Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gozunaydin nurusima ins guzel habeler vereceksin bize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insanın hiç ummadığı anda nelerr oluyooooo...Rabbimmmmm diğer arkadaşalarımızda bu mutluluğu yaşatsın..
AMİNNNNNNN CNIM hep dua ediyorummmmm yavrum beni bırakmasınn.
Allahım seneler sonra bana bu mutluluu yaşattı yarım kalmasın inş.:26::26::26::26:
3 ayı doldursamm artık daha rahat geçiricem günlerimi..:49:

2 ayda geçer canım sizin için bi bakmışsın ne olcakk..seneeler geçiyoooooo:52::52::52::52:..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşllhhhhhhhhhhhhhhhh seni hiççç bırakmıcak inşllhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16:

tatlım sperm çıkmış testinizde gözleriniz aydın olsun canım çok sevindim:70::70:
Allahım artırarak devamını da getirsin inşallah
kim bilir siz de nasıl sevinmişsinizdir
inşallah :49: haberlerini vermek de yakındır umarım geç değildir halay için
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Tesekkurler gozde...
Cok sevindim benim esim eve hergun farkli vakitledrde geliyor..
Bu igneleri hemsireye vurduruyodu, hemsire ogretmis nasil vurulablecegini,2 gundur kendisi yapiyor igneleri esim
Sizin eslerinizdemi kendileri yapiyordu yada hastanedemi?cunku haftada 5 gun cok fazla gel git hastaneye
birde esimin igne yapildigi gun yapilan yer cok aciyormus(bu normalmi,herkesde aynimi oluyor??)

Eşim uzun süre evimize yakın özel bir hastanede yaptırdı...
Sürekli reçete,gereksiz sorular, birde hijyen açısından şimdi kullanan arkadaşlarına kendi yapmalarını öneriyor...
İlaçlar pek ağrı sızı yapmaz(nebido yağlıdır o ayrı) eşim 1000 tane iğne oldu bu şekilde bir şikayeti olmadı...
Sayıyı görünce korkmayın sizde bu kadar uzun kullanmaya gerek olmayabilir...
Bizde 10 ay kadar sonra çıkış oldu, biz doğal yolla olması için biraz fazla kullandık...
Eşinde alışır merak etme,iğneleri kas içi yapmak da önemliymiş bacaktan kendisi yapabilir...
Hazırlık yapılan iğne ucunu atıp yeni taktığı ucu gri plastikli biraz daha ince olandan seçiyor...
Burda sağlıkçı arkadaşlar vardı onlar daha iyi bilir...

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun transferin
bebişin 1 tane olsun seninle olsun canım
inşallah :49: haberini verirsin.

tatlım sperm çıkmış testinizde gözleriniz aydın olsun canım çok sevindim:70::70:
Allahım artırarak devamını da getirsin inşallah
kim bilir siz de nasıl sevinmişsinizdir
inşallah :49: haberlerini vermek de yakındır umarım geç değildir halay için
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
allah razı olsun cnm sağol evet kızzzz çıktı hamdü senalar olsun ki.....:52::52::52::52:
aminnnn devamı gelsinnn ayy sevindik de acayip bi duygu ama yani önce ne yapacağımızı şaşırdık eşimle deli gibiydik sanki rüyaydı....şimdi şimdi oturud kafamıza yer etti...:32::32::32:
ahhh bu sene bende tüp ebbek deneyeyim inşlh da hamiş haberi vermek nasip olur bana da diğer arkadaşlarıma da...
ayy kız celallettin beyden de alalh razı olsun yılalrın acısı bi günde hafifledi hamdolsun ...
iiki gözdem gelmiş yazmış buraya vesile olmuş ... sende bana çok yardımcı olmuştun özelden cnm benim senden de rabbim razı olsun bebişin sağ salim kucağına gelsin.....:49::49::54::54::54:
olsun geç olsada halay çekeriz biz her daim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
allah razı olsun cnm sağol evet kızzzz çıktı hamdü senalar olsun ki.....:52::52::52::52:
aminnnn devamı gelsinnn ayy sevindik de acayip bi duygu ama yani önce ne yapacağımızı şaşırdık eşimle deli gibiydik sanki rüyaydı....şimdi şimdi oturud kafamıza yer etti...:32::32::32:
ahhh bu sene bende tüp ebbek deneyeyim inşlh da hamiş haberi vermek nasip olur bana da diğer arkadaşlarıma da...
ayy kız celallettin beyden de alalh razı olsun yılalrın acısı bi günde hafifledi hamdolsun ...
iiki gözdem gelmiş yazmış buraya vesile olmuş ... sende bana çok yardımcı olmuştun özelden cnm benim senden de rabbim razı olsun bebişin sağ salim kucağına gelsin.....:49::49::54::54::54:
olsun geç olsada halay çekeriz biz her daim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ben acele etmeyin derim tüp bebek için varikosel sonrası çok iyi çıkış olup doğal yolla çocuk sahibi olanlar var...
Sperm dondurmak mantıklı ama biz sizde sayının dahada artacağını düşünüyoruz...:nazar::nazar::nazar:

demi canım ya 7 yıl sonra görmek büyük sevinç insana
inşallah daim olur sevinciniz canım
gerçekten vesile olan gözdemlerden ve celalettin hocadan Allah razı olsun kim ne derse desin onlar için
amin canım senden de Allah razı olsun inşallah canım.

demi canım ya 7 yıl sonra görmek büyük sevinç insana
inşallah daim olur sevinciniz canım
gerçekten vesile olan gözdemlerden ve celalettin hocadan Allah razı olsun kim ne derse desin onlar için
amin canım senden de Allah razı olsun inşallah canım.
evet cnm 7 yıl sonra hiç kupkuru ağaç dedilerdi eşim için ama bak ağaç yeşerdi sperm bile çıktı:52::52::52::52::52:
amin hepiizin daim olsun sevinçleri evet cnm gözdem ve celallettin beyden razı olsun mevlam ne derseler desinler göz önünde ben canlı şahitim inanmayanlar için işte:40:
hepimiz hepppp mutlu haberler alalım bundan sonra inşlhhhhhhhhhhhhh:32::32::32::32::32:

Ben acele etmeyin derim tüp bebek için varikosel sonrası çok iyi çıkış olup doğal yolla çocuk sahibi olanlar var...
Sperm dondurmak mantıklı ama biz sizde sayının dahada artacağını düşünüyoruz...:nazar::nazar::nazar:
yok cnm zaten dondrulurma falan olmadı hemen tüp bebeğe başlamıcaz
inş ağustos sonu tekrar test verip o sonuca göre yolumuzu çizicez cnm
ayyyyy inş bi bakmışım normal yolal hamiş olmuşum anammmmm ne yaparım bilmem valla.....:52::52::52::52:
inşllhh artar cnm benim tekrar sağol herşey için....:54:

evet cnm 7 yıl sonra hiç kupkuru ağaç dedilerdi eşim için ama bak ağaç yeşerdi sperm bile çıktı:52::52::52::52::52:
amin hepiizin daim olsun sevinçleri evet cnm gözdem ve celallettin beyden razı olsun mevlam ne derseler desinler göz önünde ben canlı şahitim inanmayanlar için işte:40:
hepimiz hepppp mutlu haberler alalım bundan sonra inşlhhhhhhhhhhhhh:32::32::32::32::32:

işte canım Allahım herşeye kadir bir de vakit zaman işte her şeyin vakti saati var
amin canım inşaallah

işte canım Allahım herşeye kadir bir de vakit zaman işte her şeyin vakti saati var
amin canım inşaallah
evet güzelim zamanı gelmiiş şükür.:nazar:
bundan sonrabütün arkadaşlarımın da inş vakti gelmiştir sırayla....:16:

Eşim uzun süre evimize yakın özel bir hastanede yaptırdı...
Sürekli reçete,gereksiz sorular, birde hijyen açısından şimdi kullanan arkadaşlarına kendi yapmalarını öneriyor...
İlaçlar pek ağrı sızı yapmaz(nebido yağlıdır o ayrı) eşim 1000 tane iğne oldu bu şekilde bir şikayeti olmadı...
Sayıyı görünce korkmayın sizde bu kadar uzun kullanmaya gerek olmayabilir...
Bizde 10 ay kadar sonra çıkış oldu, biz doğal yolla olması için biraz fazla kullandık...
Eşinde alışır merak etme,iğneleri kas içi yapmak da önemliymiş bacaktan kendisi yapabilir...
Hazırlık yapılan iğne ucunu atıp yeni taktığı ucu gri plastikli biraz daha ince olandan seçiyor...
Burda sağlıkçı arkadaşlar vardı onlar daha iyi bilir...

Evet siz bayagi olmussunuz olsun sonu guzel olmus,onemli olan cikis olmasi
ins bizdede fayda eder..

herkese hayırlı hafta sonları olsun inşallah...kızlar doğacak çoçuğunuz için kuranı hatim etmenin çok faydaları varmış ,çok çok dua edin ,ibadet edin ALLAHA SIĞININ .manevi olarak bebeğe kendinizi hazırlamanız gerekiyormuş :16:

tatlım evet bende sana demiştim sen canı gönülden istedin olur inş diye bak oldu ya nasıl mutluyum anlatamam darısı sana ve diğer arkadaişlara:16::16::16:evet cnm celallettin bey hakkınsda yazdım inş herkesi aydınlatabilmişimdir
bebişim gelsin de ne isterse istesin alır yaparım yaaaaaa:16::16:

cnm kaan hocada bizde yıllarca tedavi gördük hiççç olumlu sonuç alamadık bencede celallettin beye gidin
tatlım bezmi alem vakıf gureba has. celalettin peruya muayne alın gidin görüşün pişman olmassınız asla bak ben yaklaşık 6 aylık tedaviden sonra 6 tane sperm çıkışı oldu hemde ilk defa:nazar::nazar:

cnm çok sevindim sizin adınıza..allah bize ve bizim gibi olanlara da nasip etsin..benim eşim de yazdığım gibi, germ hücre aplazisi çıkmıştı..yani sperm üreten hücre bile yok..evet cellaettin hocaya gitmek istiyoruz ineternette cep numarasını da yaznış, buradan direkt ulaşabilir miyiz acaba..sizin sorununuz neydi bu arada ve cellaettin hoca nasıl bir tedavi uyguladı size..

Back
X