Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belginim canım benim üzülme herşeyde bir hayır vardır demekki bir hafta daha beklersen spermler gelişecek ve çıkacak

umudunu kaybetme arkadaşım siz teseyi ne zaman kime olmuştunuz bide bu klomenle proxedi kaç aydır kullanıyorsunuz biliyorum çok sordum ama inana sen bizlere büyük umut oldun

Anlamadin neden birsey söylemedi.
Yinede yazdigi bir siteye göz atin.
[/QUOTE]

bende anlamadim valla
canim esinin kan degerleri nasil normalmi soylerrmisin?

gülencim benide listene eklersen sevinirim.allahım kabul eder inşallah dualarını.hayırlısıyla bebeiğini de kucağına al canım.Gamzee

bende anlamadim valla
canim esinin kan degerleri nasil normalmi soylerrmisin?[/QUOTE]

Esimin ilk hormon tahlili normaldi
FSH = 5,5
LH = 5

umudunu kaybetme arkadaşım nerdesin hadi gelde merak ettiğim sorularımın yanıtını bulayım lütfen

walla bende merak ediyorum cevapları ama sanırım göremicem.tatil başladı yarın kar yağmazsa yola çıkıcaz.kyınvaldeme gidiyoruz.10 gün ordayız.net. yok ancak cafeye gidersem girebilirm.cevapları da çok merak ediyorum ya neyse bakmaya çalışırm bir ara.umarım döndüğümde iyi haberlerinizi alırım.sıra belginde:))

umudunu kaybetme
öncelikle sonucunuzun iyi çıkmasına çok sevindik
Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırır.
ben size bişey sormak istiyorum bizimde sorunumuz azosperm microtese ameliyatı yapıldı ve hiçbişey çıkmadı
bizimde bütün tahlillerimiz çok iyi ama bize biyopside yapıldı ve hücre bulunamadı kaan hocaya sorduk ve aynı ilaçları bizede kullanın dedi hayırlısıyla eşimde ilaçlara başlıcak
acaba sizde hücre bulunmuşmuydu ben bunu merak ettim cevap yazabilirmisiniz teşekkür ederim :):

umudunukaybetme canim senin adina cok sevindim rabbim hayirlisiyla tez zamanda bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah

kizlar bugun doktora gittim sag gogsum agriyordu bide cok az damla kadar bile degil yesil akinti geldiydi doktor kucuk bir sey oldugunu soyledi film cekildi ekoyla bakdi gogsumden igneyle sivi aldi sonucu haftaya cuma belli olacak cok korkuyorum kizlarr kotu bi hastalik cikacak diye cok kotuyum rabbim kimseyi korktuguna ugratmasinn insan caninin derdine dusunce cocuk da aklina gelmiyor yeterki saglikli olalim kizlar herseyin basi saglikk

canim arkadaslarim hepinizden cok ozur dilerim
sorularinizi cevaplandiramadim
cunku bilgisayarda problem oldu ama simdi gecmise bakip sorulariniza cevap vermeye calisacagim cevap veremedigim arkadaslar olursa sorunuzu tekrar sorun belki gozden kacirmisimdir
cok ozur dilerim arkadaslar

amin canim benim harzemim sira sende de
canim imkansiz diye birsey yok azzodan sizde kurtulacaksin
canim hadi tekrar tedviye basla

canim 2 yil oldu heralde
vallahi simdi kafam donmus gibi
evet once tese yapmistik sonuc sifirdi

amin canim
aslinda benim sana cok buyuk bir tsk borcum var
ben senin sayende kaan hocayi buldum ve ben senin sayende bu illetten kurtuldum
rabbim yuzume bakti simdi bomba haberi verme sirasi sende

tekrar tebrikler canim çok sevindim adiniza
bu ilaçlari ne kadar süredir kullaniyor
esim 2 ay klomen kullandiktan sonra spermiogram yapti sifir çikmisti simdi halen devam ediyor bizde mi tekrar yaptirsak ?

canim 3 aydan fazla oldu heralde
evet canim yaptir
canim hic bellli olmaz ne zaman cikacagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…