güzel dileklerin için allah razı olsun arkadaşım.ben zaten artık kendimi aştım canım.duymamayı öğrendimde eşim beceremiyor ve sıkılıyor.biliyormusun hoca rapor çıkarmış menegona başlayacakmışız.başka yerdende macunumuz geldi.okadar umut doluyumki anlatamam canım arkadaşım.bu defaçıkış olacağına inanıyorum.hoca aldığımız macunu kullanın demiş.benim için önemli değil demiş bunada sevinmedim değil.artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.önümüzdeki 3ay sonunda spermleri görürüz inşallah.dua edin canlarım.
Canlarım eşim çok güzel çok mutlu günleri yaşıyor şu anda ağzı kulaklarında.
Bende çok mutluyum onun adına Ve bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim canlarım.Belki örnek olabiliriz diye.
Eşim 7 kardeş.4 kız 3 oğlan.Ama kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşini doğduktan 2 ay sonra evlatlık vermişler.Çünkü çok hastaymış ve kalbinde delik varmış.Bakamamışlar sürekli doktor ve yeni ilaçlar lazımmış.Durumları iyi değilmiş o zaman.
Zengin bir aileye vermişler.bu aile ona çok iyi bakmış.her gün dana eti,süt yumurta gibi besinlerle beslemiş ve kız kalbinden için ameliyat olmaktan kurtulmuş yani delik kapanmış.
10 Yaşındayken kızın doktoru,ailesi ile görüşsün gerçek ailesini tanısın demiş.Kızı göstermişler kayınvalideyle tanışmış oynamış bu aile senin demişler.Ama ben burda kalmıycam demiş ama daha sonra da görüşmeleri devam etmiş.eşim arada yanına gitmiş görüşüyorlarmış.Ama sonradan ne olduysa karşı taraftan araya soğukluk girmiş ve görüşemişler bir daha.
Yıl 2008.eşime dedim ki eğer hangi mahallede oturduğunu biliyorsan muhtarını arayıp soralım dedim.Uzun uğraşlarımız sonucunda mahalle muhtarını bulduk adresi aldık ve mektup yazdık kızın babasına.Mektubu da ben yazmıştım ama eşim yazar gibi olmuştu.Bizim amacımız kızı ordan almak değil sadece bir kez olsun görüşmek hasret gidermekdi.Eşimle ne zaman bu konuyu konuşsak gözleri dolu dolu olurdu.Zaten eşimin ablası çok sulugöz olduğu için onlar bile ağlardı.
Neyse aradan kısa bir zaman geçtikten sonra kızın manevi babası aradı eşimi."Ben yazdığınız mektubu okutamadım kendisine kız benim kafamı bulandırma demiş."Bizim inanmamıştık ozaman tabi.yine de çok üzülmüştük.Çünkü kan bağı vardı ve çekiyordu kendisi.Daha sonra yine görüşmek üzere diye vedalaştı eşim.
yıl 2013 Veeeeeeeeee aradan tam kos koca 5 yıl geçti mektup halen ellerinde ve kız dün eşimi aramış.Abicim ben annemle ve sizlerle görüşmek istiyorum.Yengemle de görüşmek istiyorum beni arasın demiş.Diğer kardeşlerime henüz haber vermeyin hazır değilim daha sonra onlarlada söz veriyorum görüşeceğim demiş.Anne kokusu almak istiyorum annemle başbaşa kalmak istiyorum demiş ve senden daha da cesaret alarak yanınıza geleceğim demiş.Baya konuşmuş
Kendimizi tutmak ne mümkün.Sarıldık birbirimize Salıverdik gözyaşlarımızı."Lütfen beni geçmişimle sorgulamayın manevi babam çok baskı yaptı ailenle kardeşlerinle görüş diye psikolog eşliği ile karar verdim ve o kadar çok kardeşim olduğunu bilmiyordum "demiş.
27 yaşındaymış bekarmış ve şu anda ekonomi üzerine master yapıyormuş.
Allahım dünyalarımız bizim oldu ve görümce sayısı 3 ken 4 e çıktı.Mühim değil yeter ki canları sağ olsun.
Haftaya benim evde büyük buluşma var.Yalnız gelecekmiş.Kayınvalidem de bize gelecek zaten.Şu anda haberi yok sürpriz yapacağız.
Eşim o kadar mutlu ki anlatamam ve kardeş duygusu daha ağır basıyor şu anda.Çok şükür kavuşturuna ve yazdığım mektup sonunda amacına ulaştı kardeşleri buluşturuyorum.Ya mektup yazmasaydım unutulup gidilecekti.Karşı taraf bak sizi arayıp sormuyorlar diyecekti.
Ama kızın ailesinden de ALLAH razı olsun doğru olanı yaptılar.Zaten yaşlı insanlarmış.60-70 yaşlarında.
İşte evlatlık bu kadar kötü bir şey her iki ailede psikojikmen yıkılıyor.
İşte böyle canlar bu gelişme eşimi çok mutlu etti ve halen inanamıyor görüşeceğine.Bende çok merak ediyorum onu.Sanki ben kendime kardeş buldum diye çok mutluyum bende.Duygularım karmakarışık.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar.İnşallah bu mutluluğumuza gölge düşmez.
canım benim kızmayın giderken haber veremedim hafta sonu erkek kardeşimin nişanı vardı.salı günü memelekete gitmiştim.dün döndüm.şimdi herkes ne zaman tüp bebek yaptıracaksın diye tutturdu.
günaydınfıstığım kız senin karnışın nasıl şişmiş öyle oradada bir melek mi varmışşşşş aman aman kız sen çok yaşa emi çok tatlısınız Allahım tamamına erdirisin kazasız kavuş minikine kuzucuğuna oy teyzesi sevsin onu (avatar resmin güzel kız biz böylemi şişeceğiz ya ben aman şimdiden ne kilolar aldım ne kilolar )
güzel dileklerin için allah razı olsun arkadaşım.ben zaten artık kendimi aştım canım.duymamayı öğrendimde eşim beceremiyor ve sıkılıyor.biliyormusun hoca rapor çıkarmış menegona başlayacakmışız.başka yerdende macunumuz geldi.okadar umut doluyumki anlatamam canım arkadaşım.bu defaçıkış olacağına inanıyorum.hoca aldığımız macunu kullanın demiş.benim için önemli değil demiş bunada sevinmedim değil.artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.önümüzdeki 3ay sonunda spermleri görürüz inşallah.dua edin canlarım.
böyle insanlara hiççç bir şey deyemiyorum
alah desin onlara yazık kadın zaten zor bi dönem yaşıyo sen kalk kadını daha da üz..
allah yardımcısı olsun o kadıncağızın ya.....
YAAAAAAAAA kimse bişey demedi yazmışsın ben dicektim biliyosun tlf. dedim amaGünaydınnnn ikizlerimizinn annesiiiii..
karnım bu kadar şişmesede biraz çıktı..bişeyler yiyince dahada çıkıyoo valla
dün bi arkadaşım gördü karnın çıkmış dedi bana göre aynı ama
tedavilerden bu yana koca göbeğim vardı zaten benmmm
meleğimizde ne hareketliymiş dimi teyzesi..avatarımı değiştirdim ama kimsede bişey demedi senden başkaaa
amin cnm varsın kilolar olsunn yeterki sağlıklı bi şekilde gelsin yavrularrrrr
çokmu aldın cnm sennnn kilo aman dikkat et yinede ilerde rahatsızlık çıkmasın..yediklerine dikkat et yinede çok şekerli yeme tuzuda azalt ben azalttım hepsini.hala kilo almadımm.valla göbekler kocaman olunca nasıl olucağızzzzzz kimbilirrrr
arkadaşınada üzüldüm cnmm ya ne insanlarrrr varrrrr..Allah sabır versin arkdaşına....
halimizeee bin şükürrr:26::26::26:
YAAAAAAAAA kimse bişey demedi yazmışsın ben dicektim biliyosun tlf. dedim ama
ayyy alıngan oldum heeee kız hamiş sensin alıngan sen olman lazım ama ters ben alındım bak sen şu işe
şaka şaka cnm ben sana alınırmıyım canımmmmm
canımmmmm benimmmmm senii katmıyorummmmm dün ilk sen söyledin telde zaten aşk olsunn kızz.
sen şimdi böyleysen hamile olunca daha alıngan olursun ben öyleyim valla herşeye alınıyorum hemen
elongo hücreleri varsa ii bi tedavi ve bitkiselelrle sperme dönüşmesi oalbilir cnm hem biz çabalıyoruz nasipse sperm olur onlar zaten böle olan varmı dersen vardır ama benim aklıma gelmedi şuan gelenler varsa sana yazar zatenhücre bile olması ii bişey devamı gelir umarımaklıma takılan bişey varda onu sormak istiyorum tecrübelerinize güvenerek eşimin ilk ameliyatında sperm bulunamadı ama doktor tüplerin elonge hücrelerle dolu olduğunu bunların zamanla gelişip sperm olabileceğini söyledi sizce bu olumlu bir durum mu?bu şekilde olup sperm elde eden oldu mu acaba?bence doktor bizim ümidimizi kırmamak için söyledi gibi tabloya baktım sebebi bilinmeyen yazılanların sanki daha düşük ihtimali mi var bana mı öyle geldi?muhtemelen doğuştan olduğu için daha düşük oluyo ayyyy kafayı yiycem enson o kadar kafa yoruyorum ki sebebini bulup çözmek için allah ım sen şifa ver yarabbi şafi ismine sığınıyorum sen bu forumda olan olmayan evlat hasreti ile yanan tüm yüreklere su serp kucaklarını doldur allah ım.
kızlar yakın bi arkadaşım vardı bizimle aynı klinktede tedaviye başladı bebeği tutundu bir ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı bebek tüplere yerleşmiş sonra bebeği tüplerden aldılar kürtaş oldu ,bir süre hast.yattı evine döndü kaynanası gelmiş kızcağıza bir sürü eziyet ediyormuş laf sayıyormuş senin yüzünden oğlumun çoçuğu olmuyor ailenin evine git ben oğlumu evlendireceğim diyormuş bazen eşide annesine uyuyormuş dün telefonda baya konuştuk çok üzüldüm onca şeyden sonra destek olacaklarına yapılanlara bakın demem şu ki bu bebek sorununu dahada zor şartlarda ve daha zor durumda yaşayan kardeşlerim var Allah hepimizi yardımcısı olsun ,bu çok zor bir imtihan ....
tülay cnm yazını okudum gerçekten çokkk duygulandım kız
ne zor bişey biz bulamıyoruz bulanlar da mecburen başka ailelere veriyor uffff ne zor bir durum
olsun sonu mutluK olmuş ya hadi eşinin ailesinin vede senin gözünüz aydın olsun güzelim artık yılların hasretini dindiriR eşin ve ailesi ayyy helede annesi ne kadar acıdır şimdi onu görünce ne yapar acaba:26:heyecan üzüntü korku herşeyi o an yaşar kadın yaa
bundan sonra gülsün hepsinin yüzü mevlam nelere kadir yıllar sonra da OLSA BULUŞMAK VARSA KADER DE Bİ ŞEKİLDE BULUŞULUYORRRR
canım gözünüz aydın sevinciniz daim olsun.okurken çok duygulandım.ne hayatlar var diye.düşün evladın hasta iyileşsin diye evlatlık veriyorsun ve sonra cazalandırılıyorsun.bundan sonrası güzel olsun.
Canım gözünüz aydınn..inşallah haftaya buluşmada dahada mutlu olucaksınızz..inan gözlerim dolu dolu okudumm..
Kızlar ben çıkıyorum işlerim var onu yapayım gene görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydınnnn ikizlerimizinn annesiiiii..
Karnım bu kadar şişmesede biraz çıktı..bişeyler yiyince dahada çıkıyoo valla
Dün bi arkadaşım gördü karnın çıkmış dedi bana göre aynı ama
Tedavilerden bu yana koca göbeğim vardı zaten benmmm
Meleğimizde ne hareketliymiş dimi teyzesi..avatarımı değiştirdim ama kimsede bişey demedi senden başkaaa
Amin cnm varsın kilolar olsunn yeterki sağlıklı bi şekilde gelsin yavrularrrrr
çokmu aldın cnm sennnn kilo aman dikkat et yinede ilerde rahatsızlık çıkmasın..yediklerine dikkat et yinede çok şekerli yeme tuzuda azalt ben azalttım hepsini.hala kilo almadımm.valla göbekler kocaman olunca nasıl olucağızzzzzz kimbilirrrr
Arkadaşınada üzüldüm cnmm ya ne insanlarrrr varrrrr..allah sabır versin arkdaşına....
Halimizeee bin şükürrr:26::26::26:
ne haber canım keyifler nasıl
iyi cnm sağol keyifler iyi.sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?