Merhaba kızlar uzun zaman oldu topiğe girmeyeli.biliyorsunuz evde netim yok işyerinde de patron nerelere giriyoruz netten takip etmeye başladı.çok incitici bir durum ama yapacak bişey yok neyse.umarım herkes iyidir.Filizimin,Durudenizderya nın,Nzlnin,Enfalin bebekleri iyidir.
Cemrem güzel haberini okudum geçenlerde çok mutlu oldum.inşallah artarak devam ederler de sende kendiliğinden hamile kalırsın canım.
Tülayım sende iyisindir umarım.yeni tedaviniz hayırlı olsun inş.
Baharım hep aklımda,dualarımdasın.rabbim inşallah mucizenizi verir ve hem eşine bebeğiniz dermen olur hemde bütün sıkıntılarınız bebeğinizle son bulur.
Benim eşimde işlerini toparlayabilirse bu pazartesi Celalettin Hocanın yolunu tutacak.İlaçlarımız ve bitkisellerimizde bitti sayılır.bakalım rabbim mucizesini bizlerede gösterecek mi.
Size bir sorum olacak sperm testini bir günde alabilir miyiz?malum testi İstanbul da Hocanın dediği yerde verecek.pazartesi günü testi verip,hocaylada görüşüp gelemez mi acaba yoksa 2. Güne sarkar mı? sizin ki nasıl olmuştu?
kızlar dualarınız bekliyorum.sonucu alır almaz birşekilde sizlere haber edeceğim inş.
dönüşüm muhteşem olur inş.:))
allah senden de razı olsun canım benim
canım demek doğum anında bile ismimi söyledin inan çok duygulandım şimdi
aminnnnnnn canım rabbim hayırlısıyla evlatlarıma kavuşmayı ve eşimin sağlığına kavuşmasını nasip eder inşşşş
hamişlerin duası kabul olurmuş dualarını eksik etme canım...
hoşbulduk tatlımmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnn esmacımmmmmmmmmmmm
hoşbulduk güzel annemizzzzz
canım allah büyük ne büyük hastalıkla uğraşanlar şifa buluyor...
şükür bizim durumumuzda tedaviye çok çabuk cevap veriliyor...
evet o süreç çok zor çok acılı...
ama elden gelen bişey sonrasında sağlığına kavuşması için bunlar gerekiyorsa dayanıcaz yapıcak bişey yok...
allah hakkımızda hayırlısını versin eşim bian evvel sağlığına kavuşsun inşşşşşşşş
allah razı olsun tatlım sizde benim dualarımdasınızzzzzzzzzzz
saol canım allah razı olsun...
allahın izniyle herşeyin üstesinden geliriz biz...
bu günlerin sonunda çok güzel bi gelecek bekliyor bizi inanıyorummmmmm
merhaba cnm aramıza hoşgeldin inşllh sende hamile olup tablomuza yazdırısın kendini..
benim eşimde çocukken ateşli kabakulak geçirmiş o yüzden azosperm olmuş,eşim 1 tese 1 micro tese oldu sperm bulunamadı.
şimdi yeni bi dr. da tedavi oluyor eşim ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ve ardından 5 ay sonra şükürler olsun ki sperm çıkışı oldu
cnm sakın umudunu yitirme rabbim nasip ediyo zamanı gelince eşin biyopsi olucak derken teseden mi bahsediyorsun.keşke ameliyat olmadan bi bitkisel tedavi görseydiniz yaşın kaç cnm...gel burda paylaş destek olalım birbirimize...
anladım cnm inşllh yolunuz hep açık olurinşallah canım çok sağol. tese mi bilmiyorumki doktor öyle dedi biyopsi yaparız dedi ama bi tahlil daha verecek belki dönemseldir dedi. bendeki kistlerdn dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bitipde adet olunca gidicez bu haftaiçinde bakalım nolucak. ama şunu anladımki uzun bi süreç beni bekliyorrabbim hepimizi bebişlerine kavuştursun inşallah... bu arada yaşım 28
anladım cnm inşllh yolunuz hep açık olur
senin kistlerinde düzelir inşlh yok cnm öle uzun süreç deme hiç belli olmuyo belkide sen hemen güzel sonuca ulaşırsın inşlllh bizler gibi beklemezsin cnm süreç ne olursa olsun sen sabret gönlünü ferah tutmaya bak cnm inş güzel haberler duyarsınız dr.dan
cnm yaşında genç hiç sıkma kendinidualarla olucak inşlh hepimizin bebişi
ne demek cnm burda ufacık bişey bile öğrensek paylasınca kocaman oluyoçok çok teşekkür ederim çok sağoll iyiki bu klübe üye olmuşum iyi geliyor burda sizlerle yazışmak iyi haberler almak... desteğin ve umutların ve deee duaların için çok teşekkürler....
canım çok üzüldümmmmm allah güç kuvvet versin hayırlısıyla bunuda atlatırsınız inş :26:
neyseki 1 deneme yapacak kadar sperminiz daha varmış...
maddi manevi kendinizi hazır hissetiğiniz anda tekrar dener bebişinize kavuşursunuz inş...
allah yardımcınız olsun canım...
canım sıkma canını yeterli sperme ulaşınca tekrar süreç başlar hayırlısıyla yumoşların çözülür döllenir ve göbşünde yerini alırlar
allah en kısa zamanda hamiş haberini vermeyi nasip etsin inş
canım bizim de fsh 19 testeron düşük ,martta başladık biz de macun nebido vs kullandık işte macunlar bitince bursadaki ersel beyin ilaçlarını kullanmaya başladık problemlerimiz aynı sanırım.biz de hocayla başladık ilk olarak,temmuzun başında gideceğiz bakalım değerlere bakılacak duruma göre pregnly ve menogon kullanacağız dedi hoca.bakmışız bitkiseller fayda etmiş iğneye gerek kalmamış ne güzel olur demi:)
hayrlısı olsun..
kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma
kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma
Canımmm çokk geçmiş olsunn.inşallah kanamaya dönmez..Allahım bebeklerinizi korusunnn size bağışlasınn.
inşallah hiç bişey olmaz yavrularınaaaa..cnm:26: iyi haberlerini bekliyorumm.Rabbim tümm anne karnındaki yavruları korusun
onların acılarını göstermesin..:26:
canım geçmiş olsun inşallah bişey olmaz allah bebeklerini ve seni korusun inşallah..allah yardımcın olsunkızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma
kızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin allahım bebeklerimi bize bağışlasın allahım bu yolda kimseyi koyma
cnm inş güzel sonuçlar alırsınız testten merakla bekliyorumcanım nasılsın neler yapıyorsunuz. biz bugün eşimin sperm tahlili için doktora gittik. tahlil verdik pazartesi günü sonucu alıcaz. inşAllah güzel sonuçlar görürüz çok korkuyom ya yine düzelme yoksa:18: herkese selamlar.yarın berat kandili şimdiden kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle lütfen dualarda beni de unutmayın
ayyy cnm ebnim yok yok hiççç bişey olmaz inşllhhhh bebişler sadece seni korkutmuşturkızlar benden bi anda bi su boşaldı rengide koyuydu çok üzüldüm doktoru aradık kanamaya çevirirse hast.yatırın hemen demiş eşime lütfen bize dua edin Allahım bebeklerimi bize bağışlasın Allahım bu yolda kimseyi koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?