Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mutlu olmak için size ne pembe gözlükler takmanızı ne de problem sandığınız hayatınızın gerçeklerinden kurtulmanızı öneririm.
Eğer bir yerden başlamak gerekiyorsa size sahip olduğunuz şeylerin birkaçını hatırlatırım.
Bu yazıyı okuyor olmanız gözlerinizin gördüğünü, birinin size okuyor olması kulaklarınızın işittiğini, buraya kadar yazılanları anlamanız idrak edebildiğinizi, yani akıllı olduğunuzu, içinizde biraz olsun kıpırtı oluştu ise hala hissedebildiğinizi, bunları da okudunuz ise dünyada hala yaşıyorsunuz anlamına gelmektedir. Sürekli sahip olamadığınız şeyleri, ulaşamadığınız seviyeleri düşünmek yerine sahip olduklarınıza bakmanız içinize huzurlu bir mutluluk getirecektir.
Oysaki bizler her gün binlerce kişinin aramızdan ayrıldığı dünyada, nefes almanın önemini bile unuttuk. Araçları amaç edindik belki de. Ne yazık ki biz dünyalılar her nefesimizin bize bahşedilmiş bir hediye olduğunun farkına, hastalanınca ya da bir ölüm haberi alınca varabiliyoruz Kimin garantisindedir ki diğer bir güne ulaşmak. Yeni bir güne ulaşabildiysek işte o gün elimizdeki fırsatları değerlendirmek için en güzel gün olmalıdır bizim için.
Yoksa siz de hayatınızdan memnun olmak için işe girmeyi, evlenmeyi, kızınız, oğlunuz olmasını, daha çok para kazanmayı, araba almayı,arabanın modelini değiştirmeyi,çocuğunuzun başarılı olmasını,ev yaptırmayı,ev almayı,evin üstünü çıkmayı,tuttuğunuz takımın maçı kazanmasını,zayıflamayı,çocuğunuzun mezun olmasını,emekli olmayı,yazlığı kışlığı… Bekleyenlerden misiniz?

Mutlu ve memnun olmak için hep bir şeyleri bekliyorsanız. sahip olmak istedikleriniz, beklentileriniz hiç bitmeyecektir. Sahip olduğunuz şeylerin ardından hep yeni istek ve arzularınız gelecektir. Saydığım şeyler her ne kadar bizleri hayata bağlayan sebepler gibi gözükse de bu hayata gelmemizin asıl amacı olabilirler mi? Hayatta mutluluk ve huzur adına sadece bunlar için büyük uğraşlar vermek bunlar için kaygı ve üzüntülere kapılmak; derin bir okyanusta beyhude çırpınışlar sergilemekten öte gitmez. Ömrümüz elde edemediğiniz yeni şeylerin peşinden koşarak yaradılış gayesinden uzak bir çiçek misali soluverir.
Bu eşsiz kainatta insan gibi yüce ve kutsi bir varlığın yaradılış amacını sorgulaması gerekmektedir ki hayattaki diğer uğraş ve çabalarımız da anlamlı hale gelip bizleri mutlu ve huzur edebilsin.
Eğer bu günde üzerimize güneş doğdu ise içinde bulunduğumuz vakit küçük şeylerden kocaman mutluluklar çıkarmak için tam zamanıdır. Unutmayın her yeni gün her saniyesi ile şükretmek Yaradan’ı düşünmek mutlu olmak için paha biçilmez bir hazinedir.

ALINTIDIR

saol cnm allah razı olsun
valla patron birden çok iyileşti
bayaa tatil yaptım maaşıma zam aldım
davranışlar düzeldi ama yaşattıklarının hiç bir bedeli yok cnm....

günaydınnnnn canımm..
Ne güzel ailenin yanına gidiyosun senin için çok iyi olucakkkk onları görmekkk
Hayırlı yolculuklar cnmm.kendine iyi bak öpüyorummmmmm

evt cnm ailemi çok özledim bi gidip gelmem hem onlar hemde benim için çok iyi gelecek
sende kendine ve bebişimize iyi bak cnm a.e.o. Bende öpüyorum..

saolasın cnm benim allah razı olsun sevincime gölge düştü sanki
allah korusunda annem rahatsızlanmış hastanede serum takılıymış şuanda
çok korktum üzüldüm inşlh önemli bişey yoktur...hemen yarın olsun istiyorum..

valla tülaycım bir gezdim pir gezdim yılların acısını çıkartıyorum sanki
oh güzelim sende gönlünce güzel bir tatil geçirirsin inşl
oh kurtlarınıda dök gel

iyi yolculuklar arkadaşım,
git ailenle doya doya hasret gider
böyle güzel zamanları iyi değerlendirmek lazım

hadi bakalım hayırlısı senden iyi haberler bekliyoruz

hiçbirimiz eşlerimize kıyamıyoruz aslında onlarda bizim için çok üzülüyorlar
anne olamadığımızı onlar yüzünden olduğunu zaman zman da olsa da akıllarına getiriyorlardır.
eşlerimize destek olmak onları rahatlatmak bizlerin 1.görevi olmalı
sende bunu fazlasıyla yapıyosun İnşallah herşey yolunda gider
herşey gönlündeki gibi sonuçlanır.

ve aleykümselam canım.gerçekten şaka gibi.üzülme canım olacak inşallah.en azından değerin düşmemiş.buda umudunun tükenmemesi için iyi.seninki mucize olur inşallah.ilerde bebeğine anlatacağın hikayen olur.seni çok geç buldum.testlerde kendini göstermedin.sonra çıkageldin diye.dilerim mutluluğun daim olur.acep miyomla alakası vardımıdır ki canım.

gerçekten çok güzel bir yazı.biz insanoğlu sahip olduklarımızla sevinmiyoruz ama sahip olamayacağımız şeylerle üzülüyoruz.sahip olduktan sonra yüzüne bakmıyoruz.şükür desen hiç yok.usulen çok şükür diyoruz çünkü dilimiz öyle alışmış.arkadaşlar biz kardeşimin nişanından dönerken büyük tehlike atlattık.rabbim bize kendini hattırlattı diyebilirim.tabi anlayabilene.nişandan arkadaşla döndük.onlarıda davet etmiştik.herşey güzel giderken araba tam otobanda durdu.önce koku çıktı.anlamaya çalışırken araba kitlendi.meğer motor kitlenmiş.arkadaş orda mızmızlanmaya başladı.yok öyle yok böyle.ben bi dua ediyorum ki anlatamam.arkadaşa diyorum var bundada bir hayır.ne hayrı diye sert çıktı.çoluk çocuk yolda telef olduk diye söyleniyor ama öyle böyle değil.dedim araba alev alıp cayır cayır yanabilirdik.araba yolun ortasında olsaydı arkadan gelecek olan tır kamyon veya taksi bizi farketmeyip ezebilirdi.sonra başka arkadaş bizi yolda tesadüfen gördü.bayanlar ve çocuklar onlarla döndük.erkekler çekici ile geldi.meğer öbür arkadaşlarda otobana girmek için adanadan yolu kaybediyorlar ve 1.5 saat otobana çıkamıyorlar.adam diyorki benim size yetişmem için rabbim yolu kaybettirdi.benim arkadaş hala sitem.eve geldim hemen sadaka verdim.rabbime hamd ettim aileme acı haberimin gitmediği için.eşime bize bişey olmadığı için.inanın aldığım nefesin tadını çıkarmayaçalışıyorum.buda bize ders oldu.arkadaş seçiminde.arkadaş yolculuk yapılınca anlaşılıtormuş bunuda anladık canlarım.

cnm anenciğine üzüldüm inş önemli bi durumu yoktur tatlım bize de yaz olurmu inş bian önce evine çıkar annen

gözdem çok tesekkur ederim ... umarım hepimiz için herseyin hayırlısı olur şimdilik 2-3 ay kadar prengly ve arimidex ,proxeed plus ,keçiboynuzu , ve bitkisel bir karısım yaptırıp aktardan bunları kullanıcaz... 1 ay sonra kan tahlili istedi dr. istanbul a göndericez bakalım ne olacak görecez testesteron düzelmiş mi diye fındık ceviz ballı süt pekmez muz vs. bunlarada devam

durudenizderya yazı gerçekten güzel ben sağlıkçıyım ve gündelik hayatta şükredecek çok şey buluorum çacuklu insanlarında bize bakıp şükretmesi ve çocuklarının kıymetini bilmesi ve onları Allah a ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeye çalışması gerek.Allah sağlık ve huzur verdikten sonra herşey aşılıyor.benim 2 ablam var misal herikiside çocuk düşündükleri ay gebe kaldı şimdi çok şükür sağlıklı çocukları var ama huzursuzlar sürekli problem yaşıyorlar eşleri ile neredeyse bana özenecekler hallerine şükretmek yerine insanların çoğu kendilerine verilen nimetlerin farkında değil halbuki sağlıklı bir çocuk ne kadar güzel bir nimet değil mi arkadaşlarAllah ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

canım inşallah kullandığın ilaçlar şifa olur yalnız aktardan aldığın ürünlere dikkat et çoğu sağlıksız koşullarda üretiliyor ii bir yerden temin etmeye çalış derim .sizde hormonal bozukluk mu var ?genelde hormon tahlili düzeldikten sonra sperm çıkışı oluyor inşallah olur canım .bizde hiçbir sorun yok herşey normal maalesef sperm bulunamadı bakalım yine de zorla gıda takviyesi veriyorum eşime Allah ım şifa etsin inşallah.belli olmuyor bu işler bazen koskoca profların bulamadığını bir aktar buluyor benim bir arkadaşım sedeften bir aktar sayesinde kurtuldu ilginç ama gerçek işin psikoloji boyutunu unutmamak lazım biraz inanç ile şifa bulabiliriz diye düşünüyorum ama eşim benim gibi düşünmüyor maalesef ilaçları zorla içiriyorum bu şekilde fayda olur mu bilmiyorum.

Canım hadi hayırlı olsun yeni tedaviniz.:101:
Rabbim şifalar ihsan eylesin.
Güzel sonuçlar alacaksınız sizlerde merak etme
Rabbim anne baba sevgisinden mahrum etmesin inşallah.

çok sağol canım yeni tedavimiz hayırlı ve sonu güzel olur inşallah,size de şifa olsun inşallah sonu güzel olacak......

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun bu mübarek aylarda rabbim eşlerimize şifa versin....amin...

canım niye bu kadar sitres yapıyosun herşey olacağına varır,geçen hafta bizde aynı şeyi yaşamıştık ünv hastanesinde laborant izinliymiş ve başka kimse yoktu bende çok şaşırmıştım koskoca hastanede bi tane laboran mı olur diye,sonra biz gidip özel hastanede yaptırdık,kendini üzme canım herşey olacağına varır....

selam canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah hoca size hangi ilaçları verdi ne kullancaksınız allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah..

canım çok teşekkür ederim,ilaçlarımız bugün elime geçti daha başlamadık
3 şişe sertoli
1 şişe leydig
3 kutu hprex
1 kutu kfrex verdi bize sadece bitkiselleri verdi canım ayrıcaeşimle ikimizin kullanacağı hap verdi enfeksiyona karşı
rulid ve tetradox bakalım 3 y bunları kullanacağız canım hakkımızda hayırlısı olu inşallah hoca size de mi sadece bitkisel vermişti iğne falan verdimi?

arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah

evet canım bizede aynı bitkselleri verdi yaklaşık 15 gündür kullanıyo eşim bakalım ne olacak siz inhibin b testi yaptırmışmıydınız biz yaptırmadan gitmiştik şimdi kayseride yaptırp sonucu göndercez maille

Son düzenleme:

canım eşine de şifa olur inşallah,yok canım inhibin yaptırmadık biz yaptıralım mı diye sorduk hocaya şimdilik gerek yok fsh yüksek olduğu için inhibin b düşük çıkar dedi bize sizden istedimi bu testi sizin fsh kaçtı bizim 13 lerde falan......

arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş rabbim beterinden korusun inşallah

canımmm çokk üzüldümm
Bidahaki sefere inşallah evladına kavuşacaksınn
ilk denemede tutma şansı çok yüksek değil
bizde genetik var ya dahada zor aynı durumu bende yaşadım seni okadar iyi anlıyorum ki
ben burayı ilk takip etmeye başladığımda tüp bebek tedavisinden negatif almıştım ve değerim 2,90 dı
2 gün sonra değerim dahada düştü 6 gün sonra adet oldum benden parça gibi bişey düştü
seninle değerlerimiz çok yakın aynı durumdayız neler yaşadığını çok iyi biliyorumm biraz zaman ver kendine toparlan ve tekrar tedaviye başla inşallah bidahaki denemende olacak
dualarım seninle allahım yardımcımız olsun

rabbim hepinize yavrular nasip etsin kizlar
sperm azligina keci boynuzunu kaynatip suyunu icmek ve yemek cok iyi geliyor 6ay denesin esleriniz gunde 3 kere cok ise yariyor bayanlarda yumurtalarini guclendirmek icin civanpercemi cayi iyi geliro oda 3kere gunde deneyin
ise yariyor kizlar rabbim guzel haberler almanizi saglasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…