Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN

şimdiden iyi kandiller dualarımız kabul olsun evlatlarımız uzun ömürlü bebeşi olmayanlar göbüşü bebek dolsun sağlıkla...

sağol cnm ya teyzelik çok güzel bişey kendi çocuğun kadar seviyosun inan ki
halada oldum oda ayrı güzel cnm olsun bsen _1 le başlıcan yaben _5 le başlıcam
hayırlısıyla olsun salıklı gelsin de bebişlerimiz biz bekelriz zaten bekliyoz elimiz mahkum
Bayadir dogru duzgun girip okuyamadim sizleri varmi gelsmeler biri beni bilgilendirsin

Buaraa bnmde 5 tanecik bebisim var suan persembe gunu transferim allahin izniyle yine dualarinizi bekliyorum
cnm 5 tane bebişşin seni bekliyo demek hadi inş sende hamile olursun güzelim bu gece bol bol dua et kandil yarın ya hepimiz birbirimize duacıyız cnm
hatunlar yarın Allah nasip kısmet ederse Miraç kandili şimdiden hayırlara vesile olur inşallah ,canlarım bu geceden dualar ve kuranı kerim okumaya zaman ayırın inşallah Allahım kabul etsin ALLAHA EMANET OLUN
evet cnm nasipse okumak lazım

herkese slm çiçek canım ben eski üyelerden sevgidolu sperm çıkmış çok sevi,ndim canım senin adına gerçekten bir mucize Allahım en yakın zamanda hamile kalmanıda nasip etsin sperm sayınız bellimi canım birde istanbulda nerede yaptırdınız spermiogramı tekrara gözün aydın arkadaşım

canım gözünnnn aydınnnnnnnnnnnn
ne güzel bi haber bu ya çok sevindim çokkkkkkkkkkk
rabbim devamınıda getirsin inşşşşşşş
şimdiye kadar hep test sonuçlarından sonra aynı acıyı yaşamıştı şükürler olsun rabbime bu defa yüzün güldü
allahın izniyle devamıda gelicek haberinide alıcaz inşşşşşşşş
çiçekcimmmmmmm halayımız senin içinnnnnnnnnnnnn

gözünaydın çok sevindim inşallah hamile olduğun günleride görürüz
halayımı çekeyim

Son düzenleme:

canım benim allah razı olsun sizden inan bana öyle güç veriyorsunuz ki anlatamam...
iyi ki varsınız canlarım benimmmmmmm

maşallah kuzumuza
inş tüm testler temiz çıkacak ve huzur bekleyeceksin bebişini kucağına alacağın günü...
rabbim hayırlısıyla kavuştursun sizi bebişinize inş
darısı bizlerin başınaaa...

pamuk şekerimmmmm benimmmmmm çok saol
inş allahın izniyle güzel haberler alıcaz...
sizin arkadaşlığınız dostluğunuz sorgulanamaz bile tatlım bitanesiniz siz bitaneeeee...

cnm ben baharın eşi için 2 yasin 2 fetih süresini okudum tatlım
rabbim inş tez zamanda şifa versin inş hastalığı nüksetmemiştir...

tatlım kalan 49 tefriciye yi ben alayım yarın bitiririm

allah dualarınızı kabul etsin canım allah razı olsunnnnnnn...

bahrcığım nasılsın tatlım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle

herkese iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip edemedim kayınbabamı kaybettk...eşim bu cuma sperm de fısh boyama testi yaptırcak ilk defa bununla ilgili bilgsi olan arkadaşım varmı kızlar yaaa ?????

Rabbim yar ve yardımcısı olsun baharımın canım bende 100 tane tefriciye alıyım okudum diye yazamam ama yarına kadar kesin okurum inş.

canım arkadaşım allah razı olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inş...

esmacım ben baharın tefriciyeyi okmuştum canım yazmayı unuttum,Allah kabul etsin inş. şifasını versin eşinin

allah razı olsun canım inanın ne yazacağımı bilemiyorum...
inş sizler hep güzel günler görürsünüz...
allah gönlünüzden geçeni nasip etsin hepinize...

merhaba inşallah kötü bir şey çıkmayacak ben de 150 tefriciye 1000 tane de ya şafi alayım yarın akşama kadar değil mi ?

esma ben okudum tefriciye ve ya şafiyi Allah kabul etsin inşallah

canım arkadaşımmmm çok saol...
inş dediğiniz gibi olacak kötü bişey çıkmayacak rahat bi nefes alıcaz günler sonra...
canım bugün beni aramışsın sonra mesaj atmışsın...
kusura bakma çok geç gördüm saat geç olduğu için dönemedim sana...
ama çok mutlu ettin beni...
dualarınızın bizimle olduğunu bilmek çok güzel...
allah o güzel gönlüne göre versin herşeyi canım benim...

arkadaşım başınız sağolsun sabır versin yaradan:26:
biz hiç yaptırmadık öle fish li falan cnm bilgimyok bilenler sana yardımcı olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…