Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm merkezin dediği gibi geç tutunmuş olabilir
inşlh 2 gün sonra pozitif bir sonuç alırsın
herşey gönlünce olsun güzelim iyi düşün iyi olsun inşlh

nursimacım testini erkenden yaptırmışsın günü geldiğinde yaptır
hem hiçbirşey net değil bu testte belki geç tutunmuştur
moralini skaın bozma

aleyküm selam tatlım canım geçen ay 24de hastalanmıştım zaten progestan kullandığımız için adet olmam diye düşünüyorum.aynen canım hiç akıllı durmuyorlar hakkımızda hayırlısı benim umudum yok aslında ama yinede sıfırı görmeden pes etmiycem

haaa bide bunların üstüne hırsımdan camları sileyim dedim cebimdeki teli hoppp diye suyun içine düşürdüm
önce sevindirip sonra üzerlerse böyle olur işte

ah bitanem yaa senin adına çok sevinmiştik
hakkınızda hayırlısı olsun belki yeni yer ve mekan değişikliği sizin için daha hayırlı olacak
hamarat kadında bi başka oluyor baksana bu vaziyette bile cam siliyor
inşlh telefonunda düzelir bende senin gibi alışkanlıklarımdan vazgeçemem
benimde telefon arızalı eşim yeni tlfn aldı ama onu kullanamıyorum illa eskisi olacak

evet canım acele ettim ama çıkacaksa 1gün öncesinden çıkar diye düşündüm
işte değerim kötü ama sıfırda olmadığı için bu şekilde ilaçlara devam etmemi söylediler
olacağına değilde sonrası ne olacak onu anlamak için bence tedaviye devam ediyorum
inan aklım karmakarışık Rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah

cnm merkezin dediği gibi geç tutunmuş olabilir
inşlh 2 gün sonra pozitif bir sonuç alırsın
herşey gönlünce olsun güzelim iyi düşün iyi olsun inşlh
inan arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum ortada olan birşey var değerim evet sıfır değil ama çok düşük bir değer
ben pozitifi göreceğime inanmıyorumda neyse
ama yinede Rabbim neyler neylerse güzel eyler tevekkül ediyorum Rabbime O herşeyin hayırlısını bilir

nursimacım testini erkenden yaptırmışsın günü geldiğinde yaptır
hem hiçbirşey net değil bu testte belki geç tutunmuştur
moralini skaın bozma
evet canım birgün erken yaptırdım ama çoğu kişi birkaç gün öncesinde yaptırıyor ondan cesaret aldım
moralimi bozsamda ağlayıp sızlasamda yapacak birşey yok hiçbirşey bizim elimizde değil
Rabbim sonucunu hakkımızda hayırlı eğlesin hayırlı olanıda kalbimize kabul eyletsin inşallah

cnm haberinle üzüldüm ne desem bilememdim ama belli mi olur yaradan sonradan değerleri yükseltir inşl
oolsun be güzelim buaşamaya geldin ya hiç bugünler gelir mi diyordun bak geldin ve biraz durumunuzu ayarlayıp tekrar başlarsın inşlh
cnm merhaba test sonuçları bence ii ölü spermler çıkmış bunlar alalhın izniyle canlanır
bencede celallettin beye gidin derim eşine söyle ikna et inşllh ikna olur o ölü spermler canlanır micro teseye gerek kalmaz
çünki ameliyat kolay bir şey değil cnm belki 3 ay sonra canlı çıkar testlerde umarım ikna olur eşin ya....:26:

bende üzüldüm ama elden başka birşey gelmiyor canım hakkımda hayırlısı olsun bu aşamalara gelmek çok güzeldi keşke sonucuda güzel olsaydı
evet cnm üzülmen ağlaman olmaz mı kendimi koyuyorum yerine bende ağlardım sızlanırdım aklıma gelen bütün üzüntüleri yaşardım da
sonra da toparlanırdım nasılsa geride var onları deneyebilirsiniz evet maddi anlamda çokkk sıkıntılı bir süreç şu tüp bebek ama ne yapalım biz o bebeklerimizi KUCAĞIMIZA ALMADAN DURMAYACAĞIZ
ne kadar maddi sıkıntı çeksekte,ne kadar acı çeksekte,ne kadar da olmadı arttık olmaz desekte biz bu yola baş koymuşuz asla asla vazgeçmeyiz be cnm inşllh vakti gelince bizde güzel haberler vereceğiz,o zaman kadar çabalarımız devam edecekkkkkkk

canım benim kızmayın giderken haber veremedim hafta sonu erkek kardeşimin nişanı vardı.salı günü memelekete gitmiştim.dün döndüm.şimdi herkes ne zaman tüp bebek yaptıracaksın diye tutturdu.

canım benim kızmayın giderken haber veremedim hafta sonu erkek kardeşimin nişanı vardı.salı günü memelekete gitmiştim.dün döndüm.şimdi herkes ne zaman tüp bebek yaptıracaksın diye tutturdu.

kardeşinin düğünü hayırlı olur inş.mutlu mesut olsunlar ....o herkesin dili herşeye o kadar uzuyor ki yani ağzı olan konuşuyor ,sen onları boşver aşkınla mutlu mesut yaşa hayırlısı ile bebişinde zamanı gelince olacak kimseyi önemseme .şimdi banada herkes tüp mü normal mi diyor normal neyse bu millet çok patavatsız çok ...

Canlarım eşim çok güzel çok mutlu günleri yaşıyor şu anda ağzı kulaklarında.
Bende çok mutluyum onun adına Ve bu mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim canlarım.Belki örnek olabiliriz diye.
Eşim 7 kardeş.4 kız 3 oğlan.Ama kendisinden 8 yaş küçük kız kardeşini doğduktan 2 ay sonra evlatlık vermişler.Çünkü çok hastaymış ve kalbinde delik varmış.Bakamamışlar sürekli doktor ve yeni ilaçlar lazımmış.Durumları iyi değilmiş o zaman.
Zengin bir aileye vermişler.bu aile ona çok iyi bakmış.her gün dana eti,süt yumurta gibi besinlerle beslemiş ve kız kalbinden için ameliyat olmaktan kurtulmuş yani delik kapanmış.
10 Yaşındayken kızın doktoru,ailesi ile görüşsün gerçek ailesini tanısın demiş.Kızı göstermişler kayınvalideyle tanışmış oynamış bu aile senin demişler.Ama ben burda kalmıycam demiş ama daha sonra da görüşmeleri devam etmiş.eşim arada yanına gitmiş görüşüyorlarmış.Ama sonradan ne olduysa karşı taraftan araya soğukluk girmiş ve görüşemişler bir daha.
Yıl 2008.eşime dedim ki eğer hangi mahallede oturduğunu biliyorsan muhtarını arayıp soralım dedim.Uzun uğraşlarımız sonucunda mahalle muhtarını bulduk adresi aldık ve mektup yazdık kızın babasına.Mektubu da ben yazmıştım ama eşim yazar gibi olmuştu.Bizim amacımız kızı ordan almak değil sadece bir kez olsun görüşmek hasret gidermekdi.Eşimle ne zaman bu konuyu konuşsak gözleri dolu dolu olurdu.Zaten eşimin ablası çok sulugöz olduğu için onlar bile ağlardı.
Neyse aradan kısa bir zaman geçtikten sonra kızın manevi babası aradı eşimi."Ben yazdığınız mektubu okutamadım kendisine kız benim kafamı bulandırma demiş."Bizim inanmamıştık ozaman tabi.yine de çok üzülmüştük.Çünkü kan bağı vardı ve çekiyordu kendisi.Daha sonra yine görüşmek üzere diye vedalaştı eşim.
yıl 2013 Veeeeeeeeee aradan tam kos koca 5 yıl geçti mektup halen ellerinde ve kız dün eşimi aramış.Abicim ben annemle ve sizlerle görüşmek istiyorum.Yengemle de görüşmek istiyorum beni arasın demiş.Diğer kardeşlerime henüz haber vermeyin hazır değilim daha sonra onlarlada söz veriyorum görüşeceğim demiş.Anne kokusu almak istiyorum annemle başbaşa kalmak istiyorum demiş ve senden daha da cesaret alarak yanınıza geleceğim demiş.Baya konuşmuş
Kendimizi tutmak ne mümkün.Sarıldık birbirimize Salıverdik gözyaşlarımızı."Lütfen beni geçmişimle sorgulamayın manevi babam çok baskı yaptı ailenle kardeşlerinle görüş diye psikolog eşliği ile karar verdim ve o kadar çok kardeşim olduğunu bilmiyordum "demiş.
27 yaşındaymış bekarmış ve şu anda ekonomi üzerine master yapıyormuş.
Allahım dünyalarımız bizim oldu ve görümce sayısı 3 ken 4 e çıktı.Mühim değil yeter ki canları sağ olsun.
Haftaya benim evde büyük buluşma var.Yalnız gelecekmiş.Kayınvalidem de bize gelecek zaten.Şu anda haberi yok sürpriz yapacağız.
Eşim o kadar mutlu ki anlatamam ve kardeş duygusu daha ağır basıyor şu anda.Çok şükür kavuşturuna ve yazdığım mektup sonunda amacına ulaştı kardeşleri buluşturuyorum.Ya mektup yazmasaydım unutulup gidilecekti.Karşı taraf bak sizi arayıp sormuyorlar diyecekti.
Ama kızın ailesinden de ALLAH razı olsun doğru olanı yaptılar.Zaten yaşlı insanlarmış.60-70 yaşlarında.
İşte evlatlık bu kadar kötü bir şey her iki ailede psikojikmen yıkılıyor.
İşte böyle canlar bu gelişme eşimi çok mutlu etti ve halen inanamıyor görüşeceğine.Bende çok merak ediyorum onu.Sanki ben kendime kardeş buldum diye çok mutluyum bende.Duygularım karmakarışık.
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin kızlar.İnşallah bu mutluluğumuza gölge düşmez.

güzel dileklerin için allah razı olsun arkadaşım.ben zaten artık kendimi aştım canım.duymamayı öğrendimde eşim beceremiyor ve sıkılıyor.biliyormusun hoca rapor çıkarmış menegona başlayacakmışız.başka yerdende macunumuz geldi.okadar umut doluyumki anlatamam canım arkadaşım.bu defaçıkış olacağına inanıyorum.hoca aldığımız macunu kullanın demiş.benim için önemli değil demiş bunada sevinmedim değil.artık hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.önümüzdeki 3ay sonunda spermleri görürüz inşallah.dua edin canlarım.

kızlar yakın bi arkadaşım vardı bizimle aynı klinktede tedaviye başladı bebeği tutundu bir ay sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı bebek tüplere yerleşmiş sonra bebeği tüplerden aldılar kürtaş oldu ,bir süre hast.yattı evine döndü kaynanası gelmiş kızcağıza bir sürü eziyet ediyormuş laf sayıyormuş senin yüzünden oğlumun çoçuğu olmuyor ailenin evine git ben oğlumu evlendireceğim diyormuş bazen eşide annesine uyuyormuş dün telefonda baya konuştuk çok üzüldüm onca şeyden sonra destek olacaklarına yapılanlara bakın demem şu ki bu bebek sorununu dahada zor şartlarda ve daha zor durumda yaşayan kardeşlerim var Allah hepimizi yardımcısı olsun ,bu çok zor bir imtihan ....

tülay cnm yazını okudum gerçekten çokkk duygulandım kız
ne zor bişey biz bulamıyoruz bulanlar da mecburen başka ailelere veriyor uffff ne zor bir durum
olsun sonu mutluK olmuş ya hadi eşinin ailesinin vede senin gözünüz aydın olsun güzelim artık yılların hasretini dindiriR eşin ve ailesi ayyy helede annesi ne kadar acıdır şimdi onu görünce ne yapar acaba:26:heyecan üzüntü korku herşeyi o an yaşar kadın yaa
bundan sonra gülsün hepsinin yüzü mevlam nelere kadir yıllar sonra da OLSA BULUŞMAK VARSA KADER DE Bİ ŞEKİLDE BULUŞULUYORRRR

Son düzenleme:

canım gözünüz aydın sevinciniz daim olsun.okurken çok duygulandım.ne hayatlar var diye.düşün evladın hasta iyileşsin diye evlatlık veriyorsun ve sonra cazalandırılıyorsun.bundan sonrası güzel olsun.

böyle insanlara hiççç bir şey deyemiyorum
alah desin onlara yazık kadın zaten zor bi dönem yaşıyo sen kalk kadını daha da üz..
allah yardımcısı olsun o kadıncağızın ya.....

allah arkadaşına eyyüp peygamber sabrı versin canım.dilerim eşinin ve kayınvalidesinin merhamet duyguları kabarır ve vicdana gelirler.halimize binlerce şükür olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…