sagol canım benim..slm kızlar belgincim inşallah güzel haber alırsınız allah yardımcınız olsun
arkadaşım sıkma canını ısınamadıysa güzelce konuş belki psikolojik morali bozulmuştur üstüne gitme sende haklısın ama sabret canım onunda moralinin iyi olması gerek üstüne gitme...biraz sabır canım çok hassastır şimdi eşin.arkadaşlar bizde bugün zafer bey e gittik muayeneye...eşime amliyat olması gerektiğini sadece yumurtalıklarına bakacaklarını söyledi,operasyonu aşama aşama anlattı....ameliyat günü içinde sekreterine yönlendirdi..tam gün alıcaz derken eşim ben bu adama ısınmadım demezmi? o ilk gittiğimiz dr a daha çok ısındım o daha iyiydi diğer hastane olsun diye tutturdu...ne yaptım ne dediysem ikna edemedim adamı...bi insan bu kadar mı aksi olur ya?deli etti beni bugün ...hatta aramız hala nane bu yüzden...şimdi ikna etmeye mi uğraşıyım yosa diğer hastaneye yani medical parkta mı yaptıralım ameliyatı ...tekrar medicali arayıp yeniden randevu almam gerekiyo...of ya ben acele ettikçe hep bişiler çıkarıyo...
inşallah arkadaşım inşallahhhhkizlar esim sperm verdi sonuclari bekliyoruz
insallah bizde de sperm ciksi olur
inşallah arkadaşım inşallahhhh
günaydın kızlar........umudunukaybetme inşallah bir mucize gerçekleşir normal sperm çıkışı olur canım
merhaba arkadaşlar...malesef bizde geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik..çok üzüldük 1 haftadır araştırma yapıyorum girmediğim site kalmadı...en sonunda bi doktorun tavsiyesi üzerine istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar denen bir doktorla görüştük bizden bi takım tahliller istedi onları yaptık ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum...sonuçta eşimi kimse muayene etmedi ve tese konusunda ne kadar başarılı bilemiyorum..aranızda duyan yada fikir sahibi olan varsa cevap yazarsanız sevinirim..
slm kızlar....belgincim sağol canım allah razı olsun...bende çok üstüne gitmedim eşimin dediğin gibi pskolojisi hala çok bozuk ..napalım bizde dediğini yapıcaz belki hayırlısı böyledir canım ..az önce aradım medical parkı tekrar aldım randevuyu pzt.1 de...inşallah bu sefer hayırlısıyla başlarız...
umudununu kaybetme canım test sonrası inşallah olumlu sonuçlar alırsın...
belgin cmt günüde seninde iyi haberlerini alırız canım buradan inşallah ...
gamze seni de çok merak ettim neoldu,görüşebildin mi kaan hocayla?
merhaba kizlar
cicek hormon degerlerini çok güzel bence ne düsük nede çok yüksek anlican iyi.
umudunukaybetme insallah esinde çikarda tese'ye gerek kalmaz
belgincim umarim sizdede iyi sonuç alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?