sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkkinasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım )bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı
inş. sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra
ay görürmüyüm cnm acaba10 haftalık olucak o zaman ..
bakalım yaramazmııı..
oyyyy tembellmi bitanesi yerim onu..bi tanesi uslu bitanesi hareketli olsun cnm ikiside olursa zor olur..
benim üçhafta var ama nasıl geçicek diyorumseninkiler iyice büyümüş olucaklar kontoldee..
belkideo tembel olan kızdırr...diğeri erkek..Rabbim hayrlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin.cnm bu mübarek günde isteyen tümm arkadaşlarımızıda bu aşamalara getirsin..
celalettin bey gerçekten iyi bir adammış ki biz artık arkadaşım üzülmesin diye doktor olmayanlarada para vermekten çok sıkılmıştık sağolsun ekime kadar kullansın aktar karışımlarını demiş 3 ay arayla 2 tahlil sonrası görüşürüz demiş...
Rabbim herkeze yaşatsın inş bu duyguyu kızlar memleket nereler biraz sohbet edelim???
bende bursa:) çalışıyormusun
slm tülay nasılsın canım bomba haberi duydum tebrik edemedim.gözün aydın bi sonraki aşama allahın izniyle olgunlaşmışlar olacak.tüp bebek araştırmaya başla artık bence.
Sağol canım Rabbim razı olsun sizlerden.
Dur kız acele işe şeytan karışır.
Kaan bey zamanında da olgunlaşmamışlar vardı.Sadece sayısı artmış.
Sizlerden nasıl gelişmeler var.anlat bakalım.en son sperm görülmüştü.
biliyorum canım işte bir sonraki aşamada öyle olacak işte inşallah.bir gelişme yok bu ay ankaradaydık telden nete girip yazdıklarınızı okuyordum ama yazamıyordum.çünkü yaza kadar bekleyemedik ilk tüp denememizi yaptık bu ay..2 gün önce test yaptım herşey boşa gitmiş tutmamış.öyle işte bu sefer inşallah sabırlı olup güzel bir tercih yapacağız.
Bak bak bakkk sen.tüp bebek yaptırmışta bizim haberimiz yokmuş.
Biraz acele etmişsiniz dicem ama ben olsam bende erken davranırdım.
Demekki vakti saati değilmiş.Bir daha ki aşamada bebişine kavuşursunuz inşallah.
Siz en azından bizlerden daha da şanslısınız.Baksana sperm bile çıkmış.
Olgun spermlemi yaptılar yoksa olgun olmayan spermlerle mi.
ama ne yapmamak gerektiğini çok iyi öğrendim inşallah allah kısmet ederse sana transferinde anlatırım senin aynı hataları yapmana engel olurum
Ay inşallah o aşamalara gelelim de tek.
Söz dinlerim seni.
sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkkinasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım )bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı
inş. sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?