kızlar kaan hocayı aradım bugün.sperm testinde sonucun 0 lduğunu ama bol miktarda löksit çıktığını syledim.iyi bir gelişme olduğunu söyledi.iltihap hücresi değil bunlar dedi.hrmon testi yaptırıp mail atın yada gelin dedi.ya bu arada kaan hocanın kendi mail adresine yazan varsa bana adres verir misiniz? sitesinden girince gnderemiyorum
kızlar kaan hocayı aradım bugün.sperm testinde sonucun 0 lduğunu ama bol miktarda löksit çıktığını syledim.iyi bir gelişme olduğunu söyledi.iltihap hücresi değil bunlar dedi.hrmon testi yaptırıp mail atın yada gelin dedi.ya bu arada kaan hocanın kendi mail adresine yazan varsa bana adres verir misiniz? sitesinden girince gnderemiyorum
arkadaşlar merhabalarrrrrrrr
bu cumartesı emre beye gıtmıstık bızden testestoren testı istedı bılıyorsunuz esımın degerlerı cok dusuk dun esımı aramıs testestoren degerının 2 .00 dan 4 bucuklara yukseldıgını bunun cok iyi bır gelışme oldugunu soylemış cok sevındık iğnelerını daha da sıklastırdı ve mıktarını arttırdı 3 hafta bu sekılde devam edıp tekrar test yaptırmamız gerektırdığını soyledı ilaçlarımızı bulma konusunda zorluk cekıyorduk sağ olsun bızı arkadasına yonlendırdı kargo ile dun ilaçlarımız elımıze gectı eşimde emre beyı cok sevdı
.... arkadaşlar 15 gun sonrada degerlerımızı sızle paylasacagım... bugunluk bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?