Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gunaydin pamugum Hayirli Kandiller....
Bugun edilen tum dualarimiz Rabbimin katinda yer bulsun insallahhh...Amin....
Eminim ki teyzelik guzeldir bitanem 4teyzem var hepsini ayri severim...
Ama halami nedense onlardan daha fazla seviyorum....
Senin durum benimkindende vahimmis pamugum ya...
Allah dogmus ve dogacak olan yegenlerimize uzun Hayirli omurler versinde beni sevmeselerde olur....

Ne güzel eşinde mübarek bir gün de başlamış.
Benim eşimde cuma günü başlamıştı.
Hepsi hemen şifacıklar olsun inşallah.
Ondan sonra gelsin spermcikler arkasından bebicikler

oh ne güzel insallah rabbim simdiden dualanızı kabul eder siz de benim dualarımdasınız hatta benden önce siz dualarımdasınız cünkü zaman gectik birbirimizin acılarını kavraya bilmemiz daha kolay oluyor tülayyyyyyyyyyyy senin yasadıgın stresi ben yasamaya basladım ALLAHIM AFFETSİNSİN.COK KAYGI İÇİNDEYİN KENDİME RABBİME TESLİM ETTİM AMA İÇİMDE BİR BURUKLUK VAR RABBİM HAYRA YORSUN

bu mübarek günde şifa olsun canım sizin durumuzda bizim gibi deyilmi hersey normal genetilkler hormanlar..... Rabbim tez zamanda sperm cıkışını gösterir insallah

Canım sitrest yap ama lütfen gelip geçici olsun.
Sonra hemen toparla kendini ve bir an dahi olsa şeytana uymak yok ona göre.
O burukluğu dahi kenara at.bende öyleydim ama boşu boşuna olduğunu geç olsa da anladım.
Bak biz Celalaettin Hoca ile ismini bile ayarladık.Bunu düşünmek bile,bunu hayal etmek bile çok güzel tatlım.
Olumlu düşün güzel şeyler düşün.
Rabbim bizi tüm olumsuzluklardan korusun inşallah.

Ne güzel eşinde mübarek bir gün de başlamış.
Benim eşimde cuma günü başlamıştı.
Hepsi hemen şifacıklar olsun inşallah.
Ondan sonra gelsin spermcikler arkasından bebicikler

evt cnm bu mubarek günün hürmetine rabbim gönlümüzdekini veriversin hepimize inşlh
inşlh şifa olur şimdi senin sayfana girecektim size gelenleri yazmıştınya ona bakmak için

bu mübarek günde şifa olsun canım sizin durumuzda bizim gibi deyilmi hersey normal genetilkler hormanlar..... Rabbim tez zamanda sperm cıkışını gösterir insallah

evt drycımm bizdede sebep belli değil
hormonlar felan normadi ama sperm yok işte
inşlh spermleride tez zamanda görebiliriz tatlım
sende canını sıkma cnm
anlıyorum yaşadıklarını keşke elimizden bişey gelse
hepimiz bi çok şey yaşıyoruz durumumuzun hassasiyetinden dolayıda bi yerde tükeniyoruz
herşey iyi olacak hepimiz içi inşlh kib a.e.o cnm

eşim celalettın hocaya gitmişti ve butun tahlıllerımız guzeldı ınhıbın b bıle 200 cıktı sağ tarafta varıkosel var demıstı testisin yenıleme zamanı 90 gun demıstı ınsallh hersey guzel olcak demıstı.. ve varıkosel cayı böğürtler kökü ve g5 macunu verılmıstı bunların hepsını yaptık ve sımdı test zamanı bu mübarek gecede eşim için guzel sonuçlar alıp yüzünğn bıraz gülmesı ıcın birer yasin alırmısınız _??arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun hepimizin muradları gerçekleşsin inşallahh

canım gittiğiniz doktor ve aktar kim nerde.nerde çalışıyor.birde arkadaşında hiç sperm yokmuydu yoksa azmıydı.

bizde ameliyatında kimseye bişey diyemedik ve bende ağlayamadım eşim üzülmesin diye...rabbim öyle büyükki günler öyle hızlı geçiyorkii inş bugünlerin de geçicek ve inanıyorum ki hatırladığında bebeğin kollarında olucaktır...

Kader arkadaşlarım benim
şu aziz mübarek günde evlat hasretiyle yanan hep eksik bir yanı kalan tüm kardeşlerimizin
dileği kabul olur kucakalrı dolar evleri neşelenir inşallahh
müminin mümine duası geri çevrilmezmiş birbirimiz için dualar edelim
kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun
dualarda buluşalım

arkadaşlar ben msj5 dk bir attığım için cevaplamıyorum sanmayın...bizede öneren doç.dr.kendisi zatenbiz celalettin bey ile görüştüğümüzde ısrarla devam edin demişti hatta hazırlatan kişinin tel.falan istedi öyle otçu çöpcü değil yanii rabbim bizi umutlarımızı kandıranlardan uzak tutsun inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canım öyle düşünmüyoruzda biraz sabırsızlanıyorum.acelecimiyim ne

yok canım öyle düşünmüyoruzda biraz sabırsızlanıyorum.acelecimiyim ne

oğlumun sünnetini yapan doktor doç dr.ürolog.onun.hemşiresi önerdi bizede doktor beyin hastaları memnun kullanın ne kaybınız olcakki demişti ama bitkisel yani ilaç değil:))iyiki önermiş onlar yönlendiriyor sizi zaten sağolsun ben size dr.ve hemşirenin tel.veriyim gerisini konuşursunuz yerleri yurtları belli saçma sapan ot çöp satan değiller..:))burası güzel haberlerle dolsun inşallah

canım özel msj hakkını beklemene gerek yokki.burda herkes doktor ve aktar ismi veriyor.sabahtandır orta yerimden çatladım valla.eeee doktorun hemşirenin aktarın ismini versene canım.hangi şehir söylede herkes nasiplensin.burayı üye olmayanlarda okuyor ve onların özel msj hakkı yok.

canım valla reklam falan olmasın dedim ne diyim doktorunda hbaeri yok ya sormadan yazmak istemedim dr.ürolog doç.dr
.......................................... asistanı bakıyor maillere ordan numarda alabilirsiniz
asistanı ve hemşiresi ayşe hanım çok çok iyidir onun numarası var ama onu yazmıyım zaten maillerede asistan bakıyor artık ordan geçin ilatişime talhanın annesi verdi diyebilirsiniz 7 ay önce oğlumun sünnetinde tanıştık o önerdi zaten kullanmasını
ayşe hanım çok tatlı dillidir elinden geleni yapr.

mail yazmak yasakmıs asistan bakıyor mailler drcetinyesilli@

sonu hotmail.com ordan ayşe hanımdan numarasını alın ayşe hanımla konuşun kızlar

Çok duygulandım yazınızı okuyunca Allah tamamına erdirsin. Benim de canım kanım kardeşten öte bir arkadaşım var. Bir an kendimi ona hamilelik haberimi verirken hayal ettim. O da hep rüyalarında görüyor, hamileyim deyip sabaha kadar ikimiz ağlıyormuşuz.... Rabbim tamamına erdirsin, dostluğumuz ahirette de devam etsin inşallah.... Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat isteyen herkesin kucağını doldursun, tüm hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin... İnşallah bir daha ki Miraç Kandiline kadar bütün topik hamile kalsın... Amin...

sağol canımm sabahtan beri çocuk gibi mutluyum inan ne diyeceğimi bilmez durumdayım okadar zorki beklemek hem beklemiş hem evlat acısı çekmiş hemde mutluluğu yaşamış anne olarak kandil günü herkeze şifa versin rabbim

Beklemeyi çok çok iyi biliyorum ben de canım, 2008'den beri bekliyorum. Rabbimin imtihanlarından en zorlarından yine O'nun şifası ve rahmetiyle hayırlısıyla temize çıktım. İnşallah eşimle evlat için olan sınavımızdan da yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin yüce Mevlam! Beklemek bazen koşmaktan daha yorucu...

Kızlar bahardan mesaj geldi orda grev varmış ama onların hocaları ordaymış
hocayla görüşmüşler tüm sonuçları vermişler
heyet toplanırsa dosyaya bakılacakmış birde kan testi istemiş dr onların sonuçlarınıda almışlar
dr kapısının önünde bekliyolarmış
heyet toplandıysa hocayla görüşeceklermiş sonucu
rahatsız etmemek adına ben mesaj felan gönderememiştim saolsun o haber verdi bende sizlerin merakını gidereyim dedim
hocayla görüşümce baharcıım yine haber vereceğini yazmış
bu güzel günün yüzü suyu hürmetine inşlh arkadaşımızdan güzel haberler alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…