arkadaslar uyku tutmadı esimi uyuttum ona belli etmemeye calısıyorum yanından kakdım pc nin basına oturdum kızlar yarın 9 gibi hastede sperm testi verecez ben adetliyim arkadaşlar yasin okuyamıyorum benin için müsait olanlar okuyabilirmi? inanın dualanıza cok ihtiyacımız var ne olur arkadalar yarın dualarınızı eksik etmeyin bizden rabbim insallah yüzümüzü güldürür eşimi yakaladım bu gün iki defa gözleri dolu dolu belli etmemeye calışltım içim ezildi rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür belki ögleden sonra sonuçları alabiliriz belkide bir gün sonra hiç bilemiyorum içimdekileri anlatamıyorum ama biliyorumki sizler beni anlayan kişilersiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun simdiden hepinizden Allah razı olsun
sabahın ilk günaydını benden olsun
herkesin günü aydın gönlü ferah olsun inşallah
slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir,bizde dün hayırlısıyla celaleddin hocayla görüşmedeydik,gereken tahlilleri verdikten sonra yeni tedavimize bir yön vermiş olduk
sağolsun celaleddin hoca çok sıcak kanlı ve içten bi doktor allah ondan razı olsun bizimle çok iyi ilgilendi tedavi sürecimizi bize anlattı
yarın itibariyle ilaçlarımız gelecek inşallah şifa olur bize de allahım bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimi mükafatlandırsın inşallah amin...
cnm ayy ne güzel tedaviye başlamışsınızzzzslm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir,bizde dün hayırlısıyla celaleddin hocayla görüşmedeydik,gereken tahlilleri verdikten sonra yeni tedavimize bir yön vermiş olduk
sağolsun celaleddin hoca çok sıcak kanlı ve içten bi doktor allah ondan razı olsun bizimle çok iyi ilgilendi tedavi sürecimizi bize anlattı
yarın itibariyle ilaçlarımız gelecek inşallah şifa olur bize de allahım bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimi mükafatlandırsın inşallah amin...
kaderim cnm bu kadar karamsar olma inş güzel sonuçlar çıkacak dualarımız seninle güzelim bu gün inş çıkacakkkkkarkadaslar uyku tutmadı esimi uyuttum ona belli etmemeye calısıyorum yanından kakdım pc nin basına oturdum kızlar yarın 9 gibi hastede sperm testi verecez ben adetliyim arkadaşlar yasin okuyamıyorum benin için müsait olanlar okuyabilirmi? inanın dualanıza cok ihtiyacımız var ne olur arkadalar yarın dualarınızı eksik etmeyin bizden rabbim insallah yüzümüzü güldürür eşimi yakaladım bu gün iki defa gözleri dolu dolu belli etmemeye calışltım içim ezildi rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür belki ögleden sonra sonuçları alabiliriz belkide bir gün sonra hiç bilemiyorum içimdekileri anlatamıyorum ama biliyorumki sizler beni anlayan kişilersiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun simdiden hepinizden Allah razı olsun
arkadaslar uyku tutmadı esimi uyuttum ona belli etmemeye calısıyorum yanından kakdım pc nin basına oturdum kızlar yarın 9 gibi hastede sperm testi verecez ben adetliyim arkadaşlar yasin okuyamıyorum benin için müsait olanlar okuyabilirmi? Inanın dualanıza cok ihtiyacımız var ne olur arkadalar yarın dualarınızı eksik etmeyin bizden rabbim insallah yüzümüzü güldürür eşimi yakaladım bu gün iki defa gözleri dolu dolu belli etmemeye calışltım içim ezildi rabbim insallah hepimizin yüzünü güldürür belki ögleden sonra sonuçları alabiliriz belkide bir gün sonra hiç bilemiyorum içimdekileri anlatamıyorum ama biliyorumki sizler beni anlayan kişilersiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun simdiden hepinizden allah razı olsun
sanada günaydın canım
amin inşallah.
Bakalım bugün nurusima dan güzel haberler alacakmıyız.umarım alırız.
tedavin hayırlı olsun inşallah mübarek aylarda başladınız tedaviye olumlu sonuçlar ile geri döner size.slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir,bizde dün hayırlısıyla celaleddin hocayla görüşmedeydik,gereken tahlilleri verdikten sonra yeni tedavimize bir yön vermiş olduk
Merhaba günaydın benim canımın içi vazgeçilmez güzel arkadaşlarım...
Bugün çok mutluyum kısmetse yarın memleketim kütahyaya ailemin yanına gidiyorum
patron sezon iş yok git ailenle vakit geçir dedi
şansımada eşimin amcası gelmişti onlarla sabah erkenden yola çıkıp annemlerle kahvaltıya yetişicez
Pazartesiye kadar onlarla olmak bana çok iyi gelecek herkesi çok özledim
ben gelene kadar inşlh topikte bir sürü güzel gelişmeler olur
müjdeleride mutlaka haber verin arkadaşlarımın sevincini bende yaşayayım
hepinizi öpüyorum....
şansımada eşimin amcası gelmişti onlarla sabah erkenden yola çıkıp annemlerle kahvaltıya yetişicez
hepinizi öpüyorum....
günaydın güzelim tatlım ohhhh anne özlemin dinecek heee ne güzel yaaaaaMerhaba günaydın benim canımın içi vazgeçilmez güzel arkadaşlarım...
hepinizi öpüyorum....
hepinizi öpüyorum....
tatlım sana da ii gezmeler gezin gezin ben gene evdeyim yaaaaOh oh ne güzel çok sevindim senin adına.
Git de gez gel için açılır hem.
Gezenti seni bi duramıyon durduğun yerde.
İyi tatiller sana.
Bizde hafta sonu önce aydına ordan izmire geçeceği
Görümcemin oğlunun düğünü var.Baya kurltanmıştım
tatlım sana da ii gezmeler gezin gezin ben gene evdeyim yaaaa
ben dün kitaplarımı aldım beni dersler beklerrrrrrrrrrrrr 20 gün sonra sınav yaaaaaaaa
cnm kurtlarını dök ii gelir benim de dökmem lazım ama nerdeeeeeeeeeee
aa bende müzik çalıyım evde kendi kendime kurdumu dökiyim dur ii fikir
e ne yapayım oynayasım geldi benim deKız Allah iyiliğini versin emi öyle yap bari
Rabbim zihin açıklığı versin sana da
Benim sınavlar taaaaaaa seneye ocak ta şimdilik rahatım
Canım ya niye bu kadar karamsar oluyorsun ki.Bak kızıyorum sana haaa
Bu ay olmazsa önümüzdeki ay güzel sonuçlar alacaksınız.
İçini ferah tut ne olur yapma böyle.
cnm ayy ne güzel tedaviye başlamışsınızzzz
inş devamı gelecektirrrrrrrrrrrrrrrrr
kaderim cnm bu kadar karamsar olma inş güzel sonuçlar çıkacak dualarımız seninle güzelim bu gün inş çıkacakkkkk
sabırlı olmaya çalış canım seni aslında o kadar iyi anlıyorum kii
eşlerimizin içinde yaşadıklarını çok fazla belli etmeye çalışmalasalarda
gözlerindeki masumluk onları ele veriyor.
Inşallah hayırlı sonuçlar ile geleceksin bizlere arkadaşım
inşallah günümüzün güzel haberi nursimadan gelir
tedavin hayırlı olsun inşallah mübarek aylarda başladınız tedaviye olumlu sonuçlar ile geri döner size.
selamun aleyküm kızlar nasılsınız beni merak ediyorsunuz diye yazmak istedim ben test yaptırdım değerim yine aynı ne artmış ne azalmış şaka gibi doktorumu aramadım ilaçlarımı içip birkaç gün sonra testi tekrar etmeyi düşünüyorum bu sefer devlet hastanesinde yapıcam adrenalininizi yükseltmeye devam edicem anlıyacağınız
slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir,bizde dün hayırlısıyla celaleddin hocayla görüşmedeydik,gereken tahlilleri verdikten sonra yeni tedavimize bir yön vermiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?