hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok canım sıkkın hiçbişey yapmak istemiyorum elitim 4.çocuğuna 3 aylık hamileymiş ve benden bunu sakladılar bende diğer eltimden duydum kaç defa görüştük bu süre içinde ama bana hiçbişey söylemedi o kadar çok canım sıkıldıkı ki anlatamam ne gerek varki benden saklamalarına anlam veremedim ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim 7 kardeş ve biz hariç hepsinin çocuğu var allahın takdiri işte elden ne gelir ki...
slm cnm...üzülme nolur...burdaki herkesin başına en az 1 kez gelmiştir bu olay...üzülme,aslında onlar da kötülükten saklamıyolar...sana söyleyince üzülleceğini düşünürler...sen söylemeyenden değil bangır bangır hava atat ata söyleyenden kork bence..benim de başıma aynısı geldi bak...eltim hiç yapmam artık 2 çocuk yeter dedği halde meğer 3.ye hamileymiş...küçük görümcem de hamileymiş aynı anda...hatta aynı hafta hamile kalmşlar..bunu büyük görümcem saklamış benden..söylememiş..neyse ardı adına bi telefon trafiği olmuştu o gün...büyük görümce saklamış benden beni üzülmesin diye..ben de tekrar aradım onu..."aşkolsun niye benden sakladın,ben sorunlu bi insan değilim k, niye üzüleyim,banane onların çocuğundan,isterse dünya güzeli çocuklar olsun,üzülmem ki " dedim.o da "ne bilyim,üzülürsün diye söyleyemedim "dedi (malum 2 hamile haberi,bi de küçük görümcem bizden kaaaaaç yıl sonraevlendi,düşünün )ki görümcem sever beni biliyorum.kötülüğüne saklamaz yani...sen asıl hava atarak söyleyenden kork...bu 3.yü doğuran eltim var ya hep şöyle de." ne zaman çocuk yapmaya karar versek hep o ay hemen hamile kaldım "bunu her defasında bastıra bastıra söyler.bizim durumumuzu bie bile....BENCE SÖYLEMEYENDEN DEĞİL,KÖTÜ NİYETLE SENİN NASIL Bİ PSİKOLOJİDE OLDUĞUNU BİLE BİLE SÖYLEYENDEN KORKUN !