Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok canım sıkkın hiçbişey yapmak istemiyorum elitim 4.çocuğuna 3 aylık hamileymiş ve benden bunu sakladılar bende diğer eltimden duydum kaç defa görüştük bu süre içinde ama bana hiçbişey söylemedi o kadar çok canım sıkıldıkı ki anlatamam ne gerek varki benden saklamalarına anlam veremedim ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim 7 kardeş ve biz hariç hepsinin çocuğu var allahın takdiri işte elden ne gelir ki...

slm cnm...üzülme nolur...burdaki herkesin başına en az 1 kez gelmiştir bu olay...üzülme,aslında onlar da kötülükten saklamıyolar...sana söyleyince üzülleceğini düşünürler...sen söylemeyenden değil bangır bangır hava atat ata söyleyenden kork bence..benim de başıma aynısı geldi bak...eltim hiç yapmam artık 2 çocuk yeter dedği halde meğer 3.ye hamileymiş...küçük görümcem de hamileymiş aynı anda...hatta aynı hafta hamile kalmşlar..bunu büyük görümcem saklamış benden..söylememiş..neyse ardı adına bi telefon trafiği olmuştu o gün...büyük görümce saklamış benden beni üzülmesin diye..ben de tekrar aradım onu..."aşkolsun niye benden sakladın,ben sorunlu bi insan değilim k, niye üzüleyim,banane onların çocuğundan,isterse dünya güzeli çocuklar olsun,üzülmem ki " dedim.o da "ne bilyim,üzülürsün diye söyleyemedim "dedi (malum 2 hamile haberi,bi de küçük görümcem bizden kaaaaaç yıl sonraevlendi,düşünün )ki görümcem sever beni biliyorum.kötülüğüne saklamaz yani...sen asıl hava atarak söyleyenden kork...bu 3.yü doğuran eltim var ya hep şöyle de." ne zaman çocuk yapmaya karar versek hep o ay hemen hamile kaldım "bunu her defasında bastıra bastıra söyler.bizim durumumuzu bie bile....BENCE SÖYLEMEYENDEN DEĞİL,KÖTÜ NİYETLE SENİN NASIL Bİ PSİKOLOJİDE OLDUĞUNU BİLE BİLE SÖYLEYENDEN KORKUN !

inşallah canım allahtan tek isteğim banada evlat nasip etmesi allah razı olsun sendende sende sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebeklerine inşallah..

inş.canım neden olmasın tabiki çoçukların olacak Allahın izniyle. ayrıca daha yeni evli sayılırsın ,hemençik nerden anlamışta saklamış belki bebek düşünmüyorsunuz ...bazılarının Allahtan hiç korkusu yok ...Allah sana hayırlısından ,helalinden ,sağlıklı ,sıhhatli,akıllı zeki salihlerden çoçuklar nasip etsin.o eltini gördüğündede hiç umursama seni üzdüm diye sevinmesin sana onun gibiler karşısında zaferler fetihler nasip etsin Rabbim inş.:16:

slm cnm...üzülme nolur...burdaki herkesin başına en az 1 kez gelmiştir bu olay...üzülme,aslında onlar da kötülükten saklamıyolar...sana söyleyince üzülleceğini düşünürler...sen söylemeyenden değil bangır bangır hava atat ata söyleyenden kork bence..benim de başıma aynısı geldi bak...eltim hiç yapmam artık 2 çocuk yeter dedği halde meğer 3.ye hamileymiş...küçük görümcem de hamileymiş aynı anda...hatta aynı hafta hamile kalmşlar..bunu büyük görümcem saklamış benden..söylememiş..neyse ardı adına bi telefon trafiği olmuştu o gün...büyük görümce saklamış benden beni üzülmesin diye..ben de tekrar aradım onu..."aşkolsun niye benden sakladın,ben sorunlu bi insan değilim k, niye üzüleyim,banane onların çocuğundan,isterse dünya güzeli çocuklar olsun,üzülmem ki " dedim.o da "ne bilyim,üzülürsün diye söyleyemedim "dedi (malum 2 hamile haberi,bi de küçük görümcem bizden kaaaaaç yıl sonraevlendi,düşünün )ki görümcem sever beni biliyorum.kötülüğüne saklamaz yani...sen asıl hava atarak söyleyenden kork...bu 3.yü doğuran eltim var ya hep şöyle de." ne zaman çocuk yapmaya karar versek hep o ay hemen hamile kaldım "bunu her defasında bastıra bastıra söyler.bizim durumumuzu bie bile....BENCE SÖYLEMEYENDEN DEĞİL,KÖTÜ NİYETLE SENİN NASIL Bİ PSİKOLOJİDE OLDUĞUNU BİLE BİLE SÖYLEYENDEN KORKUN !

gulzacığım tatlım sende haklısın birde o aptallar var demi ....bazılarının gerçekten Allahtan korkusu yok nisbet yapmak ,gösteriş yapmak ayyyyy bazen insanlardan tiksiniyorum benide çok ağlatanlar oldu işyerimde bir temizlikçi bayan vardı bana hep nasıl hamile kaldığını hemençik nasıl doğurduğunu ima eder dururdu ....canım benim Allahım inş. seninde yüzünü güldürsün şu cuma günü hürmetine çiftçift doğurun inş.kader arkadeşlerim sabırlı kardeşlerim benim :16:

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün çok canım sıkkın hiçbişey yapmak istemiyorum elitim 4.çocuğuna 3 aylık hamileymiş ve benden bunu sakladılar bende diğer eltimden duydum kaç defa görüştük bu süre içinde ama bana hiçbişey söylemedi o kadar çok canım sıkıldıkı ki anlatamam ne gerek varki benden saklamalarına anlam veremedim ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim 7 kardeş ve biz hariç hepsinin çocuğu var allahın takdiri işte elden ne gelir ki...

ooffffffffff offfffffffffff yine aynı sorunlar aynı dertler
Eşimde 7 kardeş ve şükür ki ben şu anda onlardan uzağım.
Görüşsek bile ayda yılda bir kez görüşüyoruz.Düğünde bayramda seyranda
Ama öyle olduğu halde içim cız içinde oluyor
Veee 5 kardeşinde çocuğu var.1 tanesi bekar ve 1 bizim yok.
İnan ki onlar bizim uğrumuzda değil neler yaşadığımızı neler çektiğimizi anlayamazlar
Bizim şu anki psikoljimizi bilemezler.
Bakalım yarın düğün var ve ne olacak.
Yine bende aynı psikoljide olmak istemiyorum ve olmamaya çalışacağım kendime söz verdim
Şu anda diğer kaynım kız kaçırdı onlarında yakında olur ve hiç umrumda değil.
Aynı anda eltim ve görümcem de hamile kaldı ve hiç biri için kendinden duymadım hep elden duydum

kızlar benim eltimin biri evlatlık almış asla kınamam ki bende Allah biliyor ya evlatlık almayı düşünüyordum ,ama beni kandırmaya çalışıyor yok aliyi ben doğurdum da doğumdan sonra çok kilo aldım da hep çikolata yedimde şöyle oldu böyle oldu cümle alem evlatlık olduğunu biliyor kendince beni salak gördü ya kandıracak ay hiç birşey söylemedim çünkü benimde çoçuğum yok beddua falan eder dedim evet öyledir yenge falan dedim neyse hanımefendi ben işe girince sinirleri bozulmuş sinirinde ağlamış çoçuğun yok çalış bari diyor bana şimdide bebk için hayırlı olsun bile demedi ayrıca meraktan çatlıyor eşi arayı eşime benimle ilgili sorular soruyor haaaaaaaaa birde gecen kurban bayramı onlar gittik hemen arkamızdan yan komşusu geldi onunda dört beş yaşlarında bir oğlu vardı abiyim yani eşimin abisi çoçuğu kuçağına aldı resmen bize nisbet yapar gibi saatlarce çoçuğu sevdi ve kendini o kadar küçük düşürdü ki eşim abiimi böyle bilmezdim resmen bizi ezdi dedi ve artık yeminliyim evine adım atmam ........ayyyyyyyyy çok dolmuşum valla

kızlar benim eltimin biri evlatlık almış asla kınamam ki bende Allah biliyor ya evlatlık almayı düşünüyordum ,ama beni kandırmaya çalışıyor yok aliyi ben doğurdum da doğumdan sonra çok kilo aldım da hep çikolata yedimde şöyle oldu böyle oldu cümle alem evlatlık olduğunu biliyor kendince beni salak gördü ya kandıracak ay hiç birşey söylemedim çünkü benimde çoçuğum yok beddua falan eder dedim evet öyledir yenge falan dedim neyse hanımefendi ben işe girince sinirleri bozulmuş sinirinde ağlamış çoçuğun yok çalış bari diyor bana şimdide bebk için hayırlı olsun bile demedi ayrıca meraktan çatlıyor eşi arayı eşime benimle ilgili sorular soruyor haaaaaaaaa birde gecen kurban bayramı onlar gittik hemen arkamızdan yan komşusu geldi onunda dört beş yaşlarında bir oğlu vardı abiyim yani eşimin abisi çoçuğu kuçağına aldı resmen bize nisbet yapar gibi saatlarce çoçuğu sevdi ve kendini o kadar küçük düşürdü ki eşim abiimi böyle bilmezdim resmen bizi ezdi dedi ve artık yeminliyim evine adım atmam ........ayyyyyyyyy çok dolmuşum valla

hemen hemen herkes bu tarz durumları yaşıyor
dolmayan kaldı mı acaba

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyacağım şimdi ,inşallah güzel haberler vardır.

okul da bitti bugün çok şükür:) bu yıl çok yordular beni çokk...

arkadaşlar doktorumu aradım hemşiresi ilacı kes dedi maalesef bebeğim benim gibi inatçı çıkmadığı için elini bırakmak zorundayım ne kadar zor bir durummuş Rabbim beterinden korusun inşallah

canım , çok zordur gerçekten nasıl teselli verilir bu durumda bilmiyorum ,Rabbimin vardır bir bildiği inşallah tez zamnda bu üzüntülerini unuttrcak güzellikler yaşatır rabbim sana ,biraz sabır inşallah

canım sizinle durumumuz hemen hemen aynı galiba fsh yüksek testeron düşük,hoca bize testis kaynaklı olduğunu söyledi yani testisler sperm üretmiyor,rabbim bu mübarek aylarda şifamızı versin dualarımızı kabul etsin inşalllah...

biz de aynı durumdayız canım rabbim şu mübarek üç aylarda yüzümüzü güldürsün inşallah..

selam canlar nasılsınız :16: ben iyiyim çok şükür yeni geldim okuldan...
eşim bugün izmire gitti druyla görüşmek için...
beni götürmek istemedi "hafta sonuna geldik kaç gün gittin şimdi boşuna rapor almayalım" diye ben de kabul ettim...
neyse druyla görüşmüş ablası ve erkek kardeşiyle uyumluluk sağlanamamış...
ablası ve erkek kardeşinin birbiriyle uyumluluğu var ancak eşimle yokmuş...
zaten seçenekler vardı onlardan bahsetmiş dru...
şuanda eşimin o lenf nodülü dışında hastalığa dair hiç bi belirtisi olmadığı için dru kemoterapi başlatmayacakmış...
1 ay bekleyecek sonra tomografi yaptırıp druna gidecekmiş lenf nodülünde bi değişiklik var mı diye bakılacakmış...
sonrasında amerikadan getirilecek ilacı kullanacakmış...
eşim tüp bebek tedavisi olacağımızdan bahsetmiş dr çok memnun olmuş kendi çocuğunun olma durumunu duyduğu için...
ayrıca kız kardeşi doğumdan sonra onunlada uyumluluk testi yapılacakmış...
ilik nakli içinde daha çok şansın var diye dr da sevinmiş eşimde...
eşimin en son patoloji raporunda hastalığını ifade eden "C30" diye bi ibare olması gerekiyormuş ama raporda bu ifade yokmuş...
bu ibarenin geçmesi gerekirmiş bu ilacı getirtebilmek için bakalım elimizden geleni yaparız demiş dru...
işte böyle canlar uyumluluk sağlanamadı kemoterapi görmeyecek sadece getirtebilirsek amerikadan gelecek ilacı kullanacak...
bu süreçte allah nasip ederse bebişimize kavuşabilirsek ilaç tedavisi bitmeden (18 ay kullanılacakmış ilaç) bebişimiz doğmuş olacak :16:
kardeşi doğumunu gerçekleştirince onunlada test yapılacak çok şükür önümüzde bi çok seçenek var...
şimdiden kemoterapi almamasına da sevindim açıkcası...
hastalığının tekrarlayıp tekrarlamadığı belli değilken o ağır tedaviyi görmeyecek en azından...
belki bu süreçte lenf nodülü tamamen yok olacak nakile bile gerek kalmayacak...
dualarım hep eşim için en hayırlısı olması yönündeydi demek ki böylesi hayırlı onun için...
sonunda güzel şeylerin bizi beklediğine inanıyorum...
tedavimize de başlıycaz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi nasip eder hem evlatlarımıza kavuşuruz hem eşime şifa olurlar inş :16::16::16:

baharcım ben inanıyorum ki bu sıkıntılı sürecin arkasından hem eşin bu rahatsızlığın üstesinden gelecek hem de eviniz bebk seiyle şenlenecek dualaımdasın canımn

öncelikle s.a canlarım hayırlı cumalar rabbim bu günün bu mübarek ayların hürmetine kimin ne muradı varsa nasip etsin.uzun zamandır yazamadım çok üzücü şeyler yaşadık bazı arkadaslar biliyor burda anlatıp kimseyi üzmek istemiyorum.yeni yeni toparlanmaya başladım hergün en azından okumaya çalıştım gelişmeleri inanın her daim dularımdasınız sevilenle sevinip üzülenle üzüldüm rabbim herkese kolaylıklar versin.
canlarım hepinizi çokkkkk özledim ama az kaldı yakında tüm şiddetiyle devam edecek sohbetlerimiz inşallah:46::46:
CANLARIM BİLİYORSUNUZ AYIN 6SINDA KPSS SINAVIM VAR SENELERDİR ÇIRPINIYORUM AMA KISMET OLMADI ATANIP ÖĞRENCİLERİME KAVUŞMAK:43::43: DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR BENİM İÇİM KALEM SURESİ VE FETİH SURESİ OKURMUSUNUZ HAFTAYA CUMAYA KADAR SAYISI YOK NE KADAR OKUNURSA ALLAH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN.
hepinizi çokkk öpüyorum aeolun canlar........:16::16::16:

sana da hayırlı cumalar canım,her sıkıntının ardından rabbim bir güzellik yaşatıyor ,inşallah bu sefer atanıp öğrencilerine kavuşacaksın ,ki senin ki çifte sevinç olacak bi taraftan da hamiş kalacaksın inşallah :))))
canım benim dualarımdasın..

canım hiç üzülme ,çocuğumuz yok diye başkasının çocuğunun olmasını da mı istemiyoruz ya neden saklarlar sanki göz vereceğiz.bizim bir arkadaş var onlarından eşinden kaynaklı görüştükleri arkadaşları varmış kız hamile kalmış ve saklmış bizimkinden birgün oturlarken eşi kaçırmış ağzından neyse kız bir ay sonra bebğini dşürmüş ve bizim arkadaşı aramış işte senin yüzünden oldu senin çocuğun yok die benimkine de nazar verdin vss bir sürü laf saymış ,okadar üzülmüştü ki arkadaşım .zaten sıkıntımız bizi fazlasıyla yıpratıyor bir de böle dengesizlrin böyle tavırları insanı iyice çileden çıkartıyor.
Allah hayırlısını versin ne diyelim birgün bizim de yüzümüz güler inşallah..

en büyük köstek bazen yakınlardan gelebiliyor işte,Allah onları iyi etsin çocukla nisbet mi yapılır ya...Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Hayırlı günler arkadaşlar celettin hocada tedavi gören arkadaşlar fsh ve lh ı tedaviden önce çok yüksek olupta nebido kullandıktan sonra 0 a düşenler pregnyl ve menagon dan sonra fsh ve lh normal seviyeye geldimi biz 2 ay pregnyl kullandık fsh ve lh sıfırlarda hoca menagona başlamamızı söyledi:44::44::44:

Hayırlı günler arkadaşlar celettin hocada tedavi gören arkadaşlar fsh ve lh ı tedaviden önce çok yüksek olupta nebido kullandıktan sonra 0 a düşenler pregnyl ve menagon dan sonra fsh ve lh normal seviyeye geldimi biz 2 ay pregnyl kullandık fsh ve lh sıfırlarda hoca menagona başlamamızı söyledi:44::44::44:
hayırlı akşamlarr
cnm biz celallettin beye ilk gitiğimizde fsh 32 lerdeydi
sonra preglynve bitkisellerden sonra 0 lara düştü şimdi menegon preglyn ve macun kullanıyo fsh 3 lerde oldu
inş şifa olsun sizede bu tedavidekilerrrrrrrr:34:

Sağol canım ya içimi rahatlattın demek menagonla birlikte yükselecek,eşimde ersel beyden bitkisellerle pregnyl ve menagon kullanacak ,haftanın 5 günü iğne vurulacak kalbura dönücek ,canım sıkkın bu yüzden ama inşallah bu sıkıntılarımızın mükafatını evlatlarımıza kavuşarak alacağız.Hepimize şifa olsun kullandıklarımız

Sağol canım ya içimi rahatlattın demek menagonla birlikte yükselecek,eşimde ersel beyden bitkisellerle pregnyl ve menagon kullanacak ,haftanın 5 günü iğne vurulacak kalbura dönücek ,canım sıkkın bu yüzden ama inşallah bu sıkıntılarımızın mükafatını evlatlarımıza kavuşarak alacağız.Hepimize şifa olsun kullandıklarımız
işl cnm şifa olacak
ee ne yapalım eşler kalbur olmaya razı varsın olsunlar sonunda bebişlerimiz gelicek ya katlanmak bile güzel:16:

Cemrem canım sizin testesteron kaçtı pregnyden sonra menagona başlamadan önce, bizim 5.5 çıktı

bizim testesteron preglyn den önce 5 lerdeydi preglyn den sonra 15 lere çıktı tatlım

Siz 5000 lik kullanıyordunuz dimi canım yanlışmı hatırlıyorum çok iyimiş testesteron seviyesi,biz 1500lük kullanıyoruz hoca küçük bir doz kullanmana rağmen sonuç çok iyi dedi

Back
X