Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum bugün çok yürüdüm uykum geldi eşimde uyudu kaldı
gidip yatıyım artık herkese hayırlı gecelerrrrrr
pıtırcık cnm artık ara sıra da olsa gir görüşelim cnm a.e.o

iyi geceler bacılar....cemrem gözün aydın canım inşallah hayırlısıylada bebeğinede kavuşursun

hb tatlım benimmmmm.buralardayımmmmm canım. ben hep burdaydıydım
sizlerdeydim aslında ama giremiyordum topiğe.
amaaaaaaaaaa kurtulamazsınız bendennnnnnnn. hep hakkınızda bilgilere ulaşıyordummm

canım sorma 15 gündür seminer zımbırtısı vardı.
seneye okulöncesi programı değişiyormuş.
sabah okul öğleden sonra seminer.
ayrıca minikler için sergi kermes düzenledik...
yoğundu anlıcann.

canım kullandığınız kürler şifa olur inşşşşşş.
bizde tam gaz devam tatlım.
inş hepimizde çıkar süper- menler
ve hepimiz kurtuluruz bu illetten canımcım.

sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?

Kirilsam da benim ki cakar sönerlerden hemen gecer yani ama sana kirilmam ben....
Istedigin kadar beni ezip büzebilirsin sana serbest güzelim...
Amin bitanem insallah önce Rabbim sonra Celalettin hoca sayesinde kurtulucaz insallah...
Cikar bitanem insallah katlanirda dolduracak tüp bile kalmaz...:90::90::90::90:
Canim bu dünyanin kahrini biz cekecegimize dünya bizim kahrimizi ceksin birak kopsun kayis mayis ne varsa...:90::90::90::90:

yat dinlen tatlım .
üzerinden bir yük kalkmış gibi olursun şimdi
kuş gibi huzurlu uykular tatlımmmmmm.....
bundan sonra inş girerim tatlım artık topiğe...
görüşürüz inşşşş

Iyi geceler tatlim Allah rahatlik versin...
Yat uyu bugün cok yoruldun yaramazlik yapayim deme...

canlarrrrr şimdi çıkmalıyım
artık sık sık girerim inş.
görüşürüz.

bu arada da geçmişe şöyle bir bakarımmmm
neler olmuş topikte başkaaaaa.

hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalarrrrrr

Hakkinda ve miniklerinin hakkinda hayirlisi olsun güzel ögretmenimiz...
Iyi yapmissiniz kim bilir ne kadar mutlu olmuslardir kermestee..Ben cok severdim...

Amin canim benim hepimizin kürleri eslerimize sifa olsun...
Ve en kisa zamanda tesrif etsinler insallahhhh...
Dün aksam esime ben kürünü vermeye unutmusum bir baktim kendi almis iciyor...Bir mutlu oldum anlatamam...
Süpermenler ciksa dizlerimi döve döve aglarim nerelerden geldiniz diye...

Ben iyiyim bitanem hep esimle ilgileniyordum ayaginda sorun vardi 2.5aydir raporlu...
Ama simdi ilk zamana göre cok iyi masallah...
Gün sayiyorum eylül sonu gelsede güzel memleketime gelsem hemde sevdiklerime kavussam diyee...
Gurbetlik iste canim...

canım sana da yazmadan geçemedim.
eşin için geçmiş olsun .
RAbbim şifa versin tez zamanda.
seni eşine geçmiş olsun demekk için aramıştım.
canım dönemedin. mesaj atmışsın .kusuru olmaz .
bilirim hastane işini.hiçbirşeye bakacak zamanın olmaz
zamanın olsada müsait olamazsın.seni çok iyi anlıyorum.
üzme kendini konuşuruz yine uzun uzun...merak etmiştim sadece .
kandil günü öğrendim telde nurusimadan. dualarım seninle canım.
Rabbim yüzünüze baksın. şifasını versin.amin.......

canim aglattin beni ya rabbim bundan sonra ins yuzunu guldursun bu son aglaman olsun ins...

Son düzenleme:
Arkadaslar bir sorum olacak
Pregnyl ve menegonu herzaman ayni saatte mi olmak lazim???herzaman farkli saatlerde olsa sakincasi olurmu??yada ayni saattte oluncami daha etkili???

canım bizde evlilğimizin 7.ayında öğrendik ve biçok doktora gittik çoğu hemen mikrotese yapmak istedi bizde hemen olmadık ve buradan celalettin beyi duyduk ve ilk defa bu hafta gittik eşimde fsh 20 lh 9 testeron düşük çıkıyor genetik tahliller yaptırdık sonuç temiz hoca testislerin çalışmadığını söyledi yani sertoli tedavisi olmayan bi durum ama benim tedavi ettiğim hastalarım var dedi bizimde içimizde bir umut doğdu şimdi sadece bitkisel tedavi verdi bize bursada bir aktardan bitkisel kürler gelecek iğne ilaç falan vermedi eylülde kontrole gitcez ona göre tedaviye devam edecek inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizi sevindirir.

canım arkadaşım benim Allah yardımcınız olsun
inşallah hayırlısıyla bebişlerinde gelir sana
eşinede her daim dua ediyorum canım Allah sıhhat versin diye

canım çok çok sevindim inanki
Allahım hamilik halayııda çekmeyi nasip etsin bizlere

iyi geceler bacılar....cemrem gözün aydın canım inşallah hayırlısıylada bebeğinede kavuşursun
sağol cnm darısı hepinize olsun inşllh
olacak cnm inş celallettin beyde ki her hasta bu sperm dolu mutluluğu yaşayacak ben inananıyorum
hakikaten kopsun kayışlarcnm benim...
canım çok çok sevindim inanki
Allahım hamilik halayııda çekmeyi nasip etsin bizlere
ayy cnm çokk teşekkkür ederim ya sonunda gördüm spermleri
hep çıkmaz ya deyip dururudum bak mevlam nasıl nasip etti
inşlh cnm o günlerde gelir darısı hepimizin hamile haberlerini tek tek almaya olsun

cnm telde konuştuk ama burdanda yazayım inş dahada artarak çoğalır spermler ve rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah çifter çifter yavruların olur bundan sonrada hersey gönlünce olsun cnm benim halayın en sonuna kaldım ama neyse :119::119::119::119::119:

evet cnm konuştuk sağol dileklerin için hepimiz burdan hamiş oluruz işlh bundan sonraki günler hepppppppppppp güzel gelsin hepimizeolsun halay sonu bile olsan sana eşlik edeyim

Cemrem tebrik ederim,çok sevindim,bizde celaleddin hoca da tedavi oluyoruz,10 gün sonra kontrolümüzde var,canım eşinin testesteron ve fen değeri neydi

Bir umut daha canım tebrik ederim. maşAllah azmin sonucu bu olsa gerek. Hamilelik haberlerini de alırız inşAllah. Bizim de az kaldı 3 aylık süre doluyor. 18 haziran son gün bakalım varikosel ameliyatının faydası oldu mu? Allahım cc herkesin gönlüne göre versin inşAllah

Cemrem tebrik ederim,çok sevindim,bizde celaleddin hoca da tedavi oluyoruz,10 gün sonra kontrolümüzde var,canım eşinin testesteron ve fen değeri neydi
teşkkür ederim cnm darısı size olsun ...
fsh şimdi 3 lerde testesteron ise şimdi 8 lerde inş 10 gün sonra sıra sizde olsun seninde halayını çekelim
evet cnm bi umut daha yeşerdi şükürler olsun
cnm bizde varikosel olduk bencede fayda sağladı
18 inde sizden de güzel haberler alırız inş güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…