Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bitanemmmmmmmm allah senden de diğer arkadaşlardan da razı olsunnnn...
sizin gibi arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim olduğu için çok şanslıyım...
allah hepinizin gönlüne göre versin inş

esmacım senden de bu dua listesinde ismi yazan, yazmayan bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun...
sizlerde benim dualarımdasınız...
inş bundan sonra topiğimizde hep güzel haberler olur...
bizim sıkıntımızda yarın son bulur inş...

melekcim hiç üzme kendini...
biliyorsun stres de önemli faktör...
sen hep kendini güzel şeyler düşünmeye sevket...
herşey nasip meselesi rabbim nasip ettikten sonra sadecik arkadaşımızda olduğu gibi 1 embriyoylada oluyor...
biliyorsunuz onlarda aynı sizin gibi 47 xxyli...
inş aynı mutluluk sizede nasip olur...
transferin dün oldu galiba rabbim bebişini sizden ayırmasın...
inş sıkı sıkı tutunur annesine ve 9 aylık güzel bi serüven geçirirsiniz beraber...
dualarım sizinle canım allahın izniyle haberini alıcaz buradan inş
bilgilerini aldım canım ekliycem seni daha sonra tabloya...

Bayadir dogru duzgun girip okuyamadim sizleri varmi gelsmeler biri beni bilgilendirsin
Buaraa bnmde 5 tanecik bebisim var suan persembe gunu transferim allahin izniyle yine dualarinizi bekliyorum

canımmmmm bebişlerin son güne kadar bölünmeye devam eder inş...
allah hayırlısıyla olmanı ve bebişine kavuşmayı nasip eder inş...
hamişlerimizin arasına katılacaksınız sizde melekle inşşşşşş

canlarımmmmmmmmm hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrr
biz yarın sabah izmir yolcsuyuz allah izin verirse...
sabah kan testlerini yaptıracak öğleden sonrada elindeki sonuçlarla heyete girecek...
aynı gün mü daha sonra mı açıklanır sonuç bilmiyoruz...
bakalım artık yarın gidip öğrenicez...
allahın izniyle yarın bu mübarek günde hayırlı haberleri alırız yeniden kanseri yenmiş gibi mutluluğumuzu doyasıya yaşarız inş...
şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun canlar...
rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inş...
bizim için dualarınızı eksik etmeyin...
şu 1 haftayı nasıl geçirdik bilmiyorum...
içten içe korkularla, inançla, umutla...
allah inş yüzümüzü güldürür aşkımın içindeki tüm korkular son bulur inş...
allaha emanet olun canlar inş güzel haberlerle dönerim size hepinizi öpüyorum kocaman

Canim kardeslerim hepinizin Mirac Kandili mubarek olsun hayirlara vesile olsun...
Rabbim bu mubarek gunde acilan ellerimizi bos cevirmesin....
Hepimize gonlumuzdeki muradlarimizi nasip etsin...Amin....

Canlarim bu gece uyumadim basta baharim ve esine bol bol dua ettimm...
Insallah bize cok guzel haberlerle gelecekler..

Devaminda hamile kardeslerim icin ve bizimle bu zorlu yolda devam eeden tum din kardeslerim icin dualarimi ettimmm...
Rabbim katinda kabul buyursunn...Amin...

Hayirli kandiller, butun dualarinizin kabul olmasi dilegiyle dualarda bulusalim...

günaydın gönlü güzel,kendi güzel arkadaşlarım.
kandiliniz KUTLUYORUM.inşallah herbirimiz bu geceyi en güzel şekilde değerlendiririz.ve bu güzel gecelerin hürmetine rabbim günahlarımızı bağışasın ve dualarımızı kabul etsin.
İnşallah bugüzel günün hürmetine Baharımızın eşinden güzel haberler alırız.
Çiçek arkadaşımızın adına da çok sevindim.Rabbim daha güzel mücizelerini nasip etsin.darısı da bizelere inşallah.

Son düzenleme:
arkadaşlar 3 yıldır ve aylardır çare aradımız can dostum arkadaşım dün sadece migren krizi diye gittiği acilde hamile olduğunu öğrenmiş bana ağlamaktan söyleyemedi bile rabbim kandil günü dualarımızı sonunda kabul etti çok çok mutluyum eşinde azo vardı asla tedavi olmuyordu ve oda eşini ikna etmeye çalışıyordu tedavi için celaletin bey ile görüşmüştük tahlillere iyi 6 ay bekleyin kürünüze devam edin demişti (bizde kür yaptırdık 6 ay kullandı)bizede bir ürolog hazırlattı kürü bende numarası int sitesi adı var..allah razı olsun ondan bizide çağırıp 400-500 tl gibi laçları verse alıcaktık ama gelmeyin dedi hatta dün bile tekrar görüştük ısrarımıza rağmen ikna etti bizi yükseliş iyi dedi...sağolsun inş sağlıklı bebişler dünyaya gelsin biz çok paralar harcadık 3 tüp bebek tedavisi gördüm ama sizler inş yıpranmadan üzülmeden bebişlerinize şu kandil gününde bir anne olarak duamdır bebilerinize kavuşursunuz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Esmacım merhaba,
canım ben Baharın eşi için tefriciye ve Ya şafi ismini okudum,tamamladım.yazmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için okuyamadın herhalde.
allah dualarımızı kabul etsin inş.bu güzel dualara vesile olan sizlerden de rabbim razı olsun.

Bugüzel günde rabbim en güzel hediyesini vermiş arkadaşına.bizleri de sevindirdin allah razı olsun.
inşallah güzel rabbimiz bu gecelerin hürmetine bizlerede güzel mücizesini nasip edecek.
arkadaşını tebrik ediyorum.rabbim sağlıklı,sihatli kucağına da almayı nasip etsin.

başın sağolsun Allah sizlere sabır versin
İnşallah boyama sonucunuz iyi çıkar

kızlar cemremı merak ettık ıkı gundur bızım topıge yazmadı. buraya yazarsa bıze haber eder mısınız ? kendısı ıyı mı merak ettık

Gözünüz aydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
bu mübarek günün hürmetine Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Rabbim bu gece el açıp dua edenlerin yalvarıp yakaranların dualarını geri çevirmesin inşallah.

Mirac kadiliniz mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize güzel ve hayırlı haberler almamızı nasip etsin
Hamile arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin
Bizim gibi evlat sahibi olmak için çaba harcayan tedavi gören herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

El sendedir,dil sende,diken sende,gül sende...
Her an imtihandasın,ağlasan da gülsen de ...[MEVLANA]
kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin...amin..

gözünüz aydın canım.darısı biz sıfır spermcilere olsun.şimdi senin arkadaşının sperm değeri sıfır olupdamı doğal hamilelik oldu.böyle ise bu mucize.peki nasıl oldu.ne kullandı.aktara gitti ise hangi aktar.aktar hakkında bilgi ve varsa tel nosu canım.kusura bakma canım çok üst üste soru sordum ama çok heyecanlandım inan.lütfen ama lütfen bizede yardımcı olurmusun.

selam Tülay.sen bu halay çeken takla atan gülen ikoncukların nasıl yapıldığını biliyormusun.bu günlerde halay lazım ama çekemiyorum hep oturuyorum.kurtlarımı bir dökebilsem.kız zaten öğrensem hep halay başındayım ona göre.

kullanıcı kontrol paneline gir
solda aşşağıda secenekleri düzenle var oraya tıkla
aşşağıda çeşitli seçenekler var ordan mesaj editoru var orda standart editoru seç
kaydet tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…