inan canım bizdede aynısı oldu önce eşim söyledi ben not aldım ama karıştırdık sonra eşim kendi not aldı yine karıştı çünkü 4 şişe toz 4 kutu bide yine bir kutu hap var Allahın hakkı 3 dedik en sonunda doğru anladık eşimde kullanıyor ilaçları ama düzenli değil işi nedeniyle rabbim nasip ettikten sonra düzenli kullansada olur kullanmasada o yüzden dertte etmiyoz ama sıralama doğru ondan emin olduk...evet canım ben eski üyelerdenim sen hangisiydin
amin inşallah spermi bulduk darısı evladımıza olsunamin canım rabbim inşallah o spermleri bize bağışlasın ve evlat olarak nasip eylesin..
ben senden çok umutluydum aslında,çünki donup çözülen spermlerle ve embriyo ile başarı orananı daha yüksek oluyor..
bence senin embriyo iyi kalitede idi,ama rahimde ki miyom denedi ile tutmamış olabilir..
beylem'de senin le benzer durumda,5 denemede 3 kez hamile kaldı ama rahimdeki sorunları yüzünden bebeklerini kaybetti..
azoyla savaştığımız yetmezmiş gibi birde rahim sorunları olunca yük dahada ağırlaşoyor malesef..allah yar ve yardımcımız olsun..bize hayırlı nesiller nasip eylesin..amin..
canım çok sevindim doktorunun aramasına ve sonucunun temiz çıkmasına .şükürler olsun Rabbimesende meleğimizde Allah'a emanet olun.
canım bugün seninle konuştuktan sonra kendimi çok halsiz hissediyordum .gittim uyudum bir kalktım saat 7.5 yemeğimi bile yapmamıştım son anda yetiştirdim.benim halim ne olacak bilmiyorum hamile olsaydım suçu bebişe atacaktım da neyse
iyi olmuş araması canım benim aklın hep ordaydı zatensağoll canım benimm
seninle konuştuktan sonra aradı ulun hoca bende bekliyodum kaç gündür aramadı diye.
ohhhh iyi yapmışsın cnmm maaşallah iyi uyumuşsunn
keşke bende uyusam öyleeeee..
hamiş olunca görcem seniiiiii. ilk zamanlarr hep uyursun artıkkkkkk
iyi olmuş araması canım benim aklın hep ordaydı zaten
bebişin hareketini de hissetmediğin için endişe ediyorsun çok haklısın
neyse iyi oldu senin benden önce hamiş olman benim gibi evhamlı birine hep yardım edersin:18::18::18::18:
bende 9 ay boyunca herşeyde seni ararım artık filiz bebiş oynamıyor .filiz şu oldu filiz bu oldu derim artık
ay canım hiç sorma inan öyle bir uyuyorumki bebiş tutunmadığından beri uyumazsam başım dönüyor ayakta duramıyorum
canım senin aslında uyuman lazımda senin beynin çok dolu hep düşünüyorsun bebeği ondan
şimdi aldığın bu güzel haberle uyursun artık
Evt cnmm şuan o durumdayımmmmm
ara cnmmmm her zaman araaaaaa sen hayırlısıyla hamile kal elimden geldiğince yardımcı olurummmm..
seni anlarımmm
cnm ilk zamanlar hep uyurdum gündüzleri bile ama şimdi uyuyamıyorum
ve şuan benim gibi hamile olan arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyolar uyuyamıyolarmışş..:44:
zaten 2-3 ay sonra göbek büyüynce hiç rahat uyku olmıycakkkkkk
olsunnnn varsın uyumayayımm uyuduğum geç kalktığım günlere sayalımm.
Kızlar Merhabalar, bugün çileli 12 gün bekleyişim pozitif ile sonuçlandı. Hamileyim. İnanamıyorum. Testler karıştı diye bile şüpheleniyorum. Allah inşallah bu haberi bekleyen herkese nasip etsin. Tabi öncelikle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
günaydın canlarrrrrrrrrrr
biz bugün erkenciyiz 6,30 da kalktık ne işimiz varsa
siz şimdi ne güzel uyuyorsunuzdur öpüyoruz hepiniziiiiiiiiiii
s.a hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım.Maşalllah çok güzel haberler geliyor.Hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin .Rabbim tez zamanda bizlere de nasip etsin inş.
2011 yılında öğrendik azosperm olduğumuzu 1 microtese olduk elongalar olduğu söylendi vs........ Şuanda celaleddin hoca da 4 aydır tedavideyiz. geçen hafta kontrole gittik hücre görüldü ama lökosit oranımız çok fazla. hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?