kizlar nerelerdesinz
gelin halayimiz var tutun su halayin ucundan:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissositosositosositosositosositosositosositososito
oleyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tey tey tey tey tey
canım arkadaşım çok sevindim gözün aydın ayy yarın inşallah bizimkindede çıkarç.ay canım seninle ilgikli bütün bilgiler silindi gitti şimdi aklımdan daha önce hiç çıkmıyodu dimi tesede olmadı eşin sadece kaan hocanın ilaçlarıyla çıktıı dimi canım gözün aydın çokkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum oleyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey::teytey::hooray::dance:
umudunukaybetme kız dualarımızı ak-llah kabul etti inşallah benimkinide eder.
Tebrik ederim darisi bize
anlat bakim esin neler kullanmisti
ne güzel haber bu böyle
Canim cok sevindim insallah bebeginede kavusursun hayirlisiyla......
Alahim bizlerede nasip eder o gunleri insallah
canım çok sevindim RABBİM en kısa zamanda yavruna kavuşmayıda nasip eyler inş...
delikafadulden:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
umudunukaybetme ccccccccccccccccooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım canım benım ne kadar guzel bir haber bu.......
canım esının rahatsızlıgı neydı fsh lh testosteren sevıyelerı nasıldı hangı ilaçları kullanıyordun bızı aydınlatırsan cccccccoooook sevınırım....
umudunu kaybetme.....çok sevindim adına nekadar zamandır uğraşıyosunuz merak ettim daha önce denemişmiydiniz tese falan yada ne gibi şeyler yaptınız....inşallah çok yakında hamile haberlerini de alırız...
Arkadaşlar...bu emre bey nerde çalıştır teli maili falan nedir tedavi olan yada olmayı düşünen varsa bana yardımcı olabilirmi...ben istanbul tüp bebekte başlamadan önce farklı bi doktorada çıkmak istiyorum mutlaka...
canim esim trental endol klomen ve proxeed plus ile basladi
sonra klomen ve proxeed plusi tek kullanmaya basladi
ve sonra test yaptik simdi cok sukur bulundu
ebakircioglu@yahoo.com[I
]Bu emre bakircioglu'nun mail adresi ben buna yazmistim
kendisi umut tüp bebek merkezinde[/I]
merhabalar herkes iyidir umarim
universiteden en samimi arkadasim dogum yapti gecen hafta hemde 3
mdi agliyorum canim cok sikkin rabbim butun isteyenlere versin[/QUOT
canim aglama uzulme allahim bizlerede verecek bir gun insallah
slm kilzar
benim esimin sperm testi sonuclari geldi ve cok guzel
esimde sperm bulundu
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?