Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım bizde ersel beyin gönderdiklerini kullanıyoruz 3 haftayı geçti kapsüllerimiz bitti şimdi sertoli ve leydie tozlarına basladık inşallah eşlerimize şifa olur.....

canlarım bizde ersel beyin gönderdiklerini kullanıyoruz 3 haftayı geçti kapsüllerimiz bitti şimdi sertoli ve leydie tozlarına basladık inşallah eşlerimize şifa olur.....
ne güzel şifa olsun cnm 3 hafta yı devirdiniz demek :9:
bakalım bizede aynısını vermiştir belki ne olduğunu bilmiyoruz
gelince görücez cnm kaç aylık bu bitkiseller 3 ayı bulurmu yoksa daha erken bitermi:44:

hayırlı olsun canım inşallah hepimizin tedavileri olumlu olur,Rabbim tüm evlat hasreti ile yananların yanında olsun inşallah

ne güzel şifa olsun cnm 3 hafta yı devirdiniz demek :9:
bakalım bizede aynısını vermiştir belki ne olduğunu bilmiyoruz
gelince görücez cnm kaç aylık bu bitkiseller 3 ayı bulurmu yoksa daha erken bitermi:44:

toplamda 3 ay gider sanırım canım birer çay kaşığı alıyor biri günde iki kez diğeri bir kez bir süre sonra 4 saatte bir olacak öyle işte canım...hoca ne zaman tekrar kontrol dedi size

toplamda 3 ay gider sanırım canım birer çay kaşığı alıyor biri günde iki kez diğeri bir kez bir süre sonra 4 saatte bir olacak öyle işte canım...hoca ne zaman tekrar kontrol dedi size
anladım inş doğru düzgün kulalnıp şifa buluruz hepimiz
biz ramazan bayramından sonra gidicez kontrole cnm o zaman belli olucak neye karar vermemiz için cnm ...sizin ne zaman

hayırlı olsun canım inşallah hepimizin tedavileri olumlu olur,Rabbim tüm evlat hasreti ile yananların yanında olsun inşallah

amiinnn canım inşallahhhh bazen öyle dayanılmaz oluyor ki....benim eşime destek olacağım yere o bana destek oluyor maşallah inancını hiç kaybetmedi...Rabbim yardımcımız olsun hepimizinn

anladım inş doğru düzgün kulalnıp şifa buluruz hepimiz
biz ramazan bayramından sonra gidicez kontrole cnm o zaman belli olucak neye karar vermemiz için cnm ...sizin ne zaman

hakkınızda hayırlısı olsun canım...ben gidemedim istanbula kursum vardı eşim tek gitti hoca söylememiş eşimde sormamış ama ben kürler bitmeden gitmeyi düşünmüyorum sorarız yinede hocaya ayda bir kan tahlillerine bakarım ben yeter :))

amiinnn canım inşallahhhh bazen öyle dayanılmaz oluyor ki....benim eşime destek olacağım yere o bana destek oluyor maşallah inancını hiç kaybetmedi...Rabbim yardımcımız olsun hepimizinn
evet bazen sanki boğuluyor insan öle oluyo ama sen ianna ki çokkk şanslısın daha evlikliğin ilk yılında böle bi dr. la karşılaştın bak sen 2.ci yıldönümün gelmeden hamiş olursuın görbak:34::34:
bizim gibi yıllarca beklemeyesin inşllhhhhhhhhhhhhhhhh
arada umudun kırılıp yok olmaya çalış sada izizn verme çokk güzel günler bekliyor senle eşini inşllhhhh:16::16:

Son düzenleme:
evet bazen sanki boğuluyor insan öle oluyo ama sen ianna ki çokkk şanslısın daha evlikliğin ilk yılında böle bi dr. la karşılaştın bak sen 2.ci yıldönümün gelmeden hamiş olursuın görbak:34::34:
bizim gibi yıllarca beklemeyesin inşllhhhhhhhhhhhhhhhh
arada umudun kırılıp yok olmaya çalış sada izizn verme çokk güzel günler bekliyor senle eşini inşllhhhh:16::16:

ayyy canım benim inşallah yaa hep birlikte hamiş olalım inşallahhh en erkeninden hemde:))) benim en büyük şansım bu topiki bulup sizlerle tanışmak oldu kadınlar kulubunu azoyla tanışmadan önce keşfetmiştim gebelik isterken o topiklerde takılırdım sonra azoyla sonrada sizinle sonrada celalettin hoca ile tanıştım bununda bir vesile olduğunu düşünüyorum....hepimiz için güzel günler yakın RABBİMİN İZNİYLE.....

tatlım nasıslınnnn bizde bugün aradık ersel beyi konuştuk bugün yolluyacakmış kargoyla yarın gelir dedi bakalım :26:
hepimize şifa olsun her şeylerrrrr..........:16::16:

iyiyim bitanem saolasın sen nasılsın
hadi şifa olsun eşine inşlh
bizimde sabah akşam 2 şer kapsül olarak kullandığı yarın bitiyor
sertoliye başlayacağız bakalım
size neler gönderecek bakalım
hepimize şifa olsun emeklerimiz yer bulsun inşlh cnm.....:54:

iyiyim bitanem saolasın sen nasılsın
hadi şifa olsun eşine inşlh
bizimde sabah akşam 2 şer kapsül olarak kullandığı yarın bitiyor
sertoliye başlayacağız bakalım
size neler gönderecek bakalım
hepimize şifa olsun emeklerimiz yer bulsun inşlh cnm.....:54:
aminnnnn iim cnm bugün adet oldum ağrıdan kıvranıp oturuyorum valla
bitikce zaman yaklaşıyo ya inş bu sefer sizde sperm görürüsünüz cnm benim
bakalım bize neler gelir herhalde aynıları gelir
alınca isimlerini yazarım ...

sağol cnm hallettim testlerimi yaptırdım..çok şükür bi sorun çıkmadı.
cnm bunlar gebelikte yapılan testlermiş. doktorum vermişti. cuma günü kontrolüm var o zamana kadar götürmem gerek

testlerde tam kan ,idrar kültürü,tsh,akş,rubella,hepatit, bi kaç test daha aslında bunları daha önce yaptırmıştım ama hamilelikten sonra ulun bey istedi.bakalım inşallah iyi çıkar.senden istedimi cnm doktorun.benim bugün giddiğim araştırma hastanesi doktoru çok iyidi .fazladan bir sürü test istedi 6 tüp kan aldılarrrr kolum uyuştu resmen fena oldum.uyur gezer haldeyim..:27:

sağol hallettim canımm bi sorun çıkmadıı..:34:

Tedavin hayırlı olsun canımm.inşallah 5 sperminiz size evladınızı getirir..

flzciğim hast.işlerini sorunsuz tamamlamana sevindim .ben hast.yatmıştım ya benden beş altı tüp kan almışlardı biz sonucu almaya gitmedik demek bunlarmış şimdi hatırldım .inş.sonuçlar temiz çıkar yakında bebişini göreceksin :emir_bebek:büyümüştür belki cinsiyetinide görürsün :62:

flzciğim hast.işlerini sorunsuz tamamlamana sevindim .ben hast.yatmıştım ya benden beş altı tüp kan almışlardı biz sonucu almaya gitmedik demek bunlarmış şimdi hatırldım .inş.sonuçlar temiz çıkar yakında bebişini göreceksin :emir_bebek:büyümüştür belki cinsiyetinide görürsün :62:

o zaman yapmışlardır cnm senin testlerini.o kadar kan aldıklarına göre..
inşallahhhhhhhh canımm.aslında gören varmış 10.haftada ama bakalımm..hayırlısı bizim kuzu göstericekmi kendini:34:
senin kontrolün ne zmaan canımm..bebişler seninde büyümüştür.şimdi ne kadarlık oldular..:16::16::16:
sen nasılsın cnm bi rahatsızılığın varmı bulantın filan.

herkese kocaman merhaba,
beni az çok tanıyan arkadaşlarım vardır içinizde bir yıl öncesine kadar bu topikte arkadaşlarım ile birlikte vakit geçiriyordum uzun bir ara verdim nedeni ise kendimiz bu konulardan uzaklaştırıp kafa dinlemekti artıkkk döndüm.2.tüp denemem de malesef olumsuz oldu Allahım böyle uygun gördü de oldu diyorum çok da takılmak istemiyorum bu konuya
artık eylülde 3.tüp bebek denemesi için kolları sıvadım yanınızda olup hemsizlere destek hem kendime moral olsun istiyorum sizde izin verirseniz:16:
biçok arkadaşım güzel gelişmeler yaşamış Allah herkesin bahtını gönlünü açık etsin herkese evlat duygusu yaşatsın
sizleri çokkk öpüyorum ve seviyorum
umarım beni tekrardan aranıza alırsınız kızmıyosunuz değil mi uzun aradan sonra geldim diye:43::43:

teşekkürler cnm:16: inş sizde bi an önce görürsünüz spermleri...
cnm biz dr. celallettin beyde tedavi olduk yaklaşık 6 ay oluyo tedaviye başlayalı,dr. bey bize bitkiseller önerdi ve preglyn iğne verdi ilk 3 ay, sonra başka iğne daha verdi preglyn yanında gene başka bitkiseller kullandı ve işte sonunda sperm çıktı:nazar:
bizim tedavi sürecimiz bu cnm...:40:

:nazar: maşallah canım inşallah katlanarak artar sayı şimdi sizin durumunuzda teseye gerek kalmadan tüp yapılabilr mi?canım siz m tese oldunuz mu yoksa ilk bunu mu denediniz benim eşimde 1 de bulunamadı 2 de bakıcaklar eşim omega 3 selenyum arı poleni ve e vitamini kullanıyor tabi çok düzenli değil .eşimi hiç ikna edemedim celalettin bey için tedavisi yokmuş deyip duruyor spermiyogram bile yapmıyor celalettin beyle telefonla görüşsem acaba ilaç önerebilir mi eşimi muayene etmeden. çok çaresizim biraz başınızı ağrıtıcam ama siz azoyu aşanların desteğine çok ihtiyacım var nasıl ulaşabilirim ?teşekkür ederim canım ya sağol

herkese kocaman merhaba,
beni az çok tanıyan arkadaşlarım vardır içinizde bir yıl öncesine kadar bu topikte arkadaşlarım ile birlikte vakit geçiriyordum uzun bir ara verdim nedeni ise kendimiz bu konulardan uzaklaştırıp kafa dinlemekti artıkkk döndüm.2.tüp denemem de malesef olumsuz oldu Allahım böyle uygun gördü de oldu diyorum çok da takılmak istemiyorum bu konuya
artık eylülde 3.tüp bebek denemesi için kolları sıvadım yanınızda olup hemsizlere destek hem kendime moral olsun istiyorum sizde izin verirseniz:16:
biçok arkadaşım güzel gelişmeler yaşamış Allah herkesin bahtını gönlünü açık etsin herkese evlat duygusu yaşatsın
sizleri çokkk öpüyorum ve seviyorum
umarım beni tekrardan aranıza alırsınız kızmıyosunuz değil mi uzun aradan sonra geldim diye:43::43:
ooooo kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin cnm yokk kızmadık sadece biraz içerledikkk:20::9::9:
şakak kız olsun gönlün neyi isterse onu yapinş eylül ayında bebşin seninle olur
:nazar: maşallah canım inşallah katlanarak artar sayı şimdi sizin durumunuzda teseye gerek kalmadan tüp yapılabilr mi?canım siz m tese oldunuz mu yoksa ilk bunu mu denediniz benim eşimde 1 de bulunamadı 2 de bakıcaklar eşim omega 3 selenyum arı poleni ve e vitamini kullanıyor tabi çok düzenli değil .eşimi hiç ikna edemedim celalettin bey için tedavisi yokmuş deyip duruyor spermiyogram bile yapmıyor celalettin beyle telefonla görüşsem acaba ilaç önerebilir mi eşimi muayene etmeden. çok çaresizim biraz başınızı ağrıtıcam ama siz azoyu aşanların desteğine çok ihtiyacım var nasıl ulaşabilirim ?teşekkür ederim canım ya sağol

amin cnm:nazar:
cnm eşim 1 tese 1 micro tese 1 varikosel ameliyatı oldu sonuçlar heppppp 0000000
tam bilmiyorum cnm tüp bebk yapılır mı ama galiba yapılır çünki canlı sperm olduğuı için
cnm keşke ameliyat olmadan celallettitn beye gitse eşin cnm bizi anlat bak de çıktı de bi gidelim ne kaybederiz de
şansını deneyelim de yok cnm öle konuşmayla ilaç falanm vermez güzelim çünki eşinin hormonlarına bakılmalı
daha ii olur cnm inş eşin ikna olur ...:26:

Back
X