Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadşlar merhaba
öncelikla Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın v eçok bekletmesin.Ben de biçoğunuz gibi aynı kaderi yaşıyorum.Daha önce bikaç kez yazmıştım bu foruma, malesef sizler gibi aktfi kullanamıyorum, çalışıyorum ve akşamlarıda çok fırsatım olmuyor: (ancak bundan sonra daha fazla forumda zaman geçirmeye ve takip etmeye karar verdim.ben izmirde yaşıyorum.4 yıldır evliyiz ve eşim azoperm bir kez micro tese oldu, ege ünv.sonuç:germ hücre aplazisi..ve üstelik hiç tedavi edilmeden..tabi önceden çok bilgi sahibi olmadığımızz için sonuç olumlu çıkar diye düşündük.sonra kan hocaya gitmeye kara verdik,iğne ve bazı ilaçlardan sonra sperm fish testi istedi.burda da sonuç sıfır, sperm üreten hücre bile yok.daha sonra klomen ve tribestan kullanın dedi.2 kutu kullandık.bu ay tekrar bzi fish testi vermemiz istiyor.amam kaan hoca benim çok içime sinmiyor, çok tatmin etmiyor iletişim kuramıyoruz forumunu belli bir süreye kadar kullanamıyorsun onun istedği tarihte yazmna gerekiyor.telefonşla da pek öyle görüşmek istiyor..şimdi forumu biraz okuyunca genelde celalettin hoca dan bahsetmişler.nasıl ulaşabilirim o hocaya, özelden mesaj atabilir misini?ayrıca durumu bizim gibi olup özellikle izmirde ve ya başka illerde yaşayan arkadşlar varsa onlarala da telefonla görüşmek ve karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim.belki birbirimize faydamız dokunur, herkes başka deneyimler elde edebiliyor veya başka şeylerin faydasını görebiliyor,yardımcı olabilirsek birbirimize ne mutlu.şimdiden herkese tşk.ederim arkadaşlar..

merhaba canım bizde sizinle aynı durumdayız. ben de buradan yaptığım araştırmalar sonucu Celattin hoca ismi ile çokça karşılaştıktan sonra, buradaki arkadaşlar sağolsun bana mail ve tel numarasını verdiler. ben kendisini aramadım ama mail attım kendisi hemen ertesi gün cevap verdi. bizde sizden daha uzak bir şehirdeyiz. artık kısmet olursa önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlısı olsun.

merhaba canım bizde sizinle aynı durumdayız. ben de buradan yaptığım araştırmalar sonucu Celattin hoca ismi ile çokça karşılaştıktan sonra, buradaki arkadaşlar sağolsun bana mail ve tel numarasını verdiler. ben kendisini aramadım ama mail attım kendisi hemen ertesi gün cevap verdi. bizde sizden daha uzak bir şehirdeyiz. artık kısmet olursa önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlısı olsun.
inşlh olumlu güzel sonuçlar alırsınız cnm celalettin beyde tedavi olunca.....:34:

inşlh olumlu güzel sonuçlar alırsınız cnm celalettin beyde tedavi olunca.....:34:

inşallah sizin gibi olumlu sonuçlar alırız bizde. Dün sizi tebrik ettim ama görmediniz galiba. inşallh tedavi süreciniz hep olumlu ilerler. ben topikte yeni sayılırım. bana ilk cevap verenlerden biriydiniz siz. o yüzden sizi takip ediyordum. inanın sonucunuza çok sevindim. bakalım biz haftaya gidebilecekmiyiz.

selam canım hamilelerin duası kabul olur listene beni de eklermisin duaların için Allah cc razı olsun. Allah cc sağlıklı hamilelik süreci geçirmene yardımcı olsun inşAllah :16::16:

derya06 ekledim canım inşallah tatlım inşallah buradaki kardeşlerime dilimdöndükce hep dua ediyorum .ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün ikiz gebelik riskli önümüzde zaman var heran birşey olacak diye korkuyorum .Allah emanet olun canım

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım Allahın izniyle pozitif alacaksın bu çektiklerinin hepsini unutursun inşallah Allah bebişini ve seni korusun:16:

inşallah sizin gibi olumlu sonuçlar alırız bizde. Dün sizi tebrik ettim ama görmediniz galiba. inşallh tedavi süreciniz hep olumlu ilerler. ben topikte yeni sayılırım. bana ilk cevap verenlerden biriydiniz siz. o yüzden sizi takip ediyordum. inanın sonucunuza çok sevindim. bakalım biz haftaya gidebilecekmiyiz.
teşekkür ederim cnm aa kusura bakam o sevinç telaştan görmemişimdir:34:
ne önemi var olsun her zaman yardımcı olmak isterim
haftaya sizden olumlu soınuçlar duyarızzzzzzzzz:16:

slm CEMREM29 canım bızım durumda sızın gıbı fsh yuksek 6 ay tedvıden gecmısınz bu surecte hangı ılacları kulnandınz ne gıbı tedavı uyguladı anlatrsan cok sevnırım bızde bursdayız bıtkısel ılac kulnndıysan onlarıda yazarmısın hangı aktarcıdan aldıgnızı yardımcı olursun ınsalhh bızede

Son düzenleme:
slm CEMREM29 canım bızım durumda sızın gıbı fsh yuksek 6 ay tedvıden gecmısınz bu surecte hangı ılacları kulnandınz ne gıbı tedavı uyguladı anlatrsan cok sevnırım bızde bursdayız bıtkısel ılac kulnndıysan onlarıda yazarmısın hangı aktarcıdan aldıgnızı yardımcı olursun ınsalhh bızede
teşekkür ederim cnm darısı sizlere olsun tez zamanda:34:
cnm eşim ocak ayından beri tedavide ocak ayında varikosel ameliyatı olduktan sonra
preglyn 5000 haftada 2 defa iğne oldu ve bitkisel çay ve macun ,panax E1 kullandı 3 ay boyunca
bunların ardından sperm testtinde hücre gördük
onun ardından gene bitkisel çay ve macun bide toz kullandı eşim panax e 1 i bıraktı birde preglyn 5000 ve yanına ek menegon iğnesi kulandı yaklaşık 3 ay boyunca
işte cuma sperm testinde de şükür 6 tane sperm bulundu :nazar:
cnm bursada ki bitkiselciden başlıcaz artık eşim pazartesi arayıp ne gelecekse sipariş vereceğiz
bizden böyle tatlım siz de mi celallettin hocaya gidiyorsunuz tedavi olmaya.....:40:

Son düzenleme:

hayırlı pazarlarrrrrrrrrr
bugün heppp güzel şeyler yaşayalımmmmmmmmmmmmmmmmmm inş
:24::24::32::32:

Son düzenleme:
ii pazarlar sana da güzelim benimmmmmm:29:
nasıslın :34: pardon nasılsınızzzzzzzzz bakem bugün:49::9:

iyiyizzzzzz canımm benimm...:16::16::16::1:
bugün ANNEMLE BABAM gelicek bana ..:46::46::46::46:
onları bekliyorum evde bi kaç işimiz var onları halledicekler ben gidemiyorum artı onlar gelicekler..:34:
annemde bi kaç gün kalıcak benim yanımda..
yarında hastaneye giidicem kan testlerim var onları yaptırıcamm..:34:
öyle işte canımcımm..
sen nasılsın bakalımm....:16::16::16:

iyiyizzzzzz canımm benimm...:16::16::16::1:
bugün ANNEMLE BABAM gelicek bana ..:46::46::46::46:
onları bekliyorum evde bi kaç işimiz var onları halledicekler ben gidemiyorum artı onlar gelicekler..:34:
annemde bi kaç gün kalıcak benim yanımda..
yarında hastaneye giidicem kan testlerim var onları yaptırıcamm..:34:
öyle işte canımcımm..
sen nasılsın bakalımm....:16::16::16:
ohh hep ii olun inşş...
amanda aman annen gelecek sende nazlanırsın şimdi anneneee:9::9::9:
en güzeli cnm onlar gelsin zaten onlar bırakmaz senin gitmeni kendileri hemen gelir...:16:
ana kız güzel vakit geçirin emi selam söyle anenne deellerinde öperim teyzenin.:40:
ben iim yani ne yaparsam yapayım artık kafam spermlerde:27:
daha 6 tane çıktı ebn böleyim bisürü çıksa ne olur bilmem:9:bugün kayınvaldeme gidicez bende oturuyorum
ev zaten felaket diğer odaya geçicez koltuk yapılıyo hazırı uymadı bizim odaya
onu bekliyporum halıları yıkattım sermedim öle göççebe gibi evde geziyorum:1::1::1:
bu ay sonuna kadar böle inş ay sonu koltuk gelince her işim bitecek....

ohh hep ii olun inşş...
amanda aman annen gelecek sende nazlanırsın şimdi anneneee:9::9::9:
en güzeli cnm onlar gelsin zaten onlar bırakmaz senin gitmeni kendileri hemen gelir...:16:
ana kız güzel vakit geçirin emi selam söyle anenne deellerinde öperim teyzenin.:40:
ben iim yani ne yaparsam yapayım artık kafam spermlerde:27:
daha 6 tane çıktı ebn böleyim bisürü çıksa ne olur bilmem:9:bugün kayınvaldeme gidicez bende oturuyorum
ev zaten felaket diğer odaya geçicez koltuk yapılıyo hazırı uymadı bizim odaya
onu bekliyporum halıları yıkattım sermedim öle göççebe gibi evde geziyorum:1::1::1:
bu ay sonuna kadar böle inş ay sonu koltuk gelince her işim bitecek....

a.s canımm söylerim..eeee ben giddim senelerceeeeee şimdi onlarda sıra
biraz daha büyüsün bebek ben yine giderim gerçi duramam..:1:
ayyyy düşünmezmi insan cnmm 1 tane bile olsaaaaaaaa yine düşünürsünnnnnn..
inşallahhhhhhhhh dahada çoğalıcak spremler ve sendeeeeeeeee bu sene inş tedaviye başlıycam sınnnnnn ayyyy
düşününce çokk heeycanlanıyorum cnmmm:52::52::52::52:
ohh yeni koltuk yaptırıyosun demek ..halılarda tamam kolay gelsin cnmm.. benim daha her iş duruyo ben sonbahara doğru düşünüyorum artık.
bide küçük odadaki koltukları değiştirmek istiyorum ama bakalımm..beğenirsemm.alıcam eğişiklik istiyorum artık.sıkıldım 10 senedir aynı eşyalardan .:34:
cuma kontrol var stres ve korku başladı yineeee bendee:31:

a.s canımm söylerim..eeee ben giddim senelerceeeeee şimdi onlarda sıra
biraz daha büyüsün bebek ben yine giderim gerçi duramam..:1:
ayyyy düşünmezmi insan cnmm 1 tane bile olsaaaaaaaa yine düşünürsünnnnnn..
inşallahhhhhhhhh dahada çoğalıcak spremler ve sendeeeeeeeee bu sene inş tedaviye başlıycam sınnnnnn ayyyy
düşününce çokk heeycanlanıyorum cnmmm:52::52::52::52:
ohh yeni koltuk yaptırıyosun demek ..halılarda tamam kolay gelsin cnmm.. benim daha her iş duruyo ben sonbahara doğru düşünüyorum artık.
bide küçük odadaki koltukları değiştirmek istiyorum ama bakalımm..beğenirsemm.alıcam eğişiklik istiyorum artık.sıkıldım 10 senedir aynı eşyalardan .:34:
cuma kontrol var stres ve korku başladı yineeee bendee:31:
evet cnm şöle 3 ay doldur sende gidersin rahat rahat
gelsinler tabiii kızz :52::52:
hiç deme ya kafam orda şu 2 ay nasıl geçecek bilmem ayyyyyy inşşş bu sene bende başlarım tüp bebeğe
hiçççç ama hiççç aklımın ucundan geçmiyodu ama rabbim nasip etti be. cümle arkadaşımda sevinsin benim gibi hatta katbe katını görsünler inş..
olsun sende sonbaharda yaparsın temizliği zaten evin çokk batmaz cnm evet yılalrca aynı eşyalar olunca insan sıkılıyo
kafana göre bişey bulunca alırsın inş....
inş cuma günü ddaha da güzel haberler alırsın her muaynede daha mutlu dönersin evine....
ayyy bide cinsiyetini öğrendin mi tmmmm ...:18::18::18:
hakıkan hepp hayırlar olsun bunca yılların mukafatı seni hiççç bırakmasın güzelim ...:54:

merhaba kızlar.
cemrem29 hayırlı olsun canım cok sevindim . Allah bebiş olmalarını da nasip etsin inşallah :)

Saatin çok önemi yok...Gününü aksatmayın yeter...Birde pregnyl le menogonu aynı gün kullanmayın haftanın günlerine yayın bu çok önemli...iki gün pregnyl üç gün menogon ...Ayrıca pregnyl i 15 derecenin altında dolabın meyvelik veya kapak kısmında saklayın dondurmayın...İçindeki protein benzeri bir maddedir ve oda sıcaklığında 1-2 saat kalırsa bozulabilir....

Tesekkurler gozde...
Cok sevindim benim esim eve hergun farkli vakitledrde geliyor..
Bu igneleri hemsireye vurduruyodu, hemsire ogretmis nasil vurulablecegini,2 gundur kendisi yapiyor igneleri esim
Sizin eslerinizdemi kendileri yapiyordu yada hastanedemi?cunku haftada 5 gun cok fazla gel git hastaneye
birde esimin igne yapildigi gun yapilan yer cok aciyormus(bu normalmi,herkesde aynimi oluyor??)

[canım arkadaşlarım hazır eşim evde yokken netin başına geçip size biraz kendimden haber vereyim istedim
biliyorsunuz perşembe günü transferim gerçekleşti onun öncesinde günlerce merkezden haber bekledim ne zaman arasam ben sizi arıycam dediler sonra aramadılar en sonunda kızdım kesinlikle aramıycam dedim embriyoların durumunu soruyorum önce salı günü iyi dediler sonra perşembeye kadar bir haber çıkmadı tarnsfere bile çağırmak için aramadılar tabiki öldüm öldüm dirildim bebişlerim beni terk etti diye ağlamaktan perişan oldum.en sonunda eşim dayanamadı perşembe günü merkezi aradı saat 2de bura olun dediler.biz saat birde merkez vardık öncesinde bilgi alırız dedik .eşim ulun beyle konuştu 2 tane embriyo transfer edebilirmisiniz dedi oda varsa ederim demiş.neyse ben operasyon için ameliyathaneye çıkınca ulun bey embriyologtan bilgi aldı maalesef sadece 1 tane bebişim kalmış tek embriyo transfer edildi.yinede Rabbime şükürler olsun birtanede olsa bebişim transfer edildi.çok korkuyorum 6 taneden 1 tane kaldı oda tutunmazsa tekrar tedaviye başlamam çok uzun zaman alacak dualarınızı eksk etmeyin teyzeleri inşallah 25 haziranda test günüm size güzel haberlerle gelirim amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun arkadaşım inşallah tutunur bebişin

evet cnm şöle 3 ay doldur sende gidersin rahat rahat
gelsinler tabiii kızz :52::52:
hiç deme ya kafam orda şu 2 ay nasıl geçecek bilmem ayyyyyy inşşş bu sene bende başlarım tüp bebeğe
hiçççç ama hiççç aklımın ucundan geçmiyodu ama rabbim nasip etti be. cümle arkadaşımda sevinsin benim gibi hatta katbe katını görsünler inş..
olsun sende sonbaharda yaparsın temizliği zaten evin çokk batmaz cnm evet yılalrca aynı eşyalar olunca insan sıkılıyo
kafana göre bişey bulunca alırsın inş....
inş cuma günü ddaha da güzel haberler alırsın her muaynede daha mutlu dönersin evine....
ayyy bide cinsiyetini öğrendin mi tmmmm ...:18::18::18:
hakıkan hepp hayırlar olsun bunca yılların mukafatı seni hiççç bırakmasın güzelim ...:54:

insanın hiç ummadığı anda nelerr oluyooooo...Rabbimmmmm diğer arkadaşalarımızda bu mutluluğu yaşatsın..
AMİNNNNNNN CNIM hep dua ediyorummmmm yavrum beni bırakmasınn.
Allahım seneler sonra bana bu mutluluu yaşattı yarım kalmasın inş.:26::26::26::26:
3 ayı doldursamm artık daha rahat geçiricem günlerimi..:49:

2 ayda geçer canım sizin için bi bakmışsın ne olcakk..seneeler geçiyoooooo:52::52::52::52:..

Back
X