Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım bizde sizinle aynı durumdayız. ben de buradan yaptığım araştırmalar sonucu Celattin hoca ismi ile çokça karşılaştıktan sonra, buradaki arkadaşlar sağolsun bana mail ve tel numarasını verdiler. ben kendisini aramadım ama mail attım kendisi hemen ertesi gün cevap verdi. bizde sizden daha uzak bir şehirdeyiz. artık kısmet olursa önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlısı olsun.

inşlh olumlu güzel sonuçlar alırsınız cnm celalettin beyde tedavi olunca.....

inşlh olumlu güzel sonuçlar alırsınız cnm celalettin beyde tedavi olunca.....

inşallah sizin gibi olumlu sonuçlar alırız bizde. Dün sizi tebrik ettim ama görmediniz galiba. inşallh tedavi süreciniz hep olumlu ilerler. ben topikte yeni sayılırım. bana ilk cevap verenlerden biriydiniz siz. o yüzden sizi takip ediyordum. inanın sonucunuza çok sevindim. bakalım biz haftaya gidebilecekmiyiz.

selam canım hamilelerin duası kabul olur listene beni de eklermisin duaların için Allah cc razı olsun. Allah cc sağlıklı hamilelik süreci geçirmene yardımcı olsun inşAllah

derya06 ekledim canım inşallah tatlım inşallah buradaki kardeşlerime dilimdöndükce hep dua ediyorum .ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün ikiz gebelik riskli önümüzde zaman var heran birşey olacak diye korkuyorum .Allah emanet olun canım

canım Allahın izniyle pozitif alacaksın bu çektiklerinin hepsini unutursun inşallah Allah bebişini ve seni korusun

teşekkür ederim cnm aa kusura bakam o sevinç telaştan görmemişimdir
ne önemi var olsun her zaman yardımcı olmak isterim
haftaya sizden olumlu soınuçlar duyarızzzzzzzzz

slm CEMREM29 canım bızım durumda sızın gıbı fsh yuksek 6 ay tedvıden gecmısınz bu surecte hangı ılacları kulnandınz ne gıbı tedavı uyguladı anlatrsan cok sevnırım bızde bursdayız bıtkısel ılac kulnndıysan onlarıda yazarmısın hangı aktarcıdan aldıgnızı yardımcı olursun ınsalhh bızede

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm darısı sizlere olsun tez zamanda
cnm eşim ocak ayından beri tedavide ocak ayında varikosel ameliyatı olduktan sonra
preglyn 5000 haftada 2 defa iğne oldu ve bitkisel çay ve macun ,panax E1 kullandı 3 ay boyunca
bunların ardından sperm testtinde hücre gördük
onun ardından gene bitkisel çay ve macun bide toz kullandı eşim panax e 1 i bıraktı birde preglyn 5000 ve yanına ek menegon iğnesi kulandı yaklaşık 3 ay boyunca
işte cuma sperm testinde de şükür 6 tane sperm bulundu
cnm bursada ki bitkiselciden başlıcaz artık eşim pazartesi arayıp ne gelecekse sipariş vereceğiz
bizden böyle tatlım siz de mi celallettin hocaya gidiyorsunuz tedavi olmaya.....

Son düzenleme:

hayırlı pazarlarrrrrrrrrr
bugün heppp güzel şeyler yaşayalımmmmmmmmmmmmmmmmmm inş

Son düzenleme:
ii pazarlar sana da güzelim benimmmmmm
nasıslın pardon nasılsınızzzzzzzzz bakem bugün

iyiyizzzzzz canımm benimm...
bugün ANNEMLE BABAM gelicek bana ..
onları bekliyorum evde bi kaç işimiz var onları halledicekler ben gidemiyorum artı onlar gelicekler..
annemde bi kaç gün kalıcak benim yanımda..
yarında hastaneye giidicem kan testlerim var onları yaptırıcamm..
öyle işte canımcımm..
sen nasılsın bakalımm....

ohh hep ii olun inşş...
amanda aman annen gelecek sende nazlanırsın şimdi anneneee
en güzeli cnm onlar gelsin zaten onlar bırakmaz senin gitmeni kendileri hemen gelir...
ana kız güzel vakit geçirin emi selam söyle anenne deellerinde öperim teyzenin.
ben iim yani ne yaparsam yapayım artık kafam spermlerde
daha 6 tane çıktı ebn böleyim bisürü çıksa ne olur bilmembugün kayınvaldeme gidicez bende oturuyorum
ev zaten felaket diğer odaya geçicez koltuk yapılıyo hazırı uymadı bizim odaya
onu bekliyporum halıları yıkattım sermedim öle göççebe gibi evde geziyorum
bu ay sonuna kadar böle inş ay sonu koltuk gelince her işim bitecek....

a.s canımm söylerim..eeee ben giddim senelerceeeeee şimdi onlarda sıra
biraz daha büyüsün bebek ben yine giderim gerçi duramam..
ayyyy düşünmezmi insan cnmm 1 tane bile olsaaaaaaaa yine düşünürsünnnnnn..
inşallahhhhhhhhh dahada çoğalıcak spremler ve sendeeeeeeeee bu sene inş tedaviye başlıycam sınnnnnn ayyyy
düşününce çokk heeycanlanıyorum cnmmm
ohh yeni koltuk yaptırıyosun demek ..halılarda tamam kolay gelsin cnmm.. benim daha her iş duruyo ben sonbahara doğru düşünüyorum artık.
bide küçük odadaki koltukları değiştirmek istiyorum ama bakalımm..beğenirsemm.alıcam eğişiklik istiyorum artık.sıkıldım 10 senedir aynı eşyalardan .
cuma kontrol var stres ve korku başladı yineeee bendee

evet cnm şöle 3 ay doldur sende gidersin rahat rahat
gelsinler tabiii kızz
hiç deme ya kafam orda şu 2 ay nasıl geçecek bilmem ayyyyyy inşşş bu sene bende başlarım tüp bebeğe
hiçççç ama hiççç aklımın ucundan geçmiyodu ama rabbim nasip etti be. cümle arkadaşımda sevinsin benim gibi hatta katbe katını görsünler inş..
olsun sende sonbaharda yaparsın temizliği zaten evin çokk batmaz cnm evet yılalrca aynı eşyalar olunca insan sıkılıyo
kafana göre bişey bulunca alırsın inş....
inş cuma günü ddaha da güzel haberler alırsın her muaynede daha mutlu dönersin evine....
ayyy bide cinsiyetini öğrendin mi tmmmm ...:18::18::18:
hakıkan hepp hayırlar olsun bunca yılların mukafatı seni hiççç bırakmasın güzelim ...

merhaba kızlar.
cemrem29 hayırlı olsun canım cok sevindim . Allah bebiş olmalarını da nasip etsin inşallah :)

Tesekkurler gozde...
Cok sevindim benim esim eve hergun farkli vakitledrde geliyor..
Bu igneleri hemsireye vurduruyodu, hemsire ogretmis nasil vurulablecegini,2 gundur kendisi yapiyor igneleri esim
Sizin eslerinizdemi kendileri yapiyordu yada hastanedemi?cunku haftada 5 gun cok fazla gel git hastaneye
birde esimin igne yapildigi gun yapilan yer cok aciyormus(bu normalmi,herkesde aynimi oluyor??)

hayırlı olsun arkadaşım inşallah tutunur bebişin

insanın hiç ummadığı anda nelerr oluyooooo...Rabbimmmmm diğer arkadaşalarımızda bu mutluluğu yaşatsın..
AMİNNNNNNN CNIM hep dua ediyorummmmm yavrum beni bırakmasınn.
Allahım seneler sonra bana bu mutluluu yaşattı yarım kalmasın inş.:26::26::26::26:
3 ayı doldursamm artık daha rahat geçiricem günlerimi..

2 ayda geçer canım sizin için bi bakmışsın ne olcakk..seneeler geçiyoooooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…