Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım kıyamam ben sana nasılda sevinmiştim yazını okuyunca şimdi çok üzüldüm ve çok sinirlendim :47:
evet aynı benim duruma dönmüş ama ben sevindiğimle kalmıştım sadece...
sizin öyle mi onca hazırlık onca telaş herşey boşa mı gitti o dengesiz adam için şimdi :41:
madem köylülerden korktu size ilk evden çıkın derken düşünememiş mi böyle bi durum olup köylülerin baskı yapacağını...
herşey hazırken çok ayıp olmuş gerçekten...
inan çok üzüldüm allah kolaylık versin canım...

O başka bir eve geçeriz diye düşünmüş.Bir tane ev var ama durulacak gibi değil.
Zaten gideceğini duyunca şok olmuş.
Çok ayıp etti çokkkkkk.
Ben rabbime havale ettim artık onu.
Amin canım ama canım kalkmak da istemiyo
Biri gelse de yapsa diye bakıyorum.
Eşim hasta yatıyor.kayınvalide de yorulmuş yatıyor.

arkadaşlar ecrin23 arkadaşımız bu mübarek günlerde bizden dua istiyor...
eşinin tedavisinin güzel gitmesi ve hayırlısıyla evladına kavuşması dileğiyle...
1 yasin almak isteyen arkadaşlarımız ecrin23e bildirsinler :16::16::16:

Bu durduğum köyde ne kadar mikrop ne kadar, iki yüzlü ne kadar şer..... insanlar var ya beni ramazan mübarek günde günaha sokuyorlar.:47:
Tam eşyaları toparladık nakliyatı bekliyoruz eşime bir telefon geldi.Arayan müftü:53:
-Hocam bir yere gitme senin ev sahibi kaymakama gitmiş.Ben evden çıkın demedim demiş.Bir güzel kaymakamı kandırmış.Köyülülerde baskı yapmış gitmeyelim diye.Kaymakam da müftüyü arıyor diyor ki hoca bir yere ayrılmasın....
Bu kadar manyaklık olur mu ya.adam eşime gelip te konuşmuyor kaymakama gidiyor.Bu adam eşimin arkasında nasıl namaz kılacak.
Vallla delirdim ya iki yüzlülüğün bu kadarı olur ya.
Topladığın eşyalara mı yanarsın evi temizletmek için verdiğimiz 100 tl ye mi.
Hadi bakalım şimdi topladığın gibi yerleştir eşyaları.Rezillik perişanlık bir diz boyu.Başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti.
Delireceğim ya çok kötü moralim bozuldu.Artık bu köyde huzurum kalmadı.:50:
İl müftülüğünde her ay mazeret sınavı oluyor ama torpil çok dönüyor.Torpilimiz yetersiz geliyor.Eş durumundan tayin yapmıyorlar.:25:
Sizlerede yazmasaydım iyice kötü olacağım.
Benim iş baharın tayin işine döndü.
Önce sevin sonra üzül....:43:
Gece 12 ye eşya yerleştiririm artık.:14:

geçmiş olsun?ne denir bilmiyorum.trajikomik valla.kaymakamla direk görüşüp durumu anlatsanız,artık bu köyde kalmakta istemiyoruz rahatsız ettiler deseniz.bence tutturun bir daha o köyden kolay kolay çıkamazsınız gibi.bahaneyle kurtulun işte.

bende eşimde dua ediyoruz inşallah hastalığından eser kalmaz ilaçlarınıda kullanınca.allah razı olsun kardeşim.tek bebekmi ikiz falanmı?bu arada kusura bakma kaan hocayada sperm boyamayı sorularımızı falan mail atmakla uğraşıyordum.

allah razı olsun canım :16:
tek tatlım rabbim bize bağışlasın kuzumu inş :16::16::16:
yok canım ne kusuru bazen uygun olmuyoruz sonra yazıyoruz...
topikte yazılanlar kalıyor nasıl olsa şimdi cevaplamasak sonra cevaplarız sen düşünme bunları...
inş tedaviniz en kısa zamanda sonuç verir :16::16::16:

O başka bir eve geçeriz diye düşünmüş.Bir tane ev var ama durulacak gibi değil.
Zaten gideceğini duyunca şok olmuş.
Çok ayıp etti çokkkkkk.
Ben rabbime havale ettim artık onu.
Amin canım ama canım kalkmak da istemiyo
Biri gelse de yapsa diye bakıyorum.
Eşim hasta yatıyor.kayınvalide de yorulmuş yatıyor.

anladım canım her ne olursa olsun gerçekten çok ayıp edilmiş...
artık yapacak bişey yok sakinleşmeye çalış canım...
inş bi çıkar yol bulursunuz yakın zamanda :26:

allah razı olsun canım :16:
tek tatlım rabbim bize bağışlasın kuzumu inş :16::16::16:
yok canım ne kusuru bazen uygun olmuyoruz sonra yazıyoruz...
topikte yazılanlar kalıyor nasıl olsa şimdi cevaplamasak sonra cevaplarız sen düşünme bunları...
inş tedaviniz en kısa zamanda sonuç verir :16::16::16:

amin inşallah canım kuzcuğunla hiç ayrılmazsınız:) bahar sen daha iyi bilirsin hangi merkez hangi doktor tüp bebekte sence?

amin inşallah canım kuzcuğunla hiç ayrılmazsınız:) bahar sen daha iyi bilirsin hangi merkez hangi doktor tüp bebekte sence?

canım bence memorial ve umut tüp bebek merkezi 1 numara :34:
umut tüp bebek merkezi daha küçük 2 dr var ama çok iyi bi merkez...
bahçeci fulyadan çok daha yüksek başarı oranları...
memorial desen aynı başarı oranları çok yüksek herkes çok memnun...
ikisinden birini seçebilirsin eşin m.tese olmayacaksa ilk tercihin memorial olabilir...
ama m.tese olacaksa mutlaka emre bakırcıoğlu ve umut tüp bebek merkezi :34:
gerçekten işinin ehli çok başarılı bi dr...
başka yerde deneme yapmanın anlamı yok emre hoca gibi biri varken...
biliyorsun ben geçen sene umutta tedavi olmuştum negatif oldu sonucum ama o nasip meselesi...
ben merkezden de drlardan da çok memnundum :16:
8 dondurulmuş bebişim var hatta hala orda :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inş sizin için en doğru kararı verirsiniz :16::16::16:

canım bence memorial ve umut tüp bebek merkezi 1 numara :34:
umut tüp bebek merkezi daha küçük 2 dr var ama çok iyi bi merkez...
bahçeci fulyadan çok daha yüksek başarı oranları...
memorial desen aynı başarı oranları çok yüksek herkes çok memnun...
ikisinden birini seçebilirsin eşin m.tese olmayacaksa ilk tercihin memorial olabilir...
ama m.tese olacaksa mutlaka emre bakırcıoğlu ve umut tüp bebek merkezi :34:
gerçekten işinin ehli çok başarılı bi dr...
başka yerde deneme yapmanın anlamı yok emre hoca gibi biri varken...
biliyorsun ben geçen sene umutta tedavi olmuştum negatif oldu sonucum ama o nasip meselesi...
ben merkezden de drlardan da çok memnundum :16:
8 dondurulmuş bebişim var hatta hala orda :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inş sizin için en doğru kararı verirsiniz :16::16::16:

sana güveniyorum canım istanbula bu ikisinden birine gideceğim ama bakalım dondurulmuş sperm taşıyorlarmı.bugün bide bu başımıza çıktı.dondurulmuşlara muhtacız yeniden.ankaradan oraya getirtirlermi acaba?yoksa gelecek seneye kalacak..

neyse boşver ya,ananas ye arada sırada iyi geliyormuş diye duydum.hiç yararı yoksa c vitamini var içinde.taş kalpli ol hiç bişeyi takma kafana,biliyorum hamileyken duygusallık tavan yapıyor.
il içi tayin istedinmi sizin orda çok açık varmıydı?bu 25 tercihten birine giderim gibi geliyor bana.

bu tedavileri bırakanların bazen ikizleri oluyor ilaçların etkisindenmidir nedir.bu arada senin yaramaz balık olacakmış.nazlı bi çocuk yani :)) balık burcu en korktuğum burçtur şahsen,çok nazlı olur hemen kırılır küser söylemez.

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar topiğe uzun zamandır giremedim açar açmaz baharcığım hamile haberini aldım inan bana çok sevindim bitanem Allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin darısı burdaki diğer arkadaşlarımın ve benim başıma
arkadaşlar ersel beyin ialaçlarını bugün aldık ama tam olarak nasıl kullanacağımızı anlamadık h prex ve k frex diye bir ilaç bunları eşielriniz nasıl kullanıyor anlatabilirmisniz Allahım tutulan tüm oruçları kabul etsin

=umudaMerhaba;31119794]herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar topiğe uzun zamandır giremedim açar açmaz baharcığım hamile haberini aldım inan bana çok sevindim bitanem Allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin darısı burdaki diğer arkadaşlarımın ve benim başıma
arkadaşlar ersel beyin ialaçlarını bugün aldık ama tam olarak nasıl kullanacağımızı anlamadık h prex ve k frex diye bir ilaç bunları eşielriniz nasıl kullanıyor anlatabilirmisniz Allahım tutulan tüm oruçları kabul etsin

iyi akşamlar canım celalettin beyde tedaviye başlamışsınız inşallah hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz.....canım ersel bey genelde herkese aynı ilaçları veriyor ama tahlil sonuçlarına göre yada eşinin azo nedenine göre farklı kullanmalar söylüyor siz en iyisi tekrar ersel beyi arayıp ilaçları nasıl kullanacağınızı sor o anlatırken not al genelde heyecan yapıyoruz pek anlamıyoruz tekrar aramakta istemiyoruz ama doğru kullanmak için en iyisi tekrar ara sor benim düşüncem bu umarım herşey dilediğiniz gibi sonuçlanır

=umudaMerhaba;31119794]herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar topiğe uzun zamandır giremedim açar açmaz baharcığım hamile haberini aldım inan bana çok sevindim bitanem Allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin darısı burdaki diğer arkadaşlarımın ve benim başıma

iyi akşamlar canım celalettin beyde tedaviye başlamışsınız inşallah hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz.....canım ersel bey genelde herkese aynı ilaçları veriyor ama tahlil sonuçlarına göre yada eşinin azo nedenine göre farklı kullanmalar söylüyor siz en iyisi tekrar ersel beyi arayıp ilaçları nasıl kullanacağınızı sor o anlatırken not al genelde heyecan yapıyoruz pek anlamıyoruz tekrar aramakta istemiyoruz ama doğru kullanmak için en iyisi tekrar ara sor benim düşüncem bu umarım herşey dilediğiniz gibi sonuçlanır

canım çok sağol eşim ikikere sormuş not almış ama biraz karıştırmış olmazsa tekrar arar bu arada harzemciğim sen belgin ,zaman gibi topiğin eskli üyelerinden olan harzemmisin bende o eski üyelerdenim sadece nikimideğiştirdim

geçmiş olsun?ne denir bilmiyorum.trajikomik valla.kaymakamla direk görüşüp durumu anlatsanız,artık bu köyde kalmakta istemiyoruz rahatsız ettiler deseniz.bence tutturun bir daha o köyden kolay kolay çıkamazsınız gibi.bahaneyle kurtulun işte.

Sağol canım allah razı olsun.
Eşim şu anda aday olduğu için bir şey yapamıyoruz
Kaymakam bu adam görev yapmak istemiyor der diye.
Hayırlısı bakalım rabbim bizlere de bir çıkış kapısı açar umarım.

eşim aradı sımdı celalettın bey ıle görusmus butun hersdeyını guzel dıe değerlendırmıs sende cıkıs olacak ama varıkosel engelllıo sanırım demiş eşime prengly iğne vermıs 2.5 ay sonra kontrole çağırmıs çıkış baslıcak inşallah demıs eşim ameliyat olsam mı doktor bey demıs 2.5 ay daha bekleyelım snra karar verelim demiş

Masallah 2,5 ayiiz kaldi desene
Insaallah bizdede cikar ya cok heyecanliyim ben
Esim bir turlu ersel beyin ilaclarina baslamiyor ,ilaclari alali 2 hafta oldu,basla diyorum tamam deyip gecistiriyor
Ramazanda basliycam demisti ama tik yok hala
Aksam hatirlaticam yine ,doktora sormasi gereken seylerde var:37::37:

Bu durduğum köyde ne kadar mikrop ne kadar, iki yüzlü ne kadar şer..... insanlar var ya beni ramazan mübarek günde günaha sokuyorlar.:47:
Tam eşyaları toparladık nakliyatı bekliyoruz eşime bir telefon geldi.Arayan müftü:53:
-Hocam bir yere gitme senin ev sahibi kaymakama gitmiş.Ben evden çıkın demedim demiş.Bir güzel kaymakamı kandırmış.Köyülülerde baskı yapmış gitmeyelim diye.Kaymakam da müftüyü arıyor diyor ki hoca bir yere ayrılmasın....
Bu kadar manyaklık olur mu ya.adam eşime gelip te konuşmuyor kaymakama gidiyor.Bu adam eşimin arkasında nasıl namaz kılacak.
Hadi bakalım şimdi topladığın gibi yerleştir eşyaları.Rezillik perişanlık bir diz boyu.Başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti.
İl müftülüğünde her ay mazeret sınavı oluyor ama torpil çok dönüyor.Torpilimiz yetersiz geliyor.Eş durumundan tayin yapmıyorlar.:25:
Rabbim yardimcinz olsun cidden insani yipratici bir durum insanlar ne kadar rahat ne kadar ikiyuzlu :47::47:

çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcın olsun arkadaşım hem ramazan hem tekrardan yerleştir çok zordur.
ama ev sahibinizin yaptığına da diyecek laf bulamıyorum:47:

canım hoşgeldin aramıza inş hayırlısıyla sende en kısa zamanda kurtulursun azodan ve kavuşursun bebişine :16:
sanırım sende bizi daha önceden takip ediyordun :1:
benim için duada etmişsin allah razı olsun senden :16:
demek kızım olacağını hissediyorsun :8:
bizde eşimle son senelerde sağlıklı sıhatli bi kızımız olmasını isterdik :16:
hayal kurarken bile önce kızımız derdik sonra oğlumuz :16:
ben çok seviyorum kız çocuklarını hep ilk bebişim kız olsun isterdim...
şükürler olsun rabbim şimdi mucizemizi nasip etti...
sağlıklı sıhatli olsunda cinsiyet önemli değil okadar...
eşimde böyle diyor ama o hayaller aklında kalmış olacakki arada karnımı kızım diye seviyor farkında olmadan :1:
bende deme öyle belki erkektir üzme bebişimi diyorum :1:
sonra bebeğim diye seviyor...
diyeceğim kızımız olursa çok seviniriz ama oğlumuz olursa da bi okadar seviniriz :16:
5 senedir herkese imrenerek baktık kız erkek farketmez sağlıcakla evladımıza kavuşalım yeter bize :16:
inş en kısa zamanda sana da nasip olur canım :16::16::16:

canımmmmmm negüzel şeyler yazmışsın çok saol :70:
şükürler olsun bu günleride gördük devamıda gelir inş :16::16::16:
unutur muyum sizleri hiç hep dualarımdasınız rabbim sizleride sevindirsin inş :16::16::16:

Amin Canım amin inşallah bizde kurtuluruz bu dertten. Evet bende takip ediyordum bu forumu üye olur olmazda yazmaya başladım.
Bu forum sayesinde Emre Bakırcıoğlu'nu öğrendik gerçi ani bir kararla doktoru değiştirdik. Eşimin mtesesini Tansel Kaplancan yaptı. Fulya Tüp bebeğin ekibindeymiş önceden. Eşim Emre Bey'den başkasına ameliyat olmam diyordu fakat Tansel Bey'den inanılmaz memnun kaldı. Tansel Bey'in uyguladığı tedavi ve tabi benimde yaptığım karışımlar ile eşimde doğal yoldan çıkış oldu. Hatta senin paylaştığın kürleri de uyguladım. Ben çok araştırdım mtese konusunda Tansel Bey ve Emre Bey'in ismi ön planda. Memorial'ı bende düşündüm ama ürologu çok genç. Acaba nasıldır. Bilgin var mı?
Benim bir arkadaşım memorialda tüp bebek yaptırdı dondurulmuşlarla hamile kaldı. Şimdi bir kızı var. Memorialı düşünenler varsa bilgi vermiş olayım.

Amin Canım amin inşallah bizde kurtuluruz bu dertten. Evet bende takip ediyordum bu forumu üye olur olmazda yazmaya başladım.
Bu forum sayesinde Emre Bakırcıoğlu'nu öğrendik gerçi ani bir kararla doktoru değiştirdik. Eşimin mtesesini Tansel Kaplancan yaptı. Fulya Tüp bebeğin ekibindeymiş önceden. Eşim Emre Bey'den başkasına ameliyat olmam diyordu fakat Tansel Bey'den inanılmaz memnun kaldı. Tansel Bey'in uyguladığı tedavi ve tabi benimde yaptığım karışımlar ile eşimde doğal yoldan çıkış oldu. Hatta senin paylaştığın kürleri de uyguladım. Ben çok araştırdım mtese konusunda Tansel Bey ve Emre Bey'in ismi ön planda. Memorial'ı bende düşündüm ama ürologu çok genç. Acaba nasıldır. Bilgin var mı?
Benim bir arkadaşım memorialda tüp bebek yaptırdı dondurulmuşlarla hamile kaldı. Şimdi bir kızı var. Memorialı düşünenler varsa bilgi vermiş olayım.

slm canım,
memeorial hakkında benim de fazla bir bilgim yok amam emre ve tansel bey hakkında gerçekten çok olumlu şeyler duyuyoruz.eşimin doktoru emre bey bizim micro tese ameliyatını o yaptı çok memnun kaldık.
inşallah hakkında hangisi hayırlı ise onu tercih edersiniz.

slm canım,
memeorial hakkında benim de fazla bir bilgim yok amam emre ve tansel bey hakkında gerçekten çok olumlu şeyler duyuyoruz.eşimin doktoru emre bey bizim micro tese ameliyatını o yaptı çok memnun kaldık.
inşallah hakkında hangisi hayırlı ise onu tercih edersiniz.

İnşallah Canım. Biz Emre Bey'le tedaviye başlamıştık 2 aylık bir süre bir takım ilaçlar verdi hatta ameliyat gününü konuşacaktık neredeyse fakat sonra tanıdık vasıtası ile Tansel Bey'e geçtik. Sizin durum nedir? Ameliyat nasıl geçti? Şuan hangi aşamadasınız?

İnşallah Canım. Biz Emre Bey'le tedaviye başlamıştık 2 aylık bir süre bir takım ilaçlar verdi hatta ameliyat gününü konuşacaktık neredeyse fakat sonra tanıdık vasıtası ile Tansel Bey'e geçtik. Sizin durum nedir? Ameliyat nasıl geçti? Şuan hangi aşamadasınız?

canım eşim microtese ameliyatı oldu 3 tüp sperm bulundu ama bulunan spermler hem harekt hemde morfoloji açısından iyi olmadığı söylendi.2 kere tüp bebek denedik olmadı kısmet nasibimizde yokmuş yaradanım böyle uygun görmüş.
eylülde tekrdan 3.denemeye başlıycam inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bende bebeğime kavuşurum:43:

Back
X