Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet canim benim derdim bana yetiyor bide baskalarina aciklama yapmak istemiyorum ozaman daha cok uzuluyorum
Geldi basladi iciyor
esim yapmiyor diyor ama kilo yapiyormu o ampul

Evet canim benim derdim bana yetiyor bide baskalarina aciklama yapmak istemiyorum ozaman daha cok uzuluyorum
Geldi basladi iciyor
esim yapmiyor diyor ama kilo yapiyormu o ampul

esim iki aydir kullaniyor kilo aldi mi almadi mi bilmiyorum
Bana göre ayni.
Belkide almistir o kadar ilaç kullaniyor i normal olabilir.
Sonuçta faydali bir ürÜn bal pollen ari sütü pollen içerikli

kayinvaliden niye soruyor ki sadece iki yildir evlisiniz istemedigini söyle yada simdilik düsünmediginizi söyleyin.

Oda olsun istiyor kotu niyetle sormuyordur.
Birde bilse biz nelerle ugrasiyoruz bir yildir
Diyoruz erken diye ama anlamiyor ya
Senin kayinvalidenler sormuyorlarmi?

Oda olsun istiyor kotu niyetle sormuyordur.
Birde bilse biz nelerle ugrasiyoruz bir yildir
Diyoruz erken diye ama anlamiyor ya
Senin kayinvalidenler sormuyorlarmi?

ilk zamanlar soruyordu istemedigimizi söyledik bu kadar.
Birde bizim durumumuz farkli düzenimiz yok ev yok is yok bir daha soramaz.

yokız ba
cım tevafuk oldu işte sen ansılsın moraller nasın bak bebişin ayak sesleride duyulmaya başladı

yerim ben o sesleri çıkaran ayakları.tabi olursa inşallah bigün...iyiz zamncım umutlarımız arttı.benm her zamn umudum var ama eşim pes etmek üzereydi.ilaç gibi geldi kaan hocanın dedikleri.şimdi tam gaz devam ediyoruz.hormon tahlili de istedi kaan bey.ona göre tekrar ilaç verckmiş.bizde mail yerine yarı yıl tatili sonunda gidelim hem görüşmüş oluruz hem hormonları veririz diye düşündk.tam karar veremedik daha..

evet sizin daha yeni benim agustosta 3 yil olacak
olsun zamanla evinizde olur isinizde insallah allahim bebekte verir herseyin hayirlisi
millet 3 senede iki bebek yapiyor ama allah bize nasip etmedi hersey allahatan niye bizim sansimiz boylemis bilmiyorum hergun niye bole oldu diye dusunmekten yoruldum

herkese merhabalar sayfalar o kadar ilerlemişki okuyamadım son gelişmeler ne bilmiyorum biz haftaya cuma genetik test için ranevumuz var bakalım iyi çıkarsa devam olumsuz olursa yolun sonu demektir herkese ve kendime bol şans diliyorum

Bizimde agustos'da 2 yil olucak aramizda sadece bir yil var.
Sende fazla kafani takma yoksa yersin.
Bir kere oldu bas gelinen çekilir

merhabalar kızlar hepinize....bizim hastanede pzt randevumuz vardı ancak ben dayanamadım bugün gittim ...drmuzla konuştum...m.teseden önce tekrar spremiogram ve genel test yaptırmamız gerektiğini söyledi..spermogram+test 600 TL.adetimin 2.günüde benden test istediler o da 450tl.mikrotese öncesi bu testler gerekiyomuş....bu işlemlerden sonrada m.teseyi hemen yapmıyolarmış önce beni hazırlıcaklarmış yumurtalarımı büyütüceklermiş,yani önce ben operasyon geçiricem,sonra eşimi m.tese ameliyatına alıcaklarmış..bu yöntem diğerlerinden farklı değil mi kızlar ? çünkü gittiğimiz hiç bi hastanedeki dr lar böle sölemedi ve genel test istemedi......m.tese de sperm varsa dondurucaz,sonrada size transfer dediler..acaba sizdende m.tese öncesi genel test falan istediler mi?bide bu yöntemleri sizcede biraz garip değimi?yardımcı olursanız sevinirim kafam karmakarışık oldu yine...

kafam baska bisey almiyor hep aklimda bu konu
Az kaldi yiyecem bu genc yasta kafayi

Sen hep evde oldugun için kafandan bir türlü atamiyorsun
kendini baska seylerle oyala
birseyler yapmaya çalis kafana takmamak için
bir aktivite falan yapsan o zaman düsünmeye vakit olmaz

ebrulli ben sana yardimci olamicam henüz esim tese olmadi
ama bizim görüstügümüz doktorlar esime tese yapildiktan sonra sperm olursa dondurulup sonra beni hazirlayacaklarmis bunun sebibede emin degiler çikip çikmayacina bosu bosuna beni hazirlamak istemiyorlar

canım eşine test yapılması normal.herşeye bakıp sonra m tese yapılıyo.bizimde öyle oldu sadece genetik test 300 dü sanırım.beni de m tese öncesi hazrladlr.önce sadece muayne etti.herhangi bir test yapılmadı bana.sadece yumurtalıklarıma ve rahim ağzına baktı.sonrada 12 gün iğne yedim yumurtalrımı büytmek için.bunun nedeni eşinde sperm bulunursa hemen sende yumurta alıp döllemk istemelri.doktor bize isterseniz teseden sonra hazrlayalım sizi dedi.ama ben önce istemedm.çünkü o zamn çıkarsa spermi dondurmak gerekirdi ve çözüldüğündede kaliteli sperm bulma şansı olmayabilirdi.böyle işte.anlatabildim mi bilmiyorum.biraz karışık ldu sanırım:))

Sen hep evde oldugun için kafandan bir türlü atamiyorsun
kendini baska seylerle oyala
birseyler yapmaya çalis kafana takmamak için
bir aktivite falan yapsan o zaman düsünmeye vakit olmaz

Korkuyorum anne olamamaktan kafamdan cikmiyor.
Yok canim ben hepte evde degilim okula gidiyorum ders calismam gerekiyor

Korkuyorum anne olamamaktan kafamdan cikmiyor.
Yok canim ben hepte evde degilim okula gidiyorum ders calismam gerekiyor

hepimiz korkuyoruz
yolun basindasin hemen bu korkuya kapilma psikolojini bozarsin
biliyorum zor ama ne yapalim ellimizde degil
ne güzel kursa gidiyorsun o zaman düsünmûyorsundur bunlari
devam edersen esinde üzülür
o duruma nasil bakiyor ?

anladım gamzecim sağol...canım benim zaten bu konular hepten karışık yaaa...napalım kaderde bunları yaşamakta varmış....hayırlısıyla hepsinin üstesinden geliriz inşallah sabırla ve umutla beraber ...espoir canım sanada teşekkür ederim canım..allah bu yolda hepimize güç kuvvet versin....

Benim derstede aklima geliyor ki
Oda uzuluyor ama olcak eminim diyor

arkadaslar TESE de sperm cikinca dondurunca iyi olmuyormu?
o zaman cikmasada bosu bosu na hazirlanilmis olunuyor

tine 85 sizinde allah yardımcınız olsun...umarım iyi sonuçlarla müjdelendirisin buradan bizleri...ama olmasa bile sakın yolun sonu diye düşünme canım...çünkü ,inanç ,sabır ve DUA ile Rabbim her kapıyı açar merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…