• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bence içini ferah tut umut her zaman olsun
benim eşimde de inmemiş testis problemi vardı hemde nerdeyse ergenlik döneminde indirilmiş 14 yaşında
çok şükür mikro tese de sperm bulundu
Çok sağol canım, biz 6,5yıllık evliyiz, buzamana kadar hiçbirzaman çocuğum olmayacak diye düşünmedim, hep olacak olacak diyorum, etrafımdaki herkes karamsar olsa bile ben hiçbirzaman kötüyü düşünmüyorum,Allahım verdiyse bu sıkıntıyı vardır bir bildiği,inşallah bu sabrımızın mükafatını alacağız.Sizin adınızada çok sevindim ne güzel bulunmuş sperm,benim eşim 6 yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatını ama mikrotesede bulunamadı malesef,inşallah bu tedavimizin sonucu olumlu olucak, bizlere dua edin arkadaşım,dualarınıza burdaki arkadaşlarımızla çook ihtiyacımız var.

Çok sağol canım, biz 6,5yıllık evliyiz, buzamana kadar hiçbirzaman çocuğum olmayacak diye düşünmedim, hep olacak olacak diyorum, etrafımdaki herkes karamsar olsa bile ben hiçbirzaman kötüyü düşünmüyorum,Allahım verdiyse bu sıkıntıyı vardır bir bildiği,inşallah bu sabrımızın mükafatını alacağız.Sizin adınızada çok sevindim ne güzel bulunmuş sperm,benim eşim 6 yaşında olmuş inmemiş testis ameliyatını ama mikrotesede bulunamadı malesef,inşallah bu tedavimizin sonucu olumlu olucak, bizlere dua edin arkadaşım,dualarınıza burdaki arkadaşlarımızla çook ihtiyacımız var.

ne güzel umudun her zmana daim olsun arkadaşım.bizde sperm blundu ama 2 defa tüp bebek denedik olmadı kısmet Allahın takdiri.inşallah 3.tedaviye eylülde başlıyacağız.dualarım sninle ve diğer tüm arkadaşlarımızla inşallah herkes bir gün anne olur

evet ama hipofizde herhangi bir şey yok eşim emar çektirmişti. ama beyin üretim yap emrini vermiyor demişti doktor ayrıca küçük testist sorunu var.

eğer hiç iğne falan kullanmadan önce yapılan tahlillerde fsh lh testesteron düşük çıktıysa sizde hipogonadizmden dolayı azosperm vardır ,zaten bildiğim kadarıyla hipogonadizmlilerde küçük testis sorunu oluyor ama çocuk konusunda tedaviyle ,testis kaynaklı azosperme göre daha çok başarı sağlanıyor, tabi canım şuan varsayıma göre konuşuyorum hormon sonuçlarınızı bilmediğim için.O bir kişinin siz olduğunuzu zannetmiyorum sizde sperm olmasa bile hücre çıkışı vardı diye biliyorum biz sertoli cell'iz:43::43:

ne güzel umudun her zmana daim olsun arkadaşım.bizde sperm blundu ama 2 defa tüp bebek denedik olmadı kısmet Allahın takdiri.inşallah 3.tedaviye eylülde başlıyacağız.dualarım sninle ve diğer tüm arkadaşlarımızla inşallah herkes bir gün anne olur

Yeni tedaviniz hayırlı olsun canım, umarım bu defa kavuşursun bebişine,Allahım yardımcın olsun,dualarımda olucaksın...

eğer hiç iğne falan kullanmadan önce yapılan tahlillerde fsh lh testesteron düşük çıktıysa sizde hipogonadizmden dolayı azosperm vardır ,zaten bildiğim kadarıyla hipogonadizmlilerde küçük testis sorunu oluyor ama çocuk konusunda tedaviyle ,testis kaynaklı azosperme göre daha çok başarı sağlanıyor, tabi canım şuan varsayıma göre konuşuyorum hormon sonuçlarınızı bilmediğim için.O bir kişinin siz olduğunuzu zannetmiyorum sizde sperm olmasa bile hücre çıkışı vardı diye biliyorum biz sertoli cell'iz:43::43:

Canım siz hiç arif bende test yaptirdinizmi? Imm

Canım siz hiç arif bende test yaptirdinizmi? Imm

Immatür germ hücre vs demi yok

kızlr nasılsınız bakim.nurselin oğluşu olcakmış ayyyyyy Rabbim bağışlasın inşallah.herkese nasip olsun inşallah.bize de kız geliyo artık teyzeleri.ama diğerini öğrenemedik.

sağol canım maşallah senin de kız demek Allahım hayırlı evlat etsin inşallah
oğluşlarımıza gelin adayları da çoğalıyo desene :52::52::52:
öteki de gösterir yakında canım merak etme.

hücreler çıkmış sizde de canım maşallah
inşallah onlar tez zamanda sperme dönüşürler canım güzel bir gelişme bu :16::16:

evet canım hoca olumlu konuşmuş.
inşallah spermleri de görürüz canım ya.gene tedaviye,macunlara devam.
bi tek endişem var Ramazanda nasıl kullanacak aktarın verdiği karışımları.aktar ona göre ayarlayabilir umarım.

canım ben aramıştım ersel beyi ,gerçi bizim haplar bitti de tozları sordum nasıl yapacağız diye.iftardan 1,5 saat sonra sertoli 2 saat sonra leydie sahurda da tekrar sertoli ,tabi bu hala haplara devam edenlerde farklı olabilr,sormak lazım canım

Arif beyde kim yaptirsa hücre çıkıyor çok detaylı baktığındanmi yoksa başka bişey mi var daha gidip orda yaptırıpta çıkmayan görmedim çıkmayan varsa söylesin aklım karıştı

menogon yaptıran arkadaşlar koldan mı yapılıyor bilgisi olan var mı, pregnly kalçadan, menogon koldan mı yapılıyor
merhaba arkadaşım öncelikle inşallah iğneler eş,ne şifa olur benim eşim bu iki iğneyide(preglny ve menegon) kendisi bacağından yapıyor hoca öyle demişti

herkese merhaba arkadaşlar eşim celalettin hocaya gitmişti sonuç gene aynı 1 milyon civarı lökosit 2 milyon immatür germ ve 940 bin başka bir değer vardı yani gene yok sperm bu sefer bizide bursaya yönlendirmiş bakalım ersel bey ne yollayacak ve gene iğnelere devam inşallah bunlar şifa olur

sağol canım ,bizim azosperm sebebimiz inmemiş testis, küçükken testisin biri alınmış diğeride tam olarak yerinde değil ve küçük,ayrıca celalettin hocaya gidince prolaktin sorunuda çıktı hipofiz bezinde mikroadenom varmış.Genelde erkeklerde ya hipofiz kaynaklı yada testis kaynaklı oluyor azosperm,bizde hem hipofizde sorun var hemde testisde,biliyorum bizim durumumuz çok zor ama yinede bir umut işte,bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz görürüz spermleri.

canım Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman,durumunuz ne kadar zor olsa da umutsuz olma rabbim bizleri böyle imtihan ediyo demekki sabretmekten başka çeremiz yok bizde bi gün kavuşacağız bebişlerimize...

evet testosteron düşük çıkmıştı.şimdi yükseldi şükür.
evet hücre çıkışı da var ama sperm yok işte bir türlü yakalayamadık şu nazlı spermleri

Yine hasret rüzgarları vurdu içime heryeni güne seninle başlamak umuduyla uyanırken yoksun sen hayallerimi süsleyen mucizem ne zaman gelirsin bilmem ne zaman güler yüzümüz ne zaman gerçekleşir hayallerimiz bilinmez ben seni beklemekten vazgeçmedim mucizem meleğim ama sabır tükeniyo bebeğim umudum hayallerim gelsen artık kokunu çeksem içime ....:14::14::14::14::14::14:

Arif beyde kim yaptirsa hücre çıkıyor çok detaylı baktığındanmi yoksa başka bişey mi var daha gidip orda yaptırıpta çıkmayan görmedim çıkmayan varsa söylesin aklım karıştı

aynen canım uzun suredir bende giden arkadaşları takip ediyorum hep hücre cıkıyor ve asagı yukarı aynı değerler soru işareti bendede oluşmadı değil....

aynen canım uzun suredir bende giden arkadaşları takip ediyorum hep hücre cıkıyor ve asagı yukarı aynı değerler soru işareti bendede oluşmadı değil....
Memorialde ve arif bende eşim 2 yerdede test verdi memorialde hücre vs çıkmadı bende sordum olunca bizde yazıyoruz dedi 1 tane bile görsek yazıyoruz dedi ciddi şüphelerim uyandi sizde de böyle bir durum varmı arif beyin 0 hücre dediği yoki

Memorialde ve arif bende eşim 2 yerdede test verdi memorialde hücre vs çıkmadı bende sordum olunca bizde yazıyoruz dedi 1 tane bile görsek yazıyoruz dedi ciddi şüphelerim uyandi sizde de böyle bir durum varmı arif beyin 0 hücre dediği yoki

hımm ee haklısın canım şüphelenmekte bizde hücre görülebilir ona bişey demiyorum çünkü maturasyon arresti var eşimde biyopside çıktı oluşum var fakat olgunlaşmıyor beni şüphelendiren sayılar hep benzer sayılar çıkıyor sonuc ve sonucu maille göndermişti bize gönderdiği dosyanın adı AZO3 daha önceden yazılmış 1 2 3 diye kaydedilmiş gibi....

Back
X