Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Uzun zamandır uğrayamadım topiğe bizim işlerimiz gayet güzel geçti emre bey çok düşük bir şans vermişti ve canım çok sıkılmıştı ama allahıma şükürler olsun azda olsa bulundu 10 yumurtadan sadece ikisini döleyebildi ve sadece biri transfer yapıldı .Sperm bulunacak ve yumurtam dölenecek ve transferim yapılacak beni için hayelden öte bir durumdu İNŞALLAH O TEK BİR TANECİK EMRİYOM ANNESİNİ HİÇ BIRAKMAYACAK..

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCI OLSUNN

...........................................

Eklentiler

• $askmabedicicek12kt2.gif
    98,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

canımm hemen kötü düşünmee
hamilelikte oluyor böyle durumlar tedbir için kontrole git istersen inşallah bişey yoktur
bebişlerine hiiiç bişey olmaz dualarımız seninle
ALLAH yardımcın olsun

canım geçmiş olsun inşallah bişey olmaz allah bebeklerini ve seni korusun inşallah..allah yardımcın olsun

çok geçmıs olsun cnm insallah korkulcak bısey yoktur dualarımız senınle Rabbım insalh bebeklerınızı sıze bagıslıycak..

Canım korkma ben hamileyken 3 ay süren kanamam olmuştu ama allahın izniyle bisey olmadı kuzuma ama tabi endişelenmemek elde degil sen yinede bi doktora görün için rahat etsin kendini yorma bolca dinlen

canlarım öncelikle flz,esma,bengisu,yeteer,hpk,cemrem,nurdah bu zor anımda yanımda olduğunuz için Allah razı olsun çok teşekkürler
dün akşam üstü bi anda ne olduğunu anlamadığım bir durum yaşadım ve sanki dünya başıma yıkıldı fakat şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duaları sayesinde normale döndük,Allah sizlerinde gönül muradını versin. flz ciğim Allahım seninde bebeğini korusun ,bengusu,yeteer,esma,cemrem,hpk Rabbim tez vakitte sizlere ve eşinize şifalar versin bebeklerinize hayırlı bir şekilde kavuşun inş.nurdahcığım canım çok sağol Allahım çoçuğunuzu size bağışlasın hayırlı ömürler versin güle oynaya büyüt ....zor anımda destek oldunuz biz şimdilik şükürler olsun iyiyiz sizlerinde şimdiden REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.Allahım sevdiği kullar ve sevdiği zamanlar hürmetine dualarınızı kabul etsin .Allaha emanet olun güzel gönüllü kardeşlerim

RABBİM Bu mübarek gecede ülkemize huzur, tüm insanlarımıza sağlık ve mutluluk VERSİN KİMİN HER NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HİÇ UMADIĞIMIZ ZAMANLARDA UMADIĞMIZ YERLERDEN KAPILAR AÇSIN BİZLERE HAYIRLI KANDİLLER ...

Hepinize ginaydinlar ve hayirli Kandiller canlarim....
Bugun acilan ellerimizi ettigimiz dualarimizi Rabbim kabul etsin...
Ve hepimizin gonlunden geceni nasip etsin....Amin....

canım arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın sende meleklerinde Alllah'a emanet olun verilmiş sadakanız varmış bu kandildede sadaka ver birtanem bugün bu sene yaşayacağımız olayların yazılacağı gün Rabbim seni evlatlarına evlatlarınıda sana bağışlasın bir ömür boyu ayırmasın sizleri .sanada hayırlı kandiller birtanem Allah razı olsun

Hepinize ginaydinlar ve hayirli Kandiller canlarim....
Bugun acilan ellerimizi ettigimiz dualarimizi Rabbim kabul etsin...
Ve hepimizin gonlunden geceni nasip etsin....Amin....
günaydın birtanem
hayırlı kandiller Rabbim bu mübarek günün ve gecenin hatırına açtığımız ellerimizi boş çevirmesin
bizlere hayırlı alın yazıları yazsın inşallah dualarda buluşmak dileyiğle

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevlaya sunacağı ve onun sonsuz affından,merhametinden,iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut,huzur ve müjde gecesidir.Dualarınızda olmak ümidiyle. BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ♥ ♥ ♥

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakişiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin,
yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Beraat kadar mukaddes,
dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.berat kandiliniz mübarek olsun kızlarrrrrrrr

bu gece hepimize güzel günler getirsinn inşllahhhhhh

Ey üzüntüleri gideren,kederleri dağıtan,çaresizlerin duasını kabul eden Rahman ve Rahim olan ALLAH'ım
bizlere öyle rahmet etki senden başka kimsenin merhametine ihtiyacımız kalmasın.amin(hadisi şerif)
hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle.......

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle,

Canım sizlerde arif bende ilk yaptınız testlerde immatür germ hücre çıkmışmiydi yoksa bi takım şeyleri kullandıktan sonrami çıktı

Canım sizlerde arif bende ilk yaptınız testlerde immatür germ hücre çıkmışmiydi yoksa bi takım şeyleri kullandıktan sonrami çıktı

canım biz ilk gittiğimizde doktor test yaptırın dememişti.
kontrole gittiğimizde ilk defa orda yaptırmıştık test.
noldu canım neden sordun ki.

Bir gözyaşı düşer toprağa,toprak anlarda insanı,insan anlamaz insanı....Sadece gerçek sevenler bilir ve hisseder,bir yerlerde dua bekleyenin varlığını...Bugünde duamda misafirsiniz ve bende sizin dualarınıza misafir olmaya geldim HAYIRLI KANDİLLER ARKADAŞLAR....

canım geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır
inşallah kanaman da olmaz çok zor gerçekten ben yaşadığım için biliyorum
yeni yeni bitti benim de kanamam 10 gün oluyo biteli
kahverengi lekelenmelerim hala oluyo ama o da bitti gibi şükür
çevremde de hep duyuyorum bu kanama olayını benim de kanamam oldu diyen çok oluyo
yeter ki bebeklerimiz iyi olsun canım napalım
bol bol istirahat et sende bir de 2 bebek var daha fazla dikkat etmen lazım
Allahım tüm gebelerin yardımcısı olsun evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun inşallah.

kızlar sizler de iyisinizdir inşallah birkaç gündür giremiyorum ben de topiğe
ben de iyiyim şükür Rabbime
hepiniz Allaha emanet olun canlar kocaman öpüyorum hepinizi

allahin selami hepinizin hepimizin ummeti muhammedin uzerine olsun gununuz geceniz mubarek olsun rabbim insallah bu gece hurmetine beraatimizi alanlardan eyler gunahlarimizi af eder dualarimizi kabul eder insallah ;

bu geceye has 6 rekatlık namaz kılınması faziletlidir 2 rekatta bir selam verilecek ve her rekatta 6 İHLAS okunacak her selamdan sonra 1 tane YASİN okunacak
1.YASİN için niyet ''Ya Rabbi ömrümüzü bereketli kıl''
2.YASİN için niyet ''Ya Rabbi benden bu sene bütün kazaları ,belaları,musibetleri kaldır''
3.YASİN için niyet ''Ya Rabbi kimseye muhtaç etme,imanla son nefesimi vermeyi nasıb et''
sonrada BERAAT gecesi duası okunur şimdiden hepimize hayırlı kandiller bunları yapabilenden de dua isterim

Canım benım cok cok gecmıs olsun rabbım bır daha boyle korkular yasatmasın ınsallah bu gecenın yuzu suyu hurmetıne sen burdakı arkadaslar ummetı muhammed ben hepımız muradımıza naıl oluruz , rabbım hıc bır anneye evlat acısı vermesın bızlerı evlat acısıyla ımtıhan olmaktan korusun evlat ısteyen hıc bır kadını bundan mahrum etmesın ınsallah ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…