Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım 4 sene çok severek çalıştım okulumda...
ama tek olmak ayrı bişey muhattap olacağın insanlarda böyle olunca hiç gitmek istemiyor canım...
inş hayırlısıyla atanırım balıkesire
canımmmmmm çok saol hepimiz gülelim herzaman...
kocişimde senin gibi alırız yenisini nolcak dedi...
ama benim pis bi huyum var alıştığım şeylerden kolay vazgeçemiyorum...
hoparlör sorunu çözülürse çok mutlu olucam
hatta dün kocişim bu huyumla ilgili "iyi ki alışkanlıklarından vazgeçemiyorsun yoksa şimdiye beni bırakmıştın" dedi muzip muzip
oysa ben ondan vazgeçer miyim hiçççççççç
alışkanlıktan değil ama aşkımdannnnnnn

yılların alışkanlığı da bi çırpıda zor gider ne yapıcan alışırsın be güzelim
ii demiş enişte bak sennn kocalar kolay mı bırakılıyo he
aslında o kadar çok kızdırıyolar ki yeri geliyo dA NEYSE.......
ALLAHIM KİMSENİN YUVASINI YIKMASIN N EKÖTÜ YA AŞKIN DAİM OLSUN AMANDA AMAN KOCİŞİNİ NEDE SEVERMİŞŞŞŞŞŞŞ

OLACAK İNŞLLH hücreler dee spermlerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar cnm
eşinin hormon değerleri nasıl çıktı o günden sonra hep aklımdaydın merak ettim güzelim
:26:

sende yeni sistemin mağduru oldun
ilçe puanı köyden düşüktür bir de
inşallah en kısa sürede tayinin çıkar

cnm şimdi gördüm iletiyi...kusura bakma...demek ki 10.000 tlyi bulucak rahat...aman olsun da öderiz napalım,yeter ki olsun...:) eveeettt buluşalım cnm...ne güzel olur,tanışmış oluruz...:)

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle

nasılsınız inşAllah iyisnizdir. Durudenizderya geçmiş olsun Allah cc bebeğini sana bağışlasın. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah cc yardım eylesin inşAllah. Bende iyi haberler yok. Durumum iç açıcı değil azosperm gibi önceki tahlil ile varikosel ameliyatından 3 ay sonraki tahlil arasında pek fark yok. tahlil sonucu: her 1-2 sahada ölü ya da hareketli sperm görüldü. bir de spermlerde enfeksiyon var antibiyotik kullanıcaz bir o eksikti zaten enfeksiyon da geldi. doktor ameliyattan önce % 40-50 düzelme olabilir diye söyleyince çok umutlandırmıştı bizi. şimdi ise hazırlıklara başlayın tüp bebek için zaman kaybetmeden micro tese ile sperm bulunabilir. Bir de iyi merkez bulmam lazım belki kanallarda tıkanıklık vardır. Eşim tüp bebek tedavisini istemiyor ikna edebilirsem celalettin hocaya gitmek istyorum. Bu sürecte en azından bitkisel tedavi yapalım. moralim çok kötü mücadele için yeni bir yol bulduğumda eşim destek olmuyor boşuna uğrasmayalım kabullen artık diyor. nasıl elimi kolumu bağlayıp oturabilirim gerçi gücüm tükenmek üzere yaşayan ölü gibiyim neşem kalmadı hiçççç Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar hepinizi

herkese günaydınlar ,hayırlı sabahlar şükürler olsun bende bebeklerde iyiyiz,tüp bebek gebeliklerinde bu çoğu kişinin başına geliyormuş deryacığım Allah razı olsun düşünüp sormuşsun çok incesin ,Allah sizlerede nasip etsin inş.canım 1 -2 sahada ölü yada hareketli sperm yazmışsın bence bu güzel birşey ve tesede çıkma olasılığı yüksek bence hiç düşünmeden tüp bebeğe başlayın ayrıca benim eşimde teseden önce antibiyotik kullandı ondan korkma ve benim eşimdede doğuştan kanal yokmuş tese de 6 milyon sperm çıktı biz şoook olduk doktorlar bile şok oldu yani sizin durumunuz da üzülecek birşey yok boşuna kendini yıpratma istersen tüp bebeğe başlamaya karara verdiğiniz merkeze şunu söyle önce eşim tese olsun çıkan spermler dondurulsun sonra beni hazırlayın yani spermleri görünce için rahat etsin .bence üzülme gelişmeler güzel,örneğin bizim gittiğimiz merkez eşinizi tese yapacağız eğer çıkmazsa narkoz verip amaliyata alacağız yumurtalıkları keseceğiz demişlerdi ...korkulacak birşey yok eşini ikna etmeye çalış niye kabulleneceksiniz ki şansınız bence çok yüksek ,hayırlı haberlerini bekliyoruz

nurusimacığım s.a canım yazını şimdi okudum ,sana şunu sormak istiyorum adet günün ne kadar geçikti bu ay adetini kanama olmadan atlattın mı...bu nazlı bebekler bizleri çok üzüyor hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun kendini yıpratma azmini kaybetme seninde eşininde canı sağolsun öncelikle senin ve eşinin sağlığı birlikteliği beraberliği daha önemli sen inançlı bir insansın gün doğmadan neler doğar hayırlı haberlerini bekliyoruzbu heyecan hiç bitmeyecek Allah daha güzel günler daha güzel heyecanlar yaşatacak inş.umudunu kesme

günaydınlar.durudenizderya canım rabbim bebişlerini sana ve eşine bağışlasın inşallah.çok şükürki korkulacak bişey yokmuş.

nurusima canım inşallah dilerim mevlam sevinenlerden eylesin eşini ve seni.inşallaeh geç dölenmedir.değerin birdahaki sefere katlanarak artar.

baharcığım beni baştan sevindirmeyeydiler ha çok çok tatlısın yaaaaaaaa canım benim herşeyde vardır bi hayır belki daha güzel gelişmeler olacak ayrıca telefonda suya düşmüş kız sen ne alemsin ,hamaratlık yapacaktın demi camlar silinecek acaba benim camlar kaç aydır silinmiyor senin haberin var mı fıstığım.....canım benim sen şimdi tayin işini boşver burası Türkiye bürokrasi hiç bitmez sende bürokrasi kurbanı oldun fakat belki daha farklı gelişmeler olur ayrıca sen yakında bebişlerinle kavuşacaksın annesi oy oy oy onlarda seni çok özledi haydi çok oyalanmada camlarla falan bebişlerini al gel seni kocaman öpüyoruzzz

günaydınlar.durudenizderya canım rabbim bebişlerini sana ve eşine bağışlasın inşallah.çok şükürki korkulacak bişey yokmuş.

günaydın canımmmmmmm kız sen nerelerdesin ha sana kızdık bende sana özelden msj atacaktım bu niye kabuğuna çekildi diye özletme kendini herşey yolunda mı ,memlekete falan mı gittin nerlerdeydin bakayımmmmmm

Canım yine acele ettin ya.Hani bugün test yapacaktın ya.
Belki hemşirenin dediği gibi geç döllenmedir.2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz.
Biliyorsun ki sen sonradan sevinenlerdensin.
Ama eğer olmadıysa da yine kendini çok şanslı hissetmen lazım.
Çünkü sen bizlerden daha da ileri yol kattettin.
Üzülme her şeyin hayırlısı.
Rabbim dualarımızın kabül olmasını engelleyen tüm büyük günahlarımızı affetsin inşallah.

canımmmmm ne diyeceğimi bilemedim rabbim kolaylık ferahlıkversin inşşş

canlar günaydınlarrrr rabbim sonsuz hazinelerinden kapılar açsın inşşş

cnm allah sabır versin kendini salma üzüntünü çok iyi anlıyorum
benim eşimdede çok fazla lökosit var kaç kere tedavi gördü antibiyotik kullandı ama
iltihabı kurutamadık sen yinede eşini ikna etmeye çalış bi celalettin hocaya gidin
o zaman eşinde hevese gelir inşlh allah yardımcımız olsun hepimizinde biran önce bu dertten bizlerde kurtulalım inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…