Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydınnnnnn:3::3::3:
ben bugün erkenciyim koltuklarım yarın gelecekmiş
odayı toplamma lazım camlar silinecek, tüller yıkanıp asılacak
eski kanepeler gidecek bayağı işim var bende erkenden kalkıp yemeğimi yiyip işe koyulayımmm:40:
bugün inş şu azo illetinden bi kişi daha kurtulur:16::16:

yeni eşyaların hayırlı olsun kuzum.inşallah yeni koltuklarını da bebeişlerin eskitir.:52::52:
senin bugün çok işin var desene.allah kolaylık versin.
inşallah canım ya azo dan birer birer herkes kurtulksun inşallah.

yeni eşyaların hayırlı olsun kuzum.inşallah yeni koltuklarını da bebeişlerin eskitir.:52::52:
senin bugün çok işin var desene.allah kolaylık versin.
inşallah canım ya azo dan birer birer herkes kurtulksun inşallah.
evet cnm evin içinde odadan odaya geçmiştik zten devamlı üzerinde olduğun eşyalar çabuk harab oluyo bizde eski odamıza geçmeden bi köşe koltuk aldık kısmetse yarın gelicek eskiler gidicek yani anlıcan odadan oda ya bile geçmek çokkk iş eşyalarda çok olunca:27: sağol cnm aminnn ahhh eskitsinler yırtsınlar gelsinlerde :emir_bebek::16:
inş azodan herkes sırayla kurtulsun bebişlerimizi kucağımıza almadan kurtulduk denmiyo yaaaaaaaaaa:25:
cnm laboratuvarın adı adresini özelden yazdım bak

Son düzenleme:
herkese günaydınlar hayırlı cumalar Allahın rahmeti bereketi ihsanı ve şifası hepimizin üzerine olsun ,canlarım biz pazartesi bebişlerle birlikte işe başlıyoruz artık raporumuz bitti ,evde dinlenmek bol bol uyumak çok güzeldi fakat ne yalan söyliyeyim işim ne kadar zor olsada günde 300 -400 işlem yapsamda artık ev beni sıkmaya başladı .iştede Allah yardımcımız olur inş.bol bol uyumaya alışmıştık işte müşteriler bizi asla uyutmaz akşam evi nasıl buluruz bilmiyorum :1:yinede kovulmadan biz işimize geri dönelim ikizlerin masrafları için çalışmamız lazım şimdiden anne karnında hayatın zorluğunu görsünler bakalım sonra çok şımarık olmasınlar :4: :54::54::54::54:

Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah sperm tahlili vericeklere,yumurta toplanıcaklara,sabırla bekleyenlere ,hamişlerimize,hepinize sağlıklı huzurlu günaydınlar...

(transfer olucak arkadaşlar ben bir gün öncesinde transfer günü ve ertesi gün incir ve anans yemiştim bilimsel olarakta ananas yumurta ve spremin tutunmasını sağlıyormuş)

hepinizi öpüyorum...

öncelikle s.a canlarım hayırlı cumalar rabbim bu günün bu mübarek ayların hürmetine kimin ne muradı varsa nasip etsin.uzun zamandır yazamadım çok üzücü şeyler yaşadık bazı arkadaslar biliyor burda anlatıp kimseyi üzmek istemiyorum.yeni yeni toparlanmaya başladım hergün en azından okumaya çalıştım gelişmeleri inanın her daim dularımdasınız sevilenle sevinip üzülenle üzüldüm rabbim herkese kolaylıklar versin.
canlarım hepinizi çokkkkk özledim ama az kaldı yakında tüm şiddetiyle devam edecek sohbetlerimiz inşallah:46::46:
CANLARIM BİLİYORSUNUZ AYIN 6SINDA KPSS SINAVIM VAR SENELERDİR ÇIRPINIYORUM AMA KISMET OLMADI ATANIP ÖĞRENCİLERİME KAVUŞMAK:43::43: DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR BENİM İÇİM KALEM SURESİ VE FETİH SURESİ OKURMUSUNUZ HAFTAYA CUMAYA KADAR SAYISI YOK NE KADAR OKUNURSA ALLAH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN.
hepinizi çokkk öpüyorum aeolun canlar........:16::16::16:

Ya Rabbi..! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!!
Amin

Hayırlı Nurlu cumalar

öncelikle s.a canlarım hayırlı cumalar rabbim bu günün bu mübarek ayların hürmetine kimin ne muradı varsa nasip etsin.uzun zamandır yazamadım çok üzücü şeyler yaşadık bazı arkadaslar biliyor burda anlatıp kimseyi üzmek istemiyorum.yeni yeni toparlanmaya başladım hergün en azından okumaya çalıştım gelişmeleri inanın her daim dularımdasınız sevilenle sevinip üzülenle üzüldüm rabbim herkese kolaylıklar versin.
canlarım hepinizi çokkkkk özledim ama az kaldı yakında tüm şiddetiyle devam edecek sohbetlerimiz inşallah:46::46:
CANLARIM BİLİYORSUNUZ AYIN 6SINDA KPSS SINAVIM VAR SENELERDİR ÇIRPINIYORUM AMA KISMET OLMADI ATANIP ÖĞRENCİLERİME KAVUŞMAK:43::43: DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR BENİM İÇİM KALEM SURESİ VE FETİH SURESİ OKURMUSUNUZ HAFTAYA CUMAYA KADAR SAYISI YOK NE KADAR OKUNURSA ALLAH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN.

hoş geldin canım üzücü olaylardan haberin yoktu gelmiş geçmiş olsun konu neyse biran önce atlatmayı nasip etsin Allahım ,canım ben senin için herzaman gerçek isminle dua ediyorum şimdide bu cuma günü inş.kalem ve fetih surelerini senin için okurum .Allah gönül muradını işini ve bebişini nasip etsin zamanı gelince herşey yoluna girer kendini yıpratma Allah herşeye kadirdir .hayırlı heberlerini bekliyoruz :16:

‘Ben, beni seven ümmetimi aImadan cennete girmem.’ Diyen SevgiIinin (S.A.V) ümmeti oImanın hakkını verebiImek duası iIe hayırIı cumaIar diIerim.

:16::16::16::16::16::16::16::16:

ben geldim.
nasılmış bakalım benim güzel arkadaşlarım
kızlar bende heycan tavan yapmış durumda.:52:
kısmetse pazartesi eşim İstanbul yollarında.
eşim en son aralık 2010 yılında sperm testi vermişti.aradan 2,5 yıl geçti.
merakla pazartesi gününü bekliyorum.değişen birşey var mıdır acaba?
kızlar sperm testinin verildiği yerin adını bana yazabilir misiniz?
İstanbulu az çok biliyoruz.sperm testinin verildiği yer tam olarak nerede?

eski kanepeler gidecek bayağı işim var bende erkenden kalkıp yemeğimi yiyip işe koyulayımmm:40:

hatunlar sizlerede günaydınlar hayırlı cuamalr olsun SEVALCİĞİMMMM heyecanlanmakta çok haklısın eşin inş.bol bol tohumçuklarla döner sevinç gözyaşlarına boğulursunuz
CEMREMM bugün işleri yap yeni koltukları ser yarın sendeyiz öyleyse kutlamak lazım demi ama ...inş bebişlerinle hemencik eskitirsiniz hayırlı olsun güle güle otur üzerinde mutlu günler yaşa :22::4::55:

Günaydın canım.Erken kalkan erken yol alır.:10:
Güle güle otur yeni koltuklarında.:9:
Eskitmeye geliriz ona göre ha:52:
Amin canım şu illetten bir kişide daha aramızdan ayrılır inşallah.:16:

selam canım yazılışı bu şekilde ama içeriğinde ne var bilmiyorum,biz pazartesi celaleddin hocaya gittik kendisi bize bu ilaçları önerdi doktor kontrolinde aldık canım bizde yeni kullanmaya başladık sizde sorun neydi?

merhaba canım, öncelikle tedaviniz hayırlı olsun, dilerim en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. bizde sizden üç gün önce gitmişiz celalettin beye. bize testis kaynaklı azospermi dedi ve Bursadan bir aktarla bağlantıya geçmemizi sağladı. sözde bugün bitkiseller elimize geçecek. sizinkilerle aynımı bilmiyorum ama sizde mi aynı şekilde ulaştınız ismini yazdığınız ilaçlara.bize doktorun kendisi önerdi demişsiniz bu ilaçları. bize kendisi ilaçlarla ilgili birşey söylememişti.

cnm sağol beni düşünmen bile güzel biz nasipse ramazan bayramından sonra gidicez bakalım neler oalcakkkkk:52::52:
mevlam bütün arkadaşlarıma da ansip etsin şu spermlerin çıkışınıııııı:16::16:

cnm rapor için devlet hast. ne tüp bebek bölümü olan yere gidiceksiniz
sen adetinin 2. veya 3.cü günü gidiceksin ultrasonala yumurtallıklarına bakılacak o gün aç git çünki kan testtiş vereceksin hormonlar için
eşinde ürolojiden randevu alıp gidcek oda kan tetsti verecek ve geçmişş sperm testti sonuçları
sonra akciğer filmi,ekg, smear testti,temizken rahim filmi temizken idrar tahlili vericen ve guatr için boynundan ultrason çekilecek
ve 4 senin 1 eşinin resmi nüfus fotokopileri ikinizin de ayrı ayrı olacak,eşinin ssk dökümanı,
evlilik cüzdanı ve senin eşinin kimlik fotokopileri,
dosya açman için eşinle gideceksin başvuruya bu kadar cnm zaten onlar eksik varsa derler bi kağıt veriyolar hepsinde yapılacakalr yazıyor.. ne o eşin ameliayt mı olacak yoksa cnm:26:

tşkür ettim canımın içi esyalar geliyo oh ne güzel tertemiz oturursun eşimin niyeti hemen tedaviye baslamak canım bende rapor alalım dedim hem biraz zaman gecmiş olur bakarsın bu süre zarfında spermler gelir ayagımı sürüyorum tatlım benim. bu akciger filmi vs ben mi cektirecem yoksa esimde mi cektirecek gerci simdi kendi hastanede prof yokmuş asistanla konuşmuş zamanla düzelmeye baslar demiş bunlar bile güzel demiş meni miktarı artmış vizikote ve görünüm normala dönmüş delki spermler gelir emi cemrem

enfal ve nursen cok sgl kızlar ALLAH raZI OLSUN insallah bidakine cıkar insallah Allah bebişlerinizi ve sizi korusun teyzeleri yesin onları
sen de sağol tatlım ben başından beri inanıyorum sizde normal çıkış olacağına
inşallah tez vakitte gelir spermcikler.
Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemimiz olacak dualarınıza ihtiyacım var lütfen güzel haberler vermek istiyorum sizlere...
Allah yardımcın olsun canım inşallah sen de :49: lerden olursun.
canım benim haberim yoktu inşallah şimdi herşey yolundadır
hadi bakalım sınavını da atlat hayırlısıyla sonra dön aramıza
Allah yardımcın olsun canım herşey gönlünce olsun.

canım yeni koltukların hayırlı olsun güle güle eskitin bebişlerinizle inşallah
sana kolay gelsin canım bayağı işin varmış :)

herşey gönlünüzce olsun canım
inşallah bundan sonra bütün işleriniz su gibi akar tatlım :16::16:

hatunlar sizlerede günaydınlar hayırlı cuamalr olsun SEVALCİĞİMMMM heyecanlanmakta çok haklısın eşin inş.bol bol tohumçuklarla döner sevinç gözyaşlarına boğulursunuz
CEMREMM bugün işleri yap yeni koltukları ser yarın sendeyiz öyleyse kutlamak lazım demi ama ...inş bebişlerinle hemencik eskitirsiniz hayırlı olsun güle güle otur üzerinde mutlu günler yaşa :22::4::55:

Günaydın canım.Erken kalkan erken yol alır.:10:
Güle güle otur yeni koltuklarında.:9:
Eskitmeye geliriz ona göre ha:52:
Amin canım şu illetten bir kişide daha aramızdan ayrılır inşallah.:16:

canım yeni koltukların hayırlı olsun güle güle eskitin bebişlerinizle inşallah
sana kolay gelsin canım bayağı işin varmış :)

sağolun kızlar gelin tabi ilk kirletmeyi sizler yapın yaaaaaaa canlarım benim:16::16:
inş bebişim de gelir bu evime huzur neşe ses seda getirir ve cümlemizin evlerinedeeeeeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::43:
tşkür ettim canımın içi esyalar geliyo oh ne güzel tertemiz oturursun eşimin niyeti hemen tedaviye baslamak canım bende rapor alalım dedim hem biraz zaman gecmiş olur bakarsın bu süre zarfında spermler gelir ayagımı sürüyorum tatlım benim. bu akciger filmi vs ben mi cektirecem yoksa esimde mi cektirecek gerci simdi kendi hastanede prof yokmuş asistanla konuşmuş zamanla düzelmeye baslar demiş bunlar bile güzel demiş meni miktarı artmış vizikote ve görünüm normala dönmüş delki spermler gelir emi cemrem
kader cnm eşin sadece ürolojiye görünüp kan testi vericek gerisi hepppp senin yapman gereken işler cnm
ya evet keşke biraz daha uzun zaman geçse eşin tedaviye celallettin beye gitse:26::26:
dur bakalım bunda da vardır hayır elbet belki rapor çıkana kadar gelişmeler olur bak dr.larda öle demiş ayy hadi inşlhhhhhhhhhh:52::52:

selam canım yazılışı bu şekilde ama içeriğinde ne var bilmiyorum,biz pazartesi celaleddin hocaya gittik kendisi bize bu ilaçları önerdi doktor kontrolinde aldık canım bizde yeni kullanmaya başladık sizde sorun neydi?

bizde sebep bilinmiyor canım hormonlar da testislerde normal ama azosperm 1 tese de çıkmadı doktorumuzz kaan beydi tıkanıklıktan şüpheleniyorum dedi tıkanıklıkta yok 2 . tese için acıbademi düşünüyoruz benim eşim de omega 3 arjinin selenyum e vitamini polen kullanıyor Allah ım hepimizin eşine şifa versin bizim de kucağımızı gani gani çocuklarla doldursun:16:

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok canım sıkkın hiçbişey yapmak istemiyorum elitim 4.çocuğuna 3 aylık hamileymiş ve benden bunu sakladılar bende diğer eltimden duydum kaç defa görüştük bu süre içinde ama bana hiçbişey söylemedi o kadar çok canım sıkıldıkı ki anlatamam ne gerek varki benden saklamalarına anlam veremedim ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim 7 kardeş ve biz hariç hepsinin çocuğu var allahın takdiri işte elden ne gelir ki...

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok canım sıkkın hiçbişey yapmak istemiyorum elitim 4.çocuğuna 3 aylık hamileymiş ve benden bunu sakladılar bende diğer eltimden duydum kaç defa görüştük bu süre içinde ama bana hiçbişey söylemedi o kadar çok canım sıkıldıkı ki anlatamam ne gerek varki benden saklamalarına anlam veremedim ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim 7 kardeş ve biz hariç hepsinin çocuğu var allahın takdiri işte elden ne gelir ki...

ayyyyyyyyyyy canım benim, milletin bu saklama merakını hiç anlamış değilim,bendende geri zekalının biri saklamıştı şimdi aklıma geldi sinirlerim zıptadı:47::47::47::47:canım benim inş.Allah sana nasip edince sende ondan saklarsın ancak seni ozaman anlar elti milleti işte .benim eltimin birinin 10 yıl sonra zorla çoçuğu oldu,diğer eltimin olmadı evlatlık almış.ikiside benim çoçuğum olmuyor diye neredeyse karşımda kaşık alıp oynamadıkları kaldı hala da hayırlı olsun falan diye aramadılar Allah o etini bildiği gibi yapsın önce seninle paylaşması lazım inş.Allah sanada bebişler nasip etsin çift çift şu cuma günü hürmetine o saklayanlarında Allah gönüllerine göre versin kalplerinden ne geçiyorsa onu nasip etsin .herkes kendini ne sanıyorsa :47::47::47::47: canım benim üzülme kendini yıpratma güzel mevlam nelere kadir Allahın izniyle sende kavuşacaksın bebeklerine hep dualarımdasınız:16:

ayyyyyyyyyyy canım benim, milletin bu saklama merakını hiç anlamış değilim,bendende geri zekalının biri saklamıştı şimdi aklıma geldi sinirlerim zıptadı:47::47::47::47:canım benim inş.Allah sana nasip edince sende ondan saklarsın ancak seni ozaman anlar elti milleti işte .benim eltimin birinin 10 yıl sonra zorla çoçuğu oldu,diğer eltimin olmadı evlatlık almış.ikiside benim çoçuğum olmuyor diye neredeyse karşımda kaşık alıp oynamadıkları kaldı hala da hayırlı olsun falan diye aramadılar Allah o etini bildiği gibi yapsın önce seninle paylaşması lazım inş.Allah sanada bebişler nasip etsin çift çift şu cuma günü hürmetine o saklayanlarında Allah gönüllerine göre versin kalplerinden ne geçiyorsa onu nasip etsin .herkes kendini ne sanıyorsa :47::47::47::47: canım benim üzülme kendini yıpratma güzel mevlam nelere kadir Allahın izniyle sende kavuşacaksın bebeklerine hep dualarımdasınız:16:

inşallah canım allahtan tek isteğim banada evlat nasip etmesi allah razı olsun sendende sende sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeklerine inşallah..

Back
X