hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
aleyküm selam tatlım canım geçen ay 24de hastalanmıştımnurusimacığım s.a canım yazını şimdi okudum ,sana şunu sormak istiyorum adet günün ne kadar geçikti bu ay adetini kanama olmadan atlattın mı...bu nazlı bebekler bizleri çok üzüyor hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun kendini yıpratma azmini kaybetme seninde eşininde canı sağolsun öncelikle senin ve eşinin sağlığı birlikteliği beraberliği daha önemli sen inançlı bir insansın gün doğmadan neler doğar hayırlı haberlerini bekliyoruzbu heyecan hiç bitmeyecek Allah daha güzel günler daha güzel heyecanlar yaşatacak inş.umudunu kesme
haaa bide bunların üstüne hırsımdan camları sileyim dedim cebimdeki teli hoppp diye suyun içine düşürdüm
önce sevindirip sonra üzerlerse böyle olur işte
evet canım acele ettim ama çıkacaksa 1gün öncesinden çıkar diye düşündümCanım yine acele ettin ya.Hani bugün test yapacaktın ya.
Belki hemşirenin dediği gibi geç döllenmedir.2 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz.
Biliyorsun ki sen sonradan sevinenlerdensin.
Ama eğer olmadıysa da yine kendini çok şanslı hissetmen lazım.
Çünkü sen bizlerden daha da ileri yol kattettin.
Üzülme her şeyin hayırlısı.
Rabbim dualarımızın kabül olmasını engelleyen tüm büyük günahlarımızı affetsin inşallah.
inan arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum ortada olan birşey var değerim evet sıfır değil ama çok düşük bir değercnm merkezin dediği gibi geç tutunmuş olabilir
inşlh 2 gün sonra pozitif bir sonuç alırsın
herşey gönlünce olsun güzelim iyi düşün iyi olsun inşlh
evet canım birgün erken yaptırdım ama çoğu kişi birkaç gün öncesinde yaptırıyor ondan cesaret aldımnursimacım testini erkenden yaptırmışsın günü geldiğinde yaptır
hem hiçbirşey net değil bu testte belki geç tutunmuştur
moralini skaın bozma
cnm haberinle üzüldüm ne desem bilememdim ama belli mi olur yaradan sonradan değerleri yükseltir inşlhayırlı akşamlar arkadaşlar ben bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 2,39 çıktı hemen tüpbebek merkezimi aradım hamilelik görünmüyor ama değeriniz sıfır olmadığı için henüz birşey diyemiycez 2gün sonra testi tekrarlayın bebek belki geç tutunmuştur eğer öyleyse değeriniz artacak ama fazla umut yok dediler.eğer değeriniz düşersede bebek tutundu ama düşük oldu demektir dediler hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah benden haberler böyle
cnm merhaba test sonuçları bence ii ölü spermler çıkmış bunlar alalhın izniyle canlanırnasılsınız inşAllah iyisnizdir. Durudenizderya geçmiş olsun Allah cc bebeğini sana bağışlasın. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da Allah cc yardım eylesin inşAllah. Bende iyi haberler yok. Durumum iç açıcı değilazosperm gibi önceki tahlil ile varikosel ameliyatından 3 ay sonraki tahlil arasında pek fark yok. tahlil sonucu: her 1-2 sahada ölü ya da hareketli sperm görüldü. bir de spermlerde enfeksiyon var antibiyotik kullanıcaz bir o eksikti zaten enfeksiyon da geldi. doktor ameliyattan önce % 40-50 düzelme olabilir diye söyleyince çok umutlandırmıştı bizi. şimdi ise hazırlıklara başlayın tüp bebek için zaman kaybetmeden micro tese ile sperm bulunabilir. Bir de iyi merkez bulmam lazım belki kanallarda tıkanıklık vardır. Eşim tüp bebek tedavisini istemiyor ikna edebilirsem celalettin hocaya gitmek istyorum. Bu sürecte en azından bitkisel tedavi yapalım. moralim çok kötü mücadele için yeni bir yol bulduğumda eşim destek olmuyor boşuna uğrasmayalım kabullen artık diyor. nasıl elimi kolumu bağlayıp oturabilirim gerçi gücüm tükenmek üzere yaşayan ölü gibiyim neşem kalmadı hiçççç Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar hepinizi
sağol birtanem ALLAH razı olsuncanımmmmm ne diyeceğimi bilemedim rabbim kolaylık ferahlıkversin inşşş
cnm haberinle üzüldüm ne desem bilememdim ama belli mi olur yaradan sonradan değerleri yükseltir inşl
oolsun be güzelim buaşamaya geldin ya hiç bugünler gelir mi diyordun bak geldin ve biraz durumunuzu ayarlayıp tekrar başlarsın inşlh
bende üzüldüm ama elden başka birşey gelmiyor canım hakkımda hayırlısı olsun bu aşamalara gelmek çok güzeldikeşke sonucuda güzel olsaydı
evet cnm üzülmen ağlaman olmaz mı kendimi koyuyorum yerine bende ağlardım sızlanırdım aklıma gelen bütün üzüntüleri yaşardım dabende üzüldüm ama elden başka birşey gelmiyor canım hakkımda hayırlısı olsun bu aşamalara gelmek çok güzeldikeşke sonucuda güzel olsaydı
canım benim kızmayın giderken haber veremedim hafta sonu erkek kardeşimin nişanı vardı.salı günü memelekete gitmiştim.dün döndüm.şimdi herkes ne zaman tüp bebek yaptıracaksın diye tutturdu.günaydın canımmmmmmm kız sen nerelerdesin ha sana kızdık bende sana özelden msj atacaktım bu niye kabuğuna çekildi diye özletme kendini herşey yolunda mı ,memlekete falan mı gittin nerlerdeydin bakayımmmmmm
canım benim kızmayın giderken haber veremedim hafta sonu erkek kardeşimin nişanı vardı.salı günü memelekete gitmiştim.dün döndüm.şimdi herkes ne zaman tüp bebek yaptıracaksın diye tutturdu.
kardeşinin düğünü hayırlı olur inş.mutlu mesut olsunlar ....o herkesin dili herşeye o kadar uzuyor ki yani ağzı olan konuşuyor ,sen onları boşver aşkınla mutlu mesut yaşa hayırlısı ile bebişinde zamanı gelince olacak kimseyi önemseme .şimdi banada herkes tüp mü normal mi diyor normal neyse bu millet çok patavatsız çok ...
Canlarım eşim çok güzel çok mutlu günleri yaşıyor şu anda ağzı kulaklarında.
Bende çok mutluyum onun adına Ve bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim canlarım.Belki örnek olabiliriz diye.
Eşim 7 kardeş.4 kız 3 oğlan.Ama kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşini doğduktan 2 ay sonra evlatlık vermişler.Çünkü çok hastaymış ve kalbinde delik varmış.Bakamamışlar sürekli doktor ve yeni ilaçlar lazımmış.Durumları iyi değilmiş o zaman.
Zengin bir aileye vermişler.bu aile ona çok iyi bakmış.her gün dana eti,süt yumurta gibi besinlerle beslemiş ve kız kalbinden için ameliyat olmaktan kurtulmuş yani delik kapanmış.
10 Yaşındayken kızın doktoru,ailesi ile görüşsün gerçek ailesini tanısın demiş.Kızı göstermişler kayınvalideyle tanışmış oynamış bu aile senin demişler.Ama ben burda kalmıycam demiş ama daha sonra da görüşmeleri devam etmiş.eşim arada yanına gitmiş görüşüyorlarmış.Ama sonradan ne olduysa karşı taraftan araya soğukluk girmiş ve görüşemişler bir daha.
Yıl 2008.eşime dedim ki eğer hangi mahallede oturduğunu biliyorsan muhtarını arayıp soralım dedim.Uzun uğraşlarımız sonucunda mahalle muhtarını bulduk adresi aldık ve mektup yazdık kızın babasına.Mektubu da ben yazmıştım ama eşim yazar gibi olmuştu.Bizim amacımız kızı ordan almak değil sadece bir kez olsun görüşmek hasret gidermekdi.Eşimle ne zaman bu konuyu konuşsak gözleri dolu dolu olurdu.Zaten eşimin ablası çok sulugöz olduğu için onlar bile ağlardı.
Neyse aradan kısa bir zaman geçtikten sonra kızın manevi babası aradı eşimi."Ben yazdığınız mektubu okutamadım kendisine kız benim kafamı bulandırma demiş."Bizim inanmamıştık ozaman tabi.yine de çok üzülmüştük.Çünkü kan bağı vardı ve çekiyordu kendisi.Daha sonra yine görüşmek üzere diye vedalaştı eşim.
yıl 2013 Veeeeeeeeee aradan tam kos koca 5 yıl geçti mektup halen ellerinde ve kız dün eşimi aramış.Abicim ben annemle ve sizlerle görüşmek istiyorum.Yengemle de görüşmek istiyorum beni arasın demiş.Diğer kardeşlerime henüz haber vermeyin hazır değilim daha sonra onlarlada söz veriyorum görüşeceğim demiş.Anne kokusu almak istiyorum annemle başbaşa kalmak istiyorum demiş ve senden daha da cesaret alarak yanınıza geleceğim demiş.Baya konuşmuş
Kendimizi tutmak ne mümkün.Sarıldık birbirimize Salıverdik gözyaşlarımızı."Lütfen beni geçmişimle sorgulamayın manevi babam çok baskı yaptı ailenle kardeşlerinle görüş diye psikolog eşliği ile karar verdim ve o kadar çok kardeşim olduğunu bilmiyordum "demiş.
27 yaşındaymış bekarmış ve şu anda ekonomi üzerine master yapıyormuş.
Allahım dünyalarımız bizim oldu ve görümce sayısı 3 ken 4 e çıktı.Mühim değil yeter ki canları sağ olsun.
Haftaya benim evde büyük buluşma var.Yalnız gelecekmiş.Kayınvalidem de bize gelecek zaten.Şu anda haberi yok sürpriz yapacağız.
Eşim o kadar mutlu ki anlatamam ve kardeş duygusu daha ağır basıyor şu anda.Çok şükür kavuşturuna ve yazdığım mektup sonunda amacına ulaştı kardeşleri buluşturuyorum.Ya mektup yazmasaydım unutulup gidilecekti.Karşı taraf bak sizi arayıp sormuyorlar diyecekti.
Ama kızın ailesinden de ALLAH razı olsun doğru olanı yaptılar.Zaten yaşlı insanlarmış.60-70 yaşlarında.
İşte evlatlık bu kadar kötü bir şey her iki ailede psikojikmen yıkılıyor.
İşte böyle canlar bu gelişme eşimi çok mutlu etti ve halen inanamıyor görüşeceğine.Bende çok merak ediyorum onu.Sanki ben kendime kardeş buldum diye çok mutluyum bende.Duygularım karmakarışık.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar.İnşallah bu mutluluğumuza gölge düşmez.
böyle insanlara hiççç bir şey deyemiyorumkızlar yakın bi arkadaşım vardı bizimle aynı klinktede tedaviye başladı bebeği tutundu bir ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı bebek tüplere yerleşmiş sonra bebeği tüplerden aldılar kürtaş oldu ,bir süre hast.yattı evine döndü kaynanası gelmiş kızcağıza bir sürü eziyet ediyormuş laf sayıyormuş senin yüzünden oğlumun çoçuğu olmuyor ailenin evine git ben oğlumu evlendireceğim diyormuş bazen eşide annesine uyuyormuş dün telefonda baya konuştuk çok üzüldüm onca şeyden sonra destek olacaklarına yapılanlara bakın demem şu ki bu bebek sorununu dahada zor şartlarda ve daha zor durumda yaşayan kardeşlerim var Allah hepimizi yardımcısı olsun ,bu çok zor bir imtihan ....
kızlar yakın bi arkadaşım vardı bizimle aynı klinktede tedaviye başladı bebeği tutundu bir ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı bebek tüplere yerleşmiş sonra bebeği tüplerden aldılar kürtaş oldu ,bir süre hast.yattı evine döndü kaynanası gelmiş kızcağıza bir sürü eziyet ediyormuş laf sayıyormuş senin yüzünden oğlumun çoçuğu olmuyor ailenin evine git ben oğlumu evlendireceğim diyormuş bazen eşide annesine uyuyormuş dün telefonda baya konuştuk çok üzüldüm onca şeyden sonra destek olacaklarına yapılanlara bakın demem şu ki bu bebek sorununu dahada zor şartlarda ve daha zor durumda yaşayan kardeşlerim var Allah hepimizi yardımcısı olsun ,bu çok zor bir imtihan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?