Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi pazarlarrrrrrrr
yeni haftaya daha sevgi dolu,daha umut dolu ve daha mutlu girelim inşllhhhhhhhh
bugün hepimiz çok güzel bi gün geçirelim

öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Celalettin beyin e-mail adresi sizlerde var mıdır?

Allahın selamı üzerimize olsun,canlarım sizleri merak ediyorum ama takip edemiyorum zor bir hamilelik dönemi yaşıyorum Allahım nasip eder tamamına erdirir inşallah .heyecanlı ve zor bir bekleyiş sürekli yatıyorum ancak temel ihtiyaçlarımı görebiliyorum.aklımda ve dualarımdasınız hakkınızı helal edin bebişlerden haber aldıkca sizlerede yazacağım inşallah .BU ZOR YOLDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN.RABBİM HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN

öncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Celalettin beyin e-mail adresi sizlerde var mıdır?
ne demek cnm yardım edebildiysem ne güzel ben e mail adresini tam bilmiyorum ama bilen varsa yazar cnm
tatlım sen dinlen zor dönemlerin tez zamanda geçceek inş güzelim
aminnnnnnnnn sende ve bebeklerinde allaha ( c.c ) emanet olun

cnm ben baharın eşi için 2 yasin 2 fetih süresini okudum tatlım
rabbim inş tez zamanda şifa versin inş hastalığı nüksetmemiştir...

amin canım amin.zaten on haftalıkken gördük hareketini.görürsün İnşallah sende.ayyyyy İnşallah senin miniğin daha yaramazdır.canım tembel olan eşime çektiğinden erkek olabilir.

canım stres yapma.hep olumlu düşün.Rabbim dilerse bir tane bile yeterli.Hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah.

amin canım amin.zaten on haftalıkken gördük hareketini.görürsün İnşallah sende.ayyyyy İnşallah senin miniğin daha yaramazdır.canım tembel olan eşime çektiğinden erkek olabilir.

ay o zamanda görünüyomu minicikk şimdi daha merak ediyorumm 21 haziranın gelmesini..
benimkii de eşime çekerse tembel olur kesin kendisi öyledirde tam uykucuu
sağlıklı gelsinlerdeeee kuzucuklarr..
cnm senin nasıl geçiyo mide bulantısı filan varmı seni zorlayan bi durum ben iyiyimm maaşşallah..
iştahım kapalıydı 2-3 günüdr oda iyi..

Ya canım hiç sorma bulantım falan berbat derecede.çok zor geçiyo.doktorum iki tane oldukları için herşeyi iki kat çekeceksin dedi.6. haftanın sonunda başladı ve son hızla devam ediyor.hele kokulara karşı nasıl hassasım anlatamam ama olsun yeterki sağlıklı olsunlar da ben 9 ay çekerim canım.İnşallah sen de hep rahat bi hamilelik geçirirsin canım.

ah kuzucuğum büyümüş maşallah ona

herkese günaydın
yeni haftaya hoşgeldikkkk
bugün ve bundan sonra güzel haberler almak ümidi ile hepinizi

herkese günaydın
yeni haftaya hoşgeldikkkk
bugün ve bundan sonra güzel haberler almak ümidi ile hepinizi

Günaydın canım.Ben çok kötüyüm ya.İşe bile zor geldim.Başım çatlıyor.Miğdem bulanıyor.Halsizlik bir yandan.
Cumartesi günü daireden bir arkadaşa bebek bakmaya gitmiştim.Öyle oturma olsaydı gitmezdim zaten.
Maşşsallah bayandan çok bebek vardı.6 bayan 10 çocuk.Bir tek çocuğu olmayan ben vardım.Sanki sahipsiz gibi kaldım.herkes çocukları ile ilgileniyor.o şöyle bu böyle diye...
Neyse eve geldim erken yattım.Sabah bi kalktım başım çatlıyor bide sınav var.Sınava zor gittim.Düşüp bayılacağım diye korktum.
Dün akşama kadar yattım.Beynim zonkluyor böyle.Herhalde psiklojik oldu.Çok etkilendim demekki.

cemrem29 teşekkür ederim ben kardeşim için uğraşıyorum.. öyleki onun bu derdiyle yatıp bu derdiyle kalkıyorum her gün dua ediyorum her foruma bakıyorum bir ümit diyorum Allahım bir ümit... canım kardeşim küçük kardeşim artık yüzü gülsün istiyorum inşallah isteyen herkese nasip olur....

hiç canlı hücre olmayıp da eşi hamile kalan var mı acaba diye umut hikayeleri arıyorum... derdi varsa bi yerlerde dermanı da vardır inş. bulunur ..... takipteyim sizi..

önerileriniz olursa çok memnun olurum. şu anda keçiboynuzu kürü yapıyolar, sonrasına nohut yaptırıcam, arı sütü poleni bal alıp yollucam kürle aynı zamanda yese bişey olmaz dimi???

ahh bu kardeşler bende çocukluktan beri ark.olan artık kardeşim olan canım için araştırıyorum bu kürleri allaha şükür eşinin sıfırdı ve yükselmiş değerleri inş kat kat yükselir her isteyenin nohut kürü nasıl ki kızlar

arkadaşlazaeşim 1 hafta sonra mikrotese olacak kaan beyde....konu bile açtım maalesef kimse yorum yapmamışşş bende aynı dertten muzdaribim kaan bey ameliyattan hemen çıkıyomuş fazla arama yapmıyomus diye yorumlar okumuştum.kızla r ne yapıcambilmiyorum bana bi AKIL VERİN YA

selam canlaar herkesler nasıl herkese guzel bir hafta olsun inşallahhh , benim türkiye maceram devam ediyor gunlerim azaldı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum dun kastamonudan döndüm eşimin memleketi çok güzel geçti . bebiş iyi teyzeleri hepınızın ellerinden öper , paşam eweeeeeeeeeettt oğluşum olucak kızlaarrrrr şimdiden tekmeciklerini hissetmeye başladıııım harika bişiy her hissedişimde kendimi tutamıyorum ağlıyorum ılk defa canımdan can olduğunu hissediyorum bugunun hayallerini çok kurmuştum çok şukur rabbime nasib etti inşallah sağ salim alırım kucağıma darısıda inşallah en kısa zamanda sizlere kızlar her an hepiniz aklımdasınız hep dualarımdasınız . deniz bulut bursa celalettın beye gidiceklerdi onları merak ediyorum bi haber varmı flazask ve durudenizderya nur:sen sizlerin hamişlikleriniz nasıl geçiyor geçmişi okuyamadım hiç fırsatım olmadı hepinizi allaha emanet ediyorum görüşürüz ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…