- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
arkadşlar merhaba
öncelikla Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın v eçok bekletmesin.Ben de biçoğunuz gibi aynı kaderi yaşıyorum.Daha önce bikaç kez yazmıştım bu foruma, malesef sizler gibi aktfi kullanamıyorum, çalışıyorum ve akşamlarıda çok fırsatım olmuyor: (ancak bundan sonra daha fazla forumda zaman geçirmeye ve takip etmeye karar verdim.ben izmirde yaşıyorum.4 yıldır evliyiz ve eşim azoperm bir kez micro tese oldu, ege ünv.sonuç:germ hücre aplazisi..ve üstelik hiç tedavi edilmeden..tabi önceden çok bilgi sahibi olmadığımızz için sonuç olumlu çıkar diye düşündük.sonra kan hocaya gitmeye kara verdik,iğne ve bazı ilaçlardan sonra sperm fish testi istedi.burda da sonuç sıfır, sperm üreten hücre bile yok.daha sonra klomen ve tribestan kullanın dedi.2 kutu kullandık.bu ay tekrar bzi fish testi vermemiz istiyor.amam kaan hoca benim çok içime sinmiyor, çok tatmin etmiyor iletişim kuramıyoruz forumunu belli bir süreye kadar kullanamıyorsun onun istedği tarihte yazmna gerekiyor.telefonşla da pek öyle görüşmek istiyor..şimdi forumu biraz okuyunca genelde celalettin hoca dan bahsetmişler.nasıl ulaşabilirim o hocaya, özelden mesaj atabilir misini?ayrıca durumu bizim gibi olup özellikle izmirde ve ya başka illerde yaşayan arkadşlar varsa onlarala da telefonla görüşmek ve karşılıklı paylaşımda bulunmak isterim.belki birbirimize faydamız dokunur, herkes başka deneyimler elde edebiliyor veya başka şeylerin faydasını görebiliyor,yardımcı olabilirsek birbirimize ne mutlu.şimdiden herkese tşk.ederim arkadaşlar..
merhaba canım bizde sizinle aynı durumdayız. ben de buradan yaptığım araştırmalar sonucu Celattin hoca ismi ile çokça karşılaştıktan sonra, buradaki arkadaşlar sağolsun bana mail ve tel numarasını verdiler. ben kendisini aramadım ama mail attım kendisi hemen ertesi gün cevap verdi. bizde sizden daha uzak bir şehirdeyiz. artık kısmet olursa önümüzdeki hafta içi gitmeyi düşünüyoruz. bakalım hayırlısı olsun.