Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm üzüldum kısmet degilmis demekki . nerede tedavine baslamıstin...

celalettin bey gerçekten iyi bir adammış ki biz artık arkadaşım üzülmesin diye doktor olmayanlarada para vermekten çok sıkılmıştık sağolsun ekime kadar kullansın aktar karışımlarını demiş 3 ay arayla 2 tahlil sonrası görüşürüz demiş...

görebilirsin ama hissetdermiyim dersen hayır:)) onun için biraz daha var annesiiiii

Ne güzel çok mutlu oldum.Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah.

merhaba kızlar GEGONYA canım ben pazartesi kargo göndermiştim sana,numaran olmadığı için yazamadım üzerine haberin olsun umarım beğenirsin.

slm tülay nasılsın canım bomba haberi duydum tebrik edemedim.gözün aydın bi sonraki aşama allahın izniyle olgunlaşmışlar olacak.tüp bebek araştırmaya başla artık bence.

slm tülay nasılsın canım bomba haberi duydum tebrik edemedim.gözün aydın bi sonraki aşama allahın izniyle olgunlaşmışlar olacak.tüp bebek araştırmaya başla artık bence.

Sağol canım Rabbim razı olsun sizlerden.
Dur kız acele işe şeytan karışır.
Kaan bey zamanında da olgunlaşmamışlar vardı.Sadece sayısı artmış.
Sizlerden nasıl gelişmeler var.anlat bakalım.en son sperm görülmüştü.

biliyorum canım işte bir sonraki aşamada öyle olacak işte inşallah.bir gelişme yok bu ay ankaradaydık telden nete girip yazdıklarınızı okuyordum ama yazamıyordum.çünkü yaza kadar bekleyemedik ilk tüp denememizi yaptık bu ay..2 gün önce test yaptım herşey boşa gitmiş tutmamış.öyle işte bu sefer inşallah sabırlı olup güzel bir tercih yapacağız.

Bak bak bakkk sen.tüp bebek yaptırmışta bizim haberimiz yokmuş.
Biraz acele etmişsiniz dicem ama ben olsam bende erken davranırdım.
Demekki vakti saati değilmiş.Bir daha ki aşamada bebişine kavuşursunuz inşallah.
Siz en azından bizlerden daha da şanslısınız.Baksana sperm bile çıkmış.
Olgun spermlemi yaptılar yoksa olgun olmayan spermlerle mi.

söylemiştim olgun çıktı diye.işte ay başında işten çıkınca ani bi kararla atladım ankaraya gittim.ama hiç acele etmemek gerekiyormuş.çok kötü bi tecrübeydi.üffffffffff şansmış ya buda.yani spermle yumurtayla embriyoyla bitmiyormuş.ne yaparsan yap olmayınca olmuyormuş.

ama ne yapmamak gerektiğini çok iyi öğrendim inşallah allah kısmet ederse sana transferinde anlatırım senin aynı hataları yapmana engel olurum

Ay inşallah o aşamalara gelelim de tek.
Söz dinlerim seni.

inşallah canım tüm kalbimle diliyorum inanki allah isteyen herkese kısmet etsin bizede.ama bu tutmaması çok zormuş baharı diğer arkadaşları daha iyi anlıyorum şimdi.ümitsizken boynun bükük bekliyorsun ama ümitlenip ümitlenip yıkılınca..

herkes işinde gücünde galiba ikimizden başka kimse yok.birde rapor almak çok zordu ankarada hiçbir doktor vermek istemedi.

cansunidacığım şimdi okudum canım geçmiş olsun senin ve eşinin canı sağolsun inşallah birdahaki sefere nasip olur herşey daha güzel olur .bu işler çok zormuş yorulmadan üzülmeden ,incinmeden malesef olmuyor hayırlısı inşallah burada herkes çok dua etti Rabbimin bir bildiği vardır .Allah yakın zamanda en güzel hediyesini nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…