
sizler varsınız arkamda allahın izniyle inş sizlerin dualarıyla yarın hayırlı haberler alırız...
büyük ihtimal yarın hoca eşimi muayene eder elindeki testlere bakar kendince fikrini söyler ayrıca testler ister bizden...
1-2 gün o testlerle uğraşırız heralde...
inş sonunda yüzümüz gülecek "bu sıkıntıyıda atlattık önce allahın izniyle sonra sizin dualarınızla" diycem inş...
sizleri haberdar ederim canlarım allah hepinizden razı olsun...

çok geçmiş olsun bahar

bende baharın eşi için 1 yasin ve 1 fetih süresi okudum

1 adet fetih ve yasin okundu

canımm nursen 1 yasin 1 fetih ekle

Canim ben de 1 yasin 1 fetih aliyirummm

Canim benimm cok gecmis olsunn insallah strestendirrr allahimm yaninizda olsun. hayirli haberlerle donmeni bekliyoruzz :-*

günaydın canım.
bende bahar arkadaşımızın eşi için 2 yasin,2 fetih süresi alıyorum.

cnm bnde 1 adet aysin 1 adet fetih okurum Allah yar ve ayrdımcısı olsun bahar kardeşimizin.

Baharcım çok büyük geçmiş olsun canım eşine,rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah güzel haberlerle dönersin canım allah yardımcınız olsun...

canım bende bahar arkadaşımızın eşi için 1 adet yasin 1adt fetih suresi alıyorum rabbim şifasını versin inş..

ben de arkadaşımızın eşi için 1 yasin ve 1fetih süresi okuycam.RABBİM şifa versin İnşallah önemsiz birşeydir.

canım ben okudumm..ya şafi ile tefriciyeyi.:26:
Allah kabul etsin..hayırlı haberlerle gelsin inşallah baharrrrrr

Baharcigim cok gecmis olsun canim insallah hastaligi tekrarlamaz esinin
uzuldum yazini okuyunca
Allah yardimciniz olsun Canim

Esma bende okurum 200 tefriciye okurum 1000 de ya safi canim ekle

ESMA ben de 100 tefriciye okurum canım şimdilik beni de yaz

durudenizderya canım baharın eş için bende 200tefriciye okurum ALLAH kabul etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelir aramıza

canlarımmmmmmmm sizlere ne söylesem az gelir...
allah herkesten razı olsun...
rabbim inş sizlere hastalık dert sıkıntı yüzü göstermez inş...
içime kötü şeyler doğmuyor ister istemez korkuyorum ama iyi şeyler duyucaz gibi hissediyorum...
heleki sizin burada biraraya gelip dualarla bizim yanımızda olmanız içimi daha da farehlatıyor...
rabbim o güzel gönüllerinizin muradanı verir sizlerede en kısa zamanda inş...
inş buraya iyi haberlerle gelicemmmm inşşş...

Son düzenleme:

cemremim ben arkadaşının eşi için 1 yasini bu sabah okudum...
allah kabul eder inş...

selam kizlar
nasilsiniz.
BAHARim esine sifa versin YUCE RABBIM,her zorlugun arkasinda bir kolaylik vardir ins. esinin sagligi eskisinden iyi olur.bebeginizide en yakin zamanda nasip eder Allah im amin.
tedavideki arkadaslar dualarim sizinle insaallah olacak niye olmasinki.
DENIZBULUT hayirla gidin gelin guzel haberler verirsin ins canim.

bizim bugun dr kontrolumuz vardi.cok sukur hersey iyiymis.bebegim erkek teyzelerii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…