Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

flzciğm maşallah maşallah Allah onu size sağlıklı sıhhatli bağışlasın çok güzel kalp atışlarını duymuşşun içinde can olması çok duygulandırıcı Allah onları korusun bizimde biraz hastahane maceramız oldu şükür evdeyiz her ihtimali düşünüp yatırmak istedi doktorlar bebeklerin kalp atışını görmüş sana sonra dinleteceğiz dediler Allah nasip ederse çarşamba dinletecekler şimdi zararlı olabilir dediler yeni operasyon geçirdiğim için şükür onuda atlattık ama ben çok üzüldüm kalmasını çok istedim ama müsade etmediler beni böyle yaparsan üçüne kıyarsın falan fistan dediler bende Allaha havale ettim... Allahım tüm bebişleri korusun

canım benim umarım sağlıcakla kucağınada alırsın. tek bebiş miymiş

arkadaşım sağlıkla al kucağına inş sonuna kadar hep gül:))bende yeniyim ama yaşadığınız tüm aşamaları fazlası ile yaşadım

gözün aydın canım.okurken nasıl duygulandım sanki kendim yaşamış gibi.rabbim mutluluğunu daim etsin canım.

canım doktora gitmişsin ,rabbim bebişine sağlıklı ömürler versin inşallah..
sağlıcakla büyüsün ggöbüşünde bir an önce kavuşsun anneciğine:)

canlarımmmmmm benimmmmmmmm hepiniizeeeeee çokk teşekkür ederim.
Rabbim sizlerinde bu mutluluğu yaşamanızı nasip etsin inşallahhhhh:26:
ben inanıyorum olucakk sizlerde yaşayacaksınız..yeterki ümidinizi kaybetmeyin..:26:

DENİZBULUT eşinde gelişmeler var maşallah daha güzel tohumcuklar nasip etsin Allahım sonrada gelsin bebişler inşallah
canım işyerin ve potronun ayyyyyyyyyyy geçen sene benim yaşadıkların geldi aklıma biz bursadan izmire gidiyorduk müdürüm ,mesai arkadaşlarım hatta iş yerindeki temzilikciye kadar her gidip gelişimde burnumdan getirdiler .hatsizler üzerine herşeyi vazife bildiler o streslede olmadı tabiki .öyle insanlarla çalışmak insanı sinir hastası ediyor .sen çalışkan bir insansan hiç korkma onlar korksunlar seni kaybettiğine onlar üzülsün bu devirde 40 binlira elle mi gelir Allah onları bildiği gibi yapsın .öyle insanlar herzaman kaybetmeye mahkum

canım benim bulunduğunuz yerde endokrin doktoru yokmu bi araştırın ona göre endokrin doktoruna bi gidin isterseniz ama sakın tüp bebek merkezine veya üroloji doktoruna gitmeyin derim ben anlamıyolar çünkü insanı yanlış yönlendiriyolar

cnm inş bu 3 ay size yarar ve bundan sonraki transferde bebişin sana tutunur...
cnm çookkk geçmiş olsun zordur da ne yapıcan takdir yaradanın senin için bu hayırlıymış alalhım ikizlerine sağlıklı doğmayı nasip etsin güzelim
cnm sakın bişey kullanıp bilgilenmeden ameliyat olmayın doğru düzgün bi dr. gidin cnm zor diyorsun da elbet bi has. vardır cnm
inş sende bebişlerine kavuşursun cnm

Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı buymuş diye düşünmelisin
ama vazgeçmek yok hayırlısı ile inşallah hepimiz anne olacağız
seninde dondurulmuşun varmış br dahaki tedavinde Allah anne olmayı nasip eder inşallah

İnşallah sonuçlar temiz çıkar ve kalbiniz feraha erer
Allah sağlık ve afiyet versin sana ve eşine

flzaşk canım tekrar gözün aydın şükürler olsun kalp atışlarını duydun Rabbim hep güzel günler yaşamanı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah

kızlar bende hamileyim biliyormusunuz..... dondurulmuşlarla kaldım. ama estrafemden dolayı kabus dolu bir hafta geçirdim. ilacı doktora danışarak kestim. gebeliğimin farkına ve sevincine ancak varabliyorum..çok şükür rabbime inşallah kese ve kalp atışlarınıda görürüm...Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:

canım biz yanlış yönlendirildik geçen yıl martta yaptırdık. eşim tedavi olmadan yaptırmamalıydık boşuna yıprandık. Benimki belki kimyasal gebelikti neydi inan anlamadım çok hasta oldum sanki zehirlenmiştim. Doktor net açıklama yapmadı. hamilesin ama dış gebelikte olur nedir bilmyom ıh mıh yaptı. ne olduğunu sakladı benden. Eşimin doktoru tüp bebek tabiki olmaz bu değerlerle dedi. ama şimdiki sonuç kötü varikosel ilerledi son evreye geldi ne varsa bitirdi doktor ameliyattan sonra bi ihtimal ilaçlarla beraber %40 düzelir ama normal yolla olmaz tedavi ile ancak olur söyledi. bakalım Yüce rabbim ne nasip eder beklemedeyiz az kaldı umudumuz tükenmezse iyi 18 gün :18::18: iyi dileklerin için teşekkürler canım Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
iyi hafta sonları hepinizeeeeee
kızlar dün kuranda zemzem suyu geitirmişlerdi bende kıbleye döndüm hepinizin ismini söleyip dua ettim
hamişlerede hayırlı doğumlar olsun dedim inş duamız kabul olur yaradanın katında
sarliva cnm opun kolay geçsin bol bol sağlılı yumoşların olsunnn

cnm bizde hiç bişey bilmeden ameliyat olduk cnm eşim azoyu öğrenir öğrenmez hoppp bi baktık ki ameliyat olmuş bitmiş ve sonuç sercolly cell çıktıbilinçsiz yapılan ameliyatttan da zaten bişey beklememmek lazım öğrendik anlıcan
bizdede varikosel çıktı eşim ocak ayında ameliyat oldu ve celalletttin beyde tedaviye başladık ve 1 milyon hücre gördük şükürler olsun ki...
cnm bu 18günden sonra umarım ii gelişmeler olur

maaşallahh cnmm..hayırlı olsunnn..bi hamişimiz daha olduuu..
Rabbim tamamına erdirsin...:26::26::26::26:

Günaydın bitanemmmmm Allah kabul etsin dualarınızı..:26::26:
nasılsın canımmmmmm...

maaşallahh cnmm..hayırlı olsunnn..bi hamişimiz daha olduuu..
Rabbim tamamına erdirsin...:26::26::26::26:

Günaydın bitanemmmmm Allah kabul etsin dualarınızı..:26::26:
nasılsın canımmmmmm...
sağol cnm iim aynı bugün kaynım geldi sabah inmiş eşime yemek götürme derdim kalmıcak inş bi kaç güne buna seviniyorum
bi yığın ütüm var onu yapıcam bugün acayip doluyum anlıcan
sen nasıslın bizim minik yeğen nasıl tatlım kız o ultrasonda ki minik nokta yı görebiliyon mu yani ondan hiççç bişey anlamıyorum bende.. bazen sayfalarda koyuyolar ultrason resimlerini bakıyom bakıyom anlamıyom he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…