• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşleri Menagon kullanan arkadaşlar bu iğneyi nerede muhafaza ediyorsunuz.Dolapta mı yoksa serin bir yerde mi????

Bizde dün aldık menagonları,üstünde oda sıcaklığında yazdığı için dolaba koymadım, odada biryere koydum ama 25 derecenin üstündemi altındamı bilmiyorum inşallah birşey olmaz

celalettin hocanin onerdigi aktar ersel beyin ilaclari geldi
yolladigi ilaclar sunlar:
3 kutu hprex
1 kutu kfrex
3 sise sertoli
1 sise leydig

arkadaslar sizede aynen bunlar geldi yoksa farkli seyler varmi?
(bana sanki eksik yollamislar gibi geldi,biz 3 aylik istemistik,400 tl odemistik)

bizdede sizinkilerle birlikte KGİ,GNK,KORPULAS,MAYREX VAR,bizim 500tl tuttu.

Bizde dün aldık menagonları,üstünde oda sıcaklığında yazdığı için dolaba koymadım, odada biryere koydum ama 25 derecenin üstündemi altındamı bilmiyorum inşallah birşey olmaz

biizm burda havalar cok sicak 30un ustunde ben dolaba koydum
ins sogukta bozulmazlar

bizdede sizinkilerle birlikte KGİ,GNK,KORPULAS,MAYREX VAR,bizim 500tl tuttu.

farkli veriyor galiba herkese
biz yutdisindayiz ilaclari baskasi getirdi,posetteydi agzi acikti posetin
icime kurt dustu acba dusurdulermi falan diye yollarda...
bize verdigi gibi verdigi kisiler varmi acaba burda

celalettin hocanin onerdigi aktar ersel beyin ilaclari geldi
yolladigi ilaclar sunlar:
3 kutu hprex
1 kutu kfrex
3 sise sertoli
1 sise leydig

arkadaslar sizede aynen bunlar geldi yoksa farkli seyler varmi?
(bana sanki eksik yollamislar gibi geldi,biz 3 aylik istemistik,400 tl odemistik)

slm canım bizimde ilaçlarımız geçen hafta geldi sizinkilerle aynı başka farklı bişey yok,bizde 400 tl ödedik önce kapsüller sonra da toz halinde olanlar kullanılacak banada az gibi gelmişti ilk başta galiba bunların bitmesi 3 ay'ı bulacak...

slm canım bizimde ilaçlarımız geçen hafta geldi sizinkilerle aynı başka farklı bişey yok,bizde 400 tl ödedik önce kapsüller sonra da toz halinde olanlar kullanılacak banada az gibi gelmişti ilk başta galiba bunların bitmesi 3 ay'ı bulacak...

lamyaycım Bence okadardır ,nilda arkadaşada aynılarını göndermiş bize 4 ay kullanacaksınız dedi sizinki 3 aylık, için rahat olsun bir sorun yok bence canım.

canım için rahat olsun. bizde geçen hafta başladık ilaçlara, sizin yazdıklarınırız ile aynı ilaçlar, üç aylık ve 400 tl. tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilaçlar eşlerimize şifa olur.

canm gozunaydın ya masaalah cok sewndim hele senle eslerimizin sorunu aynı olunca daha da sewndim olumlu haberlerine,allahm en kısa zamanda en güzel haberi vermeni kısmet eder inş...

canlar bu raporlu iğnelere para öduyor muyuz bilen var mı? dr benm eşime ovitrelle iğnesni verdi.yarın alacağiz raporu ama ücret ödeyecekmiyiz aacaaba?

canlar bu raporlu iğnelere para öduyor muyuz bilen var mı? dr benm eşime ovitrelle iğnesni verdi.yarın alacağiz raporu ama ücret ödeyecekmiyiz aacaaba?

Hayır canım raporlu iğnelere para ödenmiyor ,sadece muayne ücreti çıkarsa o ödeniyor ,oda bizim 5 tlydi.

biz egede tedavi görüyoruz geçen gün prof ile görüştük önümüzdeki hafta tese yapılacak doktor %50 şansımız oldugunu söyledi.Eşi tese olan varmı aranızda bu 1 hafta içinde yemesi gereken bir nebze olsa yararı olacak yiyecekler içieckler varmı ameliyattan sonra süreç nasıl geçiyor.

biz egede tedavi görüyoruz geçen gün prof ile görüştük önümüzdeki hafta tese yapılacak doktor %50 şansımız oldugunu söyledi.Eşi tese olan varmı aranızda bu 1 hafta içinde yemesi gereken bir nebze olsa yararı olacak yiyecekler içieckler varmı ameliyattan sonra süreç nasıl geçiyor.

Merhaba arkadaşım sizin azosperm sebebiniz ne,hormonlar nasıl,iğne ilaç tedavisi oldunuzmu?

Merhaba arkadaşım sizin azosperm sebebiniz ne,hormonlar nasıl,iğne ilaç tedavisi oldunuzmu?

eşim ilk çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi. hormonları çok normal, genetik tahlillerinde sorun yok, klomen kullandı yine değişmedi, tıkalı olabilir diyorlar tam bir tanı söylenmedi bize.

eşim ilk çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi. hormonları çok normal, genetik tahlillerinde sorun yok, klomen kullandı yine değişmedi, tıkalı olabilir diyorlar tam bir tanı söylenmedi bize.

Farklı doktorlara gittinizmi bilmiyorum ama gitmediyseniz tek doktora bağlı kalmayın,ben hemen mikrotese olmaktan yana değilim ama tabiki bu sizin kararınız,eğer tıkanıklık varsa bitkisel olarak böğürtlen kökünü öneriyorlar ama sizin sebep tam bilinmediği için birşey diyemeyeceğim.Ameliyata gelince, mikrotese ameliyatı çok ağır bir ameliyat değil ameliyattan 2 saat sonra taburcu olup,ayağa kalkar eşin ,benim eşimin öyle ağrısı sızızı pek olmamıştı,eğer ağır işte çalışıyorsa 1 hafta çalışmamalı.

Maaşallah cnm prenses geliyooooooo demekkkk oyy yerimmmm :16::16::52::52::52::8::8:
sağ sağlim al inşallah kucağına ikisinde cnmm..sağlıklı olsunlar ama diğeride erkek olursaaaaa iyi olur.. :55::55::55:
ben bakalım ne zaman öğrenicemmm :34:
sağol canım.aslında kız erkek fark etmiyo ama eşim kız çocukları çok sever onun için çok sevindik.merak etme canım azbiraz sabret gösterir senin ki de.eşinde çabucak gider gelir İnşallah.:16:
sağol canım maşallah senin de kız demek Allahım hayırlı evlat etsin inşallah
oğluşlarımıza gelin adayları da çoğalıyo desene :52::52::52:
öteki de gösterir yakında canım merak etme.
evet canım çok zor gösterdi.içimden hep diğeri de kız:8::8: olcakmış gibi geliyo.artık hayırlısı.

KIZLAR merhabalar ben giremedım bir kac gün ufak bir operasyon gecırmem gerekıyordu onu hallettik şimdi istanbul memorial dan aradı dr umuz .....>>> y kromozonu muz temız cıkmıs benımde sonuclarım iyimiş. tüp bebek e baslıycaz 2 ay sonra eşim ilaç ve bitkısellere devam edecek ve gidecez bakalım ... fazla giremıyorum kusura bakmayın

Back
X