Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhabalarrrrrrrr
bu cumartesı emre beye gıtmıstık bızden testestoren testı istedı bılıyorsunuz esımın degerlerı cok dusuk dun esımı aramıs testestoren degerının 2 .00 dan 4 bucuklara yukseldıgını bunun cok iyi bır gelışme oldugunu soylemış cok sevındık iğnelerını daha da sıklastırdı ve mıktarını arttırdı 3 hafta bu sekılde devam edıp tekrar test yaptırmamız gerektırdığını soyledı ilaçlarımızı bulma konusunda zorluk cekıyorduk sağ olsun bızı arkadasına yonlendırdı kargo ile dun ilaçlarımız elımıze gectı eşimde emre beyı cok sevdı
.... arkadaşlar 15 gun sonrada degerlerımızı sızle paylasacagım... bugunluk bu kadar

ne güzel haber bu böyle
sence esimde olan lökosit degeride enfeksiyona agit degil.
Hafta esimin klomen ilaçlari biticek.
Biz hormon testi yaptirmayi düsünüyoruz.
Degerleri kaan aydos'a yollicam birde lôkosit oldugunu söylerim
bakalim bize ne söylicek.

gamze ve tosbik ne güzel haberlerle gelmişsiniz umarım çok daha güzel haberlerinizi en kısa zamanda duyarız..:)):sm_cool:

kızlar iyi akşamlar umudunu kaybetme canım inşallah sperm cıkışı olmuşturda sevincten giremiyosundur

canım çok sevindim bizim daha önce 100 bin lökosit çıkmıştı o zaman bu iyi gelişme inşallah spermde çıkar canım

tosbikim çok sevindim inşallah teseye gerek kalmadan spermler çıkarda bebişlerine kavuşursun

gamze ve tospik hadi inşallah olumlu sonuçlar yolda hayırlısıyla sperm bulunsunda bebeklerinize kavuşun inşallah

umudunukaybetme ,ebruliii78 sagolun kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun

zaman, sevgidolu, selva, espoir sağolun iyi dilekleriniz için.bizden de sperm çıkarsa birgün herkesten çıkabilir heralde.çünkü eşimde üretim yok.ayy canım ya kaan hocanın dediklerini duyunca nasıl tekrar umutlandı.hemen ceviz yemeye başladı:))) umut insana neler yaptırıyo...

belgin ebrululi çok sağolun kızlar şimdi gördüm yazdıklarınızı.inşallah bu yıl hepimize uğurlu gelirde bebişlerimizden konuşabiliriz..

Mrb arkadaşlar ....umarım hepiniz iyisinizdir.Bende bu siteye yeni üye oldum.Hepinizi çok iyi anlıyorum.Benim eşimde azospermli.Bende 3 yıl önce ege üniersitesinde tüp bebek yaptım.Sonuç negatif.Doktor tekrar 4 ay sonra denememi önerdi.Bidaha denemedim.Korktum açıkçası birdaha sarsılırım diye.Tekrar deneyenler varmı?Pozitif sonuç varmı?Umarım allah hepimizin yüzene güler.Rabbim emeğimizi İŞŞALLAH boşa harcamaz.Şimdiden allah hepimizin yardımcısı olsuNn.....

merhabalar benim eşimin sperm sonucu 3 milyondu araya zaman koyduk 2 ay önce stresten psikolojik ilaçlardan dolayı 3 milyondan sadece 4 tane sperm kalmıstı doktor neden ararya zaman koydunuz dedi. eşime treantel , endol ve testojel verdi ... bu arada bende keçiboynuzu suyu hazılıodum sabah akşam pekmez aldık birde doktr haftada 3 kere hamsi felan yesin dedi diyetide uyguladık. tekrar sperm verdi 2 ay içinde 1 milyon oldu... ama yine mikro tese yapılacak inşallah tutar cuma günü ignelere baslıyorum.Allah bütün isteyenlere nasip eder inşallah...

canım sizde sperm 1 milyon cıkınca neden mikro tese oluyoki sanırsam mikro enjeksiyon demek istedin umudunu kaybetme nerelerde kaldın canım ya

günaytın bacılar
turtem çok ilğinç 1milyon sperm var ve mtese olucak hangi dra gidiyorsunuz merak ettim iyice araştır para tuzaklarına düşme sperm varsa mteseye gerek yok çok ilginç buarada sperm sayınıza maşallah darsı bize olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…