A.slm canimmmmmm h.geldinnn..
Nerelerdesin gülüm sen yaaa?? Gecenlerde flzaska sordum denizbuluta sordummm...
Merak ettim ne yapiyorsun ne ediyorsun diye??
Ama senin miniklerle zamanin yogun geciyor degilmi canim benim...
Ben iyiyim kürlere son gaz devam...
Sizde devam ediyorsunuz degilmi canim??
Kac ayiniz doldu insallah en kisa zamanda sizdende en güzel haberleri aliriz can arkadasim benim...
hoşgeldin cnm evet uzun zamandır yoksun hatta geçen aklımdaydın
cnm sağol bugün benide arayıop tebrik ettin sonuç için çokk teşekkkrü edrim sana
bundan sonra sırayla herkeslerrr güzel haberler verecek burdan hepimizeeeeeeeeeeeeee
ayyyy nasıl korktum anlatamm dedim benim ki bana kırılımış bak sen cadı ...
evet gerçektende bugün çok tuhafım darısı sana ve hepinnize olsun cnm hep böyle diyorum ama gerçekten sırayla sevinelim istiyorum güzelim ya...
bayrama 2 ay var ondan sonra ne çıkarsa bahtıma gidip tüp bebek yapıcam cnm ben daha önce opuya kadar gelip orda kalmıştım bundan sonra hamdolsun ki opuyu da görürüm inşllhh ve sizlerdeee
hakikaten seni sanki ikizim gibi görüyom aynen sende bende biraz kayışlar kopukolsun hayat kayışlar kopuk olunca daha ii çekiliyo kızzz ne dicektin ya de kızlar alıştı sanadaaa banadaaaaaa.....
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum bugün çok yürüdüm uykum geldi eşimde uyudu kaldı
gidip yatıyım artık herkese hayırlı gecelerrrrrr
pıtırcık cnm artık ara sıra da olsa gir görüşelim cnm a.e.o
kızlar size doyum olmaz ama ben çıkıyorum bugün çok yürüdüm uykum geldi eşimde uyudu kaldı
gidip yatıyım artık herkese hayırlı gecelerrrrrr
pıtırcık cnm artık ara sıra da olsa gir görüşelim cnm a.e.o
hb tatlım benimmmmm.buralardayımmmmm canım. ben hep burdaydıydım
sizlerdeydim aslında ama giremiyordum topiğe.
amaaaaaaaaaa kurtulamazsınız bendennnnnnnn. hep hakkınızda bilgilere ulaşıyordummm
canım sorma 15 gündür seminer zımbırtısı vardı.
seneye okulöncesi programı değişiyormuş.
sabah okul öğleden sonra seminer.
ayrıca minikler için sergi kermes düzenledik...
yoğundu anlıcann.
canım kullandığınız kürler şifa olur inşşşşşş.
bizde tam gaz devam tatlım.
inş hepimizde çıkar süper- menler
ve hepimiz kurtuluruz bu illetten canımcım.
sen nasılsın? nasıl gidiyor hayat?
canim aglattin beni ya rabbim bundan sonra ins yuzunu guldursun bu son aglaman olsun ins...KIZLAR SElammm BEN GELDİM EVDEYİM ŞÜKÜR ŞİMDİ SİZE AYRINTILI ANLATAYIM
ÖNCE BİZ DİREK AFİR BEYİN YANINA GİTTİK EŞİM TESTTİ VERDİ DEDİKİ 5 TE ÇIKAR BİZDE TTM DEDİK
DAHA ÖNCEDEN EŞİM HORMON TESTLERİNİ YAPTIRMIŞTI SONUCU ALIP DR. BEYE GÖSTERDİK ÇOK BEĞENDİ ARTIK SENDE BİŞEYLER OLUR DEDİ BİZ SEVİNDİK AMA İÇTEN İÇE NERSDEEEEEE DEDİK
HORMONLAR GEÇEN FSH.0.948 İKEN ŞİMDİ 2.95
LH...0.1000 İKEN ŞİMDİ.. 0.277 VE DİĞERLERİDE İİ ÇIKTI
SPERM SOUCU ÇIKINCA KONUŞURUZ DEDİ
BİZ BABAMLAR GEÇTİK KAFAYI YİCEM NE OLACAK ACABA ÇIKARMI İÇİM YOK CNM DİYO DA GENEDE BELKİ ÇIKARSA DEMEDEN ALAMIYORUM KENDİMİ SAATLER GEÇİNCE EŞİM ARADI LABORATUARI YARIN SONUCU E MAİL LE ATARIM DEMİŞ
SABAH OLDU ARADIK VE SİZDE 6 TANE SPERM ÇIKTI DEMİŞ EŞİM BANA SÖLÜYO AMA İNANMADIM Kİ HADİ BE NUMARA YAPMA DİYORUM ADAMA NEYSE GİTTİ SONUCU ALDI KAĞIDA BAKTIM Kİİİİİİ
6 TANE SPERM VEEEE 660 000 İMMATÜR GERM HÜCRESİ YAZIYO
ÖNCE GÜLDÜM SONRA DURDUM SONRA GÖZLERİMDEN YAŞALR NASIL AKTI ANLATAMAM Hayatımda hiçççç mutluluktan ağlamamıştım iannanın ki ama çokkk güzelmiş ağlamak...
ve dr. beye söledik oda iğnelere devam ve bursadaki bitkiseli kullananın dedi
bugün tuhaf bi gündü iananın adetim bile gecikti hala adet olucam ben stresten o bile gelmiyo ne kadar kafaya taktım ne olur diyeee ama sonu güzel oldu günümün rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma ve nerde evlat diye yanan kulları varsa yaradanın onlarada nasip etsin inşllhhhkendi halayımı çekmekte güzelmi,ş hani..
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. bizim sorunumuz buradaki herkes gibi azospermi. sebebi henüz bilinmiyor çünkü doğru düzgün bir doktora gidemedik. bizim tahminimiz inmemiş testis diye düşünüyoruz. 3 yıllık evliyiz ve 1.5 yıldır tanıştık azo ile. sizin sorununuz ne idi. celalettin hoca ne dedi. inşallah emeğiniz boşa gitmez ve Allah yardımcınız olur.
selam canlarım hepinize iyi akşamlar...
kusura bakmayın size hemen haber veremedim ama giremedim nete...
pazartesi sabah eşim, ablası ve erkek kardeşinden kan aldılar sonuçlar 10 gün sonra belli olurmuş...
laboratuvarın önünde bi aile daha vardı ama onlar kalabalıktı çocuk ve yetişkin kaç kişi örnek verdi...
içim sızladı o an, bizim örnek veren sadece 2 kişiydi...
allah hakkımızda hayırlısını versin inş...
allah izin verirse temmuzda histeroskapiyi olup ağustos sonu gibi de bebişlerimi alıcam göbüşüme...
bu kararı aldığımızdan beri bile kocişimin yüzü ayrı gülmeye başladı...
inş hayırlısıyla hamile kalırım bebişlerimi kucağıma alırım ozaman eşim içinde benim içinde herşey daha güzel olacak inş...
sonuçlar perşembe günü belli olacak ona göre tekrar izmire gidip drumuzla görüşücez...
hakkımızda hayırlısı artık...
canlarım kusura bakmayın arayanlara dönemedim...
artık evdeyim telim hep yanımda herzaman konuşabiliriz...
allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmeyin olur mu ??
ben geçmişi okuyayım sanırım güzel gelişmeler olmuşşşş
KIZLAR SElammm BEN GELDİM EVDEYİM ŞÜKÜR ŞİMDİ SİZE AYRINTILI ANLATAYIM
ÖNCE BİZ DİREK AFİR BEYİN YANINA GİTTİK EŞİM TESTTİ VERDİ DEDİKİ 5 TE ÇIKAR BİZDE TTM DEDİK
DAHA ÖNCEDEN EŞİM HORMON TESTLERİNİ YAPTIRMIŞTI SONUCU ALIP DR. BEYE GÖSTERDİK ÇOK BEĞENDİ ARTIK SENDE BİŞEYLER OLUR DEDİ BİZ SEVİNDİK AMA İÇTEN İÇE NERSDEEEEEE DEDİK
HORMONLAR GEÇEN FSH.0.948 İKEN ŞİMDİ 2.95
LH...0.1000 İKEN ŞİMDİ.. 0.277 VE DİĞERLERİDE İİ ÇIKTI
SPERM SOUCU ÇIKINCA KONUŞURUZ DEDİ
BİZ BABAMLAR GEÇTİK KAFAYI YİCEM NE OLACAK ACABA ÇIKARMI İÇİM YOK CNM DİYO DA GENEDE BELKİ ÇIKARSA DEMEDEN ALAMIYORUM KENDİMİ SAATLER GEÇİNCE EŞİM ARADI LABORATUARI YARIN SONUCU E MAİL LE ATARIM DEMİŞ
SABAH OLDU ARADIK VE SİZDE 6 TANE SPERM ÇIKTI DEMİŞ EŞİM BANA SÖLÜYO AMA İNANMADIM Kİ HADİ BE NUMARA YAPMA DİYORUM ADAMA NEYSE GİTTİ SONUCU ALDI KAĞIDA BAKTIM Kİİİİİİ
6 TANE SPERM VEEEE 660 000 İMMATÜR GERM HÜCRESİ YAZIYO
ÖNCE GÜLDÜM SONRA DURDUM SONRA GÖZLERİMDEN YAŞALR NASIL AKTI ANLATAMAM Hayatımda hiçççç mutluluktan ağlamamıştım iannanın ki ama çokkk güzelmiş ağlamak...
ve dr. beye söledik oda iğnelere devam ve bursadaki bitkiseli kullananın dedi
bugün tuhaf bi gündü iananın adetim bile gecikti hala adet olucam ben stresten o bile gelmiyo ne kadar kafaya taktım ne olur diyeee ama sonu güzel oldu günümün rabbim bütün isteyen arkadaşlarıma ve nerde evlat diye yanan kulları varsa yaradanın onlarada nasip etsin inşllhhhkendi halayımı çekmekte güzelmi,ş hani..
sağol cnm darısı hepinize olsun inşllhiyi geceler bacılar....cemrem gözün aydın canım inşallah hayırlısıylada bebeğinede kavuşursun
olacak cnm inş celallettin beyde ki her hasta bu sperm dolu mutluluğu yaşayacak ben inananıyorumKirilsam da benim ki cakar sönerlerden hemen gecer yani ama sana kirilmam ben....
Istedigin kadar beni ezip büzebilirsin sana serbest güzelim...
Amin bitanem insallah önce Rabbim sonra Celalettin hoca sayesinde kurtulucaz insallah...
Cikar bitanem insallah katlanirda dolduracak tüp bile kalmaz...:90::90::90::90:
Canim bu dünyanin kahrini biz cekecegimize dünya bizim kahrimizi ceksin birak kopsun kayis mayis ne varsa...:90::90::90::90:
ayy cnm çokk teşekkkür ederim ya sonunda gördüm spermlericanım çok çok sevindim inanki
Allahım hamilik halayııda çekmeyi nasip etsin bizlere
evet cnm konuştuk sağol dileklerin için hepimiz burdan hamiş oluruz işlh bundan sonraki günler hepppppppppppp güzel gelsin hepimizecnm telde konuştuk ama burdanda yazayım inş dahada artarak çoğalır spermler ve rabbim seninde yüzünü güldürür inşallah çifter çifter yavruların olurbundan sonrada hersey gönlünce olsun cnm benim halayın en sonuna kaldım ama neyse :119::119::119::119::119:
teşkkür ederim cnm darısı size olsun ...Cemrem tebrik ederim,çok sevindim,bizde celaleddin hoca da tedavi oluyoruz,10 gün sonra kontrolümüzde var,canım eşinin testesteron ve fen değeri neydi
evet cnm bi umut daha yeşerdi şükürler olsunBir umut dahacanım tebrik ederim. maşAllah azmin sonucu bu olsa gerek. Hamilelik haberlerini de alırız inşAllah. Bizim de az kaldı 3 aylık süre doluyor. 18 haziran son gün bakalım varikosel ameliyatının faydası oldu mu? Allahım cc herkesin gönlüne göre versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?