Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CNM BEN SENİ HATIRLADIM Bİ ARA BURAYA YAZDIN DUA TOPİĞİNE DE YAZIYORDUN
AYYY ÇOKKK SEVİNDİM YA SAĞLIKLA GELSİMN İNŞLLH OYYY İKİZ HADE HALAYAAAAAAAAAAAAA

evet canım sadece arada bir olabildim aranızda. teknik sorunlar nedeniyle uzun süredir evde net yok.
şu an bile komşumdan aldığım ödünç vınn'ı kullanıyorum
ama tüm kalbimle ve dualarımla her an yanınızdayım inanın. bu mutluluğu sizinle paylaşmak çok güzel
inşallah bekleyen herkese bu duyguyu nasip eder Rabbim.

inşallah canımmmmmm. Rabbim o müjdeleri de vermeyi nasip eder inşallah.
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah.

Herkese hayırlı huzurlu bır gun dılıyorum , kızlar bugun ecrın 23 esı sperm verecek ınsallah bugun guzel haberlerle gelır cok heycanlıyım ınsallah bır arkadasımız daha kurtulur , bırde bursa nın sınavı vardı bugun yanlıs hatırlamıyorsam allahım ınsallah yuzunu guldurecek sonuclar nasıb eder dualarım sızınle kızlar , taze hamısler aman kendınıze dıkkat edın bahar ve kuzey28 bebıslerınız once rabbıme sonra sıze emanet kalıfıyelı hamısler durudenızderya flzask nursen nzlyn sızler nasılsınız guzel haberlerınız bana moral oluyor allahım sızlerıde korusunsag salım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıb etsın cemrem29 bı sok haberde senden beklıyoruz ınsallah sende normal yoldan hamıs kalırsında bu bayram hıc bıtmez nurusıma sende cabuk ol oyalanma yegenımızı beklıyoruz 4 gozlee Seval sızın hucrelerde elını cabuk tutsun sende bu yıl gır hamısler kervanına halayını cekelım ınsallah yaren dualarım senınle ınsallah az kaldı senınde halayını cekecez ısmı aklıma gelmeyen dıyer arkadaslar her bırınızın verdıgı mujde benım ıcın dunyalara bedel allahım ınsallah hepınızın hepımızın yuzunu guldurecek az kaldı hepınızı rabbıme emanet edıyorum

inşallah ecrin arkadaşımın sonuçları güzel çıkar ve o da katılır hamiş kervanına.
sınava girecek olan arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun inş.
bahar ve benim aynı anda bu güzel duyguyu yaşamamız muhteşem bi güzellik, bir hediye oldu benim açımdan.
inşallah bebeklerimiz de sağlıkla gelir dünyaya.. babaları da sağlıklarına kavuşur tez zamanda inşallah

günaydın canlarrrrrrrrrrrrr
hepinize iyi hafta sonları diliyorummmmmmmmm

Eki Görüntüle 749823

teşekkür ederiz taze hamişimiz
sana da güzel, mutlu, huzurlu hafta sonları inş.
inşallah ağrılarım dayanılmaz olmazsa ben de dışarı çıkmak istiyorum.
canım ya benim de transferden beri kabızlıkla başım dertte.
dupalak hiç bi işe yaramıyo bende. kuru incir, kasyısı ılık suya devam .. ama tık yok

Hoş geldin cnmm..inşallah ecrin23 eşinden sonucu güzel olur.
biz iyiyiz teyzesii..güzelce geçiriyoruz günleri arkadaşların güzel haberleriyle mutlu oluyoruz..
oğluşun nasıl cnmmmm

Allah razı olsun canım. yazdıklarını okudum, bahar bana olduğu gibi sana da umut olmuş, ne güzel
ben de onların yaşadıklarını anlata anlata eşimi ilk tahlile ikna ettim.
burda birbirini tanımayan, aynı sıkıntıdan muzdarip yüzlerce insan dua etti birbirine..
yıllardır bize umudunuzu kesin dedi doktorlar.
eşim üzülmesin diye yıllarca bi tahlil bile yaptırmadık.
Rabbime şükürler olsun önce eşimi sonra bebek sahibi olabilmeyi nasip etti bana.
inşallah sen de yaşayacaksın bu güzel duyguyu.
asla karamsarlığa, umutsuzluğa düşme.
geç oluyorsa da vardır Rabbimin bi bildiği..

canım yaa okurken tüylerim diken diken oldu. inş bizim kuzucıklarımız da bize şov yaparlar..

Son düzenleme:
hoş geldin cnmm..inşallah ecrin23 eşinden sonucu güzel olur.
Biz iyiyiz teyzesii..güzelce geçiriyoruz günleri arkadaşların güzel haberleriyle mutlu oluyoruz..
Oğluşun nasıl cnmmmm

hos bulduk canıım ınsallah ecrının guzel haberlerıyle cosarız bu topıge halay cok yakısıyo Sorma ıkıgundur okadar ıs gucun arasında topıge gırmeye fırsat kolluyorum kızların guzel haberlerı acayıp moral oldu banada Bız oglusumla pek keyıflıyız teyzesı artık sese tepkı verıyo okadar tatlıkı babasının sesını duyunca sankı cıkıcak hoop dıyorum nereye daha 4 ay var az daha bekle Sımdıden babacı oldugu bellı oldu Sukurler olsun rabbıme , hepınız her an dualarımdasınız ınsallah sag salım alırız kucagımıza

kızlar eşim testını verdı sonuc pazartesı cıkacakmıs cok heyecanlıyım ama ıcımde karamsarlıkta ar okadar alıstıkkı 0 görmeye dualarını bızden eksık etmeyen tum arkadaslarıma tesekkur edıyorum rabbım hepımızı bebişlerimize kavusturur ınsallahh

hosgeldıın kıs sabahtan berı merakla beklıyorum senı allah sabır versın pazartesıye kadar nasıl beklıycen nerdeyse ben catlıycam meraktan :26: Eyse gec olsun guzel olsun ınsallah pazartesı halayımızı cekerız ama ıcımden guzel sonuclar alacagınız gecıyo ınsallah guzel sonuclar alırsınız

hadi hayırlısı canım benim.
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Desene pazartesi günü çok halaylı bir gün olacak.
Sizin sperm halaylarınızı ve enfal33 kardeşimizin de hamilelik halayını çekeceğiz İNŞALLAH.

canlar keyfiniz nasıl.
bebişler nasıl?nasıl gidiyor hamilelik..?
dualarınızda eksik etmeyin....
sağol canım çok şükür Allaha ben iyiyim
kanamalarım da lekelenmelerim de bitti şükürler olsun
sen de nerelerdesin canım ya özlettin kendini
Kızlar hamileyimmmmmmmm
ve muhtemelen ikiz
transferin 10. günü ve sonuç: 425
YÜCE RABBİM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..
İSTEYEN HERKES BU HABERİ ALSIN VE BİZİM GİBİ ÇILDIRSIN

maşallah canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin
hamişler çoğalıyo çok şükür

canııııııııııııııııım gözün aydın nettim yoktu komsumla ortak kullanıyorduk tayını cıkınca netsiz kaldım esim haber verdi sizin kızlardan biri hamile diye bende ALLAH affetsin sifresiz birinin netine girdim ama napıyım sevincenine ortak olmak istedim yupppi cok güzel bir haber bu ya mevlam tammaına erdirsin hayırlı saglıklı evlatla karsılasın seni babasına can olsun kuzun rabbim kötülüklerden korusun
bizede dua et canım emre beyden perşembe saat 2 randevu aldım bizide insallah hayırlı sonuçlarla karsılar rabbim ben cıkıyım daha fazla günah işlemeyim tatlım nete baglanınca yine yazarım insallah

olsun inşallah başarılar dilerim canım

tekrar merhaba canım.2011 yılından beri bu formu takip ediyorum.zaman zaman topiğe giremediğim zamanlar oluyor.buradakilerin eşleri farklı sebeplerle de olsa hepsi azosperm.birtek Bahar,siyazbeyaz ile benim eşim kemoterapi ve radyoterapi yüzünden azosperm olduğunu biliyordum.birkaç kez seni topikte görmüştüm ama seninde eşinin bizler gibi olduğunu bilmiyordum.
hepimiz hepimize umut olduk burda.beni de bu topiğe getiren Bahar oldu.ilk defa yanlız olmadığımı burda anlamıştım.

Benim eşim 5-6 yaşlarında lenfoma tanısıyla kemoterpi,radyoterapi ve sayısız ilaç kullanmış.hatta eşimin ailesi sırf buyüzden İzmire taşınmışlar.lise yıllarına kadar tedavisi sürmüş.şükürler olsu ki liseden sonra tamam artık tedavin sona erdi demişler ama bu tedavi sonucunda azosperm olmuş.bize her doktor bu hastalığı ergenlik yaşlarında geçirmiş olsaydın tekrarspermlerin oluşurdu ama sen bunu çocukken geçirdin daha senin sperm kanalların,hücrelerin oluşumu olmadan kurutulmuş dediler.buyüzden çok ağladık eşimle.ama şükürler olsun ki butopiği buldum ve 2 yıldır tedavideyiz ve şuan 640.000 cc germ hücremiz var.hücreler varsa üretimde başlar diye düşünüyoruz inş.
senden ricam, eşin kaç yaşında kemoterapi gördü.biraz anlatabilir misin ?neler yaşadınız,nasıl tedavi oldunuz.
tekrar tebrik ediyorum.inşallah dediğin gibi bebişlerin ikiz olurlar.yılların özlemini biranda 2 melekle dindirirsiniz.rabbim bir ömür boyu ayırmasın inş.
not :özel mesaj kutuna yazdım ama mesaj kutun dolmuş canım.:))

baharrrr inanamıyorum yaaaa.çooooooook sevindim ne de güzel bi haber bu.ay gözlerim doldu yaaa.hay maşallah ALLAH tamamına erdirir inşallah.nasılda dualar teker teker kabul oluyor şükürler olsun RABBİME.hep böyle arka arkaya güzel haberler alalım İnş.darısı diğer bütün arkadaşlara.

saol canımmmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn
mucizemiz süpriz yaptı bize tüm teyzelerini ağlattı
ama bebişimle hepsinin duacısıyızzzzzzz en kısa zamanda hepsine nasip olacak bu mutluluk inş
öyle canım dualarımızı kabul etti rabbim şükürler olsun

saol harzemcimmmmmm amin inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebişimizi ve şifa olur babasına
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder inş

allah razı olsun deryacımmmmm güzel duaların için çok saol...
hepiniz dualarımdasınız allah hepinize yaşatsın bu günleri inş

canım benimmmmmmmm demek eşinden aldın haberi çok saol tatlım
amin canım dualarınızı eksik etmeyin sizlerin dualarıyla geldik biz bu günlere...
bi adım atmışsınız hayırlı olsun canım
inş en kısa zamanda sende dahil olursun hamişlerin arasına
tamam canım eol görüşmek üzere

canım bizde durum farklı tabi onca seneden sonra bi mucize yaşamışız riske atmamak gerekli...
biliyorsun bende de hem hipotiroid hem kanda pıhtılaşma var onun için en iyi drda takiplerimi yaptırmam gerekiyor...
balıkesirde herkes bu dru tavsiye ediyordu bende ilk defa gördüm ama içime sindi...
inan bende şoku atlattım desem yalan olur
amcası doğru demiş süpriz yaptı bizim yaramaz sıra sizin yaramazda
amin canım allah razı olsun sabah yazamamıştım şimdi fırsat bulunca yazayım dedim öpüyoruz seni teyzesi

canım benim sende annende çok saolun allah razı olsun selamlarımı söyle anneciğine
eşinde saolsun bide tanışmıştı bizim eşler inş bidahaki buluşmamızda bebişlerde olur
canım koşturmaya başlamışsın allah kolaylık versin en kısa zamanda hayırlısıyla başlarsın tedavine inş
rabbim bebişinize kavuşmak için önünüzdeki tüm engelleri kaldırır inş dualarım seninle tatlım
evet canım rabbim maddi manevi tüm sıkıntılardan kurtardı bizi inci tanemi nasip ederek
inş sağlıcakla kucağıma alıp sizlere resimlerini paylaştığım günlerde gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…