Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimse kimseye kırgın değilse ortada bir sorun yok çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz benden yanada hakkım herkese helal olsun öyleyse bizde bebişlerimin teyzelerini kocamannnnnnnnnn öpüyoruz :16::16::16::16::16::16::16:Allaha emanet olun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:49:

teyzeleride bebişlerin annesini kocaman öpüyor.:54:

HUUUU KIMSELER YOKMUUU NEREDESINIZ KIZCELER :9: HAFTANIN ILK GUNU HEPIMIZE HAYIRLI BASLANGICLAR OLSUN INSALLAH RABBIM HERKESIN GONLUNDEKI MURADINI HAYIRLI BIR SEKILDE TEZ VAKITTE NASIB ETSIN , BEBISLERI GOBISLERINDE OLANLAR ALLAHIM KORUSUN SAG SALIM DOGURMAYI NASIB ETSIN , BEBISLERINI GOBISLERINE ALMAYA HAZIRLANANLARADA RABBIM INSALLAH EN KISA ZAMANDA NASIB ETSIN 9 AY 10 GUN HIC BIRAKMASINLAR SAG SALIM DOGURSUNLAR ,SPERMCIKLERIN YOLUNU GOZLEYENLEREDE RABBIM INSALLAH SURUSUNE BEREKET SPERMLER NASIB ETSIN SONRA DA SAG SALIM GOBUSUNE ALMAYI VEEE SONRADA SAG SALIM DOGURMAYI NASIB ETSSIIIN :9::9::9: , BIZ PASAMLA PEK KEYIFLIYIZ BI YARAMAZLIK YOK COK SUKUR TEYZELERI ELLERINIZDEN OPERIZ :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar aktar ersel bey bugün kürleri gönderecek kaç günde elimize geçer acaba daha önce alanlar varmı ersel bey telde kullandıktan sonra sonucu görünce şaşırcaksanız dedi inşallah allahım sen büyüksün hepimize şifa olur..

günaydın canım flzciğim inş.herşey yolunda gider benimde çok sık başıma geliyor bu tip şeyler .flzciğim ne testti 2 li 3 lü testmi bana kimse 10.haftada test yapıracaksın falan demedi.bilgi verirsen sevinirim güzelim öpüyorum

sağol cnm hallettim testlerimi yaptırdım..çok şükür bi sorun çıkmadı.
cnm bunlar gebelikte yapılan testlermiş. doktorum vermişti. cuma günü kontrolüm var o zamana kadar götürmem gerek

testlerde tam kan ,idrar kültürü,tsh,akş,rubella,hepatit, bi kaç test daha aslında bunları daha önce yaptırmıştım ama hamilelikten sonra ulun bey istedi.bakalım inşallah iyi çıkar.senden istedimi cnm doktorun.benim bugün giddiğim araştırma hastanesi doktoru çok iyidi .fazladan bir sürü test istedi 6 tüp kan aldılarrrr kolum uyuştu resmen fena oldum.uyur gezer haldeyim..:27:

sana da günaydın cnm aaa şansına bak görüyormusun
inş bi yolunu bulursun kan vermek için kolay gelsin..:54:

sağol hallettim canımm bi sorun çıkmadıı..:34:

günaydın arkadaşlar biz 5 dondurulmuş spermle tüp bebek tedavisine başladık bugun tedavimin 7. günü inşallah herşey yolunda gider eşimde bir hafta arayla 4 -5 sperm çıkışı gözlenmişti fakat son 2 testi 0 çıktı.Doktorumuz eğer yumurtlarımın toplandığı gün yine eşimde çıkmazsa ve dondurulmuşlardan bulamazsak yumurtalarımı donduracağını söyledi inşallah herşey yolunda giderde dondurmaya gerek kalmaz ve burdan müjde verebilirim .CEMRECİM geçen gün kiliniğe giderken senin için dua ettim inşallah sperm çıkışları daha da çok artar benim tavsiyem çıkanları dondurun

Tedavin hayırlı olsun canımm.inşallah 5 sperminiz size evladınızı getirir..

arkadaşlar sperm tahlillerimiz gelmiş ve eşimin sprem sayısı normale dönmüş dr.dediki küre ilaca gerek yok genelde

bebek olunca erkeklerde kafa rahatlar sperm oluşumu tamamen sinir stresten düşebilir dedi..allah şükürler olsun inş

tekrar yaşamama gerek kalmıcak o tedavi aşamalarını pozitiff li sonuçlar hayatımızdan eksik olmasın arada bir mutlaka

haber okumak için gelicem hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
:nazar:

allah razı olsun cnm sağol evet kızzzz çıktı hamdü senalar olsun ki.....:52::52::52::52:
aminnnn devamı gelsinnn ayy sevindik de acayip bi duygu ama yani önce ne yapacağımızı şaşırdık eşimle deli gibiydik sanki rüyaydı....şimdi şimdi oturud kafamıza yer etti...:32::32::32:
ahhh bu sene bende tüp ebbek deneyeyim inşlh da hamiş haberi vermek nasip olur bana da diğer arkadaşlarıma da...
ayy kız celallettin beyden de alalh razı olsun yılalrın acısı bi günde hafifledi hamdolsun ...
iiki gözdem gelmiş yazmış buraya vesile olmuş ... sende bana çok yardımcı olmuştun özelden cnm benim senden de rabbim razı olsun bebişin sağ salim kucağına gelsin.....:49::49::54::54::54:
olsun geç olsada halay çekeriz biz her daim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

merhaba cemrem senin adına çok sevindim:46: Allah ım bizim de gözümüzü yollarda bırakmasın şifamızı versin inşallah benim eşimde azosperm kaan beyde tedavi olduk 1 tese de sperm bulunamadı kaan bey çok emindi oysaki hatta bize tamam bulduk dedi ameliyattan sonra çok sevindik aynen sizin gibi bizde rüyadaydık şimdi 2. için acıbadem maslak düşünüyorum onlar da eşim için bişey kullanma demişler sizin ne kullandığınızı nerde tedavi olduğunuzu öğrenebilir miyim teşekkürler

arkadaşlar sperm tahlillerimiz gelmiş ve eşimin sprem sayısı normale dönmüş dr.dediki küre ilaca gerek yok genelde

bebek olunca erkeklerde kafa rahatlar sperm oluşumu tamamen sinir stresten düşebilir dedi..allah şükürler olsun inş

tekrar yaşamama gerek kalmıcak o tedavi aşamalarını pozitiff li sonuçlar hayatımızdan eksik olmasın arada bir mutlaka

haber okumak için gelicem hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
:nazar:

gözün aydın olsun.talhaya kardeş biran önce gelsin inşallah.:46:

merhaba cemrem senin adına çok sevindim:46: Allah ım bizim de gözümüzü yollarda bırakmasın şifamızı versin inşallah benim eşimde azosperm kaan beyde tedavi olduk 1 tese de sperm bulunamadı kaan bey çok emindi oysaki hatta bize tamam bulduk dedi ameliyattan sonra çok sevindik aynen sizin gibi bizde rüyadaydık şimdi 2. için acıbadem maslak düşünüyorum onlar da eşim için bişey kullanma demişler sizin ne kullandığınızı nerde tedavi olduğunuzu öğrenebilir miyim teşekkürler
teşekkürler cnm:16: inş sizde bi an önce görürsünüz spermleri...
cnm biz dr. celallettin beyde tedavi olduk yaklaşık 6 ay oluyo tedaviye başlayalı,dr. bey bize bitkiseller önerdi ve preglyn iğne verdi ilk 3 ay, sonra başka iğne daha verdi preglyn yanında gene başka bitkiseller kullandı ve işte sonunda sperm çıktı:nazar:
bizim tedavi sürecimiz bu cnm...:40:

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum bilgisayarım yeni geldi kavuştum,yeni gelişmeler neler bilmiyorum ama,cemremmmmmm senin haberini ilk gördüm çokkk sevindim:16: Allah razı olsun Celalettin hocadan umudum iyice arttı,bizde 3 ayı tamamladık ve iğne tedavisine başladık çok umutluyum.Hocamız bıkmadan usanmadan nasıl ilgileniyor o kadar insan ile inanın aklım almıyor,ve her zaman ilgili,alakalı.Tabi bu süreçte Tuncay beyide unutmamak lazım Allah razı olsun hiç bir çıkarı olmadan,tek bir kuruş kazanmadan,her zaman yardımcı olmak için elinden geleni yaptı,ilaç bulamıyoruz,eşimle telaşlanıyoruz hemen Tuncay bey geliyor aklımıza,ne zaman sıkışsak yardımımıza koştu,tek derdi yardım etmek...Heyecanla 2 ay sonunda ne olacak diye bekliyoruz.Ama şunu biliyoruz ki Celalettin hocanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır...Biz sertoli cell vakasıyız,azospermin en ağırı...Cemrem ilk umudumuz inşallah bizler ve tüm diğer azo ile savaşanlar arka arkaya yeneceğiz bunu...

iyi akşamlar kızlar uzun zamandır yoktum bilgisayarım yeni geldi kavuştum,yeni gelişmeler neler bilmiyorum ama,cemremmmmmm senin haberini ilk gördüm çokkk sevindim:16: Allah razı olsun Celalettin hocadan umudum iyice arttı,bizde 3 ayı tamamladık ve iğne tedavisine başladık çok umutluyum.Hocamız bıkmadan usanmadan nasıl ilgileniyor o kadar insan ile inanın aklım almıyor,ve her zaman ilgili,alakalı.Tabi bu süreçte Tuncay beyide unutmamak lazım Allah razı olsun hiç bir çıkarı olmadan,tek bir kuruş kazanmadan,her zaman yardımcı olmak için elinden geleni yaptı,ilaç bulamıyoruz,eşimle telaşlanıyoruz hemen Tuncay bey geliyor aklımıza,ne zaman sıkışsak yardımımıza koştu,tek derdi yardım etmek...Heyecanla 2 ay sonunda ne olacak diye bekliyoruz.Ama şunu biliyoruz ki Celalettin hocanın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır...Biz sertoli cell vakasıyız,azospermin en ağırı...Cemrem ilk umudumuz inşallah bizler ve tüm diğer azo ile savaşanlar arka arkaya yeneceğiz bunu...
hoşgeldin cnm nasılsınnnnn ohh artık sık sık girersin topiğe:34::34:
evet cnm ya hamdolsun çıktı ne acayip bi duygu bi bilsen ama sende yaşıcaz bu anı cnm burdaki herkeste:52::52::52:
ayyy 3 ay olmuş bile hadi bakalım sırayla haberler gelir hepinizdennnnnn halaysız günümüz geçmesin burda :32::32:
haklısın hoca ve tuncay bey eşi çok yardımcı oldular hepimize sağolsunlar:16::16:
biz sercollly cell lilerin hiççç olacağı yok dediler ama bak oldu inş umudumuz hep böle yeşersin:46::46::46:

hoşgeldin cnm nasılsınnnnn ohh artık sık sık girersin topiğe:34::34:
evet cnm ya hamdolsun çıktı ne acayip bi duygu bi bilsen ama sende yaşıcaz bu anı cnm burdaki herkeste:52::52::52:
ayyy 3 ay olmuş bile hadi bakalım sırayla haberler gelir hepinizdennnnnn halaysız günümüz geçmesin burda :32::32:
haklısın hoca ve tuncay bey eşi çok yardımcı oldular hepimize sağolsunlar:16::16:
biz sercollly cell lilerin hiççç olacağı yok dediler ama bak oldu inş umudumuz hep böle yeşersin:46::46::46:

gelirim tabi artık çok uzak kaldım :34: İnşallah canım hepimizden hayırlı güzel haberler alacağız,hamişlerimiz de var yeni ne mutlu bize :16:

gelirim tabi artık çok uzak kaldım :34: İnşallah canım hepimizden hayırlı güzel haberler alacağız,hamişlerimiz de var yeni ne mutlu bize :16:
gel tabi güzelim...
evet hamişler çoğalır inş
şimdi nurusimadan güzel haber bekliyoruz
inş hamiş haberi gelir bi kişi daha eklenir tablomuza hamiş diye.....:16::16::16:

selam kızlar aktar ersel bey bugün kürleri gönderecek kaç günde elimize geçer acaba daha önce alanlar varmı ersel bey telde kullandıktan sonra sonucu görünce şaşırcaksanız dedi inşallah allahım sen büyüksün hepimize şifa olur..

cnm bizimkisi 1 günde gelmişti bugün kargoya verildiyse yarın elinizizde olur diye düşünüyorum
bakalım size neler gönderdi inşlh şifa olur bizimde yarın sabah akşam kapsüller bitiyor sertoli ye başlayacağız inşlh hepimize şifa olur...

cnm bizimkisi 1 günde gelmişti bugün kargoya verildiyse yarın elinizizde olur diye düşünüyorum
bakalım size neler gönderdi inşlh şifa olur bizimde yarın sabah akşam kapsüller bitiyor sertoli ye başlayacağız inşlh hepimize şifa olur...
tatlım nasıslınnnn bizde bugün aradık ersel beyi konuştuk bugün yolluyacakmış kargoyla yarın gelir dedi bakalım :26:
hepimize şifa olsun her şeylerrrrr..........:16::16:

gel tabi güzelim...
evet hamişler çoğalır inş
şimdi nurusimadan güzel haber bekliyoruz
inş hamiş haberi gelir bi kişi daha eklenir tablomuza hamiş diye.....:16::16::16:

nurusimayı şimdi okudum bende bizim canımız beklemede,Rabbim inşallah hamiş haberini vermeyi nasip eder :16: :16:

Canım bişey sorcam sizede hoca Bursadan mı kür tavsiye etti,bizim bitkisellerde değişti

nurusimayı şimdi okudum bende bizim canımız beklemede,Rabbim inşallah hamiş haberini vermeyi nasip eder :16: :16:

Canım bişey sorcam sizede hoca Bursadan mı kür tavsiye etti,bizim bitkisellerde değişti
evet biz yeni aradık hatta bugün eşim aradı konıştu
bugün yolluyo kargoyla yarın gelir dedi isimlerini bilmiyoruz gelince bakıcaz sizin ne kadar oldu bursadaki bitkiselleri kulanmaya başlayalı...

evet biz yeni aradık hatta bugün eşim aradı konıştu
bugün yolluyo kargoyla yarın gelir dedi isimlerini bilmiyoruz gelince bakıcaz sizin ne kadar oldu bursadaki bitkiselleri kulanmaya başlayalı...

bizimde bugün kargo ile gönderildi,yarın gelecek inşallah,ama daha iyiymiş bu bitkiseller

bizimde bugün kargo ile gönderildi,yarın gelecek inşallah,ama daha iyiymiş bu bitkiseller
aaa ynı gün gelecek ikimizede desene

bize 400 dedi tutarı cnm size ne kadar dediler?
siz preglyn kullanıyorsunuz sadece şimdi dimi cnm

Back
X