Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım sıkma canını ısınamadıysa güzelce konuş belki psikolojik morali bozulmuştur üstüne gitme sende haklısın ama sabret canım onunda moralinin iyi olması gerek üstüne gitme...biraz sabır canım çok hassastır şimdi eşin.

neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın umut dolu bebeklerin özlemiyle dolu bir günde buluşmak üzere.

günaydın kızlar nasılsınız
umutsuz1985 anam niye umutsuzsun bak eşinin azonedeni genetik yada inmemiştestis yada sadece tıkanıklık olabilir önce nedenini bulmak lazım
eşin hiç kabulak yada ateşli hastalık gecirmişmi
merak etme nerdeyse istanbul ve ankaradaki tüm tüp merkezlerini drları ve aynı zamanda aktardı ottu çöptü malzeme bol aklına takılanları sor yardımcı olurum
ah ah kimler geldi kimler geçtide ben kaldım üzülme her ay senin gibi bikaç kişi gelir sonra sperm bulunur hamileyim yazar ve bu topiğe daha gelmez
hadi bakalım sakin ol azo okadarda korkulacak bişey degil

günaydın kızlar........umudunukaybetme inşallah bir mucize gerçekleşir normal sperm çıkışı olur canım

slm kızlar....belgincim sağol canım allah razı olsun...bende çok üstüne gitmedim eşimin dediğin gibi pskolojisi hala çok bozuk ..napalım bizde dediğini yapıcaz belki hayırlısı böyledir canım ..az önce aradım medical parkı tekrar aldım randevuyu pzt.1 de...inşallah bu sefer hayırlısıyla başlarız...
umudununu kaybetme canım test sonrası inşallah olumlu sonuçlar alırsın...
belgin cmt günüde seninde iyi haberlerini alırız canım buradan inşallah ...
gamze seni de çok merak ettim neoldu,görüşebildin mi kaan hocayla?

merhaba kizlar

cicek hormon degerlerini çok güzel bence ne düsük nede çok yüksek anlican iyi.

umudunukaybetme insallah esinde çikarda tese'ye gerek kalmaz

belgincim umarim sizdede iyi sonuç alirsiniz

merhaba arkadasim sende aramiza hosgeldin
ilk basta bizde ögrendigimizde iki günüm agalamakla geçip ben hiçbir zaman anne olmicam diye düsünmüstüm
sonra kendimi topladim arastirma yaptim be ben buraya geldim mayis 2008den beri burdayim ilk zaman hemen hersey olsun istiyordum acele ediyordum bir an ne olacaksa olsun ve bitsin
fakat herseyi zamana biraktim herseyi arastirdim bir çok doktora gittik ve esim su an bir çok bitkisel ve vitamin ilaci kullaniyor
benim sana tavsiyem iyi arastir doktora git bitkiseller yap sonra tese
geçmis olsun

insallah canim ya

kızlar kaan hocayı aradım bugün.sperm testinde sonucun 0 lduğunu ama bol miktarda löksit çıktığını syledim.iyi bir gelişme olduğunu söyledi.iltihap hücresi değil bunlar dedi.hrmon testi yaptırıp mail atın yada gelin dedi.ya bu arada kaan hocanın kendi mail adresine yazan varsa bana adres verir misiniz? sitesinden girince gnderemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…