merhaba arkadaşlar bizde ctesi spermiyogram yaptıracagız geçen kaan hocaya gittiğimizde yaptırmamıştık kafama takılmıştı bakalım inşallah iğne ve ilaçlar işe yaramıştırda çıkış olr allahım ne olursun göster büyüklüğünü güldür yüzümü.
gÜnaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum 1 ay kadar Önce kaan hocanın yanındaydık klomene devam dedİ bİde proxed verdİ kullanıyor eŞİm hayırlısı bakalım sİzlerde ne var ne yok
çiçek canım bence sonuçlarınız gayet güzel gibi normal görünüyor
canım ben o kökten bir parça koparıp bir bardak suda 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendirip süzerek eşime sabah aç karnına içiriyordum ballı denemedimKızlar çakşır otunu aldım dahada doğrusu kökü oluyor bu sanırım, nette araştırdım balla karıştırılacakmış, kullanan varmı acaba :/
arkadaşım önce biraz araştır sakın hemen tese olmasın eşin belkide normal yolla çıkabılır eger mümkünse gidebilirseniz ankarada kaan aydos var ürolag bir çok arkadaşımı biliyorum onun tedavisiyle çıkış olup hamile olan.bizde gitmiştik eşimle ilaç kullanmıştık çıkış olmadı ama hepimizde aynı sonuç olmuyor ameliyat olmaktan iyi değilmi arkadaşım hem o hormonlarıda yaptırın belki içerde üretim vardırda çıkış olmuyodur allah yardımcınız olsun arkadaşım bizler aynı dertleri yaşıyoruz burda elimizden gelen yardımı yaparız çünkü ilk ögrendiğimizde bizde ne yapacagımızı şaşırmıştık sen şanslısınki ilk başta bizi buldun arkadaşım yalnız değilsin...merhaba arkadaşlar...malesef bizde geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik..çok üzüldük 1 haftadır araştırma yapıyorum girmediğim site kalmadı...en sonunda bi doktorun tavsiyesi üzerine istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar denen bir doktorla görüştük bizden bi takım tahliller istedi onları yaptık ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum...sonuçta eşimi kimse muayene etmedi ve tese konusunda ne kadar başarılı bilemiyorum..aranızda duyan yada fikir sahibi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim..
hormonlar gayet güzel canım ama neden sperm yok oda allahın takdiri demekki ama inşallah olur allahtan umut kesilmez.iyi aksamlar kizlar
esim kan tahlili yaptirmisti ve sonuclar belli oldu
FSH 8.5
LH 10.2
TESTOSTERON 14.0
bu degerler nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?