cnm celalettin bey dahiliye dr. ama burda bi arkadaş onda tedavi olup bi evlat sahibi olmuş
bizede anlatınca tabii bizlerde merak ettik ev ben şahsen eşimle gittim dr. bey çok anlayışılı ve sabırla dinledi kendisi bazı yerlerden macun faan verdiriyo ve bizede iğne verdi biz 3 ay içinde alalhın ( c.c ) izniyle hücre gördük biz azoluyuz sperm değil hücre bile yoktu cnm anlıcan şimdi tedavimiz devam ediyo ben sana numarayı özelden yazarım cnm ara randevu al bi görüşün dr. bezmi alem de vakıf gureba has. diyede bilinir ben endokrin dr. hiç gitmedim cnm onu bilemem de ama bilenler sana muhakkak yardımcı olıur umarım yardımcı olabilmişimdir
heh şöle ız git sınava gir ve geç sınavdan gel buraya güzelim
cnm olsun sen gir kız seninderdinle dertleniriz ne var biz bu günler için buralardayız dimi arkadaş böle zamanda belli olur
inş çarşamba olumlu güzel haberler alacaksınız ve eski sıkıntılar sadece korkularda kalacak
cnm sen hala düzelemedin mi tatlım benim yaaa
kıyamam hep üst üste gelince psikolojin bozuldu senin yok sıkıntı yapma eşinin boğazı belkide sorun yoktur hemen kötüye yormmamaya çalış senin göğsündeki de hiçç bişey olmayacakkkkk....
cnm haklısın bazen insan kendini kaybediyo ama isyan etme o ayyaş sarhoş dediğinede evlat veriyo yaradan ama başka taraftan dert veriyo güzelim inş bu günler de geçecek sen alalha sığın güzel günler gelecekkkk
cnm hayırlı olsun yumoşların toplanmış bak döllenme de olmuş evet insan hepsi olsun ister ama buna şükür de cnm bak ben hiççç buralara bile gelmedim ya
inş sana tutunup hamilelerimizde çoğalır seninle tatlım
ne demek cnm yardım edebildiysem ne güzel ben e mail adresini tam bilmiyorum ama bilen varsa yazar cnmöncelikle cevap yazdığınız için teşekkürler. Celalettin beyin e-mail adresi sizlerde var mıdır?
tatlım sen dinlen zor dönemlerin tez zamanda geçceek inş güzelimAllahın selamı üzerimize olsun,canlarım sizleri merak ediyorum ama takip edemiyorum zor bir hamilelik dönemi yaşıyorum Allahım nasip eder tamamına erdirir inşallah .heyecanlı ve zor bir bekleyiş sürekli yatıyorum ancak temel ihtiyaçlarımı görebiliyorum.aklımda ve dualarımdasınız hakkınızı helal edin bebişlerden haber aldıkca sizlerede yazacağım inşallah .BU ZOR YOLDA OLAN TÜM KARDEŞLERİMİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN.RABBİM HEPİMİZE MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN
ay görürmüyüm cnm acaba10 haftalık olucak o zaman ..
bakalım yaramazmııı..
oyyyy tembellmi bitanesi yerim onu..bi tanesi uslu bitanesi hareketli olsun cnm ikiside olursa zor olur..
benim üçhafta var ama nasıl geçicek diyorumseninkiler iyice büyümüş olucaklar kontoldee..
belkideo tembel olan kızdırr...diğeri erkek..Rabbim hayrlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin.cnm bu mübarek günde isteyen tümm arkadaşlarımızıda bu aşamalara getirsin..
canlarım dün opu işlemi yapıldı Allahın izniyle 23 tane yumurta toplandı.akşam eve geldk biraz sancım vardı yattım uyudum bütün gece rüyamda yumurtalarımın döllenmedigini gördüm çok korktum.uyandım rüyamı düşünürken tlfn caldı embriyolog aradı yumurtalarım 22 tanesi olgun ve kaliteymiş ama çözündürülen spermler sadece 4 tanesini dölleyebilmiş üzüldüğümü söyledim gecen sefer 21 yumurtamın 14 ü döllenmişti dedim oda dediki saglıklı olmaları dedi devamı olabilir geçte döllenebiliyo dedi.pgt testi yaptırmak istyorz eşimde genetk sorun oldugu için ama 4 tanecik embryomuz var yapılablrmi bilmiyorum.eger yapılmazsa transferim p.tesi olacak Allahım nolur onlara can ver ve onları koru.anlayacagınız üzgünüm ama umuyorum herşey yolunda gider.baharcım eşine cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun flaszk canımm kalp atışlarını duymuşsun kucagınada alırsın inşllah hayrlısıyla nurusima canım hiçbişeyi kafana takma rabbim büyüktür transferine az kaldı lütfen toparla kendinise tatlım.eşleri tedavide olan diger kardeşlerim inşşllhhh bol bol spermleri görüp hayrlısyla tedavinize başlarsnız.hamile kardeşlermde sag salim bebişlerini kucagına alır inşallah.bu arada baharcgm listeye benide ekleyebilirmisiniz ben 25 eşim 31 yaşında 6 yıllık evliyiz.problemimiz 47xxy kromozom bozukluguna baglı azospermi.gecen yıl acıbadem bursa hastanesnde yapılan mikrotesede üç tüp sperm bulundu bi tüpüyle ilk denememizi yaptık malesef negatfti şimdi dondurulmuş spermlerle ikinci denemedeyz aynı hastanede.umarım rabbim bidaha ugraştrmaz yüzümüzü güldürür inşallahh.
amin canım amin.zaten on haftalıkken gördük hareketini.görürsün İnşallah sende.ayyyyy İnşallah senin miniğin daha yaramazdır.canım tembel olan eşime çektiğinden erkekolabilir .
ay o zamanda görünüyomu minicikk şimdi daha merak ediyorumm 21 haziranın gelmesini..
benimkii de eşime çekerse tembel olur kesin kendisi öyledirde tam uykucuu
sağlıklı gelsinlerdeeee kuzucuklarr..
cnm senin nasıl geçiyo mide bulantısı filan varmı seni zorlayan bi durum ben iyiyimm maaşşallah..
iştahım kapalıydı 2-3 günüdr oda iyi..
Biz geldik teyzeleri. bebişimleeeeee
çok şükür duyduk kalp atışlarını meleğimin.kocaman olmuşş.1 cm...
7+1 günlükmüş..o anı anlatama sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın.:26:
gözlerimden yaşlar süzüldü giddi..kalbim yerinden çıkıcaktı zaten..
içinizde bi can varrrr. Allahım ne büyüksün sennnnnn..:26::26::26::26:
3 hafta sonra kontrolümüz varr..Rabbim inşallah bundan sonrasıda sorunsuuz geçer hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım..
canlarımmmm tek duam sizlerinde böyle güzel haberlerini almak..
Rabbim çok şükür benide bu aşamalara getirdi..
bu uğurda uğraşan emek veren herkesete yaşar inşallahh..:26::26:
herkese iyi pazarlarrrrrrrr
yeni haftaya daha sevgi dolu,daha umut dolu ve daha mutlu girelim inşllhhhhhhhh
bugün hepimiz çok güzel bi gün geçirelim
herkese günaydın
yeni haftaya hoşgeldikkkk
bugün ve bundan sonra güzel haberler almak ümidi ile hepinizi
herkese günaydın
yeni haftaya hoşgeldikkkk
bugün ve bundan sonra güzel haberler almak ümidi ile hepinizi
cemrem29 teşekkür ederim ben kardeşim için uğraşıyorum.. öyleki onun bu derdiyle yatıp bu derdiyle kalkıyorum her gün dua ediyorum her foruma bakıyorum bir ümit diyorum Allahım bir ümit... canım kardeşim küçük kardeşim artık yüzü gülsün istiyorum inşallah isteyen herkese nasip olur....
hiç canlı hücre olmayıp da eşi hamile kalan var mı acaba diye umut hikayeleri arıyorum... derdi varsa bi yerlerde dermanı da vardır inş. bulunur ..... takipteyim sizi..
önerileriniz olursa çok memnun olurum. şu anda keçiboynuzu kürü yapıyolar, sonrasına nohut yaptırıcam, arı sütü poleni bal alıp yollucam kürle aynı zamanda yese bişey olmaz dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?