• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hımm ee haklısın canım şüphelenmekte bizde hücre görülebilir ona bişey demiyorum çünkü maturasyon arresti var eşimde biyopside çıktı oluşum var fakat olgunlaşmıyor beni şüphelendiren sayılar hep benzer sayılar çıkıyor sonuc ve sonucu maille göndermişti bize gönderdiği dosyanın adı AZO3 daha önceden yazılmış 1 2 3 diye kaydedilmiş gibi....

Inşallah yaniliyorumdur ama içime bir kurt düştü a imkanı olan arkadaşlar bide siz gidip iyi bir yerdebaktirin

Bakalim sizde ne çıkacak

Yalan yere sevindirmesinler bizi yıkımı daha çok oluyor
merhaba arkadaşım bende aynı durumdan dolayı bir arkadaşımı uyardımve eşi başka bir yerde test yaptırmış öncesinde ordada hücreler çıkmış.şöyleki tedavi etmeden önce çıkmıyor zaten hormonları sıfırlıyor ve tekrar hormonları yerine koyuyor ondan sonra hücreler görülmeye başlıyor.hatta benim arkadaşımın eşindeki azo sebebi genetikti testisleri ufak .fsh yüksek cinsel isteksizlik ve seslerde incelik vardı ve arkadaşımın eşindeki bütün sorunlar geçmiş testis boyutu bile değişmiş eskiden fındık kadar olan boyutu 3,5 aylık tedaviden sonra ceviz büyüklüğünde olmuş sesi daha erkek gibi çıkmaya başlamış.bunlarıda laborant yapmıyorya bence eğer bir işe adım atıyorsanız inanın ve inşallahta eşleriniz şifa bulur

merhaba arkadaşım bende aynı durumdan dolayı bir arkadaşımı uyardımve eşi başka bir yerde test yaptırmış öncesinde ordada hücreler çıkmış.şöyleki tedavi etmeden önce çıkmıyor zaten hormonları sıfırlıyor ve tekrar hormonları yerine koyuyor ondan sonra hücreler görülmeye başlıyor.hatta benim arkadaşımın eşindeki azo sebebi genetikti testisleri ufak .fsh yüksek cinsel isteksizlik ve seslerde incelik vardı ve arkadaşımın eşindeki bütün sorunlar geçmiş testis boyutu bile değişmiş eskiden fındık kadar olan boyutu 3,5 aylık tedaviden sonra ceviz büyüklüğünde olmuş sesi daha erkek gibi çıkmaya başlamış.bunlarıda laborant yapmıyorya bence eğer bir işe adım atıyorsanız inanın ve inşallahta eşleriniz şifa bulur

Inşallah öyledir canım sahada çok geçmiş olsun bu sabrının mükafatı alırsın inşallah birdahaki denemene

Inşallah öyledir canım sahada çok geçmiş olsun bu sabrının mükafatı alırsın inşallah birdahaki denemene
inşallah canım benimde hep şüphelerim oluyor haklısınız şimdide kendi tedavim ile ilgili şüphelerdeyim inan bebeğimiz olana kadar hep birilerini günah keçisi ilan ediyoruz bende kendimi yargılıyorum hamile olsaydım herşey süper olacaktı doktorumda bir numara olacaktı ama hamile kalamadımya doktorumda hatalar bulmaya başladım gerçi Allah'ın takdiri ama onlarda hata yapıyorlar bizler çakma doktor olduk bu hastalıklar sayesinde ve ne söylerlerse söylesinler inanmıyoruz haklıyızda kendimizce.Rabbimden tek dileğim inşallah bizlere hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etmesi işte benim eşimde sperm çıktı benim senelerce istediğim tek şeydi ama demekki herşey spermin bulunmasıyla bitmiyor Rabbim bilzere hamiş olmayı ve kucaklarımıza da almamızı nasip etsin inşallah.amin canım inşallah Rabbim hepimizin mükafatımızı versin amin:49::49::49::49::49:

canım Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman,durumunuz ne kadar zor olsa da umutsuz olma rabbim bizleri böyle imtihan ediyo demekki sabretmekten başka çeremiz yok bizde bi gün kavuşacağız bebişlerimize...

Allaha şükür içimdeki umut ışığı hiç sönmedi canım ,biliyorum eninde sonunda kavuşacağız bebişlermize:49::49:

hımm ee haklısın canım şüphelenmekte bizde hücre görülebilir ona bişey demiyorum çünkü maturasyon arresti var eşimde biyopside çıktı oluşum var fakat olgunlaşmıyor beni şüphelendiren sayılar hep benzer sayılar çıkıyor sonuc ve sonucu maille göndermişti bize gönderdiği dosyanın adı AZO3 daha önceden yazılmış 1 2 3 diye kaydedilmiş gibi....

Canlarım kötü düşünmeyelim ne olur.
Bizim biyopside de maturasyon arresti çıkmıştı.Yani hücrelerin çıkması normal bizde
Doktor bize bir hastanın sperm testi sonucunu göstermişti.sadece 1000 sperm germ hücresi var dedi ve durumu vahim demişti.
Bir başka hastanın ise 1 500 000 germ hücre olduğunu ve bu hastadan umutlu olduğunu söylemişti.Herkeste çıkıyor ama sayı olarak değişiklik gösteriyor.eğer tedavi gördüyse sayı artıyor.

hücreler çıkmış sizde de canım maşallah
inşallah onlar tez zamanda sperme dönüşürler canım güzel bir gelişme bu :16::16:

ah canım benim inşallah bizim spermciklerde adam olur da bizde sizin gibi aşamalara gelebiliriz.
senin şehzadene arkadaşlar getirebiliriz bizlerde umarım.
isim düşündünüz mü canım.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı,büyütmeni nasip etsin rabbim.

Tülayım günaydın.nasılsın canım.
az çok topiği okudum.kafası karışan arkadaşlarımız var.haliyle bende okuyunca acaba dedim ama inşallah doğru yoldayızdır canım.
sizde nekadar hücre çıkmıştı.

Tülayım günaydın.nasılsın canım.
az çok topiği okudum.kafası karışan arkadaşlarımız var.haliyle bende okuyunca acaba dedim ama inşallah doğru yoldayızdır canım.
sizde nekadar hücre çıkmıştı.

Günaydın bitanem.Boğazım acıyo üşütmüşüm.
Lütfen o acabaları bir kenara bırak.merak etme doğru yoldayız.
Bu laboratuvar güzel ve ayrıntılı inceliyor.
Bizde 890 000 germ hücre çıkmıştı.

Günaydın bitanem.Boğazım acıyo üşütmüşüm.
Lütfen o acabaları bir kenara bırak.merak etme doğru yoldayız.
Bu laboratuvar güzel ve ayrıntılı inceliyor.
Bizde 890 000 germ hücre çıkmıştı.

geçmiş olsun canım.
yazın da hasta olmak hiç çekilmiyor.
kesinlikle acabaları atmak lazım.vesveseleri sokmayacaz kafamıza ki mücadele edebilme gücümüz olsun.
maaşallah bayağı da çıkmış.inşallah bu spermcikleri adam edeceğiz.allahın izniyle tabi

geçmiş olsun canım.
yazın da hasta olmak hiç çekilmiyor.
kesinlikle acabaları atmak lazım.vesveseleri sokmayacaz kafamıza ki mücadele edebilme gücümüz olsun.
maaşallah bayağı da çıkmış.inşallah bu spermcikleri adam edeceğiz.allahın izniyle tabi

sağol canım.benimki klimadan oldu.Başımın üstünde duvarda klima var o çarptı beni.Bugün açmadık gari.
Aferin sana No vesvese yes sperm :52:

Canlarım kötü düşünmeyelim ne olur.
Bizim biyopside de maturasyon arresti çıkmıştı.Yani hücrelerin çıkması normal bizde
Doktor bize bir hastanın sperm testi sonucunu göstermişti.sadece 1000 sperm germ hücresi var dedi ve durumu vahim demişti.
Bir başka hastanın ise 1 500 000 germ hücre olduğunu ve bu hastadan umutlu olduğunu söylemişti.Herkeste çıkıyor ama sayı olarak değişiklik gösteriyor.eğer tedavi gördüyse sayı artıyor.

Insallah canimm benim insallah bizimde maturasyon arresti bizdede hucre cikmasi normal ama neyse tamam kotu dusunmeyelim o zaman ....bizim 1, 360, 000 cikti canim umut var o zaman desene:)

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr..
sevalimmmmm inşallah o hücreler süpermenlere dönüşücekkkkkkkkk:52::52::52:
tülaycım çok geçmiş olsun gerçekten yazın hasta olmakta zor inş çabucak atlatırsın.

Bana gelince ben biraz duygusalım bugün eşim ankaraya gidiyo bugün iş için.
cuma sabahı gelicek.gidicek olması beni üzüyo biz hiç ayrı kalmadık en fazla 1 gece
şimdi bide hamilelik olunca hiç ayrılsın istemiyorum yanımdan sürekli gözlerim doluyo ama mecbur :19:..
kayınvalidemler gelicekler 2 gece onlar kalıcaklar yanımda.
sağ sağlim gidip gelsinde inş bende kayınvalidemlere zamanı geçirirm artık.:31:
cuma günü kontrolümüz varrrr inş.

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr..
sevalimmmmm inşallah o hücreler süpermenlere dönüşücekkkkkkkkk:52::52::52:
tülaycım çok geçmiş olsun gerçekten yazın hasta olmakta zor inş çabucak atlatırsın.

Bana gelince ben biraz duygusalım bugün eşim ankaraya gidiyo bugün iş için.
cuma sabahı gelicek.gidicek olması beni üzüyo biz hiç ayrı kalmadık en fazla 1 gece
şimdi bide hamilelik olunca hiç ayrılsın istemiyorum yanımdan sürekli gözlerim doluyo ama mecbur :19:..
kayınvalidemler gelicekler 2 gece onlar kalıcaklar yanımda.
sağ sağlim gidip gelsinde inş bende kayınvalidemlere zamanı geçirirm artık.:31:
cuma günü kontrolümüz varrrr inş.

Çok Teşekkürler canım Allah Razı Olsun.Hakikaten yaz günü hasta olmak çok zormuş ya.Ramazan gelmeden atlatsam bari.Antibiyotik ağrı kesici içtim.
Demek eşin Ankara ya gidiyor ha.
Hep hamilelik psikolojisi desene.
Vakit çabuk geçer merak etme sen.
Sağ salim gitsin gelsinde gerisi mühim değil.
Cuma günü çabuk geçer kontrolünde var ya

celalettin hocanin onerdigi aktar ersel beyin ilaclari geldi
yolladigi ilaclar sunlar:
3 kutu hprex
1 kutu kfrex
3 sise sertoli
1 sise leydig

arkadaslar sizede aynen bunlar geldi yoksa farkli seyler varmi?
(bana sanki eksik yollamislar gibi geldi,biz 3 aylik istemistik,400 tl odemistik)

Son düzenleme:
celalettin hocanin onerdigi aktar ersel beyin ilaclari geldi
yolladigi ilaclar sunlar:
3 kutu hprex
1 kutu kfrex
2 sise sertoli
2 sise leydig

arkadaslar sizede aynen bunlar geldi yoksa farkli seyler varmi?
(bana sanki eksik yollamislar gibi geldi,biz 3 aylik istemistik,400 tl odemistik)

hepsi eşine şifa olsun inşallah.
bizim bunlara ek olarak korpulus,kgi ve gnk var.bizde 470 tl ödemiştik.

Eşleri Menagon kullanan arkadaşlar bu iğneyi nerede muhafaza ediyorsunuz.Dolapta mı yoksa serin bir yerde mi????

hepsi eşine şifa olsun inşallah.
bizim bunlara ek olarak korpulus,kgi ve gnk var.bizde 470 tl ödemiştik.

amin insaallah
ayni seyleri yollamiyormu aktar?
diger kisilere neler yolladi acaba?cunku sadece 70 tl fark var

Back
X