Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar uyku tutmadı esimi uyuttum ona belli etmemeye calısıyorum yanından kakdım pc nin basına oturdum kızlar yarın 9 gibi hastede sperm testi verecez ben adetliyim arkadaşlar yasin okuyamıyorum benin için müsait olanlar okuyabilirmi? inanın dualanıza cok ihtiyacımız var ne olur arkadalar yarın dualarınızı eksik etmeyin bizden rabbim insallah yüzümüzü güldürür eşimi yakaladım bu gün iki defa gözleri dolu dolu belli etmemeye calışltım içim ezildi rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür belki ögleden sonra sonuçları alabiliriz belkide bir gün sonra hiç bilemiyorum içimdekileri anlatamıyorum ama biliyorumki sizler beni anlayan kişilersiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun simdiden hepinizden Allah razı olsun

Canım ya niye bu kadar karamsar oluyorsun ki.Bak kızıyorum sana haaa:20:
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay güzel sonuçlar alacaksınız.:16:
İçini ferah tut ne olur yapma böyle.

slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir,bizde dün hayırlısıyla celaleddin hocayla görüşmedeydik,gereken tahlilleri verdikten sonra yeni tedavimize bir yön vermiş olduk
sağolsun celaleddin hoca çok sıcak kanlı ve içten bi doktor allah ondan razı olsun bizimle çok iyi ilgilendi tedavi sürecimizi bize anlattı
yarın itibariyle ilaçlarımız gelecek inşallah şifa olur bize de allahım bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimi mükafatlandırsın inşallah amin...

Canım hadi hayırlı olsun yeni tedaviniz.:101:
Rabbim şifalar ihsan eylesin.
Güzel sonuçlar alacaksınız sizlerde merak etme :16:
Rabbim anne baba sevgisinden mahrum etmesin inşallah.:16:
:55::12::8:

slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir,bizde dün hayırlısıyla celaleddin hocayla görüşmedeydik,gereken tahlilleri verdikten sonra yeni tedavimize bir yön vermiş olduk
sağolsun celaleddin hoca çok sıcak kanlı ve içten bi doktor allah ondan razı olsun bizimle çok iyi ilgilendi tedavi sürecimizi bize anlattı
yarın itibariyle ilaçlarımız gelecek inşallah şifa olur bize de allahım bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimi mükafatlandırsın inşallah amin...
cnm ayy ne güzel tedaviye başlamışsınızzzz
inş devamı gelecektirrrrrrrrrrrrrrrrr :16::16:
arkadaslar uyku tutmadı esimi uyuttum ona belli etmemeye calısıyorum yanından kakdım pc nin basına oturdum kızlar yarın 9 gibi hastede sperm testi verecez ben adetliyim arkadaşlar yasin okuyamıyorum benin için müsait olanlar okuyabilirmi? inanın dualanıza cok ihtiyacımız var ne olur arkadalar yarın dualarınızı eksik etmeyin bizden rabbim insallah yüzümüzü güldürür eşimi yakaladım bu gün iki defa gözleri dolu dolu belli etmemeye calışltım içim ezildi rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür belki ögleden sonra sonuçları alabiliriz belkide bir gün sonra hiç bilemiyorum içimdekileri anlatamıyorum ama biliyorumki sizler beni anlayan kişilersiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun simdiden hepinizden Allah razı olsun
kaderim cnm bu kadar karamsar olma inş güzel sonuçlar çıkacak dualarımız seninle güzelim bu gün inş çıkacakkkkk:52::52:

arkadaslar uyku tutmadı esimi uyuttum ona belli etmemeye calısıyorum yanından kakdım pc nin basına oturdum kızlar yarın 9 gibi hastede sperm testi verecez ben adetliyim arkadaşlar yasin okuyamıyorum benin için müsait olanlar okuyabilirmi? Inanın dualanıza cok ihtiyacımız var ne olur arkadalar yarın dualarınızı eksik etmeyin bizden rabbim insallah yüzümüzü güldürür eşimi yakaladım bu gün iki defa gözleri dolu dolu belli etmemeye calışltım içim ezildi rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür belki ögleden sonra sonuçları alabiliriz belkide bir gün sonra hiç bilemiyorum içimdekileri anlatamıyorum ama biliyorumki sizler beni anlayan kişilersiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun simdiden hepinizden allah razı olsun

sabırlı olmaya çalış canım seni aslında o kadar iyi anlıyorum kii
eşlerimizin içinde yaşadıklarını çok fazla belli etmeye çalışmalasalarda
gözlerindeki masumluk onları ele veriyor.
Inşallah hayırlı sonuçlar ile geleceksin bizlere arkadaşım

sanada günaydın canım
amin inşallah.
Bakalım bugün nurusima dan güzel haberler alacakmıyız.umarım alırız.

inşallah günümüzün güzel haberi nursimadan gelir

tedavin hayırlı olsun inşallah mübarek aylarda başladınız tedaviye olumlu sonuçlar ile geri döner size.

Merhaba günaydın benim canımın içi vazgeçilmez güzel arkadaşlarım...:16::16:
Bugün çok mutluyum kısmetse yarın memleketim kütahyaya ailemin yanına gidiyorum
patron sezon iş yok git ailenle vakit geçir dedi:52::52::52:
şansımada eşimin amcası gelmişti onlarla sabah erkenden yola çıkıp annemlerle kahvaltıya yetişicez:16::52:
Pazartesiye kadar onlarla olmak bana çok iyi gelecek herkesi çok özledim
ben gelene kadar inşlh topikte bir sürü güzel gelişmeler olur
müjdeleride mutlaka haber verin arkadaşlarımın sevincini bende yaşayayım
hepinizi öpüyorum....:54::54:

şansımada eşimin amcası gelmişti onlarla sabah erkenden yola çıkıp annemlerle kahvaltıya yetişicez:16::52:

Günaydinlar canimmm....
Hadi gözün aydin canim benim güle güle git güle güle dön insallah...:10::10::10::10:
Ailenle doya doya hasret gider...:16::16::16::16:
Bakiyorumda patlamanin üzerine Patron bozuntusu bayagi yola gelmis....
Arada göz dagi vermek iyi geliyor demekki...:1::1::1::1:

Günaydınnnnn canımm..:16::16::16:
ne güzel ailenin yanına gidiyosun senin için çok iyi olucakkkk onları görmekkk:16::16::16:
Hayırlı yolculuklar cnmm.kendine iyi bak öpüyorummmmmm:54::54::54:

günaydın güzelim tatlım ohhhh anne özlemin dinecek heee ne güzel yaaaaa:52::52::52:
ee artık patron son olaydan sonra yollamasında göriyim:41::9::9:
bak sen şansa bak ne güzel kahvaltıda hep birlikte olacaksınız çok çokkkk huzurlu ve mutlu geçririsin inş annelerde haftanı
inş müjdeli haberler alırsak seni her daim haberdar ederiz şekerim benim :54:

Oh oh ne güzel çok sevindim senin adına.:46:
Git de gez gel için açılır hem.:34:
Gezenti seni bi duramıyon durduğun yerde.:52:
İyi tatiller sana.

Bizde hafta sonu önce aydına ordan izmire geçeceğiz.:10:
Görümcemin oğlunun düğünü var.Baya kurltanmıştım :32:

Oh oh ne güzel çok sevindim senin adına.:46:
Git de gez gel için açılır hem.:34:
Gezenti seni bi duramıyon durduğun yerde.:52:
İyi tatiller sana.

Bizde hafta sonu önce aydına ordan izmire geçeceği
Görümcemin oğlunun düğünü var.Baya kurltanmıştım :32:
tatlım sana da ii gezmeler gezin gezin ben gene evdeyim yaaaa:25::25:
ben dün kitaplarımı aldım beni dersler beklerrrrrrrrrrrrr 20 gün sonra sınav yaaaaaaaa
cnm kurtlarını dök ii gelir benim de dökmem lazım ama nerdeeeeeeeeeee
aa bende müzik çalıyım evde kendi kendime kurdumu dökiyim dur ii fikir:28:
:9::32::32::21::21::24::24:

tatlım sana da ii gezmeler gezin gezin ben gene evdeyim yaaaa:25::25:
ben dün kitaplarımı aldım beni dersler beklerrrrrrrrrrrrr 20 gün sonra sınav yaaaaaaaa
cnm kurtlarını dök ii gelir benim de dökmem lazım ama nerdeeeeeeeeeee
aa bende müzik çalıyım evde kendi kendime kurdumu dökiyim dur ii fikir:28:
:9::32::32::21::21::24::24:

Kız Allah iyiliğini versin emi öyle yap bari
Rabbim zihin açıklığı versin sana da
Benim sınavlar taaaaaaa seneye ocak ta şimdilik rahatım

Kız Allah iyiliğini versin emi öyle yap bari
Rabbim zihin açıklığı versin sana da
Benim sınavlar taaaaaaa seneye ocak ta şimdilik rahatım
e ne yapayım oynayasım geldi benim de:9::9::9::9:
sağol cnm dün kayıdımı yaptım ders seçip kitapları aldım başlayayım bari nasipse temmuz sınavı bitince
ocakta ki sınava imam hatipli olarak giricem dua et bana cnm bende imam hatipte ii yerlere geliyim yaşım geçiyo ama olsun yapabildiğim kadar yapıcam:26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün test yaptıracamızı söylemiştim eşim sabah üniversite hastanesine gitti laborant izinliymiş nasıl bir sey buya kockoca hasyenede bir tane labaront olur neyse vardır bunda da bir hayır ama esim pes etmedi yarın özel hastanede verecekmiş aslında bende orda istiyordum daha detaylı bakıyorlar die biliyorum bu gecede uyku yok anlasılan bana

Canım ya niye bu kadar karamsar oluyorsun ki.Bak kızıyorum sana haaa:20:
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay güzel sonuçlar alacaksınız.:16:
İçini ferah tut ne olur yapma böyle.

ay gülüm ne biliyim rabbim en iyisini bilir ama umudunum sanki elimden gidecekmiş gibi tülayımmmmmmmmmmm kızma bana insallah canım ya iyi sonuçlar alırız

selamun aleyküm kızlar nasılsınız beni merak ediyorsunuz diye yazmak istedim ben test yaptırdım değerim yine aynı ne artmış ne azalmış şaka gibi doktorumu aramadım ilaçlarımı içip birkaç gün sonra testi tekrar etmeyi düşünüyorum bu sefer devlet hastanesinde yapıcam adrenalininizi yükseltmeye devam edicem anlıyacağınız:1::1:

sabırlı olmaya çalış canım seni aslında o kadar iyi anlıyorum kii
eşlerimizin içinde yaşadıklarını çok fazla belli etmeye çalışmalasalarda
gözlerindeki masumluk onları ele veriyor.
Inşallah hayırlı sonuçlar ile geleceksin bizlere arkadaşım

inşallah günümüzün güzel haberi nursimadan gelir

tedavin hayırlı olsun inşallah mübarek aylarda başladınız tedaviye olumlu sonuçlar ile geri döner size.

insallah arkadasım insallah tek dilegim bu rabbimden umudumuz insallah elimizden gitmez kendim için deil esimin daha fazla yıpranmasına dayanamadıgım için cok masumya ben mutlulugu cok zor buldum onun üzülmesi beni daha cok üzüyor cünkü bilmiyoruz yarına cıkabilecezmi de plan kuruyoruz die düşünüyorum ben böyle biraz düşünse rahatlıyacak aslında

selamun aleyküm kızlar nasılsınız beni merak ediyorsunuz diye yazmak istedim ben test yaptırdım değerim yine aynı ne artmış ne azalmış şaka gibi doktorumu aramadım ilaçlarımı içip birkaç gün sonra testi tekrar etmeyi düşünüyorum bu sefer devlet hastanesinde yapıcam adrenalininizi yükseltmeye devam edicem anlıyacağınız:1::1:

Allah Allah çok ilginç bişi ya.
Vardır bunda da bir hayır ne yapalım.
Biz güzel haber almak için beklemeye hazırız her an.
Sen yeterki gönlünü ferah tut.

selam canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah hoca size hangi ilaçları verdi ne kullancaksınız allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah..

Back
X