Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canım
aselin neyi var çok geçmiş olsun

canım günaydın
aselin göğsünden kitle alınmıştı canım
şimdi o bölge tekrar rahatsız
kesin sonuç salı belli olacak
sizede haber ederim
inşallah tekrar ameliyat olması gerekmez dua edin

anladım cnm kimmbilir hepimiz keşke deyip duruyoruz
ister istemez herşeyi düşünüyo insan inş bu sefer ki testlerde sperm bulunur da biraz için rahatlar
haklısın cnm ya hep bi tutanak arıyoruz kendimize ahhh bi bulsak..:26:
modunun düşmesi normalde ama gene de düşürmemeye çalış güzelim bak sınavınıda etkiler zaten zormuş kendine eziyet etme herşey yoluna girecek gör bak bunca insanın duası alalh katında kabulsuz kalmaz inşş
bu gün sınavlarla birlikte heppp için umut mutluluk dolu olsunnnnnnn hep duamdasın sen .....

ahhhhhh ben bimlimyodumm böyle bi rahatsızlığı olduğunu çokk üzüldümm şimdi.
Rabbimm esirgesinn şifasını versin..çabucak düzelir inşallah zor gerçektennnnn..:26:
dualarım onunla:26::26:

canım günaydın
aselin göğsünden kitle alınmıştı canım
şimdi o bölge tekrar rahatsız
kesin sonuç salı belli olacak
sizede haber ederim
inşallah tekrar ameliyat olması gerekmez dua edin
çokk geçmiş olsun zor dönemler geçirdi sıkıntı stres etki etmiştir
İNŞALLAH bişey çıkmaz canım yaa çok üzüldüm
ne diyeceğimi bilemiyorum RABBİM korusun şifa versin İNŞALLAH
şimdi daha kötüyüm
baharın eşinin durumunu beklerken
ALLAHIM sen yardımcımız ol

İNŞALLAH canım İNŞALLAH
bugün iyi değilim sınavlara yansıtmam inşallahh
herşey sıkıntıdan geliyor başımıza
canımmm çok teşekkür ederim duaların için sende benim dualarımdasın
eşin için yasin okumak istedim ama musait değildim hep aklımdasın kısmet olmadıı
yürekten dua ediyorum sizin için emeklerimiz boşa gitmez İNŞALLAH

olsun düzeleceksin hemde bi, an önce bu günlerde geçecek
olsun cnm ne demek okusanz da okumasanızda hepimizin kalbi burda ya önemli olan o bi kere bile inş veya alalh kabul etsin desek yeter hepimize cnm benim ne olur toparlan artık hadiş bak önünde daha ne kadar aşacağın zamanlar olacak sen güçlü ol ki herşey sana vız gelsin tmm mı aaa kızarım bak heeee

herkese merhaba; sayfada yeni olduğum için birçok konu hakkında fransız kalıyorum. öncelikle bu Celalettin bey kim, sürekli onun ismi geçiyor. kendisi hangi şehirdedir, ihtisası nedir ve kendisine nasıl ulaşabilşabilirim. ayrıca tavsiye edebileceğiniz iyi bir endokrin bölümü ve doktoru olan hastahane var mı? herkese iyi haftasonları diliyorum...

tamam kızma toparlanacağım
bu günümüzede şükür canımm RABBİM daha büyük dert vermesin İNŞALLAH
ben kaçar daha atlatmam gereken sınavlarım var

selam canlar hepinize iyi hafta sonları diliyorummm...
biz çok şükür iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz...
sık sık girmek isemiyorum topiğe sizlerinde canını sıkmayayım diye...
dualarla çarşamba gününü bekliyoruz...
evde pek o konuyu konuşmuyoruz şen şakrak geçiriyoruz zamanı...
ama ikimizinde aklında sürekli belli etmemeye çalışıyoruz...
dün konuşurken "benim aklım çarşamba gününde güzel bi haber almadan rahatlamıycam" dedi çok üzüldüm...
aynı acıları bi kere daha yaşamaktan korkuyor...
rabbimde yaşatmaz inş...
inş sonuçlar temiz çıkar hayırlısıyla güzel haberler alırız bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım...

hepinize hayırlı günler nasılsınız canım arkadaşlarım ben pek topiğe girip sevinç ve üzüntülerinizi yaşayamıyorum kusura bakmayın sanırım depresyondayım .son zamanlarda herşeyi kafama takar oldum iyi giden şeylerin bile arkasından kötü bir haber geleceği korkusu sardı içimi nedendir bilmem sanki hiç güzel bir şey yaşayamıyacağımı bebeğim olsa bile eşime ve bana birşey olacağını düşünmeye başladım.geçen sene göğsümde kitle çıkmıştı onun kansere dönüşeceğini düşünüyorum sabahtan akşama kadar senaryo yazıyorum.eşimde ses tellerimde hasar var sesim çıkmıyor boğazım ağrıyor dedi geçen gün şimdide eşim Allah korusun kanser olacak diye sabahtan akşama kadar düşünüp oturup ağlıyorum.hayatımı kendi kendime kabusa çevirmişimde haberim yok.çevremdeki herkes Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışıyorlar inşallah bu sıkıntılı günleri biran evvel atlatırım.benden haberler bu şekilde tam kafayı sıyırma psikolojisi anlayacağınız. bu arada tedavimin bugün 7. günü haftaya cumartesi kontrolüm var .bakalım herşey yolundaysa en geç çarşamba günü bebişim sağlıklı çözünürse transferim olacak .hakkımda hayırlısı olsun Rabbim hepinize biran evvel bu aşamalar gelmenizi nasip etsin inşallah

hoşgeldin birtanem
canım asıl sen gelip yazmayınca biz sıkılıyoruz aklımız sende kalıyor
sıkıntılar paylaştıkça azalır bizler bundan hiç şikayetçi değiliz
canım inan bana heran aklımdasınız her ezan okunuşunda
her namaz kılışımda her edilen duada eşin içinde ayrı ayrı dua ediyorum
Rabbim öncelikle sabır versin inşallahta hiç bir kötü birşey çıkmayacak
Rabbim korktuklarından emin eylesin eşine acil şifalar versin
inşallah bu sıkıtıyıda atlatacak ve Allah'n izniyle tedavine biran evvel başlayacaksın
seni rüyamda görmüştüm bir kız çocuğun olmuş buda müjdeli haber almaya işaretmiş
inşallah çarşamba günü müjdeli haberlerle geleceksin Rabbim bütün sıkıntılarını alsın
artık sevinç gözyaşı dökmeni nasip etsin inşallah

Canim cok gecmis olsun esine,Insallh sonuclariniz temiz cikar,Rabbim sifa versin ins

güzelim miniklerin sevinci sizin de sevinciniz olsun onların mutluluğu sizede yansıısın inş dr.dan olumlu sonuçlar alırsınız dua ve merakla bekliyoruz seni...

Esmacım bende 200 tefriciye,2000 ya şafi alıyorum.öğlene kadar tamamlamayı düşünüyorum inşallah.

canım günaydın.
ben Baharımızın eşi için yasinleri mi ve Fetih süresini okudum.allah kabul etsinşafi isminde şifa versin inşallah.

bahrcım çok geçmiş olsun.rabbim korktuklarınla sınamaz inşallah.

Baharcıgımın eşi için aldığım yasinleri ve fetih sürelerini tamamladım allahım şifa versin insallah

canım baharın eşi için birer tane yasin ve fetih surelerimi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar versin amin.....

Canım bende 200 okurum hemen ,süre yarın da devam edecekse tekrar mutlaka alırım.Rabbim güzel arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah.

canım mercana 200 tefriciye daha eklermisin..

ESMA cığım baharı eşi için baylaştığımız yasin ve fetih surelerinin listesini sen takip edebilirmisin ben genellikte hastanede oluyorum Allah razı olsun Allah kardeşimize şifalar versin .

kızlar ya Baharlardan haberi olan var mı*
dün akşam çok aramayı istedim ama rahatsızlık vermekten çekindim.
inşallah Baharımızda çoooook güzel haberlerle dönecekler.

baharım rabbim esine ve sana sabır versin su 3 aylar hürmetine rabbim korktuklarınıza ugratmasın

canım allah yardımcınız olsun; ne zor dertlerle sıkıntılarla imtihan oluyoruz... allahm hepimize sabır versin.. eşine büyük geçmşler olsun...

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
baharcım canım dualarım seninle inşallah bu sıkıntıdan bir an önce kurtulursunuz ve iyi haberlerini alırız.

Baharımız,dan bugün ses çıkmadı.hep aklım onlarda.allah büyük inanıyorum ki çok güzel haberlerle gelecek inşallah.
rabbim gani gani yardımcıları olsun.

cnm bahar için okumuştum yazamadım allahım kabul etsin inşallah hayyırlı haberllerle döner inşallahhhh

bahar85 den haberi olan var mı eşinin sonuçları nasıl çıkmış acaba.

canım bende bahar arkadaşımızın eşi için bir yasin birde fetih suresini okudum.tez vakitte hayırlı haberler alırız İNŞALLAH.

İnşallah sonuçlar temiz çıkar ve kalbiniz feraha erer
Allah sağlık ve afiyet versin sana ve eşine

canlarım allah hepinizden razı olsun
tek tek hepinize yazamıyorum o kadar çok mesaj var ki bitanesiniz sizzzzz
bu yazdıklarınız bana nasıl güç veriyor bilemezsiniz...
dualarınızın bizimle olduğunu bilmek ayrı bi mutluluk zaten...
rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş...
rabbimden gelen herşeye boynumuz kıldan ince...
ama inş rabbim hayırlısıyla temiz sonuçları almayı nasip eder bi kere daha aynı acılarla sınamaz bizi...
hep yazdığım gibi, sizlerinde söylediği gibi sonuçlar temiz çıkacak hayırlı haberler alacakmışız gibi geliyor bana...
içime kötü bişeyler doğmuyor inş da öyle olur...
sayes arkadaşımın yazdığı gibi inş bizde onun gibi iyi sonuç alırız bunlar sadece bize bi ders olur...
allah hepinizden razı olsun...
iyi ki sizleri tanımışım iyi ki her anımda yanımda destekçimsiniz...
çok bunalımda olduğum yada zorda olduğum durumlarda güç verdiniz kendime getirdiniz beni...
yine öyle oldu her yazdığınız kelime daha da güçlü durmamı sağladı...
o muayene odasında eşimi bekleyip dua ederken sizlerinde duasının benimle olduğunu hissettim hep...
allahın izniyle bu sıkıntıyıda atlatıp güzel haberler vermeye başlıycam bundan sonra sizlere inş...
rabbim o güzel günüllerinizin mükafatını en kısa zamanda verir inş...
sizlerde herzaman benim dualarımdasın canlarım benim hepinizi çok seviyorum

canım çok saol allah razı olsun duaların için...
inş dediğin gibi zorluğuda atlatır daha güzel bi başlangıç yapıp devam ederiz yolumuza...
seninde gözün aydın canım demek yakışıklı bi prens geliyor
rabbim bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almayı ve hayırlısıyla hep güzel günlerini görmenizi nasip etsin inş

canım benim allah diğer bebişlerinizi size bağışlasın üzme kendini...
gelişimi durduysa zaten yapabileceğin bişey yoktu...
allahın izniyle inş ikizlerini sağlıcakla alacaksın kucağına
dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun

tatlı mı tatlı yiğenimin kalp atışları için gecikmiş halayımı çekmek istiyorummmmmmmmm
telde konuşmakla olmuyor illaki burda da halayı çekicez

canım gözün aydınnnnnnnnnnn
demek dondurulmuş bebişini aldın göbüşüne ve bırakmadın
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin...
inş sağlıcakla kucağına alır o mis kokusunu doysasıya çekersin içine
darısı bizlerin başınaaa inş

canım allah yardımcın olsun...
inş hayırlısıyla toplanmıştır yumoşlarınnnn
inş kaliteli embriyoların olur ve hayırlısıyla alırız bu defa güzel haberlerini
dualarım seninle canım bizi habersiz bırakma

Kizlar 14 tane yumosum toplandi guzelbi uyku cektim hala yatiyorum dualriniz ins tesekkurler

canımmmmmmm gözün aydınnnnnnnn inş 14 yumoşunda döllenir ve son ana kadar bölünmeye devam ederler
rabbim 2 haftaya kadar halaylarını çekmeyi nasip eder inş

canım arkadaşım zor anımda yanımdaydın sende allah razı olsun...
mesaj göndermiştim ama burdan da yazmak istedim...
inş sizin içinde tüm sıkıntılar son bulur bundan sonra herşey dilediğiniz gibi olur canım...
herkesin sınavı başka başka işte...
rabbim eşlerimize ve bize sağlık sıhat versin sonrasında da nur topu gibi bebişler inş
dualarım seninle canım aeo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…