günaydın canım
aselin neyi var çok geçmiş olsun
anladım cnm kimmbilir hepimiz keşke deyip duruyoruzcanım inşallah atlatırım çok iyi değilim ama elden bişey gelmiyor
eşim mtese oldu hareketsiz sperm bulundu canım
tüp bebek yaptırmıştık ozaman bir embriyo döllenmişti
celalettin bey bize döllenme olduğu kesin değil para tuzağı olabilir demişti
eşimde dün sperm çıktımı bakaım dedikafamı karıştırdı
ne düşünceğimi bilemiyorum
öyle kendi modumu düşürdüm sınav dönemime bişey buluyorum işte
canım asel gelemiyor zaten hem şleri youn hemde çok bitkimiş
bizde mailleşerek anlaşıyoruz genelde
göğsünden alınan kitle vardı canım kötü huylu
o bölge tekrar iltahapp kapmış ve kitlede oluşmaya başlamış sanırım
yeniden ameliyat olma olasılığı var duanızı eksik etmeyin
bu arada bana müsade canlar çıkmalıyım
yolcu yolunda gerek
çokk geçmiş olsun zor dönemler geçirdi sıkıntı stres etki etmiştircanım günaydın
aselin göğsünden kitle alınmıştı canım
şimdi o bölge tekrar rahatsız
kesin sonuç salı belli olacak
sizede haber ederim
inşallah tekrar ameliyat olması gerekmez dua edin
anladım cnm kimmbilir hepimiz keşke deyip duruyoruz
ister istemez herşeyi düşünüyo insan inş bu sefer ki testlerde sperm bulunur da biraz için rahatlar
haklısın cnm ya hep bi tutanak arıyoruz kendimize ahhh bi bulsak..:26:
modunun düşmesi normalde ama gene de düşürmemeye çalış güzelim bak sınavınıda etkiler zaten zormuş kendine eziyet etme herşey yoluna girecek gör bak bunca insanın duası alalh katında kabulsuz kalmaz inşş
bu gün sınavlarla birlikte heppp için umut mutluluk dolu olsunnnnnnn hep duamdasın sen .....
olsun düzeleceksin hemde bi, an önce bu günlerde geçecekçokk geçmiş olsun zor dönemler geçirdi sıkıntı stres etki etmiştir
İNŞALLAH bişey çıkmaz canım yaa çok üzüldüm
ne diyeceğimi bilemiyorum RABBİM korusun şifa versin İNŞALLAH
şimdi daha kötüyüm
baharın eşinin durumunu beklerken
ALLAHIM sen yardımcımız ol
İNŞALLAH canım İNŞALLAH
bugün iyi değilim sınavlara yansıtmam inşallahh
herşey sıkıntıdan geliyor başımıza
canımmm çok teşekkür ederim duaların için sende benim dualarımdasın
eşin için yasin okumak istedim ama musait değildim hep aklımdasın kısmet olmadıı
yürekten dua ediyorum sizin için emeklerimiz boşa gitmez İNŞALLAH
Kizlar 14 tane yumosum toplandi guzelbi uyku cektim hala yatiyorumdualriniz ins tesekkurler
olsun düzeleceksin hemde bi, an önce bu günlerde geçecek
olsun cnm ne demek okusanz da okumasanızda hepimizin kalbi burda ya önemli olan o bi kere bile inş veya alalh kabul etsin desek yeter hepimize cnm benim ne olur toparlan artık hadiş bak önünde daha ne kadar aşacağın zamanlar olacak sen güçlü ol ki herşey sana vız gelsin tmm mı aaa kızarım bak heeee
hoşgeldin birtanemselam canlar hepinize iyi hafta sonları diliyorummm...
biz çok şükür iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz...
sık sık girmek isemiyorum topiğe sizlerinde canını sıkmayayım diye...
dualarla çarşamba gününü bekliyoruz...
evde pek o konuyu konuşmuyoruz şen şakrak geçiriyoruz zamanı...
ama ikimizinde aklında sürekli belli etmemeye çalışıyoruz...
dün konuşurken "benim aklım çarşamba gününde güzel bi haber almadan rahatlamıycam" dedi çok üzüldüm...
aynı acıları bi kere daha yaşamaktan korkuyor...
rabbimde yaşatmaz inş...
inş sonuçlar temiz çıkar hayırlısıyla güzel haberler alırız bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle...
dualarınızı eksik etmeyin canlarım...
selam canlar hepinize iyi hafta sonları diliyorummm...
dün konuşurken "benim aklım çarşamba gününde güzel bi haber almadan rahatlamıycam" dedi çok üzüldüm...
rabbimde yaşatmaz inş...
inş sonuçlar temiz çıkar hayırlısıyla güzel haberler alırız bu sıkıntıyıda atlatırız allahın izniyle...
selam canlar hepinize iyi hafta sonları diliyorummm...
rabbimde yaşatmaz inş...
baharcığım canım arkadaşım sen o minik yürekleri sevindirdiğin gibi Rabbimde seni sevindirsin önce eşinden yana sonra bebişinden yana güzel haberlerle geleceksin tabikide sakın aklına aksini bile getirme onca dua boşuna gidermi sanıyorsun biz bütün sıkıntıları dualarla atlattık inşallah canım yine yüzün gülecek çektiğin tüm sıkıntılar günahlarına kefaret olsun ve biran evvel sıkıntılarından kurtulursun inşallah canım hayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz bizi habersiz bırakma Allah yardımcınız olsun yolunuz açık olsun hayırla gidin hayırla sağlıkla gelin inşallah
güzelim miniklerin sevinci sizin de sevinciniz olsun onların mutluluğu sizede yansıısın inş dr.dan olumlu sonuçlar alırsınız dua ve merakla bekliyoruz seni...
ah cnm yaa cuma güününden beridir topiğe giremedim yazdıklarını okuyunca içim kan ağladı
ne zaman bu sıkıntılardan kurtulacağız
allahım eşine acil şifalar versin inşlh bütün tetkikler temiz çıkar hiç bir sorun yoktur
inşlh iyi şeyler duyarsınız cnm..
Esmacım bende 200 tefriciye,2000 ya şafi alıyorum.öğlene kadar tamamlamayı düşünüyorum inşallah.
canım günaydın.
ben Baharımızın eşi için yasinleri mi ve Fetih süresini okudum.allah kabul etsinşafi isminde şifa versin inşallah.
Baharım,topiğimizin gülü demek randevünüz bugün.sen okadar merhametlisin ki kuzucukların boynu bükülecek diye onları bırakıp gitmiyorsun.ama unutmaki rabbim daha da merhametli.inşallah güzel haberlerle döneceksin.
gece 3 te uyandım,teheccüt kılıp dua ettim eşine.biliyosun benim eşimde aynı süreçten geçti.eşim grip olsa korkuyorum,acaba birşey mi var diye,evet biz bebeklerimizin olmasını çok istiyoruz ama rabbim önce eşlerimizi versin,onlara sağlık,sıhatversin inşallah.
hadi güzelim güzel güzel git te gel.hem kendini hem bizi mutlu et inş.dualarımız sizinle.allah gani gani yardımcınız olsun inş.
bahrcım çok geçmiş olsun.rabbim korktuklarınla sınamaz inşallah.
Baharcıgımın eşi için aldığım yasinleri ve fetih sürelerini tamamladım allahım şifa versin insallah
canım baharın eşi için birer tane yasin ve fetih surelerimi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar versin amin.....
Canım bende 200 okurum hemen ,süre yarın da devam edecekse tekrar mutlaka alırım.Rabbim güzel arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah.
canım mercana 200 tefriciye daha eklermisin..
ESMA cığım baharı eşi için baylaştığımız yasin ve fetih surelerinin listesini sen takip edebilirmisin ben genellikte hastanede oluyorum Allah razı olsun Allah kardeşimize şifalar versin .
CANIM ARKADAŞIM SANIRIM BU GÜN KONTROLLERİNZ VARDI (eşinin kontrolü)RABBİM SENİ VE EŞİNİ SEVİNDİRSİN GÜZEL EBERLERLE GELMEYİ NASİP ETSİN İŞNNN CANIMMM DUALRIMDASIN (bu gün bizimde kontrolümüz var mr sonuçalarımıza bakılacak )RABBİM KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKLER VERMESİN HİÇ BİRMİZE
kızlar ya Baharlardan haberi olan var mı*
dün akşam çok aramayı istedim ama rahatsızlık vermekten çekindim.
inşallah Baharımızda çoooook güzel haberlerle dönecekler.
benim güzeller güzeli arkadaşım
içini ferah tut dua et destek ol eşine
Allahın izniyle inşallah güle oynaya geleceksiniz hastaneden
buda sizin için bir sınav belliki
inşallah hasta değildir ama öylyse bile bak tedavi olma durumu varmış
Allahtan umut kesme sakın çok çok dua et
bende her zaman duacınım Rabbim yar ve yardımcınız olsun
huzurunuzu elinizden almasın
Ah Baharım seni okadar iyi anlıyorum ki.hep aklımızdasın.merak etme birtanem dualarımız hep sizinle.allahın izniyle kurul kararı çok güzel çıkacak.
hakikaten bakıyorum etrafıma bazı insanlar çok şanslı.rabbim onlar çok güzel hayatlar sunmuş,en önemlisi sağlıkları iyi ama hep şikayetçiler yaşamdan.ama ben biliyom ki onlar bizlerden çok daha zavallılar.hayatlarında hiç dua ya yer yok.bizler aslında çok şanslıyız.rabbimizin ismi hardaim dilimizde.onu anıyor ondan yardım diliyoruz.ve rabbimiz bizi çok seviyorki bizim onu bırakmamıza izin vermiyor.
güzelim hiç sıkma canını.sen çok metanetlisin seni taktir ediyorum.eşine hep destek olmuşsun gene öylesin.bütün kalbimle inanıyorum ki bunuda atlatacaksınız.bu da geçecek.
baharım rabbim esine ve sana sabır versin su 3 aylar hürmetine rabbim korktuklarınıza ugratmasın
tatlım inşallah çarşamba günü çok güzel haberler alırsınız
ne kadar yeniden tedavisi olsa da inşallah hastalık tekrarlamamıştır
Rabbim yardımcınız olsun canım herşey gönlünüzce olsun dualarımız sizlerle.
canım allah yardımcınız olsun; ne zor dertlerle sıkıntılarla imtihan oluyoruz... allahm hepimize sabır versin.. eşine büyük geçmşler olsun...
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
baharcım canım dualarım seninle inşallah bu sıkıntıdan bir an önce kurtulursunuz ve iyi haberlerini alırız.
bahar cnm inş testtlerden sonuç temiz çıkar tatlım hep umutlu ol ben öleyim bana göre kötü şeyler çıkmıcak gör bak dualarımız eşin için güzelim rabbim dert verrisede dermanını veririmiş ne olur kendinizi yıpratmamamya çalış zor ama sen çok güçlü bi kadınsısın bununda üstesinden gelirsinizcnm bu sıknıtılarda geçecek a.e.o güzelim
Baharımız,dan bugün ses çıkmadı.hep aklım onlarda.allah büyük inanıyorum ki çok güzel haberlerle gelecek inşallah.
rabbim gani gani yardımcıları olsun.
cnm bahar için okumuştum yazamadım allahım kabul etsin inşallah hayyırlı haberllerle döner inşallahhhh
bahar85 den haberi olan var mı eşinin sonuçları nasıl çıkmış acaba.
flzask2003 CANIM ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞ
BAHARRRRR SENİ ÇOK MERAK ETTİMMM İNŞ GÜZEL HABERLE GELİRİSN
BENİM EŞİMİNDE KONTROLLERİ VARDI KİTLESİNDE BİR BÜYÜME YOK(genel durumu stabil dedi ) AMA KEMİK ERİMESİ İLERLEMİŞ DEDİ DR
Merhaba,
Ben yeni yeni girmeye başladığım için henüz herkese tam vakıf olamadım ama Bahar arkadaşımızın eşine de Allh'tan şifa diliyorum. Benim de karaciğerimde aldığım kemoterapiler sonucu büyüme var. Hatta küçük bir lekeden şüphelenip PET' e dahi soktular, rabbime hamd olsun iyi sonuçlar çıktı. İnşallah bahar kardeşimin eşinden de önemsiz diye bir sonuç alıcaz... Çok zor bir süreç, rabbim tekrarı ile imtihan etme kimseyi Amin.....
canım bende bahar arkadaşımızın eşi için bir yasin birde fetih suresini okudum.tez vakitte hayırlı haberler alırız İNŞALLAH.
İnşallah sonuçlar temiz çıkar ve kalbiniz feraha erer
Allah sağlık ve afiyet versin sana ve eşine
hoşgeldin birtanem
canım asıl sen gelip yazmayınca biz sıkılıyoruz aklımız sende kalıyor
sıkıntılar paylaştıkça azalır bizler bundan hiç şikayetçi değiliz
canım inan bana heran aklımdasınız her ezan okunuşunda
her namaz kılışımda her edilen duada eşin içinde ayrı ayrı dua ediyorum
Rabbim öncelikle sabır versin inşallahta hiç bir kötü birşey çıkmayacak
Rabbim korktuklarından emin eylesin eşine acil şifalar versin
inşallah bu sıkıtıyıda atlatacak ve Allah'n izniyle tedavine biran evvel başlayacaksın
seni rüyamda görmüştüm bir kız çocuğun olmuş buda müjdeli haber almaya işaretmiş
inşallah çarşamba günü müjdeli haberlerle geleceksin Rabbim bütün sıkıntılarını alsın
artık sevinç gözyaşı dökmeni nasip etsin inşallah
selam kizlar
nasilsiniz.
BAHARim esine sifa versin YUCE RABBIM,her zorlugun arkasinda bir kolaylik vardir ins. esinin sagligi eskisinden iyi olur.bebeginizide en yakin zamanda nasip eder Allah im amin.
bizim bugun dr kontrolumuz vardi.cok sukur hersey iyiymis.bebegim erkek teyzelerii.
herkese günaydınlar Allahın selamı üzerimize olsun canlarım dün akşam minikimin bir tanesine uygulama yaptılar artık 2 tane minikim var benim için çok zor oldu çok ağladım ama benim fikrimi pek soran olmadı diğerlerini tehtit ediyor onu almamız gerekiyor dediler dün maddi manevi zor anlar yaşadık bugünde tekrar hastahaneye gidicez doktor tekrar çağırdı .Allahım diğer kalanları korusun inşallah :18::18::18:
Biz geldik teyzeleri. bebişimleeeeee
çok şükür duyduk kalp atışlarını meleğimin.kocaman olmuşş.1 cm...
7+1 günlükmüş..o anı anlatama sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın.:26:
gözlerimden yaşlar süzüldü giddi..kalbim yerinden çıkıcaktı zaten..
içinizde bi can varrrr. Allahım ne büyüksün sennnnnn..:26::26::26::26:
3 hafta sonra kontrolümüz varr..Rabbim inşallah bundan sonrasıda sorunsuuz geçer hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım..
canlarımmmm tek duam sizlerinde böyle güzel haberlerini almak..
Rabbim çok şükür benide bu aşamalara getirdi..
bu uğurda uğraşan emek veren herkesete yaşar inşallahh..:26::26:
kızlar bende hamileyim biliyormusunuz..... dondurulmuşlarla kaldım. ama estrafemden dolayı kabus dolu bir hafta geçirdim. ilacı doktora danışarak kestim. gebeliğimin farkına ve sevincine ancak varabliyorum..çok şükür rabbime inşallah kese ve kalp atışlarınıda görürüm...Allah herkese nasip etsin.
selamünaleyküm canlarım benim iğnelerimi kullandım akşamda catlatma iğnelerimi vurdum bitti çok şükür yarın opu işlemi yapılacak Allahın izniyle.hepinizin dua ve desteklerini bekliyorum rabbim bizimde bu yolda ugraşan bütün kardeşleriminde dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepinizi öpüyorum
Kizlar 14 tane yumosum toplandi guzelbi uyku cektim hala yatiyorumdualriniz ins tesekkurler
sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkkinasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım )bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı
inş. sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?