Canımmm çokk geçmiş olsunn.inşallah kanamaya dönmez..Allahım bebeklerinizi korusunnn size bağışlasınn.
inşallah hiç bişey olmaz yavrularınaaaa..cnm:26: iyi haberlerini bekliyorumm.Rabbim tümm anne karnındaki yavruları korusun
onların acılarını göstermesin..:26:
canımm hemen kötü düşünmee
hamilelikte oluyor böyle durumlar tedbir için kontrole git istersen inşallah bişey yoktur
bebişlerine hiiiç bişey olmaz dualarımız seninle
ALLAH yardımcın olsun
canım geçmiş olsun inşallah bişey olmaz allah bebeklerini ve seni korusun inşallah..allah yardımcın olsun
canım geçmiş olsun üzme kendini gebeliğin ilk zamanlarında yaşanabiliyor böle şeyler hele bir de tüp bebek yöntemiyse daha sık karşılaşılıyor inş sıkıntısız atlatacaksın bu günleri
çok geçmıs olsun cnm insallah korkulcak bısey yoktur dualarımız senınle Rabbım insalh bebeklerınızı sıze bagıslıycak..
cnm inş güzel sonuçlar alırsınız testten merakla bekliyorum
evet yarın berat nasipse beratımızı inşllh sağdan alırız hepimiz
beratımızda heppp iiilikler ,yazarburda kimse unutulmaz emin ol herkes kendi kadar düşünüp birbirine dua eder cnm benim hepimizin duaları kabul olur inşllhhh
ayyy cnm ebnim yok yok hiççç bişey olmaz inşllhhhh bebişler sadece seni korkutmuştur
dua edicez tabi güzelim rabbim meleklerini sana bağışlasın emi...
güzel hayırlı haberlerle gel inş aminnnnnnnnnnnn:26:
Canım korkma ben hamileyken 3 ay süren kanamam olmuştu ama allahın izniyle bisey olmadı kuzuma ama tabi endişelenmemek elde degil sen yinede bi doktora görün için rahat etsin kendini yorma bolca dinlen
canım arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın sende meleklerinde Alllah'a emanet olun verilmiş sadakanız varmış bu kandildede sadaka ver birtanem bugün bu sene yaşayacağımız olayların yazılacağı gün Rabbim seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın bir ömür boyu ayırmasın sizleri .sanada hayırlı kandiller birtanem Allah razı olsuncanlarım öncelikle flz,esma,bengisu,yeteer,hpk,cemrem,nurdah bu zor anımda yanımda olduğunuz için Allah razı olsun çok teşekkürler
dün akşam üstü bi anda ne olduğunu anlamadığım bir durum yaşadım ve sanki dünya başıma yıkıldı fakat şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duaları sayesinde normale döndük,Allah sizlerinde gönül muradını versin. flz ciğim Allahım seninde bebeğini korusun ,bengusu,yeteer,esma,cemrem,hpk Rabbim tez vakitte sizlere ve eşinize şifalar versin bebeklerinize hayırlı bir şekilde kavuşun inş.nurdahcığım canım çok sağol Allahım çoçuğunuzu size bağışlasın hayırlı ömürler versin güle oynaya büyüt ....zor anımda destek oldunuz biz şimdilik şükürler olsun iyiyiz sizlerinde şimdiden REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.Allahım sevdiği kullar ve sevdiği zamanlar hürmetine dualarınızı kabul etsin .Allaha emanet olun güzel gönüllü kardeşlerim
günaydın birtanemHepinize ginaydinlar ve hayirli Kandiller canlarim....
Bugun acilan ellerimizi ettigimiz dualarimizi Rabbim kabul etsin...
Ve hepimizin gonlunden geceni nasip etsin....Amin....
Canım sizlerde arif bende ilk yaptınız testlerde immatür germ hücre çıkmışmiydi yoksa bi takım şeyleri kullandıktan sonrami çıktı
kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?