slm canım bizimde ilaçlarımız geçen hafta geldi sizinkilerle aynı başka farklı bişey yok,bizde 400 tl ödedik önce kapsüller sonra da toz halinde olanlar kullanılacak banada az gibi gelmişti ilk başta galiba bunların bitmesi 3 ay'ı bulacak...
canım için rahat olsun. bizde geçen hafta başladık ilaçlara, sizin yazdıklarınırız ile aynı ilaçlar, üç aylık ve 400 tl. tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilaçlar eşlerimize şifa olur.
lamyaycım Bence okadardır ,nilda arkadaşada aynılarını göndermiş bize 4 ay kullanacaksınız dedi sizinki 3 aylık, için rahat olsun bir sorun yok bence canım.
biz egede tedavi görüyoruz geçen gün prof ile görüştük önümüzdeki hafta tese yapılacak doktor %50 şansımız oldugunu söyledi.Eşi tese olan varmı aranızda bu 1 hafta içinde yemesi gereken bir nebze olsa yararı olacak yiyecekler içieckler varmı ameliyattan sonra süreç nasıl geçiyor.
Herkese hayirli sabahlar
slm canım tedavin hayırlı olsun. ersel aktarın adresini yazarmısın bana. arkadaşlar ikinci kez yazdım yardımcı olur musunuz lütfen özelden de yazabilirsiniz. telfonla arıyom hep meşgull. bursadayım adresini bilsem gidebilirmbir de bişey sorucam eşimi de ikna etmeye çalışıyorum. Celalettin hocaya istanbul da bir günde işimizi halledip dönebilir miyiz? bir gün izin alabiliriz çalışıyoruz. Herkese selam Allaha cc emanet olunuz
geçmiş olsun cnm inş 2 ay sonra sende hamişim diye yazarsınKIZLAR merhabalar ben giremedım bir kac gün ufak bir operasyon gecırmem gerekıyordu onu hallettik şimdi istanbul memorial dan aradı dr umuz .....>>> y kromozonu muz temız cıkmıs benımde sonuclarım iyimiş. tüp bebek e baslıycaz 2 ay sonra eşim ilaç ve bitkısellere devam edecek ve gidecez bakalım ... fazla giremıyorum kusura bakmayın
herkese günaydınnnnnnnnnn
ızlar nasılsınız ben bayağıdır giremdim malum ders çalışıyorum
dün de şileye denize gittik ramazandan önce bi deniz siftahı yapalım dedik güzeldi bayağı yüzdüm
bugünde ev işi ders falan gene hepinizi özledim kızlar yazışmayı yaaa inşlh şu 2 haftadan sonra rahat olucam o zaman bol bol yazışırızzzz
cuma inş flzask bebişinin cinsiyetini öğrenir sağlıklı sıhhatlidir
cumartesi 5816bursalı da sınavı süperrrrrrrrr geçer ve hepp mutlu olurrrrrrrrr
pembe cnm bebişinin biri kızmış maşallahhhbakalım diğeri ne inş o da erkek tir bi kerede hem kız hem erkek sahibi olursun
evet güzelim ii geldi deniz banaGünaydın cnmm benimmmmmm
ohhhh denizede girmişsin sefanız olsun tatlımm..
yarını iple çekiyorummmmmm cnm bebeğimi görmek için inşallah bizim yavru kendini gösterir..
diğer arkadaşlardanda mucizeeeeee ve güzel haberler almak dileğiyleeeeeeeeeeee
slm canım tedavin hayırlı olsun. ersel aktarın adresini yazarmısın bana. arkadaşlar ikinci kez yazdım yardımcı olur musunuz lütfen özelden de yazabilirsiniz. telfonla arıyom hep meşgull. bursadayım adresini bilsem gidebilirmbir de bişey sorucam eşimi de ikna etmeye çalışıyorum. Celalettin hocaya istanbul da bir günde işimizi halledip dönebilir miyiz? bir gün izin alabiliriz çalışıyoruz. Herkese selam Allaha cc emanet olunuz
Icimi rahatlattin canim ya sagolasin...
biz yurt disindayiz ilaclar 4-5 kisiden gecti bize ulasana kadar,o yuzden korktum kayboldumu ne oldu diye..
Bizim daha macunlardan 1 kavanoz daha var( uskudardan aldigimiz)
Birlikte kullanabilirmiyiz diye doktora sorucam bakalim ne diyecek
gelirken fazlalik almistik
Hazırrrrrr olun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr mucize bi haberrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrr...
içimmmmmmmm içimeeeeeee sığmıyoooooooooo
Hazırrrrrr olun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr mucize bi haberrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrr...
benimde bebekimmmmmm koptummmmm coştum yaa
benimde bebekimmmmmm koptummmmm coştum yaa
sorma cnm yaaaaaaaaa fenayımmmmmmmmmm bende kalbimm yerinden çıkıcakkkkkkkkkkkkkkkkk
allahımmmmmmmm çok şükür sanaaaaaaaaaa :26:
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğuuuuuuuu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?