Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar şu alttaki evlilik tarihini nasıl yaptınız ben uğraştım olmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi?teknnoloji ile aram ii değil de:16:
cnm prolifinde yazıyo evlilik tarihi diye
dene bi daah yapınca en altta değişikliği kaydet diyosun tmmdır:34:

aminnnnn iim cnm bugün adet oldum ağrıdan kıvranıp oturuyorum valla
bitikce zaman yaklaşıyo ya inş bu sefer sizde sperm görürüsünüz cnm benim
bakalım bize neler gelir herhalde aynıları gelir
alınca isimlerini yazarım ...

slm cemrem senin adına o kadar çok sevindim ki 6 sperm bulunmuş süper bir haber buuuallah 6 lar 600 olur 600 ler 6 milyon ve 60 milyon diye artar arkadaşım.sabrın mükafatını aldın arkadaşım inşallah herşey daha güzel olacak senin için artık

slm cemrem senin adına o kadar çok sevindim ki 6 sperm bulunmuş süper bir haber buuuallah 6 lar 600 olur 600 ler 6 milyon ve 60 milyon diye artar arkadaşım.sabrın mükafatını aldın arkadaşım inşallah herşey daha güzel olacak senin için artık
aminnnnn cnm evet bekledim sonunda çıktı :nazar:
devamı gelir inş bütün arkadaşlarıma daaaaaaaaaaaaaaaa...............:16::16:
nerde deneyeceksin tüp bebeği

ooooo kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin cnm yokk kızmadık sadece biraz içerledikkk:20::9::9:
şakak kız olsun gönlün neyi isterse onu yapinş eylül ayında bebşin seninle olur

amin cnm:nazar:
cnm eşim 1 tese 1 micro tese 1 varikosel ameliyatı oldu sonuçlar heppppp 0000000
tam bilmiyorum cnm tüp bebk yapılır mı ama galiba yapılır çünki canlı sperm olduğuı için
cnm keşke ameliyat olmadan celallettitn beye gitse eşin cnm bizi anlat bak de çıktı de bi gidelim ne kaybederiz de
şansını deneyelim de yok cnm öle konuşmayla ilaç falanm vermez güzelim çünki eşinin hormonlarına bakılmalı
daha ii olur cnm inş eşin ikna olur ...:26:

ahhh canım yaaa içerlemeniz o kadar normal kiii
ben kendim de o gücü toparlayıp giremedim ki siteye
halen kendimi psikolojik olarak tam toparlmaış değilim birde işe başladım işe başlayınca çok fırsatta bulamadım açıkçası
ama artık fırsat yaratacağım inşallah
beni affedinnnn gerçekten bi dönem doğru düşünemedim herşeyi o kadar yarım bıraktım ki hayatımda
kendimi bile hayallerimi de :43::43::43: tüp bebek denemelri olumsuz sonuçlar beni çok yıprattı
artık toparlanıyorum

o zaman yapmışlardır cnm senin testlerini.o kadar kan aldıklarına göre..
inşallahhhhhhhh canımm.aslında gören varmış 10.haftada ama bakalımm..hayırlısı bizim kuzu göstericekmi kendini:34:
senin kontrolün ne zmaan canımm..bebişler seninde büyümüştür.şimdi ne kadarlık oldular..:16::16::16:
sen nasılsın cnm bi rahatsızılığın varmı bulantın filan.

herkese günaydınlar flzciğim günaydın canım .hayırlısı canım bebeşin sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez .ben nasılım evde olursam iyiyim dışarıya çıkarsam çok yoruluyorum çok uykum geliyor miğde bulantım yoktu rahat yiyip içebiliyorum şimdi bazı şeylerden tiksindim örneğin süt içemiyorum ,yemek seçmeye başladım birde belim çok ağrıyor bazen altım ağrıyor bence hamilelikte zormuş,ama şükürler olsun bebişler sağlıklı sıhhatli olurlar inş.bizim kontrol 9-10 haziranda o zaman tam 12 haftalık olacaklar şimdi tahminim 9 hafta fakat doktorlar farklı hesaplıyorlar Allahım hepimizinkini korusun ve bu özlemi yaşayan tüm kardeşlerime bizim yaşadıklarımızdan daha güzel hamişlik yaşasınlar sonra gelsin bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnnnn cnm evet bekledim sonunda çıktı :nazar:
devamı gelir inş bütün arkadaşlarıma daaaaaaaaaaaaaaaa...............:16::16:
nerde deneyeceksin tüp bebeği

tüp bebeği yine umut tüp bebekte deneyeceğim bizim 1 tüp dondurulmuş spermlerimiz kaldı
onu kullanacağım eğer onlar sağlıklı bir şekilde çözünürlerse tüp bebek yapacağım eşim
bir daha ameliyat olmam diyor bende sorun o kadar çokk ki
inşallah eşimi ikna edebilirm

cemrem fıstığım şimdi neye karar verdiniz bir dahaki sefere inanılmaz çok olsun spermcikler inş.belki normal yoldan gelir bebişlerin ....:16:
yeşil34 ben seni hatırladım hoş geldin canım .hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah bir dahaki tedavide Allah yüzünüzü güldürsün canım :16:

cnm prolifinde yazıyo evlilik tarihi diye
dene bi daah yapınca en altta değişikliği kaydet diyosun tmmdır:34:

canım celalettin bey nerde tam olarak nasıl ulaşabilirim hangi hastanede kalıyor ben istanbul dışındayım bakalım kısmet neyin şifa olacağı belli olmaz hele faydasını görenler varken bu arada yapamadım:17:

bursadaki tüp bebek merkezlerine güvenemiyorum istanbul memorial düşünüyorum gitmek zor olsada çözüm pozitif olsun da her cileye razıyım. tabiki eşimi de ikna edebilirsem tedaviden hep kaçıyor :17: hepimiz için hayırlısı olsun inşAllah.

Son düzenleme:
cnm bizimkisi 1 günde gelmişti bugün kargoya verildiyse yarın elinizizde olur diye düşünüyorum
bakalım size neler gönderdi inşlh şifa olur bizimde yarın sabah akşam kapsüller bitiyor sertoli ye başlayacağız inşlh hepimize şifa olur...

inşallah canım bizimde dün aradık dün kargoya verdi bakalım belki bugün gelir biz eylül ayında gitcez kontrole o zaman kadar yetermi acaba kürler inşallah hepimize şifa olr

cemrem fıstığım şimdi neye karar verdiniz bir dahaki sefere inanılmaz çok olsun spermcikler inş.belki normal yoldan gelir bebişlerin ....:16:
yeşil34 ben seni hatırladım hoş geldin canım .hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah bir dahaki tedavide Allah yüzünüzü güldürsün canım :16:

:nazar:maşallah :nazar:Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah biz 2. m teseyi acıbademde düşünüyoruz sizin normal yolla mı teseyle mi oldu nerde tedavi oldunuz?acıbademde tese olup memnun kalan var mı?

nasılsın canım bişey sorucam biz cuma günü sperm tahlilini yaptırmayı düşünüyoruz.2 gün çarşamba perşembe perhiz yeterlimi acaba canım cuma sabahı tahlil verecez :17:

herkese kocaman merhaba,
beni az çok tanıyan arkadaşlarım vardır içinizde bir yıl öncesine kadar bu topikte arkadaşlarım ile birlikte vakit geçiriyordum uzun bir ara verdim nedeni ise kendimiz bu konulardan uzaklaştırıp kafa dinlemekti artıkkk döndüm.2.tüp denemem de malesef olumsuz oldu Allahım böyle uygun gördü de oldu diyorum çok da takılmak istemiyorum bu konuya
artık eylülde 3.tüp bebek denemesi için kolları sıvadım yanınızda olup hemsizlere destek hem kendime moral olsun istiyorum sizde izin verirseniz:16:
biçok arkadaşım güzel gelişmeler yaşamış Allah herkesin bahtını gönlünü açık etsin herkese evlat duygusu yaşatsın
sizleri çokkk öpüyorum ve seviyorum
umarım beni tekrardan aranıza alırsınız kızmıyosunuz değil mi uzun aradan sonra geldim diye:43::43:

Merhabaa canımmmmmmm..
aaaaaaaaa sana çok kırıldıkkkkkkk seni aramıza almamız biraz zaman alabilir..:9::9:
nerelerdeydin sen bakimmmmmmm habersiz bıraktın bizi seni merak eden arkadaşların olduğunu düşünmedin mi :20:
şaka tabi tatlımm seni çok merak ettim yani ben kendi adıma çok merak ettim..zaten özeldende yazıştıkkkk.
bundan sonra artık eylüle kadar birbirimize destekk olucağızz inşallah sende bu defa hamişş olucaksın Allahın izniyle. :16::16::16:
ve bir sürü hamişimiz olucakkkkkkkkk inşallah :49::49::49::49:

Merhabaa canımmmmmmm..
aaaaaaaaa sana çok kırıldıkkkkkkk seni aramıza almamız biraz zaman alabilir..:9::9:
nerelerdeydin sen bakimmmmmmm habersiz bıraktın bizi seni merak eden arkadaşların olduğunu düşünmedin mi :20:
şaka tabi tatlımm seni çok merak ettim yani ben kendi adıma çok merak ettim..zaten özeldende yazıştıkkkk.
bundan sonra artık eylüle kadar birbirimize destekk olucağızz inşallah sende bu defa hamişş olucaksın Allahın izniyle. :16::16::16:
ve bir sürü hamişimiz olucakkkkkkkkk inşallah :49::49::49::49:

sağol canım benimmmm destekdiniz zaten hep yine burda hep beraber olacağız inşallah
inşallah eylülde bende ve bütün arkadaşlarımız hamişler kervanına katılırız biraz benim işim zor gibi ama Allahtan ümit kesilmez artık

inşallah canım bizimde dün aradık dün kargoya verdi bakalım belki bugün gelir biz eylül ayında gitcez kontrole o zaman kadar yetermi acaba kürler inşallah hepimize şifa olr

bakalım size neler göndercek kürleriniz geldiğinde yaz cnm
cemremlerinde bugün gelecek hadi şifa olsun inşlh

bizim dün kfrex sabah 2 akşam 2 kapsül olan kür bitti
sabah ersel beyle konuştum

sertoli ye geçtik sabah aç 1 çay kaşığı suyla sertoli

4 saat sonra yine 1 çay kaşığı bi miktar suyla sertoli

4 saat sonra 2 adet hprex kapsül

4 saat sonra yine aynı miktarda sertoli

bu şekilde kullanacağımızı söyledi ersel bey
bende çok heycanlanıyorum inşlh şifa olur...

Hprex bitincede leyding 1 çay kaşığı bi miktar suyla ona başlanacak cnm..

ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU

KALAN=2800

YA ŞAFİ
ESMA------------------------1000=
BAHAR85---------------------1000=
SİYAHKUĞU------------------1000=OKUDU
SEVİL61---------------------500=OKUDU
BAŞAK569--------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=

bakalım size neler göndercek kürleriniz geldiğinde yaz cnm
cemremlerinde bugün gelecek hadi şifa olsun inşlh

bizim dün kfrex sabah 2 akşam 2 kapsül olan kür bitti
sabah ersel beyle konuştum

sertoli ye geçtik sabah aç 1 çay kaşığı suyla sertoli

4 saat sonra yine 1 çay kaşığı bi miktar suyla sertoli

4 saat sonra 2 adet hprex kapsül

4 saat sonra yine aynı miktarda sertoli

bu şekilde kullanacağımızı söyledi ersel bey
bende çok heycanlanıyorum inşlh şifa olur...

Hprex bitincede leyding 1 çay kaşığı bi miktar suyla ona başlanacak cnm..

canım bizim de kfrex bitmişti sertoli sabah akşam 1 çay kaşığı seklinde kullanın dedi niye bize farklı söyledi acaba

Buradaki arkadaşların çoğu bilir.Doğumda bebeğini kaybetmişti.
Tevafuk topikte gezinirken yazısını gördüm tekrar hamileymiş.
Çok sevindim.Rabbim sağ salim kucağına alıp acılarını unutmak nasip eder inşallah.
Seda_ecrin canım bu sefer her şey güzel olacak sen merak etme.Dualarımız sizinle
Rabbime emanetsiniz.

ARKADAŞLAR HİÇ İYİ HABERLERLE GELMEDİM
KONU SAHİBİMİZ ASEL_K İN RAHATSIZLIKLARI VARMIŞŞ
GÖĞSÜNDE BİR KİTLE VARMIŞ DAHA ÖNCEDE AMELİYAT OLMUŞ ŞUAN KİTLE TEKRAR ETMİŞ İNTİHAPLANMIŞ
KÖTÜ HUYLU OLMA OLASILIĞI VARMIŞ DAHA ÖNCE ALINAN KİTLEDE KÖTÜ HUYLUYMUŞ HASTALIĞI TEKRAR ETMİŞ
KESİN SONUÇ SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
ASEL_k İ TANIYORSUNUZ İLK TEFRİCİYEYİ BİRLİKTE OKUMUŞTUK
TÜP BEBEKLE HAMİLE KALMIŞTI AMA BEBEĞİNİN KALBİ DURDU ALDIRMAK ZORUNDA KALDIı
HERŞEY ÜST ÜSTE GELDİ DEMEKKİ VUCUDU KALDIRAMADII RABBİM ACİL ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

TEFRİCİYE

ESMA--------------------244=OKUDU
NURSEN------------------200=OKUDU
ASBELOVE----------------200=OKUDU
BAHAR85------------------200=OKUDU
SİYAHKUĞU---------------100=OKUDU
SEVİL61------------------150=OKUDU
BAŞAK569--------------------250=OKUDU
MUHAT----------------------100=OKUDU
DEBUSİ----------------------100=OKUDU

KALAN=2800

YA ŞAFİ
BAHAR85---------------------1000=
SEVİL61---------------------500=OKUDU
ASBELOVE--------------------1000=
TULAY------------------------1000=OKUDU

EL FETTAH
SEVİL61----------------------500=OKUDU

EL HALİM
SEVİL61----------------------500= OKUDU
BAŞAK569--------------------500=

İnşallah Şifa olur canım bende 250 tane tefriciye alayım , Rabbim sağlığına kavuştursun

Buradaki arkadaşların çoğu bilir.Doğumda bebeğini kaybetmişti.
Tevafuk topikte gezinirken yazısını gördüm tekrar hamileymiş.
Çok sevindim.Rabbim sağ salim kucağına alıp acılarını unutmak nasip eder inşallah.
Seda_ecrin canım bu sefer her şey güzel olacak sen merak etme.Dualarımız sizinle
Rabbime emanetsiniz.

canım çok sevindm bi hamişimiz daha oldu :49::49:
normal yoldan tekrar hamile kaldı çok zor günler geçirdi RABBİM bu sefer bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip eder İNŞALLAH
darısı başımızaaaa :52:

Back
X