• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm canım bizimde ilaçlarımız geçen hafta geldi sizinkilerle aynı başka farklı bişey yok,bizde 400 tl ödedik önce kapsüller sonra da toz halinde olanlar kullanılacak banada az gibi gelmişti ilk başta galiba bunların bitmesi 3 ay'ı bulacak...

Icimi rahatlattin canim ya sagolasin...
biz yurt disindayiz ilaclar 4-5 kisiden gecti bize ulasana kadar,o yuzden korktum kayboldumu ne oldu diye..
Bizim daha macunlardan 1 kavanoz daha var( uskudardan aldigimiz)
Birlikte kullanabilirmiyiz diye doktora sorucam bakalim ne diyecek
gelirken fazlalik almistik

canım için rahat olsun. bizde geçen hafta başladık ilaçlara, sizin yazdıklarınırız ile aynı ilaçlar, üç aylık ve 400 tl. tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilaçlar eşlerimize şifa olur.

amin canim ins sagolun icim rahat simdi:16::16:

biz egede tedavi görüyoruz geçen gün prof ile görüştük önümüzdeki hafta tese yapılacak doktor %50 şansımız oldugunu söyledi.Eşi tese olan varmı aranızda bu 1 hafta içinde yemesi gereken bir nebze olsa yararı olacak yiyecekler içieckler varmı ameliyattan sonra süreç nasıl geçiyor.

probleminiz neydi,hormonlariniz normalmi?
1 haftada sonuc alamazsiniz,en azindan 3 aylik kurler var onlari kullansa sansiniz daha da artabilir..
keciboynuzu kuru falan var..
Rabbim yardimciniz olsun ins..

Herkese hayirli sabahlar:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

slm canım tedavin hayırlı olsun. ersel aktarın adresini yazarmısın bana. arkadaşlar ikinci kez yazdım yardımcı olur musunuz lütfen özelden de yazabilirsiniz. telfonla arıyom hep meşgull. bursadayım adresini bilsem gidebilirm:17: bir de bişey sorucam eşimi de ikna etmeye çalışıyorum. Celalettin hocaya istanbul da bir günde işimizi halledip dönebilir miyiz? bir gün izin alabiliriz çalışıyoruz. Herkese selam Allaha cc emanet olunuz:16: :16: :16:

slm canım tedavin hayırlı olsun. ersel aktarın adresini yazarmısın bana. arkadaşlar ikinci kez yazdım yardımcı olur musunuz lütfen özelden de yazabilirsiniz. telfonla arıyom hep meşgull. bursadayım adresini bilsem gidebilirm:17: bir de bişey sorucam eşimi de ikna etmeye çalışıyorum. Celalettin hocaya istanbul da bir günde işimizi halledip dönebilir miyiz? bir gün izin alabiliriz çalışıyoruz. Herkese selam Allaha cc emanet olunuz:16: :16: :16:

merhaba canım bizim celalettin beyle işimiz bir günde bitmişti ama akşam 8 i bulmuştu. araba bulamadığımız için ertesi güne kalmıştık. sizin kendi arabanız varsa aynı gün bitebilir işiniz.tabi önceden randevu alıp celalettin beye de mail atıp durumunuzu izah ederseniz işiniz kolaylaşır. biz öyle yapmıştık.

Son düzenleme:
KIZLAR merhabalar ben giremedım bir kac gün ufak bir operasyon gecırmem gerekıyordu onu hallettik şimdi istanbul memorial dan aradı dr umuz .....>>> y kromozonu muz temız cıkmıs benımde sonuclarım iyimiş. tüp bebek e baslıycaz 2 ay sonra eşim ilaç ve bitkısellere devam edecek ve gidecez bakalım ... fazla giremıyorum kusura bakmayın
geçmiş olsun cnm inş 2 ay sonra sende hamişim diye yazarsın :49::34:

herkese günaydınnnnnnnnnn:54::54:
ızlar nasılsınız ben bayağıdır giremdim malum ders çalışıyorum :68:
dün de şileye denize gittik ramazandan önce bi deniz siftahı yapalım dedik güzeldi bayağı yüzdüm:1:
bugünde ev işi ders falan gene hepinizi özledim kızlar yazışmayı yaaa inşlh şu 2 haftadan sonra rahat olucam o zaman bol bol yazışırızzzz:16::16:
cuma inş flzask bebişinin cinsiyetini öğrenir sağlıklı sıhhatlidir:emir_bebek::34:
cumartesi 5816bursalı da sınavı süperrrrrrrrr geçer ve hepp mutlu olurrrrrrrrr:16:
pembe cnm bebişinin biri kızmış maşallahhh:nazar:bakalım diğeri ne inş o da erkek tir bi kerede hem kız hem erkek sahibi olursun:34:

herkese günaydınnnnnnnnnn:54::54:
ızlar nasılsınız ben bayağıdır giremdim malum ders çalışıyorum :68:
dün de şileye denize gittik ramazandan önce bi deniz siftahı yapalım dedik güzeldi bayağı yüzdüm:1:
bugünde ev işi ders falan gene hepinizi özledim kızlar yazışmayı yaaa inşlh şu 2 haftadan sonra rahat olucam o zaman bol bol yazışırızzzz:16::16:
cuma inş flzask bebişinin cinsiyetini öğrenir sağlıklı sıhhatlidir:emir_bebek::34:
cumartesi 5816bursalı da sınavı süperrrrrrrrr geçer ve hepp mutlu olurrrrrrrrr:16:
pembe cnm bebişinin biri kızmış maşallahhh:nazar:bakalım diğeri ne inş o da erkek tir bi kerede hem kız hem erkek sahibi olursun:34:

Günaydın cnmm benimmmmmm:16::16::16:
ohhhh denizede girmişsin sefanız olsun tatlımm..:34:
yarını iple çekiyorummmmmm cnm bebeğimi görmek için inşallah bizim yavru kendini gösterir..:emir_bebek::emir_bebek:
diğer arkadaşlardanda mucizeeeeee ve güzel haberler almak dileğiyleeeeeeeeeeee :52::52::16::16::16::16:

Günaydın cnmm benimmmmmm:16::16::16:
ohhhh denizede girmişsin sefanız olsun tatlımm..:34:
yarını iple çekiyorummmmmm cnm bebeğimi görmek için inşallah bizim yavru kendini gösterir..:emir_bebek::emir_bebek:
diğer arkadaşlardanda mucizeeeeee ve güzel haberler almak dileğiyleeeeeeeeeeee :52::52::16::16::16::16:
evet güzelim ii geldi deniz bana
hakkaten de bayağı yüzdüm:1::1: sağol güzelim dün sefa yaptım hani:16:
ayy evet cnm yaaaaaaaaaaa bakalım yaramaz kendini annesine gösterecek miiiiiiiii:44:
hayırlı haberler le gelirsin inş topiğimizeeeeeeeeeeeeee:52:

amin canim insallah kurtullaim bu azodan artik
biz ersel beye tel den ulastik adresini bilmiyorum canim ,mesgul ama tekrar tekrar arayinca cevap veriyo bizimde oyle olmustu
biz 2 gun de ancak halletmistik,ama doktora soylersiniz izninizin az oldugunu yardimci olur bence
rabbim sifanizi versin insallah

Son düzenleme:
Icimi rahatlattin canim ya sagolasin...
biz yurt disindayiz ilaclar 4-5 kisiden gecti bize ulasana kadar,o yuzden korktum kayboldumu ne oldu diye..
Bizim daha macunlardan 1 kavanoz daha var( uskudardan aldigimiz)
Birlikte kullanabilirmiyiz diye doktora sorucam bakalim ne diyecek
gelirken fazlalik almistik

sende sağol canım siz ne zamandır tedavidesiniz celaleddin hocayla biz daha bu ilaçlarla başladık tedaviye bakalım hakkımızda hayırlısı sizin sebebi neydi canım?

slm canım ersel beye bizde cepten ulaştık adresini bilmiyorum,celaleddin hocaya gidecekseniz ulaşmanız daha kolay olur o yardımcı olur zaten size,canım biz gittiğimizde sabahtan ordaydık akşam 7 gibi falan işmiz bitti biletlerimizi hemen aldık sabaha evimizdeydik tabi bizm yolumuz biraz daha uzun sen bursadaysan size daha yakın,bence gitmeden önce hocayla telefonla yada maille durumunuzu söyleyin o size gereken bilgiyi verir canım allaha emanet olun..

Hazırrrrrr olun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr mucize bi haberrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrr...
içimmmmmmmm içimeeeeeee sığmıyoooooooooo:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canlar biliyorsunuz adet olmayı bekliyordum histeroskopi için gelecek ayda 2. tüp bebek tedavimize başlayacaktım…
adetim geçen ay 67. gün adet söktürücü kullanarak geldiği için bu ayda gecikir diye düşünüyordum…
tedavim eylüle kalmasın okul zamanı sorun oluyor diye geçen pazartesi drum ulun hocayı aradım…
en son 1 haziranda adet olmuştum o gün 24. günümdü…
adet söktürücü kullanabilir miyim diye sordum drumda 6 gün bekle 30. günde de gelmezse o gün başlarsın tarlusala dedi…
bende dru dinlemedim nasıl olsa gene geç gelicek diye ertesi gün başladım ilaca iyice geç kalmayayım tedavi için diye…
ilacım bitti her zaman ilaç bittikten 4 gün sonra adet olurdum bu defa olmadım…
dün 5. günümdü hala tık yok nette araştırınca adet söktürücü kullanıp adet olmayanların biçoğunun hamiş olduğunu öğrendiğini okudum…
bende eşime akşam bi idrar testi aldırdım öylesine hiç ihtimal vermiyorum ama :1:
sabah yaptım ve 2. çizgi çok belirgin çıktı :52:
hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım veeeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :49: :62::62::62:
değerimmmmmmmmmm 1696 :52::52::52:
şükürler olsun rabbimeeeeeeeeee bu günleri görmek nasip oldu hem de doğal yoldannnnnnnn :16::16::16:
benim gibi adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenen çok var forumda okudum hepsini...
çok şükür bi zararı olmuyormuş bebişe drları öyle söylemiş doğum yapanlarda aynısını söylüyor…
inş benim meleğimde iyidirrrrrrr :16:
inanamıyorum yaaaaa ben hamileyimmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64:
rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş :16::16::16:

benimde bebekimmmmmm koptummmmm coştum yaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sorma cnm yaaaaaaaaa fenayımmmmmmmmmm bende kalbimm yerinden çıkıcakkkkkkkkkkkkkkkkk :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
allahımmmmmmmm çok şükür sanaaaaaaaaaa :26::46::46::46:
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğuuuuuuuu:26:

Hazırrrrrr olun arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr mucize bi haberrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrr...
içimmmmmmmm içimeeeeeee sığmıyoooooooooo:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

benimde bebekimmmmmm koptummmmm coştum yaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sorma cnm yaaaaaaaaa fenayımmmmmmmmmm bende kalbimm yerinden çıkıcakkkkkkkkkkkkkkkkk :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
allahımmmmmmmm çok şükür sanaaaaaaaaaa :26::46::46::46:
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğuuuuuuuu:26:

kızlarrrrrrrrrrr ben hala şoktayımmmmmm bi ağlıyorum bi gülüyorummmmmmm şükürler olsun rabbimeeeee :16::16::16:
hep derdinizde inanmazdım ama dediğiniz gibi doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum halaaaaaa :52::52::52:

Back
X