sağol cnm ya teyzelik çok güzel bişey kendi çocuğun kadar seviyosun inan ki
halada oldum oda ayrı güzel cnm olsun bsen _1 le başlıcan yaben _5 le başlıcam
hayırlısıyla olsun salıklı gelsin de bebişlerimiz biz bekelriz zaten bekliyoz elimiz mahkum
cnm 5 tane bebişşin seni bekliyo demek hadi inş sende hamile olursun güzelim bu gece bol bol dua et kandil yarın ya hepimiz birbirimize duacıyız cnm
evet cnm nasipse okumak lazım
kızlar dün ersel beyden kürlerimiz geldi
toplamda 4 çeşit kür göndermiş 400 tl para gönderdim
eşim bugün kullanmaya başladı
HPREX kapsül öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 adet içecek toplam 3 kutu 60 kapsül
KFREX kapsül sabah aç 2 akşam aç 2 içecek toplam 1 kutu 50 kapsül
HPREX kapsüller bitince 3 şişe sertoli var günde 1 çay kaşığı şu ile
ilerleyen günlerde dozu arttırılacak
KFREX kapsül bitince de LEYDİNG göndermiş 1 şişe ona başlanacak 1 çay kaşığı su ile başlanacak
bize gönderdikleri bunlar kızlar inşlh şifa olur....
Hamdolsun canım.Sizlerin ve ailenizin kandilini kutluyorum.
Mübarek bir geceye daha kavuştuğumuz için daha huzurlu ve mutluyum.
Bu akşam annemlerde toplantı var.Hem kuran okunacak hemde sohbet olacak dualar edilecek.
Gece geç vakitlere kadar sürer
Veeeee hepiniz dualarımda olacaksınız yine.
Rabbim sizlerin yüzünüzü de güldürsün inşallah.
bu mübarek günde şifa olsun canım sizin durumuzda bizim gibi deyilmi hersey normal genetilkler hormanlar..... Rabbim tez zamanda sperm cıkışını gösterir insallahkızlar dün ersel beyden kürlerimiz geldi
toplamda 4 çeşit kür göndermiş 400 tl para gönderdim
eşim bugün kullanmaya başladı
hprex kapsül öğle yemeğinden 2 saat sonra 2 adet içecek toplam 3 kutu 60 kapsül
kfrex kapsül sabah aç 2 akşam aç 2 içecek toplam 1 kutu 50 kapsül
hprex kapsüller bitince 3 şişe sertoli var günde 1 çay kaşığı şu ile
ilerleyen günlerde dozu arttırılacak
kfrex kapsül bitince de leyding göndermiş 1 şişe ona başlanacak 1 çay kaşığı su ile başlanacak
bize gönderdikleri bunlar kızlar inşlh şifa olur....
oh ne güzel insallah rabbim simdiden dualanızı kabul eder siz de benim dualarımdasınız hatta benden önce siz dualarımdasınız cünkü zaman gectik birbirimizin acılarını kavraya bilmemiz daha kolay oluyor tülayyyyyyyyyyyy senin yasadıgın stresi ben yasamaya basladım ALLAHIM AFFETSİNSİN.COK KAYGI İÇİNDEYİN KENDİME RABBİME TESLİM ETTİM AMA İÇİMDE BİR BURUKLUK VAR RABBİM HAYRA YORSUN
Ne güzel eşinde mübarek bir gün de başlamış.
Benim eşimde cuma günü başlamıştı.
Hepsi hemen şifacıklar olsun inşallah.
Ondan sonra gelsin spermcikler arkasından bebicikler
bu mübarek günde şifa olsun canım sizin durumuzda bizim gibi deyilmi hersey normal genetilkler hormanlar..... Rabbim tez zamanda sperm cıkışını gösterir insallah
Allah razı olsun canım.cok zor bi durum ama asla isyan etmedim şükürler olsun rabbim hep dedim derdimi seviyorum mevlamdan geldigi için ama zaman insanın içi burkuluyor gelecegi düşünürken bir tarafın hep boş oluyor .ama biliyorum rabbim bir gün yüzümüzü elbet güldürecek evet ameliyat zordu ameliyatta kimsemiz yoktu aglıyamadım esim etkilenir üzülür die içime attım en zoruda bu galiba esimin yüzüne gülerken içinin kam aglaması canım o senin yüreginin güzelliginden temizliginden tüylerin dikem olması allah razı olsun evladına aileni hayılı iman dolu hayat bagışlasın rabbim arkadasının rabbim yardımcısı olsun rabbim devamını getirsin saglıklı hamilelik gecirsin ne güzel arkadassın rabbim her zaman böyle olmanızı nasip etsin
arkadaşlar ben msj5 dk bir attığım için cevaplamıyorum sanmayın...bizede öneren doç.dr.kendisi zatenbiz celalettin bey ile görüştüğümüzde ısrarla devam edin demişti hatta hazırlatan kişinin tel.falan istedi öyle otçu çöpcü değil yanii rabbim bizi umutlarımızı kandıranlardan uzak tutsun inşallah...
yok canım öyle düşünmüyoruzda biraz sabırsızlanıyorum.acelecimiyim ne
oğlumun sünnetini yapan doktor doç dr.ürolog.onun.hemşiresi önerdi bizede doktor beyin hastaları memnun kullanın ne kaybınız olcakki demişti ama bitkisel yani ilaç değil:))iyiki önermiş onlar yönlendiriyor sizi zaten sağolsun ben size dr.ve hemşirenin tel.veriyim gerisini konuşursunuz yerleri yurtları belli saçma sapan ot çöp satan değiller..:))burası güzel haberlerle dolsun inşallah
canım özel msj hakkını beklemene gerek yokki.burda herkes doktor ve aktar ismi veriyor.sabahtandır orta yerimden çatladım valla.eeee doktorun hemşirenin aktarın ismini versene canım.hangi şehir söylede herkes nasiplensin.burayı üye olmayanlarda okuyor ve onların özel msj hakkı yok.
Çok duygulandım yazınızı okuyunca Allah tamamına erdirsin. Benim de canım kanım kardeşten öte bir arkadaşım var. Bir an kendimi ona hamilelik haberimi verirken hayal ettim. O da hep rüyalarında görüyor, hamileyim deyip sabaha kadar ikimiz ağlıyormuşuz.... Rabbim tamamına erdirsin, dostluğumuz ahirette de devam etsin inşallah.... Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat isteyen herkesin kucağını doldursun, tüm hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin... İnşallah bir daha ki Miraç Kandiline kadar bütün topik hamile kalsın... Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?