Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın kızlar ! ebrulııcım tum ıctenlıgımle AMINNNNNNNNNNNN! canım.allah dualarımızı kabul etsın ınsaalah!

gÜnaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum 1 ay kadar Önce kaan hocanın yanındaydık klomene devam dedı bıde proxed verdı kullanıyor eŞım hayırlısı bakalım sızlerde ne var ne yok

slm kizlar
ya bende uzun zaman yoktum ya kizlar esim sperm testi yapaacak insallah sperm cikar normal yolla
kaaan hocanin verdigi ilaclari kullaniyor
buarada kotu haber adet oldum
bu ay umutluydum dedim belki
ama olmadi
yeni adettarihim 10 subat

Hadi Belginim bu defa iyi haberler alacaksın iyi yada kötü 2 -3 olgun sperm bile bulunsa bu senin icin başarı olacak ozaman mtese de başarı şansızn artmış olacak.. Siz elinizden geleni yapın gerisini allaha bırakın. :Saruboceq:

gÜnaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum 1 ay kadar Önce kaan hocanın yanındaydık klomene devam dedİ bİde proxed verdİ kullanıyor eŞİm hayırlısı bakalım sİzlerde ne var ne yok

ne olsun canım aynı bizde gittik kaan hocaya iğneleri bıraktık tese yapılacak.ama önce ctesi spermiyogram yaptıracaz inşallah çıkış olurda teseye gerek kalmaz allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar
esim kan tahlili yaptirmisti ve sonuclar belli oldu
FSH 8.5
LH 10.2
TESTOSTERON 14.0
bu degerler nasil sizce

merhaba arkadaşlar...malesef bizde geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik..çok üzüldük 1 haftadır araştırma yapıyorum girmediğim site kalmadı...en sonunda bi doktorun tavsiyesi üzerine istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar denen bir doktorla görüştük bizden bi takım tahliller istedi onları yaptık ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum...sonuçta eşimi kimse muayene etmedi ve tese konusunda ne kadar başarılı bilemiyorum..aranızda duyan yada fikir sahibi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim..

mrh.umutsuz öncelikle geçmiş olsun...istanbul tüp bebeği duydum fakat net olarak o hastaneyle ilgli bilgim yok...ama aret beyi tv de görmüştüm sadece... sanırım o hastaneninde kurucusu aynı zamanda...ben yinede yer konusunda hemen karar vermeyin iyice araştırın derim

Kızlar çakşır otunu aldım dahada doğrusu kökü oluyor bu sanırım, nette araştırdım balla karıştırılacakmış, kullanan varmı acaba :/

arkadaşlar bizde bugün zafer bey e gittik muayeneye...eşime amliyat olması gerektiğini sadece yumurtalıklarına bakacaklarını söyledi,operasyonu aşama aşama anlattı....ameliyat günü içinde sekreterine yönlendirdi..tam gün alıcaz derken eşim ben bu adama ısınmadım demezmi? o ilk gittiğimiz dr a daha çok ısındım o daha iyiydi diğer hastane olsun diye tutturdu...ne yaptım ne dediysem ikna edemedim adamı...bi insan bu kadar mı aksi olur ya?deli etti beni bugün ...hatta aramız hala nane bu yüzden...şimdi ikna etmeye mi uğraşıyım yosa diğer hastaneye yani medical parkta mı yaptıralım ameliyatı ...tekrar medicali arayıp yeniden randevu almam gerekiyo...of ya ben acele ettikçe hep bişiler çıkarıyo...

Kızlar çakşır otunu aldım dahada doğrusu kökü oluyor bu sanırım, nette araştırdım balla karıştırılacakmış, kullanan varmı acaba :/
canım ben o kökten bir parça koparıp bir bardak suda 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendirip süzerek eşime sabah aç karnına içiriyordum ballı denemedim

arkadaşım önce biraz araştır sakın hemen tese olmasın eşin belkide normal yolla çıkabılır eger mümkünse gidebilirseniz ankarada kaan aydos var ürolag bir çok arkadaşımı biliyorum onun tedavisiyle çıkış olup hamile olan.bizde gitmiştik eşimle ilaç kullanmıştık çıkış olmadı ama hepimizde aynı sonuç olmuyor ameliyat olmaktan iyi değilmi arkadaşım hem o hormonlarıda yaptırın belki içerde üretim vardırda çıkış olmuyodur allah yardımcınız olsun arkadaşım bizler aynı dertleri yaşıyoruz burda elimizden gelen yardımı yaparız çünkü ilk ögrendiğimizde bizde ne yapacagımızı şaşırmıştık sen şanslısınki ilk başta bizi buldun arkadaşım yalnız değilsin...

iyi aksamlar kizlar
esim kan tahlili yaptirmisti ve sonuclar belli oldu
FSH 8.5
LH 10.2
TESTOSTERON 14.0
bu degerler nasil sizce
hormonlar gayet güzel canım ama neden sperm yok oda allahın takdiri demekki ama inşallah olur allahtan umut kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…