- 28 Mayıs 2009
- 1.517
- 222
- 173
Eşleri Menagon kullanan arkadaşlar bu iğneyi nerede muhafaza ediyorsunuz.Dolapta mı yoksa serin bir yerde mi????
ben dolapta sakliyorum sebzelik kisminda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşleri Menagon kullanan arkadaşlar bu iğneyi nerede muhafaza ediyorsunuz.Dolapta mı yoksa serin bir yerde mi????
amin insaallah
ayni seyleri yollamiyormu aktar?
diger kisilere neler yolladi acaba?cunku sadece 70 tl fark var
ben dolapta sakliyorum sebzelik kisminda
kutunun üstünde 25 derecenin altında oda sıcaklığında diyor bende kilere koydum orası evin en serin yeri şu anda
celalettin hocanin onerdigi aktar ersel beyin ilaclari geldi
yolladigi ilaclar sunlar:
3 kutu hprex
1 kutu kfrex
3 sise sertoli
1 sise leydig
arkadaslar sizede aynen bunlar geldi yoksa farkli seyler varmi?
(bana sanki eksik yollamislar gibi geldi,biz 3 aylik istemistik,400 tl odemistik)
Bizde dün aldık menagonları,üstünde oda sıcaklığında yazdığı için dolaba koymadım, odada biryere koydum ama 25 derecenin üstündemi altındamı bilmiyorum inşallah birşey olmaz
bizdede sizinkilerle birlikte KGİ,GNK,KORPULAS,MAYREX VAR,bizim 500tl tuttu.
celalettin hocanin onerdigi aktar ersel beyin ilaclari geldi
yolladigi ilaclar sunlar:
3 kutu hprex
1 kutu kfrex
3 sise sertoli
1 sise leydig
arkadaslar sizede aynen bunlar geldi yoksa farkli seyler varmi?
(bana sanki eksik yollamislar gibi geldi,biz 3 aylik istemistik,400 tl odemistik)
slm canım bizimde ilaçlarımız geçen hafta geldi sizinkilerle aynı başka farklı bişey yok,bizde 400 tl ödedik önce kapsüller sonra da toz halinde olanlar kullanılacak banada az gibi gelmişti ilk başta galiba bunların bitmesi 3 ay'ı bulacak...
farkli veriyor galiba herkese
biz yutdisindayiz ilaclari baskasi getirdi,posetteydi agzi acikti posetin
icime kurt dustu acba dusurdulermi falan diye yollarda...
bize verdigi gibi verdigi kisiler varmi acaba burda
farkli veriyor galiba herkese
biz yutdisindayiz ilaclari baskasi getirdi,posetteydi agzi acikti posetin
icime kurt dustu acba dusurdulermi falan diye yollarda...
bize verdigi gibi verdigi kisiler varmi acaba burda
canlar bu raporlu iğnelere para öduyor muyuz bilen var mı? dr benm eşime ovitrelle iğnesni verdi.yarın alacağiz raporu ama ücret ödeyecekmiyiz aacaaba?
biz egede tedavi görüyoruz geçen gün prof ile görüştük önümüzdeki hafta tese yapılacak doktor %50 şansımız oldugunu söyledi.Eşi tese olan varmı aranızda bu 1 hafta içinde yemesi gereken bir nebze olsa yararı olacak yiyecekler içieckler varmı ameliyattan sonra süreç nasıl geçiyor.
Merhaba arkadaşım sizin azosperm sebebiniz ne,hormonlar nasıl,iğne ilaç tedavisi oldunuzmu?
eşim ilk çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sonuç değişmedi. hormonları çok normal, genetik tahlillerinde sorun yok, klomen kullandı yine değişmedi, tıkalı olabilir diyorlar tam bir tanı söylenmedi bize.
sağol canım.aslında kız erkek fark etmiyo ama eşim kız çocukları çok sever onun için çok sevindik.merak etme canım azbiraz sabret gösterir senin ki de.eşinde çabucak gider gelir İnşallah.Maaşallah cnm prenses geliyooooooo demekkkk oyy yerimmmm
sağ sağlim al inşallah kucağına ikisinde cnmm..sağlıklı olsunlar ama diğeride erkek olursaaaaa iyi olur..
ben bakalım ne zaman öğrenicemmm![]()
evet canım çok zor gösterdi.içimden hep diğeri de kızsağol canım maşallah senin de kız demek Allahım hayırlı evlat etsin inşallah
oğluşlarımıza gelin adayları da çoğalıyo desene
öteki de gösterir yakında canım merak etme.