Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sevindim RABBİM en kısa zamanda yavruna kavuşmayıda nasip eyler inş...
delikafadulden:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

amin canim ya
tese oldu ama hicbirsey cikmadi
bugun bayramimiz cunku azoyu yendik ve hep beraber yenmeye devam edecegiz

canim butun hormonlari normaldi tese ypildi bulunmadi
sonra kaan hocaya gittik
kaan hoca bize klomen trental endol veproxeed plus verdi
simdi de yalnizca klomen kullaniyor

Arkadaşlar...bu emre bey nerde çalıştır teli maili falan nedir tedavi olan yada olmayı düşünen varsa bana yardımcı olabilirmi...ben istanbul tüp bebekte başlamadan önce farklı bi doktorada çıkmak istiyorum mutlaka...

ebakircioglu@yahoo.com[I
]Bu emre bakircioglu'nun mail adresi ben buna yazmistim
kendisi umut tüp bebek merkezinde[/I]

canim esim trental endol klomen ve proxeed plus ile basladi

sonra klomen ve proxeed plusi tek kullanmaya basladi
ve sonra test yaptik simdi cok sukur bulundu

tekrar tebrikler canim çok sevindim adiniza
bu ilaçlari ne kadar süredir kullaniyor
esim 2 ay klomen kullandiktan sonra spermiogram yapti sifir çikmisti simdi halen devam ediyor bizde mi tekrar yaptirsak ?

merhabalar herkes iyidir umarim
universiteden en samimi arkadasim dogum yapti gecen hafta hemde 3 uz
simdi agliyorum canim cok sikkin rabbim butun isteyenlere versin

UMUDUNUKAYBETME gözün aydın canım. çoook sevindim.umudunu kaybetmedin ve mucizen gerçek oldu ne güzel.darsı hepimizin başına.tese olalı ne kadr oldu ve ne kadr zamndır kaan beyde tedavi görüyosunuz?

merhabalar herkes iyidir umarim
universiteden en samimi arkadasim dogum yapti gecen hafta hemde 3
mdi agliyorum canim cok sikkin rabbim butun isteyenlere versin[/QUOT

canim aglama uzulme allahim bizlerede verecek bir gun insallah

canımm aglaamaa
onlarındamı tedavıyle oldu ucuzlerı

kıslar dünde yazmıştım hamile kalmadan önce böyle içimden gecirmiştim , ben hamile kalmadan yaptırmıştım bi arkadaşa
şimdi şöyle ben 1 aya dogurucam
bi kagıda isimler yazıcam doguma girmeden hemen önceveya o masada beklerken isimlerle dua etmek istiyorum ancak isimlerinizi tek tek bilemiyorum bana özelle isimlerinizi yazaarsanız sizlerede dua etmek isterim mümin münine duası çok gecermiş kabul olurmuş dermanın nerden gelecei bellimi olur hamile kadın dogum esnasında etti duaların kabul oldu söylenir zaten bütn duam önce tıpkı önceden bizlerinde azolu oldumuz giib sizlerinde bu yollları aşıp evlat sahibi olmanızdır çünkü biz çok yaşadık bunun acısını eşimin hala hala agladını biliyorum ve artık unutmak istiyorum beni görenin aklıma hep kısır oldum geliyor diyor bence çok üzülüyorum rabbim inşallahh hepinize hepinize şu sayfaara yazmış kim varsa hepsine nasip eylesin saglıklı evlatlar inşallahh ..

umudunukaybetme canım sen benim umudum oldun inşallah yarınki spermiyogramda bizimde çıkar allahım bu mutlulugu hepimize yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…